האבן הלבנה היתה סוג של גיר שאיתו ג'ייקוב כתב את הרשימות. שימו לב שהמאזן המושלם בין האבנים משמעותו שעבור כל שם שג'ייקוב כתב, צריכה להיות במערה גם שם בשחור שכתב העשן!
אין עדות לכך שהמועמדים לא מזדקנים (יש לי כאן הרבה תאוריות), אבל להערכתי זה מה שקורה ושריצארד לא יודע אבל הוא קנדידט מטעם העשן (תזכרו שהוא זה שעזר לבן בזמנו להרוג את כל אנשי דארמה). בנוסף, בן הרג את ג'ייקוב. לדעתי המשמעות של כל הדבר הזה הוא שבן וריצ'רד שניהם קנדידטים להחליף את העשן!
לדעתי בסופו של דבר מי שישאר על האי זה יהיה הוגו, הוא הכי מתאים.
לגבי ההזדקנות של ריצ'ארד - אני חושב שג'ייקוב סיפר לו שקר כלשהו - שהוא זה שגורם לזה לקרות או שזה האי.
כל הסדרה מדברת על המאזן בין הטובים לרעים - בין ג'ייקוב לבין סמוקי, עכשיו שאנחנו יודעים שהם אנשים (קרי שגם הם החליפו מישהו שקדם להם!) בעצם אנחנו יודעים מה המאבק בין ווידמור לבין בן. כל אחד בנפרד רוצה להשתלט על צד אחד.
המספרים, לפי התאוריה שלי, גרמו לפריקת כוחות האי ובכך גרמו לכך שבמשך שנים אנשים יכלו בעצם לחיות על האי בלי שהעשן היה יכול לתפוס צורה ולהשתלט עליהם.
בפעם הראשונה, אי הלחיצה של הכפתור גרמה לכך שג'ייקוב היה יכול להשתמש בכוחות שלו ולהפיל את המטוס (בשביל להציל את העתיד!)
אי הלחיצה השניה גרם בעצם לכך שהעשן קיבל בחזרה את הכוחות שלו והתחיל להשתולל באי.
...
עופר אני איתך לגבי רוב הדברים אבל לדעתי אתה טועה לגבי הגיר , האבנים על המאזניים לדעתי הן סתם סימליות.
סמוקי זרק את האבן הלבנה ועדיין מחק את לוק מהקיר בצבע לבן
האבן הלבנה היתה סוג של גיר שאיתו ג'ייקוב כתב את הרשימות. שימו לב שהמאזן המושלם בין האבנים משמעותו שעבור כל שם שג'ייקוב כתב, צריכה להיות במערה גם שם בשחור שכתב העשן!
אין עדות לכך שהמועמדים לא מזדקנים (יש לי כאן הרבה תאוריות), אבל להערכתי זה מה שקורה ושריצארד לא יודע אבל הוא קנדידט מטעם העשן (תזכרו שהוא זה שעזר לבן בזמנו להרוג את כל אנשי דארמה). בנוסף, בן הרג את ג'ייקוב. לדעתי המשמעות של כל הדבר הזה הוא שבן וריצ'רד שניהם קנדידטים להחליף את העשן!
לדעתי בסופו של דבר מי שישאר על האי זה יהיה הוגו, הוא הכי מתאים.
לגבי ההזדקנות של ריצ'ארד - אני חושב שג'ייקוב סיפר לו שקר כלשהו - שהוא זה שגורם לזה לקרות או שזה האי.
כל הסדרה מדברת על המאזן בין הטובים לרעים - בין ג'ייקוב לבין סמוקי, עכשיו שאנחנו יודעים שהם אנשים (קרי שגם הם החליפו מישהו שקדם להם!) בעצם אנחנו יודעים מה המאבק בין ווידמור לבין בן. כל אחד בנפרד רוצה להשתלט על צד אחד.
המספרים, לפי התאוריה שלי, גרמו לפריקת כוחות האי ובכך גרמו לכך שבמשך שנים אנשים יכלו בעצם לחיות על האי בלי שהעשן היה יכול לתפוס צורה ולהשתלט עליהם.
בפעם הראשונה, אי הלחיצה של הכפתור גרמה לכך שג'ייקוב היה יכול להשתמש בכוחות שלו ולהפיל את המטוס (בשביל להציל את העתיד!)
אי הלחיצה השניה גרם בעצם לכך שהעשן קיבל בחזרה את הכוחות שלו והתחיל להשתולל באי.
...
עופר אני איתך לגבי רוב הדברים אבל לדעתי אתה טועה לגבי הגיר , האבנים על המאזניים לדעתי הן סתם סימליות.
סמוקי זרק את האבן הלבנה ועדיין מחק את לוק מהקיר בצבע לבן
...
סמוקי השליך את האבן לים כי "סיים" עם הלבן, הוא הרג אותו וכעת היה אפשר להשליך את האבן ולסגור מעגל
אין קשר (לדעתי) לגיר
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
לדעתי הילד הוא בן של מישהו שסמוקי הרג בעבר והופיע בדיוק כמו כל מיני דמויות מתות אחרות.
האושייניק סיקס היו ממוספרים במספרים המפורסמים. בכל פעם דיברו על כך שהמועמד "עדיין לא מוכן".
ייתכן שכשדזמונד לא לחץ על הכפתור, האי ייבא את המועמדים- מוכנים או לא מוכנים...
אם ג'יקוב וסמוקי כלואים על האי - איך ג'ייקוב יצא החוצה וביקר את החבריה?
גם ריצ'רד היה מבקר בחוץ..........
ריצ'רד לא רואה את הילד. סוייר כן רואה.
מה זה אומר?
אל שקחו שהיו בני אדם על האי הרבה לפני "בלק רוק" - הם בנו את הפסל ומקדש.
איך קשור הקטע של WHAT LIES IN THE SHADOW OF THE STATUE לכל מה שמתפתח עכשיו?
...
1. משערים בלבד, לפי זה שסמוקי אמר לו משהו על איך הוא נראה עם שלשלאות, והבלק רוק הייתה ספינת עבדים.
2. עוד לא ברור, יש סברות שג'ייקוב היה הסוהר, ולכן יש לו יותר שליטה (בגלל זה גם אלו שהולכים אחרי ג'ייקוב יכלו להפעיל את הענן השחור לצרכיהם).
3. לא יודע.
4. המערה בה ג'ייקוב נרצח ע"י בן הייתה מתחת לרגל של הפסל.