תודה
תגובות לIn Ear Headphones - המבחן הגדול
כתבה מצויינת! היא ריתקה אותי וקראתי את כולה.
בכל זאת, היתה חסרה לי המלצה יותר מכוונת.
לו רק בשביל לא לסיים את הכתבה בהרגשה של "השקיע כל כך הרבה אבל לא החליט...".
בכל זאת, היתה חסרה לי המלצה יותר מכוונת.
לו רק בשביל לא לסיים את הכתבה בהרגשה של "השקיע כל כך הרבה אבל לא החליט...".
הצטרפו לאתר ה- Cash Back עם ההחזרים הכי טובים שיש:
http://www.topcashback.com/ref/eladbs/
http://www.topcashback.com/ref/eladbs/
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
כל הכבוד על הכתבה המושקעת ורחבת היריעה. אותם יבואנים שלא סיפקו אוזניות הפסידו חשיפה, והפסידו את האפשרות שאשקול אותם בקניית האוזנייה הבאה שלי.
תודה רבה לאיתי על המאמץ שהשקיע על מנת להוציא את הסקירה לאור.
תודה רבה לאיתי על המאמץ שהשקיע על מנת להוציא את הסקירה לאור.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
woooow
ואואו,
מזמן לא נהנתי לקרוא סקירה מקפת שכזו על סוג מוצרים אהוב כל כך עלי.
צריך לעקל ולקרוא שוב את המאמר על מנת להבין ולרדת לעומקו של עניין , בוודאי כשמדובר ביצרנים שאינם מוכרים לי .
שמחתי להחשף למגוון של מותגים שלא היו מוכרים לי עד כו וחבל שמוצרים אילו לא ניתנים לרכישה בארצנו הקטנה (להערכתי ביבוא מאתר הביית של היצרן המחיר הסופי היה כפול מהמחיר האוזניה , בוודאי לגבי האוזניות הזולות שמבינהם).
חבל רק שבסופו של דבר לא הוכרז מנצח (מזכיר לי את הסקירות של ירחון אוטו מלפי 10-15 שנה , שמשמירה על כל היבואנים , נזהרו מלדרוך על ביצים . כמובן שלא במקרה הזה).
תודה ושוב תודה, דרור.
מזמן לא נהנתי לקרוא סקירה מקפת שכזו על סוג מוצרים אהוב כל כך עלי.
צריך לעקל ולקרוא שוב את המאמר על מנת להבין ולרדת לעומקו של עניין , בוודאי כשמדובר ביצרנים שאינם מוכרים לי .
שמחתי להחשף למגוון של מותגים שלא היו מוכרים לי עד כו וחבל שמוצרים אילו לא ניתנים לרכישה בארצנו הקטנה (להערכתי ביבוא מאתר הביית של היצרן המחיר הסופי היה כפול מהמחיר האוזניה , בוודאי לגבי האוזניות הזולות שמבינהם).
חבל רק שבסופו של דבר לא הוכרז מנצח (מזכיר לי את הסקירות של ירחון אוטו מלפי 10-15 שנה , שמשמירה על כל היבואנים , נזהרו מלדרוך על ביצים . כמובן שלא במקרה הזה).
תודה ושוב תודה, דרור.
הבדלי ימין ושמאל
תודה על הסקירה.
מעניין אותי לדעת - ההבדלים בין ימין ושמאל שמדדת בSA6 היו מורגשים כשהאזנת למוזיקה?
מעניין אותי לדעת - ההבדלים בין ימין ושמאל שמדדת בSA6 היו מורגשים כשהאזנת למוזיקה?
תודה על הסקירה המקיפה
האם רק ה- HEAD DIRECT מגיעות עם כבל מבד? לדעתי זה כבל יותר עמיד.
האם רק ה- HEAD DIRECT מגיעות עם כבל מבד? לדעתי זה כבל יותר עמיד.
תודה, היה מעניין לקרוא.
אני כבר כמה שנים משתמש באזניות IEM, אבל התמכרתי דווקא לאזניות armature, כי סאונד שלהם יותר מפורט מאוזניות דינאמיות.
הדגם הראשון שלי היה single driver armature M- AUDIO IE-10 ואחר כך עברתי ל שני דרייברים של Ultimate Ears Superfi.5 Pro
שנתנו סאונד כבר יותר עשיר ועמוק. אבל הנקודה הכי חלשה של שני הדגמים הללו היה כבל שכעבור כחצי שנה (+/-) הצטרכתי לתקן או להחליף.
הכבל, שחומר הבידוד שלו מאוד דומה לסיליקון, במקומות איפה שהוא בא במגע עם עור, עם הזמן נהיה גמיש פחות ופחות ובסופו של דבר הוא פשות נשבר כמו קש יבש. לכן מאוד אהבתי רעיון של Sound Magic ששרוולי הסיליקון שלהם כנראה יכולים גם להגן על הכבל. בכל מיקרה אני כבר החלטתי שאם אקנה אוזניות Triple Driver - רק עם כבל ניתן להחלפה (replaceable cable) כמו שיש לSA6
ועוד היה מאוד מעניין לקרוא על אוזניות armature שאפשר לקנות אותם פה בארץ.
למשאל Philips SHE9850 ו two-way balanced armature של APPLE
שלא נתנו לי לשמוע בחנות
אני כבר כמה שנים משתמש באזניות IEM, אבל התמכרתי דווקא לאזניות armature, כי סאונד שלהם יותר מפורט מאוזניות דינאמיות.
הדגם הראשון שלי היה single driver armature M- AUDIO IE-10 ואחר כך עברתי ל שני דרייברים של Ultimate Ears Superfi.5 Pro
שנתנו סאונד כבר יותר עשיר ועמוק. אבל הנקודה הכי חלשה של שני הדגמים הללו היה כבל שכעבור כחצי שנה (+/-) הצטרכתי לתקן או להחליף.
הכבל, שחומר הבידוד שלו מאוד דומה לסיליקון, במקומות איפה שהוא בא במגע עם עור, עם הזמן נהיה גמיש פחות ופחות ובסופו של דבר הוא פשות נשבר כמו קש יבש. לכן מאוד אהבתי רעיון של Sound Magic ששרוולי הסיליקון שלהם כנראה יכולים גם להגן על הכבל. בכל מיקרה אני כבר החלטתי שאם אקנה אוזניות Triple Driver - רק עם כבל ניתן להחלפה (replaceable cable) כמו שיש לSA6
ועוד היה מאוד מעניין לקרוא על אוזניות armature שאפשר לקנות אותם פה בארץ.
למשאל Philips SHE9850 ו two-way balanced armature של APPLE
שלא נתנו לי לשמוע בחנות
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כתבה מצויינת, רמה טכנית טובה מאוד ועדיין אפשר להבין אותה בלי תואר בפיזיקה
עזבתי לפני שנה את אוזניות ה-IE לטובת Over the Ear עם Noise Reduction אבל הכתבה עשתה לי ממש חשק להזמין את ה-iHarmonix.
תודה רבה איתי!

עזבתי לפני שנה את אוזניות ה-IE לטובת Over the Ear עם Noise Reduction אבל הכתבה עשתה לי ממש חשק להזמין את ה-iHarmonix.
תודה רבה איתי!
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
הממ כתבה במקום הנכון ובזמן הנכון...
בדיוק התלבטתי מה לקנות והחלטתי על ה - IHARMONIX, נראה לי בעלת ערך העלות תועלת הטוב ביותר....
אבל שימו לב....
באתר של היצרן 59 דולר כולל משלוח.... לצערי לאחר שהזמנתי הסתכלתי ב - J&R....
32$.... נו אני מנסה לבטל את ההזמנה
ילך ילך לא ילך לפחות יהיו לי אחלה אוזניות.....
הצליח לי, היו נורא נחמדים ובאימייל אחד ביטלו לי הזמנה.
הזמנתי מ - J&R יצא 30$ כולל משלוח... חסכון של 29 דולר....
בדיוק התלבטתי מה לקנות והחלטתי על ה - IHARMONIX, נראה לי בעלת ערך העלות תועלת הטוב ביותר....
אבל שימו לב....
באתר של היצרן 59 דולר כולל משלוח.... לצערי לאחר שהזמנתי הסתכלתי ב - J&R....
32$.... נו אני מנסה לבטל את ההזמנה
ילך ילך לא ילך לפחות יהיו לי אחלה אוזניות.....
הצליח לי, היו נורא נחמדים ובאימייל אחד ביטלו לי הזמנה.
הזמנתי מ - J&R יצא 30$ כולל משלוח... חסכון של 29 דולר....
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
עשיתי שימוש בשירות משלוח של מכר שצריך לגיע לארץ...

בעקבות הכתבה נהיה לי חשק להזמין לעצמי איזה זוג אוזניות IE. יש למישהו המלצה לדגם מומלץ מהכתבה או לא ממנה עד 50 דולר? (עם רצון לכמה שפחות)(חשבתי על ה-SOUND MAGIC PL30 שעולות 25 דולר)
מיועדות למוזיקה ווקאלית, רוק קל וקצת קלאסי (שהבאס לא יבלע את המיד והגבוהים).
ודבר אחרון, אני אשמח שהדגם לא "ירשרש" כי אני לפעמים לא סובל בגלל זה אוזניות IE.
Beta
מיועדות למוזיקה ווקאלית, רוק קל וקצת קלאסי (שהבאס לא יבלע את המיד והגבוהים).
ודבר אחרון, אני אשמח שהדגם לא "ירשרש" כי אני לפעמים לא סובל בגלל זה אוזניות IE.
Beta
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
תודה רבה על הביקורת, בהחלט מיקצועית וטובה,
אך לא מזמן שמעתי על אוזניות וגם שמעתי באוזניות מאוד מיקצועיות, נקראות RADIUS ATOMIC BASS, אוזניות של 20$
שנשמעות הרבה יותר טוב מה E4C שלי, הייתי שמח אם הייתם מוסיפים להשוואה גם אותם, למה CNET אמרו בהשוואה שלהם שהרדיוס יותר איכותיות מULTIMATE EARS שעולות 150$ אבל אני לא יודע עד כמה CNET אובייקטיביים אם בכלל,
ובנוסף להם גם את הAPPLE IN EAR החדשות, בגלל החוות דעת המאוד מעורבות עליהם, מעניין היה לראות מה אתם הייתם אומרים עליהם,
ושוב, ח"ח!
אך לא מזמן שמעתי על אוזניות וגם שמעתי באוזניות מאוד מיקצועיות, נקראות RADIUS ATOMIC BASS, אוזניות של 20$
שנשמעות הרבה יותר טוב מה E4C שלי, הייתי שמח אם הייתם מוסיפים להשוואה גם אותם, למה CNET אמרו בהשוואה שלהם שהרדיוס יותר איכותיות מULTIMATE EARS שעולות 150$ אבל אני לא יודע עד כמה CNET אובייקטיביים אם בכלל,
ובנוסף להם גם את הAPPLE IN EAR החדשות, בגלל החוות דעת המאוד מעורבות עליהם, מעניין היה לראות מה אתם הייתם אומרים עליהם,
ושוב, ח"ח!