שרשור היכרות וציוד קפה
שלום שמי אילן
מכור לנושאי וידאו/אודיו ולכן גם מבקר קבוע ב hometheater
וכן, אני מכור לקפה (שותה כ 10 מנות אספרסו ביום) אבל מסתפק בכמות ולא באיכות מטעמים כלכליים..
בקיצור - צרכן קפה עממי (במושגים איטלקיים)
מחזיק:
מקינטה ביאלטי בשלושה גדלים - לכמות
ומכונה של סייקו - לאיכות (טוב לא משהו - כשאוכל להרשות לעצמי אז אשתדרג במכונה)
מתבייש לשים תמונות של המכונה המצ'וקמקת שלי - אחרי מה שראיתי בשרשור...
חייב לאמר שהתמונות בשירשור מעוררות חשק לאיזה כוסית אספרסו - אז אני רץ להכין...
מכור לנושאי וידאו/אודיו ולכן גם מבקר קבוע ב hometheater
וכן, אני מכור לקפה (שותה כ 10 מנות אספרסו ביום) אבל מסתפק בכמות ולא באיכות מטעמים כלכליים..
בקיצור - צרכן קפה עממי (במושגים איטלקיים)
מחזיק:
מקינטה ביאלטי בשלושה גדלים - לכמות
ומכונה של סייקו - לאיכות (טוב לא משהו - כשאוכל להרשות לעצמי אז אשתדרג במכונה)
מתבייש לשים תמונות של המכונה המצ'וקמקת שלי - אחרי מה שראיתי בשרשור...
חייב לאמר שהתמונות בשירשור מעוררות חשק לאיזה כוסית אספרסו - אז אני רץ להכין...
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
שלום לכולם,
שמי מאור בר, בעלים של סילביה+רוקי, קולה עם הג'ין קפה יחד עם חמי (אצלו יש מכונת מנוף, פונטה וקיו+לליט).
קניתי את הסט לפני שנה בערך, הג'ין בערך חצי שנה אחרי. אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו עם כל אובססיה... אני די בטוח שאשתדרג מתישהו.
למרות שהסט די סטנדרטי אני מעלה כמה תמונות:
[img2=550x732]http://img2.timg.co.il/forums/1_125515169.jpg[/img2]
נוקבוקס בעשרה שקלים שהכנתי (גימיק שדי תפס בחבר'ה
)

שקיות ואקום מעולות לשמירה על הפולים הקלויים:
[img2=550x366]http://img2.timg.co.il/forums/1_129827049.jpg[/img2]
אז... ברוכים הנמצאים ויישר כוח לחברים מתפוז שיזמו את הקמת הפורום הזה, עוד מקום טוב לדבר קפה.
~~עדכון - אוגוסט 2012~~
אז מה השתנה בשנתיים וחצי האחרונות..
עברתי למכונת מנוף (פונטה ווקיו, זהה לזו של חמי), יש לי גם מכונת מנוף ישראלית קלאסית, לה-פבוריטה ומטחנה של מאצר כמו שיש בסניפי ארומה. בנוסף לג'ין קפה הצטרף קולה נוסף, חביתוש של איבגי.
לפני כמה ימים עברנו דירה בתוך הקיבוץ, הבית היה של נגר מוכשר אז הכל מלא ארונות, עבודות עץ ונישות מגניבות ומקדש הקפה מצא נחלה חדשה ומכובדת.
תודה לחברי הפורום ששותפים למחלה הקשה הזאת וכמובן לאשתי שתומכת בטירוף הזה, איזה מזל יש לי
שמי מאור בר, בעלים של סילביה+רוקי, קולה עם הג'ין קפה יחד עם חמי (אצלו יש מכונת מנוף, פונטה וקיו+לליט).
קניתי את הסט לפני שנה בערך, הג'ין בערך חצי שנה אחרי. אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו עם כל אובססיה... אני די בטוח שאשתדרג מתישהו.
למרות שהסט די סטנדרטי אני מעלה כמה תמונות:
[img2=550x732]http://img2.timg.co.il/forums/1_125515169.jpg[/img2]
נוקבוקס בעשרה שקלים שהכנתי (גימיק שדי תפס בחבר'ה

שקיות ואקום מעולות לשמירה על הפולים הקלויים:
[img2=550x366]http://img2.timg.co.il/forums/1_129827049.jpg[/img2]
אז... ברוכים הנמצאים ויישר כוח לחברים מתפוז שיזמו את הקמת הפורום הזה, עוד מקום טוב לדבר קפה.
~~עדכון - אוגוסט 2012~~
אז מה השתנה בשנתיים וחצי האחרונות..
עברתי למכונת מנוף (פונטה ווקיו, זהה לזו של חמי), יש לי גם מכונת מנוף ישראלית קלאסית, לה-פבוריטה ומטחנה של מאצר כמו שיש בסניפי ארומה. בנוסף לג'ין קפה הצטרף קולה נוסף, חביתוש של איבגי.
לפני כמה ימים עברנו דירה בתוך הקיבוץ, הבית היה של נגר מוכשר אז הכל מלא ארונות, עבודות עץ ונישות מגניבות ומקדש הקפה מצא נחלה חדשה ומכובדת.
תודה לחברי הפורום ששותפים למחלה הקשה הזאת וכמובן לאשתי שתומכת בטירוף הזה, איזה מזל יש לי
נערך לאחרונה על ידי מאור_בר ב 20/08/2012 11:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
נעים מאוד.
חדש בעיר. יודע ומכיר (בערך...)
מכונה - vtech espresso uno (מצ"ב לינק)
מטחנה - רוקי
קפה - אילנס אנגלו-מיו. פודים - גיאאו קלסיק
http://www.coffeecrew.com/gear/417-livi ... so-machine
אבי.
חדש בעיר. יודע ומכיר (בערך...)
מכונה - vtech espresso uno (מצ"ב לינק)
מטחנה - רוקי
קפה - אילנס אנגלו-מיו. פודים - גיאאו קלסיק
http://www.coffeecrew.com/gear/417-livi ... so-machine
אבי.
שלום לכולם אני גבע הלפרין
וסוף סוף לאחר מספר שנים עם gran gaggia
התחדשתי בגברת סילביה!
וסוף סוף לאחר מספר שנים עם gran gaggia
התחדשתי בגברת סילביה!
-
- הסט הישן
-
- הסט החדש
-רוקי
-סילביה v3
-
- ובבית של ההורים-
מקינטה של ביאלטי 6 כוסות (או יותר נכון 3 כפולים)
והרכש החדש- הישר מוויאטנם- פילר ואטנמי
נערך לאחרונה על ידי geva ב 02/07/2010 15:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
שלום לכל המכובדים!
שמי גנאדי.אני גר במשגב שממרכז הגליל.נשוי+3
אהבתי לקפה טוב הולכת ומתעצמת.התחלתי עם ג'זבה ,בהמשך- מקינטות למינהם. לפני שנתיים נפלה לידי גברת זקנה ונהדרת - LaPavoni אך כאט התקדמתי ל QuickMill Vetrano,מטחנה LeLit.ממש לפני שבועים רכשתי קולה Gene ו אני רק מתחיל "לבשל" את ה תערובות משלי.התרשמתי מפורום שלכם ומכווה לרכוש הרבה טיפים הותיקים ואולי גם, בהמשך לתרום משהו
שמי גנאדי.אני גר במשגב שממרכז הגליל.נשוי+3
אהבתי לקפה טוב הולכת ומתעצמת.התחלתי עם ג'זבה ,בהמשך- מקינטות למינהם. לפני שנתיים נפלה לידי גברת זקנה ונהדרת - LaPavoni אך כאט התקדמתי ל QuickMill Vetrano,מטחנה LeLit.ממש לפני שבועים רכשתי קולה Gene ו אני רק מתחיל "לבשל" את ה תערובות משלי.התרשמתי מפורום שלכם ומכווה לרכוש הרבה טיפים הותיקים ואולי גם, בהמשך לתרום משהו
-
- QuickMill Vetrano
-
-
נערך לאחרונה על ידי gedkoz ב 10/01/2011 17:49, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
שלום
שמי אריאל והיום קבלתי את המכונה החדשה שלי.
התחלתי לפני כ 30 שנה עם IMAT שקניתי אצל פאול ז"ל ושרתה אותי המון שנים.
עברתי לרנצ'לו ננסי ואח"כ לסילביה (הננסי שבקה).
המכונה החדשה - ECM צ'ליני. מטחנה - רוקי.
רוצה להעמיק קצת לכיוון קליה עצמית ואשמח להשתתף בכינוסים.
שמי אריאל והיום קבלתי את המכונה החדשה שלי.
התחלתי לפני כ 30 שנה עם IMAT שקניתי אצל פאול ז"ל ושרתה אותי המון שנים.
עברתי לרנצ'לו ננסי ואח"כ לסילביה (הננסי שבקה).
המכונה החדשה - ECM צ'ליני. מטחנה - רוקי.
רוצה להעמיק קצת לכיוון קליה עצמית ואשמח להשתתף בכינוסים.
נערך לאחרונה על ידי misty ב 28/05/2010 14:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- פלנש
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 540
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
נעים מאד,
שמי דניאל. כל החברים שמכירים אותי מפורום קפה ב"תפוז" -- אני "פסנתר לשירי נעמי שמר" (ר"ת פלנ"ש
היי!). הכינוי שלי למי שתוהה הוא פשוט הכינוי הפורמאלי שלי בפורומים שונים, אין לזה קשר מיוחד עם נושא הפורום (אם כי ידוע שמוסיקה וקפה זה שילוב מנצח!
).
אני בן 31. ברשותי מכונת Izzo Vivi בת 3 שנים וחצי לערך, נראית נוצצת זוהרת ויפה. וכן מטחנת איבריטל שרכשתי לפני כשנתיים מאחד החברים בפורום קפה בתפוז (dpascal2 כינויו). תמונות כרגע אין לי מפני שהמכונה בטיפול ניקוי אבנית יסודי מאד אצל "קדמה".
נַיִיס טוּ ג'וֹין!
שמי דניאל. כל החברים שמכירים אותי מפורום קפה ב"תפוז" -- אני "פסנתר לשירי נעמי שמר" (ר"ת פלנ"ש
אני בן 31. ברשותי מכונת Izzo Vivi בת 3 שנים וחצי לערך, נראית נוצצת זוהרת ויפה. וכן מטחנת איבריטל שרכשתי לפני כשנתיים מאחד החברים בפורום קפה בתפוז (dpascal2 כינויו). תמונות כרגע אין לי מפני שהמכונה בטיפול ניקוי אבנית יסודי מאד אצל "קדמה".
נַיִיס טוּ ג'וֹין!
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
היי
שמי דורון, מתפרנס ממוסיקה וחי בירושלים.
לפני כשנתיים חזרתי לעיר הקודש מרמה"ש וקיבלתי מזוג חברים מכונת EC200 של חברת דלונגי - יד רביעית,
לא שמורה בכלל. החברים טענו ש'המכונה לא ממצה את הקפה כמו שצריך'.. איך צחקתי. אני לתומי חשבתי שהמכונה
מעולה והם עשו שטות שנתנו לי אותה. לפני ארבעה חודשים המכונה שבקה חיים והתחלתי לחפש תחליף. מקריאה בפורום של וואלה (הרווי פרסומות סמויות וגלויות.) למדתי הרבה, ובעיקר- על איכות צריך לשלם.
הגעתי לפורום שלכם והתחלתי להעמיק. הגעתי להחלטה שיום אחד תהיה לי רנצ'יליו סילביה מפוארת בבית (עוד הרבה שנים - כשיהיה לי כסף).
בינתיים קניתי מקינטה של ביאלטי מנירוסטה (יש לי פוביה מאלומיניום). אבל זה לא זה.. גם חבל לי כל פעם על מנה של קפה הנזרקת לכיור (רק לעיתים נדירות אני שותה כפול, ולמדתי שאסור להכין רק מנה אחת במקינטה לשתיים) וגם הטעם פחות 'עושה לי את זה' מאשר הדלונגי ז"ל.
ממש כמו מישהו שמדגדג לו באצבעות לנגן בפסנתר כנף למרות שמעולם לא ניגן אפילו על אורגנית (או אולי על אורגנית של 2 אוקטבות = דלונגי במצב גרוע), טלפנתי היום ל'קדמה' בעקבות גאג'יה מחודשת ב-700 ש"ח שראיתי באתר.
אמרתי לעצמי שנתחיל בקטן ללמוד ואחר-כך נשתדרג..
המוכר שכנע אותי להשקיע קצת יותר ולקנות ב-1000 ש"ח גאג'יה ויוה חדשה.
הלכתי על העניין אבל משהו הרגיש לי לא שלם.
טלפנתי שוב כדי להוציא את ה'אסקסו בייסיק' במחיר מוזל ועם כמה שיותר תשלומים.. המוכר משום מה לא המליץ
וטען שיש סיכון לתקלות במכונה הזו לאחר זמן קצר..
בקיצור- שכנעו אותי לקחת סילביה מחודשת עם אחריות לשנה ב-2000 ש"ח. באותו היום הרגשתי
שסוף-סוף אני יכול להרשות לעצמי ונרשמתי לפורום

עריכה
שבועיים אחרי שקיבלתי את המכונה הסטימר התחיל לעשות בעיות אז שידרגתי לחדשה.
כמובן שעל הדרך הוספתי גם מטחנת K3 והיום אני מנסה להתאושש כלכלית מהעניין
שמי דורון, מתפרנס ממוסיקה וחי בירושלים.
לפני כשנתיים חזרתי לעיר הקודש מרמה"ש וקיבלתי מזוג חברים מכונת EC200 של חברת דלונגי - יד רביעית,
לא שמורה בכלל. החברים טענו ש'המכונה לא ממצה את הקפה כמו שצריך'.. איך צחקתי. אני לתומי חשבתי שהמכונה
מעולה והם עשו שטות שנתנו לי אותה. לפני ארבעה חודשים המכונה שבקה חיים והתחלתי לחפש תחליף. מקריאה בפורום של וואלה (הרווי פרסומות סמויות וגלויות.) למדתי הרבה, ובעיקר- על איכות צריך לשלם.
הגעתי לפורום שלכם והתחלתי להעמיק. הגעתי להחלטה שיום אחד תהיה לי רנצ'יליו סילביה מפוארת בבית (עוד הרבה שנים - כשיהיה לי כסף).
בינתיים קניתי מקינטה של ביאלטי מנירוסטה (יש לי פוביה מאלומיניום). אבל זה לא זה.. גם חבל לי כל פעם על מנה של קפה הנזרקת לכיור (רק לעיתים נדירות אני שותה כפול, ולמדתי שאסור להכין רק מנה אחת במקינטה לשתיים) וגם הטעם פחות 'עושה לי את זה' מאשר הדלונגי ז"ל.
ממש כמו מישהו שמדגדג לו באצבעות לנגן בפסנתר כנף למרות שמעולם לא ניגן אפילו על אורגנית (או אולי על אורגנית של 2 אוקטבות = דלונגי במצב גרוע), טלפנתי היום ל'קדמה' בעקבות גאג'יה מחודשת ב-700 ש"ח שראיתי באתר.
אמרתי לעצמי שנתחיל בקטן ללמוד ואחר-כך נשתדרג..
המוכר שכנע אותי להשקיע קצת יותר ולקנות ב-1000 ש"ח גאג'יה ויוה חדשה.
הלכתי על העניין אבל משהו הרגיש לי לא שלם.
טלפנתי שוב כדי להוציא את ה'אסקסו בייסיק' במחיר מוזל ועם כמה שיותר תשלומים.. המוכר משום מה לא המליץ
וטען שיש סיכון לתקלות במכונה הזו לאחר זמן קצר..
בקיצור- שכנעו אותי לקחת סילביה מחודשת עם אחריות לשנה ב-2000 ש"ח. באותו היום הרגשתי
שסוף-סוף אני יכול להרשות לעצמי ונרשמתי לפורום
עריכה
שבועיים אחרי שקיבלתי את המכונה הסטימר התחיל לעשות בעיות אז שידרגתי לחדשה.
כמובן שעל הדרך הוספתי גם מטחנת K3 והיום אני מנסה להתאושש כלכלית מהעניין
נערך לאחרונה על ידי doron_boogie ב 31/07/2010 23:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שלום לכולם
שמי ארי. אני במקור מהרצליה.
לפני שבועיים התחלתי סטאז' בבית החולים סורוקה - ובדיוק גם עברתי לב"ש לצורך כך... עוד לא מכיר מקומות מומלצים לקנות בהם קפה פה ובנתיים משתמש במאגרי הפולים מארקפה שהבאתי איתי
אחד הדברים הכי משמחים בחווית המעבר לב"ש היה הרכישה של משפחת רנציליו המורחבת, סילביה ורוקי
אני די חדש בעולם הקפה. התחלתי להנות מעולם האספרסו רק בשנה האחרונה כשלמדתי לבחינות הגמר ונמאס לי לשתות נס כל הזמן וקניתי בשביל ההתנסות מכונה פשוטה של דלונגי שעשתה אגב עבודה נהדרת - אבל הגיע הזמן להשתדרג.
למדתי (עדיין לומד) המון מכם! אני קורא בפורום כבר כמה חודשים ועכשיו שמח שאני יכול לנסות את רוב הדברים שקראתי על המכונה החדשה שלי.
אני כמובן עדיין מרגיש שאני לא מוציא מהמכונה קפה מדהים אבל בסה"כ אני די מרוצה.
הלוואי והיה לי יותר זמן עכשיו לשחק עם המכונה...
אז זהו - שלום שלום
שמי ארי. אני במקור מהרצליה.
לפני שבועיים התחלתי סטאז' בבית החולים סורוקה - ובדיוק גם עברתי לב"ש לצורך כך... עוד לא מכיר מקומות מומלצים לקנות בהם קפה פה ובנתיים משתמש במאגרי הפולים מארקפה שהבאתי איתי
אחד הדברים הכי משמחים בחווית המעבר לב"ש היה הרכישה של משפחת רנציליו המורחבת, סילביה ורוקי
אני די חדש בעולם הקפה. התחלתי להנות מעולם האספרסו רק בשנה האחרונה כשלמדתי לבחינות הגמר ונמאס לי לשתות נס כל הזמן וקניתי בשביל ההתנסות מכונה פשוטה של דלונגי שעשתה אגב עבודה נהדרת - אבל הגיע הזמן להשתדרג.
למדתי (עדיין לומד) המון מכם! אני קורא בפורום כבר כמה חודשים ועכשיו שמח שאני יכול לנסות את רוב הדברים שקראתי על המכונה החדשה שלי.
אני כמובן עדיין מרגיש שאני לא מוציא מהמכונה קפה מדהים אבל בסה"כ אני די מרוצה.
הלוואי והיה לי יותר זמן עכשיו לשחק עם המכונה...
אז זהו - שלום שלום
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הי ארי! ברוך הבא לשרשור ההיכרות 
יש לי שאלה, אבל כדי לא ללכלך את השרשור אני אשאל אותה בפורום הכללי.
הנה היא כאן: http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 07#1161807
יש לי שאלה, אבל כדי לא ללכלך את השרשור אני אשאל אותה בפורום הכללי.
הנה היא כאן: http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 07#1161807
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
שלום לכולם.
נחמד לדעת שיש מקום כזה של אוהבי קפה.
עוד יותר נחמד לדעת שיש אנשים שיש להם גם מספיק מקום בבית בשביל כל האיבזור הזה וגם אשה שתסכים לכך.
אני שלומי, חובב (לייט) של קפה .
כבר לא מסוגל לשתות נס...
המשקה החביב עלי זה מקיאטו, אספרסו חזק וקצת קצף.
לא מזמן רכשתי Saeco SYNTIA שזה מכונה שעושה הכול ביחד.
אני מאוד מרוצה מהמכונה ומהעובדה שהכול אוטומטי.
עקב היותי אדם שאוהב לחסוך אנרגיה (עצלן...) לא חושב שהייתי נהנה מכל התהליך של הכנת קפה, אני נהנה בעיקר מלשתות אותו.
יום יבוא ותהיה לי מכונה אמיתית, קודם צריך בית מספיק גדול בשביל זה...
נחמד לדעת שיש מקום כזה של אוהבי קפה.
עוד יותר נחמד לדעת שיש אנשים שיש להם גם מספיק מקום בבית בשביל כל האיבזור הזה וגם אשה שתסכים לכך.
אני שלומי, חובב (לייט) של קפה .
כבר לא מסוגל לשתות נס...
המשקה החביב עלי זה מקיאטו, אספרסו חזק וקצת קצף.
לא מזמן רכשתי Saeco SYNTIA שזה מכונה שעושה הכול ביחד.
אני מאוד מרוצה מהמכונה ומהעובדה שהכול אוטומטי.
עקב היותי אדם שאוהב לחסוך אנרגיה (עצלן...) לא חושב שהייתי נהנה מכל התהליך של הכנת קפה, אני נהנה בעיקר מלשתות אותו.
יום יבוא ותהיה לי מכונה אמיתית, קודם צריך בית מספיק גדול בשביל זה...
-
- לבקשת moti
נערך לאחרונה על ידי shlomisa ב 19/07/2010 18:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
שמי רוני
אני קולה קפה כשנה במסגרת הגנבות יחידים על כל תחום עולה ב נושא מזון ומוצריו אלא ש ב קפה נתקעתי יתר על המידה.
מכורח הנסיבות אני לא יכול להרשות לעצמי לרכוש ציוד מקצועי בכל תחום ש אעצר ולכן מאלתר וכמה שיותר.
התחלתי את דרכי בבריקה ו משם רכשתי מכונת קפה דלונגי , עם דוד יחיד ותרמוסטט נפרד לחליטה ול הקצפה.
מכונה מאד לא ידידותית לסביבה אבל אני מצליח להוציא ממנה תוצאות מדהימות.
מטחנת קפה גם של דלונגי ש עברה שדרוד והסרה של ההגבלות , כל עוד היא בחיים היא מוציאה תוצאות מדהימות
קולה קפה במחבת , כן במחבת , מאד מקצועי ומלבד בעיות עם השכנים והאשה הכל זורם .
חולה על אמנות המזון ולראייה:
www.kerenfood.com
אני קולה קפה כשנה במסגרת הגנבות יחידים על כל תחום עולה ב נושא מזון ומוצריו אלא ש ב קפה נתקעתי יתר על המידה.
מכורח הנסיבות אני לא יכול להרשות לעצמי לרכוש ציוד מקצועי בכל תחום ש אעצר ולכן מאלתר וכמה שיותר.
התחלתי את דרכי בבריקה ו משם רכשתי מכונת קפה דלונגי , עם דוד יחיד ותרמוסטט נפרד לחליטה ול הקצפה.
מכונה מאד לא ידידותית לסביבה אבל אני מצליח להוציא ממנה תוצאות מדהימות.
מטחנת קפה גם של דלונגי ש עברה שדרוד והסרה של ההגבלות , כל עוד היא בחיים היא מוציאה תוצאות מדהימות
קולה קפה במחבת , כן במחבת , מאד מקצועי ומלבד בעיות עם השכנים והאשה הכל זורם .
חולה על אמנות המזון ולראייה:
www.kerenfood.com
- ליאו_רפאלסקו
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלומות לכולם,
אני רואה הרבה ניקים מוכּרים מהפורום של תפוז, וגמאני נרשמתי פה תחת אותו הניק. אז קוראים לי איגור (ליאו רפאלסקו הוא דמות מ"כוכבים תועים" של שלום עליכם, אם מישהו הסתקרן
) ואני לא מכור לקפה! אתם יכולים להגיד שאני חי בהכחשה, אבל לראייה: כשאין בנמצא קפה איכותי וטרי, אני לא שותה קפה כלל. לצערי זה מה שקרה לי באחרונה, כי בימים אלה אני סטודנט לרפואה בגלות רומניה. לרומנים טעם די גרוע באוכל בכלל ובקפה בפרט, ולא מצאתי שם מקורות של קפה קלוי טרי ואיכותי או ירוק וגם לא טרחתי להביא מהארץ קפה ירוק ומכשיר קלייה. אז בשבילי החזרה לארץ היתה מהנה כפליים! 
לא נראה לי שיש טעם לצלם את הציוד הצנוע שלי (איבריטל, גאג'יה פיור, שתי בריקות: 2 ו-4 ופרשרואסט פשוט), מה גם שבזמנו העליתי צילום שלו בפורום תפוז. אני ממש גרוע עם תאריכים, כלומר לא מייחס להם חשיבות ולכן בד"כ לא זוכר אותם, אז קשה לי להגיד כמה זמן אני בענייני קפה איכותי, קלייה עצמית וכד'.
אני רואה הרבה ניקים מוכּרים מהפורום של תפוז, וגמאני נרשמתי פה תחת אותו הניק. אז קוראים לי איגור (ליאו רפאלסקו הוא דמות מ"כוכבים תועים" של שלום עליכם, אם מישהו הסתקרן
לא נראה לי שיש טעם לצלם את הציוד הצנוע שלי (איבריטל, גאג'יה פיור, שתי בריקות: 2 ו-4 ופרשרואסט פשוט), מה גם שבזמנו העליתי צילום שלו בפורום תפוז. אני ממש גרוע עם תאריכים, כלומר לא מייחס להם חשיבות ולכן בד"כ לא זוכר אותם, אז קשה לי להגיד כמה זמן אני בענייני קפה איכותי, קלייה עצמית וכד'.
- ליאו_רפאלסקו
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי ירון, בהחלט אשאר, אחרי שסוף-סוף הגעתי לכל הציוד שלי ועשיתי קפה כמו שצריך...