בוא ונגיד את זה ככה:dizingof כתב:מישהו יודע ממקור ראשון האם תיקון טבעת המוות לא ע"י מיקרוסופט גורמת גם לבאן עקב התעסקות בחומרה?
שמעתי ולא האמנתי לזה באחד הקליפים שראיתי ביוטיוב.
הוספת מאוורר מנקודת המתח של המאוררים תגרום לבאן...
כל האנשים שאני מכיר ממקור ראשון ותיקנו את טבעת המוות בלי לפרוץ את הקונסולה - לא קיבלו באן.
כל האנשים שאני מכיר וקיבלו באן - בתכלס פרצו את הקונסולה וגם שיחקו במשחקים צרובים. גם אם הם לא אוהבים להודות בזה.
מטענות אנונימיות כאלו הייתי ממליץ להתעלם. בכל פעם שאני שומע אחת ומנסה לבדוק את הגיימרטאג של מי שהעלה את הטענה (דבר שמאד פשוט לעשות באתר של מיקרוסופט) אני מגלה עשרות עם לא מאות משחקים ברשימה שלו, כולל משחקים שבחיים לא הייתי מאמין שמישהו ישלם עליהם, וכולם באחוזי סיום מאד נמוכים.
כבר רשמתי פעם למישהו כזה שאולי מיקרוסופט פשוט נותנת באן על טעם ממש גרוע במשחקים, אבל בינתיים אני לא מאמין לאף אחד שרשם דבר כזה, וטוב שגם אתה סקפטי.
מצחיק הוא שיש כל כך הרבה רעש מסביב לסיפור הזה, כשהפיתרון הכל כך פשוט הוא לא לצרוב משחקים - בדיוק כמו על הPS3 שפשוט חוסכת את הפיתוי ולא נותנת לך מראש את האופציה הזו (על הX360 בדרך כלל גם יש יותר מבצעים שהופכים את הקניה לעסק אפילו יותר זול, אולי בגלל תחרות מצד שוק יד שניה מסיבי).
ובסופו של דבר אני בטוח שמי שפרץ את הקונסולה ושיחק בכל המשחקים שהוא שיחק באופן פיראטי, חסך עליהם כנראה הרבה יותר מהעלות של קונסולה נוספת שהוא עכשיו אולי יצטרך לקנות, אז אין פה מה להתלונן.