מיקרוסופט נותנת באן ל 600000 קונסולות פרוצות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #21 

dizingof כתב:מישהו יודע ממקור ראשון האם תיקון טבעת המוות לא ע"י מיקרוסופט גורמת גם לבאן עקב התעסקות בחומרה?
שמעתי ולא האמנתי לזה באחד הקליפים שראיתי ביוטיוב.

הוספת מאוורר מנקודת המתח של המאוררים תגרום לבאן 8O
...
בוא ונגיד את זה ככה:
כל האנשים שאני מכיר ממקור ראשון ותיקנו את טבעת המוות בלי לפרוץ את הקונסולה - לא קיבלו באן.
כל האנשים שאני מכיר וקיבלו באן - בתכלס פרצו את הקונסולה וגם שיחקו במשחקים צרובים. גם אם הם לא אוהבים להודות בזה.

מטענות אנונימיות כאלו הייתי ממליץ להתעלם. בכל פעם שאני שומע אחת ומנסה לבדוק את הגיימרטאג של מי שהעלה את הטענה (דבר שמאד פשוט לעשות באתר של מיקרוסופט) אני מגלה עשרות עם לא מאות משחקים ברשימה שלו, כולל משחקים שבחיים לא הייתי מאמין שמישהו ישלם עליהם, וכולם באחוזי סיום מאד נמוכים.
כבר רשמתי פעם למישהו כזה שאולי מיקרוסופט פשוט נותנת באן על טעם ממש גרוע במשחקים, אבל בינתיים אני לא מאמין לאף אחד שרשם דבר כזה, וטוב שגם אתה סקפטי.

מצחיק הוא שיש כל כך הרבה רעש מסביב לסיפור הזה, כשהפיתרון הכל כך פשוט הוא לא לצרוב משחקים - בדיוק כמו על הPS3 שפשוט חוסכת את הפיתוי ולא נותנת לך מראש את האופציה הזו (על הX360 בדרך כלל גם יש יותר מבצעים שהופכים את הקניה לעסק אפילו יותר זול, אולי בגלל תחרות מצד שוק יד שניה מסיבי).
ובסופו של דבר אני בטוח שמי שפרץ את הקונסולה ושיחק בכל המשחקים שהוא שיחק באופן פיראטי, חסך עליהם כנראה הרבה יותר מהעלות של קונסולה נוספת שהוא עכשיו אולי יצטרך לקנות, אז אין פה מה להתלונן.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #22 

yaronco כתב:לאור הסכנות החדשות בכניסה לLIVE נראה לי שפשוט עדיף להמנע מכך בכלל, היות ובמילא משחקי ONLINE
עדיף לשחק בPS3 שם רק משלמים על המשחק ולא על שרותי הרשת.
וכנ"ל לגבי משיכת DEMOS שגם את זה ניתן לעשות ברשת הPSN
...
150 ש"ח בשנה זה מה שישבור אותך? הלייב אמנם עולה כסף, אבל הוא עולה מעט, והוא נותן תמורה מאוד גבוהה לכסף. להשוות משחק אונליין בPS3 ובאקסבוקס זה כמו להשוות האצה מ0 ל 100 בין פרארי ודג מלוח.

ולא, האקסבוקס הוא לא המקביל לדג המלוח.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #23 

לגביי ,לא פרצתי את הקונסולה שלי - כל המשחקים שרכשתי עלו לי בלי יוצא מן הכלל מעל $100 למשחק.. ברשת באג... :roll:

גם אם תטיף בכל פורום אפשרי לא תצליח לשנות במאום את הטרנד של הפריצות בטח לא בארץ..

נכון לכאורה גיימר מתוחכם או סתם שחקן רגיל כמוני אמורים לדעת מהיכן לרכוש באינטרנט משחקים במחיר טוב
אבל מה לעשות אתה רוצה עכשיו ומיד ולא בעוד שבועיים.. ותמיד יהיה מי שיגזור עליך קופון.. כלכלה חופשית אתה יודע..

הקונסולה שלי כבר כחודשיים מושבתת עם טבעות המוות ורשת באג מתנערת מהאחריות בכתב שנתנה ל3 שנים ...
http://www.hometheater.co.il/vp931180

נמסר לי השבוע להמתין "30 עד 60 יום" לתשובת מיקרוסופט בעניין (כן, אני הלקוח הראשון :!: של באג שאין להם חצי מושג איך לשלוח את הקונסולה למיקרוסופט העולמית.. כל הנושא ממש חדש ולא ברור.. :roll: )

אז קודם דוחפים ללקוח כתב התחייבות ל3 שנים כדי שיקנה את הקונסולה ב3000 שח ואחרי זה ..יהיה בסדר.. שיטת מצליח .. :evil:

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #24 

שאלת סתם :) : הפריצה (לא בטוח מה היה - חומרה או תוכנה) היה בלתי הפיכה? מי שלא קיבל באן יכול להחזיר את הקונסולה שלו להיות שוב "מקורית"?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

טכנית, אפשר לבטל פריצה, כנראה על ידי החלפת כונן לכונן חדש.
מעשית - יש סיכוי שמבחינת מיקרוסופט אתה כבר מסומן ברשימה השחורה ובפעם הבאה שתתחבר לרשת תקבל באן אפילו אם תחליף את הכונן ותבטיח להיות ילד טוב.
יש אופציה, למרות שזאת כבר סתם ספקולציה, שאיפשהו בקונסולה שמור מידע שקשור בהיותה פרוצה בגלל משחקים שלא בזמן שהיית מחובר לרשת, והמידע הזה יישלח למיקרוסופט בפעם הבאה שתתחבר, ורק אחר כך תקבל באן - אולי בעוד כמה חודשים.

בקיצור - למי שכבר פרץ נראה לי שכדאי ליהנות ממעט הזמן שנשאר ולא להתחיל לחשוב איך לחזור למוטב בזול ולמצוא את עצמך מבזבז כסף. אתה רוצה קונסולה לא פרוצה? תקנה אחת. ארקייד עולה גרושים.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #26 

Malcontent- אני די בטוח שאחת הגרסאות "מתקשרת הביתה" ושולחת מידע לגבי הפריצה מאז Wave3 & wave 4
אני אישית לאחר ששחררתי את המכשיר שלי התחברתי רק כדי להוריד את עדכון הdivX שלא ניתן לבצע אותו דרך USB וניתקתי את המכשיר מהאינטרנט לגמרי- הוא כיום מחובר רק לרשת הביתית ללא גישה לאינטרנט.

את כל שאר העדכונים אני מבצע דרך USB והכל עובד בסדר- אני אפילו מפצ'פץ' את המשחקים ככה שיעבדו בiextreme 1.41 שזה באן בטוח.

מצד שני אין לי שום ענין (או חשק להתמכרות) למשחק ברשת, בטח כשאין שרתי משחק בישראל כי אין יבוא רשמי.

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #27 

drorar כתב: מצד שני אין לי שום ענין (או חשק להתמכרות) למשחק ברשת, בטח כשאין שרתי משחק בישראל כי אין יבוא רשמי.
...
פה דווקא נמצא היתרון: אין שרתי משחק בשום מקום בעולם כי הכל עובד בתצורת P2P.
אם היית משחק עם אנשים אחרים בארץ דרך שרת אמריקאי הייתם סובלים מהלאג, אבל אתם מחוברים במשחקים ישירות אחד לשני.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

יכול להיות שלך זה מתאים, אבל אני גם קונה משחקים דרך ה Marketplace, אז אני לא יכול להסתדר בלי חיבור לרשת. חוץ מזה שזה מאוד נחמד לעשות Party או סתם צ'אט עם חבר.

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #29 

oferlaor כתב:מישהו כאן נפגע מזה?
...
אני, קיבלתי לפני יומיים BAN.
קניתי עכשיו קונסולה חדשה לא פרוצה, עם שני משחקים שני משחק ברשת MWF2+FIFA10
ובשביל צרובים שמרתי את הקונסולה עם ה BAN.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

kingshoko כתב:
...
...
ארקייד? מאיפה וכמה עלתה לך?
בדקת שנת ייצור?

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #31 

dizingof כתב:
kingshoko כתב:
...
...
בדקת שנת ייצור?
...
ניסית להעביר את ההרד דיסק הישן חדש ?

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #32 

Malcontent כתב:
yaronco כתב:לאור הסכנות החדשות בכניסה לLIVE נראה לי שפשוט עדיף להמנע מכך בכלל, היות ובמילא משחקי ONLINE
עדיף לשחק בPS3 שם רק משלמים על המשחק ולא על שרותי הרשת.
וכנ"ל לגבי משיכת DEMOS שגם את זה ניתן לעשות ברשת הPSN
...
150 ש"ח בשנה זה מה שישבור אותך? הלייב אמנם עולה כסף, אבל הוא עולה מעט, והוא נותן תמורה מאוד גבוהה לכסף. להשוות משחק אונליין בPS3 ובאקסבוקס זה כמו להשוות האצה מ0 ל 100 בין פרארי ודג מלוח.

ולא, האקסבוקס הוא לא המקביל לדג המלוח.
...
קודם כל אהבתי את שער ההמרה שלך לדולר 50$ שווה 150 שח, תגיד לי אם אתה מוכר דולרים אשמח לקנות ממך בשער כזה :lol:
דבר שני אני מניח שלא שיחקת ב PS3 בONLINE לאחרונה שכן מה שאתה אומר לגבי ההבדל בין שתי הקונסולות זניח מאוד כיום. ניתן לראות שחבר שלך נמצא ברשת,ניתן לראות במה הוא משחק, ניתן לפתוח בצט איתו וניתן לשלוח לו הזמנה לשחק יחד איתך בקיצור כל הדברים שהיו בXBOX כבר מזמן אבל אלו הדברים שמבחינתי באמת נחוצים וכל השאר לא שווים שום תוספת ובטח שלא כל שנה.

מבחינתי

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #33 

dizingof כתב:
kingshoko כתב:
...
...
בדקת שנת ייצור?
...
ארקייד
גאספר 65NM כמובן ב1200 שקל.
VGS.

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #34 

yaronco כתב:
dizingof כתב:
kingshoko כתב:
...
...
בדקת שנת ייצור?
...
ניסית להעביר את ההרד דיסק הישן חדש ?
...
לא, למה?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

מי מוכר מנוי שנתי ב50$? אני צריך להצטרף אליו לעסק, נראה לי שמרוויחים שם טוב.
בקשר למשחק ב PS3 - דווקא שיחקתי. לראות שחברים מחוברים ובמה הם משחקים - את זה תמיד אפשר היה לעשות. לפתוח בצ'אט - בפעם האחרונה שניסיתי לעשות את זה, נתקלתי בסירוב - בגלל שלא הייתה לי מצלמה מחוברת לקונסולה. בכל מקרה, אני בספק אם הייתי יכול לפתוח בצ'אט עם חבר בזמן שהוא משחק, ובטוח שלא יכולתי לפתוח איתו בצ'אט בזמן ששנינו משחקים במשחקים שונים.
אף פעם לא קרה לי בפלייסטיישן שנכנסתי למשחק שחבר שיחק בו וזה צירף אותנו לאותו צד באופן אוטומטי. גם לא קרה לי אף פעם שאחר כך החלטנו להחליף משחק והצ'אט נשמר לאורך כל החלפת הדיסקים, ואז, כשנכנסנו למשחק הבא, שוב היינו ביחד באופן אוטומטי.

אין מה לעשות, מבחינת שירותי רשת, PSN לא מגרדת את הקרסוליים של XBL.

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #36 

Malcontent כתב:מי מוכר מנוי שנתי ב50$? אני צריך להצטרף אליו לעסק, נראה לי שמרוויחים שם טוב.
XBL.
...
קוראים לחברה שמוכרת מיקרוסופט ובאמת הם מרוויחים טוב
12Month Gold - $49.99

https://live.xbox.com/en-US/Flows/Manag ... ption.aspx

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #37 

אם היית טורח לחפש טיפה, אבל באמת טיפה, היית מוצא מקומות שמוכרים את הכרטיס ב40$. כמו זה.
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... _-74103129

או שהיית יכול לפתוח איביי ולמצוא את הדף הזה
http://catalog.ebay.com/?_pid=70291811& ... 3907.l1428
עם המון אנשים שמוכרים את הכרטיס ב40$ ומטה.

אבל למה להשקיע שניה בחיפוש כשאפשר לדבר שטויות באינטרנט?

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

אני רכשתי מכאן http://maximuscards.com/
הגיע לאימייל תוך דקה - $43

אגב יש אפשרות להקפיא את הLIVE? עד שבאג ישלחו את הקונסולה שלי לתיקון (אם בכלל) :twisted: כבר הפסדתי חודשיים של LIVE ..

galborho
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 135
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #39 

מנסיון שלי עם התמיכה שלהם אפשר להקפיא מנוי. צור קשר עם התמיכה של הלייב XBOX.COM

yaronco
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #40 

Malcontent כתב:אם היית טורח לחפש טיפה, אבל באמת טיפה, היית מוצא מקומות שמוכרים את הכרטיס ב40$. כמו זה.
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... _-74103129

או שהיית יכול לפתוח איביי ולמצוא את הדף הזה
http://catalog.ebay.com/?_pid=70291811& ... 3907.l1428
עם המון אנשים שמוכרים את הכרטיס ב40$ ומטה.

אבל למה להשקיע שניה בחיפוש כשאפשר לדבר שטויות באינטרנט?
...
לא הבנתי למה צריך להעליב ?, זה שאתה מוכן לחסוך 10 $ ולקנות כרטיס מבן אדם פרטי שאו שעובד או שלא או שישלח או שלא זה כבר משהוא אחר. רשמית זה עולה 50$
וחוץ מזה בשביל האפשרויות הנוספות שהעלת שיש בXBOX ולא ב PS כמו להמשיך לדבר עם הבן אדם בזמן שמחליפים למשחק אחר לא הייתי משלם גם 50 שקל

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”