"אינטרנט זהב" - רשמים על איכות ושירות ..
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
אני כן מרוצה, מאינטרנט זהב! -ואני מחובר עליהם, קרוב ל 8 שנים, בלי שום בעיה מיוחדת.
שרות? גם לא הייתה לי-שום בעיה בנושא הזה.
עופר.
==============================
עופר.
==============================
- Vick
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1323
אכן התכוונתי לבזק בינלאומי. עמכם הסליחה
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- le1982
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- שם מלא: le1982
שמח בישבילך, יש לך מזל.עופרצפריר כתב:אני כן מרוצה, מאינטרנט זהב! -ואני מחובר עליהם, קרוב ל 8 שנים, בלי שום בעיה מיוחדת.
עופר.
==============================...
אני אף פעם לא הייתי מנוי שלהם אבל כבר יצא לי לטפל במספיק בעיות איתם אצל לקוחות וגם שמעתי לא מעט תלונות ככה שאני אישית לא הייתי רוצה להתקרב אליהם וגם לא אל ברק.
כרגע אני מחובר דרך בזק בינלאומי כבר 3 שנים בערך והכל מצויין, לפני זה הייתי בקוי זהב וגם איתם לא היה בעיות מיוחדות.
The best way to predict the future is to create it
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
נתוני רוחב פס כאלה או אחרים בהקשר של ספקים בעיקר מבלבלים. קודם כל רוחב הפס מתחלק על כל הלקוחות, אז צריך נתון פר משתמש. גם אז זה לא ממש עוזר כי לא מדובר ברוחב הפס קצה לקצה (שגם תלוי מה הוא הקצה השני). הדבר היחידי שרלוונטי זה איפה צוואר הקבוק, וזה יכול להיות בהרבה מקומות.
לדעתי, אין תחליף לתחושת הלקוח הסוביקטיבית. משפיע עליה הרבה יותר תדירות התקלות והניתוקים או תקופות של איטיות מובהקת, מאשר רוחב הפס הממוצע או המקסימלי.
הייתה תקופה שכל 6 חודשים החלפתי ספק, על פי שיקולי מחיר בלבד. היו טובים והיו מאכזבים. אני כבר כמה שנים בברק עם מחיר טוב ובלי תלונות טכניות.
לדעתי, אין תחליף לתחושת הלקוח הסוביקטיבית. משפיע עליה הרבה יותר תדירות התקלות והניתוקים או תקופות של איטיות מובהקת, מאשר רוחב הפס הממוצע או המקסימלי.
הייתה תקופה שכל 6 חודשים החלפתי ספק, על פי שיקולי מחיר בלבד. היו טובים והיו מאכזבים. אני כבר כמה שנים בברק עם מחיר טוב ובלי תלונות טכניות.
משה
- eytan99
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- שם מלא: eytan99
את האמת עפר צדק ואתה צדקת רק כל אחד פה דיבר על משהו אחר.luchy כתב:לא כל כך נכון עופר,oferlaor כתב:vick,
מצד שני, רבים לא יודעים ש (כי לא מגלים לנו) שכאשר יש לכם UPLOAD גבוה, ה-DOWNLOAD יורד מאוד. עם UPLOAD מינימלי, 5M הופך ל-1M, ובקצב מלא יורד ל-250K על 250K!...
upload משפיע על download בגלל מבנה תעבורה של tcp שדורש ack כל כמה פקטים
ב UDP לדוגמה לא תהיה השפעה של ה upload על ה download
ADSL בפרט (מניסיון שלי) מגיב רע מאוד לעומס של מעל 95% מתוך רוחב הפס ב upload ולכן בניגוד לקווים אחרים upload עמוס מאוד גורם להרבה פקטים ליפול
לגלישה באינטרנט + הורדות זהו הפתרון המושלם מאחר ועלותו נמוכה והתוצאות שהוא נותן למשתמש בייתי טובה מאוד,
לגביי העובדה שבזק אמרו שלהם יש רוחב הפס הרחב ביותר
?!?
אתה מדבר על בזק בינלאומי כנראה ,
אז אמרו ...
אני נתקל בתקלות מוזרות ביותר בבזק בינלאומי ובתומכים שלא יודעים לדבג את הבעיה אצלם , הם אמרו ששמעו שישנם משתמשים עם בעיות גלישה ,וזהו - לא הציעו שום פתרון
ועד שלא הראתי להם היכן הבעיה אצלם זה נשאר כך (מספר ימים) - מצחיקים...
עופר דיבר על הסנכרון של הקו שבפועל מהידע שלי מסוגל להגיע בתצורת SHDSL ל 2 מגה UP&DOWN ע"ג זוג אחד של כבלים.
ואתה דיברת על יכולות TCP שחייב UP מינימלי לענות תשובות ולכן אם אין לו מספיק רוחב פס מהירות ההורדה/העלאה תרד עד שיהיה איזון כלשהו בתקשורת.
- eytan99
-
- חבר פעיל מאוד

moco , אני גם מחובר לברק ובתקופה האחרונה היתה להם בעיה חמורה מאוד בתקשורת לחו"ל.
כיום זה נראה תקין אבל אני עם היד על הדופק
כיום זה נראה תקין אבל אני עם היד על הדופק
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
חמורה?
מוזר, לא ידעתי שהייתה בכלל, ואנו 4 משתמשים אינטנסיביים בבית.
מה שלא יודעים לא כואב
מוזר, לא ידעתי שהייתה בכלל, ואנו 4 משתמשים אינטנסיביים בבית.
מה שלא יודעים לא כואב
משה
- eytan99
-
- חבר פעיל מאוד

חמורה אני מתכוון שהיה לי 70%-60% איבוד פינגים לדוגמא ליאהו והיו פינגים שהגיעו לזמן מטורף של יותר מ 1000 !
בכלל משיחה שהיתה לי איתם בזמנו אמרו לי שיש להם בעיה כללית של פורטים לחו"ל חוץ מ http.
היה בלאגן לא קטן
בכלל משיחה שהיתה לי איתם בזמנו אמרו לי שיש להם בעיה כללית של פורטים לחו"ל חוץ מ http.
היה בלאגן לא קטן
- luchy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
המסקנה שלך מקורה בטעות בהבנת הנושא.le1982 כתב:טעות שלי![]()
בדקתי עכשיו לבזק כבר אין את הרוחב פס הכי גדול
http://www.isoc.org.il/fr_reload.html?iix/2x_list.4
נכון לעכשיו דווקא לקווי זה יש את הרוחב פס הכי גדול 400 מגה
אח"כ אינטרנט זהב עם 200 מגה
ואח"כ בזק עם 155 מגה
...
רוחביי פס ל IIX לא קובעים כלום במיוחד לא בשנתיים האחרונות.
IIX הינו צומת חיבורים בתוך ישראל , בזמנו זה היה קובע את רוחב הפס בין הספקים בארץ.
כמובן שזה לא השפיע על גלישה לחו"ל או על גלישה בארץ כשהשרתים אצל הספק עצמו ( ויש כמות מאוד גדולה למצב הזה בחברות הגדולות)
בשנתיים האחרונות החברות מחוברות אחת לשניה מבלי לעבור דרך ה IIX
כשאומרים רוחב פס של חברה מתכוונים לרוחב פס לחו"ל.
===========================
סטטיסטיקאי טבע בנהר שעומקו הממוצע 10 ס"מ...
- luchy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
אני התרשמתי דווקא שעופר התכוון למצב בבזק או לטכנולוגיית ADSLeytan99 כתב:את האמת עפר צדק ואתה צדקת רק כל אחד פה דיבר על משהו אחר.luchy כתב:לא כל כך נכון עופר,oferlaor כתב:vick,
מצד שני, רבים לא יודעים ש (כי לא מגלים לנו) שכאשר יש לכם UPLOAD גבוה, ה-DOWNLOAD יורד מאוד. עם UPLOAD מינימלי, 5M הופך ל-1M, ובקצב מלא יורד ל-250K על 250K!...
upload משפיע על download בגלל מבנה תעבורה של tcp שדורש ack כל כמה פקטים
ב UDP לדוגמה לא תהיה השפעה של ה upload על ה download
ADSL בפרט (מניסיון שלי) מגיב רע מאוד לעומס של מעל 95% מתוך רוחב הפס ב upload ולכן בניגוד לקווים אחרים upload עמוס מאוד גורם להרבה פקטים ליפול
לגלישה באינטרנט + הורדות זהו הפתרון המושלם מאחר ועלותו נמוכה והתוצאות שהוא נותן למשתמש בייתי טובה מאוד,
לגביי העובדה שבזק אמרו שלהם יש רוחב הפס הרחב ביותר
?!?
אתה מדבר על בזק בינלאומי כנראה ,
אז אמרו ...
אני נתקל בתקלות מוזרות ביותר בבזק בינלאומי ובתומכים שלא יודעים לדבג את הבעיה אצלם , הם אמרו ששמעו שישנם משתמשים עם בעיות גלישה ,וזהו - לא הציעו שום פתרון
ועד שלא הראתי להם היכן הבעיה אצלם זה נשאר כך (מספר ימים) - מצחיקים...
עופר דיבר על הסנכרון של הקו שבפועל מהידע שלי מסוגל להגיע בתצורת SHDSL ל 2 מגה UP&DOWN ע"ג זוג אחד של כבלים.
ואתה דיברת על יכולות TCP שחייב UP מינימלי לענות תשובות ולכן אם אין לו מספיק רוחב פס מהירות ההורדה/העלאה תרד עד שיהיה איזון כלשהו בתקשורת....
אבל יכול להיות שאני טועה.
סתם כדיי לחדד לך , אני דיברתי על בעיה ספציפית ב ADSL והשתמשתי ב TCפ כדיי להסביר איך זה משנה .
קוים אחרים מגיבים שונה מ ADSL לעומסים מעל 95% על ה Upload למרות שכמובן על כל הקוים רוב התעבורה הינה TCP (בשימוש רגיל).
===========================