סיכון? מה מטריד אותך?oferlaor כתב:שיחקתי עם זה, אבל אני כבר רוצה לעבור לגמרי וזה טיפה סיכון עם הלטפופ VISTA שיש לי כרגע אז אני כרגע ON HOLD למרות שיש לי רשיון....
אפליקציות שלא יעבדו?
בטח לא DATA

סיכון? מה מטריד אותך?oferlaor כתב:שיחקתי עם זה, אבל אני כבר רוצה לעבור לגמרי וזה טיפה סיכון עם הלטפופ VISTA שיש לי כרגע אז אני כרגע ON HOLD למרות שיש לי רשיון....

אף אחד לא צריך לממן טיפול פסיכולוגים לשיטשתמש שהוא גנב. אני הייתי מממן לשיטשתמשים כאלה שהיה במתקן לתיקון.EB1000 כתב: אגב הזכירו כאן את המילה "רשיון", מישהו יכול להסביר לי מה זה ובשבל מה צריכים את זה?אני חושב שמיקרושיט צריכים לשלם ללקוחות פיצוי בגין טיפול פסיכולוגי הנדרש אחרי שימוש במערכות ההפעלה שלהם..
...

אוטוטו נראה כמה יתמחרו מחשבים חדשים עם שבע לעומת מחירים כיום עם ויסטה או XP (נטבוקים למינהם).דודיפלצת כתב:עם כל הכבוד למיקרוסופט ומערכת ההפעלה - מחיר של כ-1000 ש"ח למערכת הפעלה חדשה (אלה המחירים שראיתי בחנויות פחות או יותר) הוא מחיר מוגזם ואני לא רואה את עצמי נוטש את XP ומשלם כאלה סכומים בשביל שיפור כלשהו בביצועים - שספק אם יגיע כי המחשב בכל זאת בן 3.5 שנים.
גם אם הייתי קונה מחשב חדש זה מוגזם להקפיץ את מחירו ב-1000 ש"ח בשביל Win 7. אני משער שהייתי מתקין לינוקס או נשאר עם XP....

היו ימים...madror כתב: אני לא אשכח לעולם את ההרגשות כמו ילד קטן ששדרגתי מחלונות 3.11 ל חלונות 95 , אז זו באמת הייתה חוויה מעולם אחר . היום זה רק "אוקי בסדר." ולא יותר. כנראה ש הגיל שכבר עושה את שלובכל זאת עברו כמעט 15 שנה .
...

osherov כתב:לכל מי שלא מבין מזה Power User אז הנה הסבר קצר:...

...

אתה עושה פה ערבוביה במשמעויות של מילים.Itay_Pollak כתב:מה שיותר מעצבן זה - אם WINDOWS 7 נולדה כתחליף למערכת כושלת - למה משתמש שקנה את המערכת הקודמת - צריך לשלם כ"כ הרבה בשביל לשדרג?...