תגובות לכתבה: Windows 7 - הושקה היום

חדשות ועדכונים של HT Magazine
OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906

שליחה

oferlaor כתב:שיחקתי עם זה, אבל אני כבר רוצה לעבור לגמרי וזה טיפה סיכון עם הלטפופ VISTA שיש לי כרגע אז אני כרגע ON HOLD למרות שיש לי רשיון.
...
סיכון? מה מטריד אותך?
אפליקציות שלא יעבדו?
בטח לא DATA
Enjoy the Silence

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

מצחיק שגירסת שדרוג עולה 600 ש"ח וoem חדשה עולה 520:
http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=504

מעצבן שבUK גירסה מלאה עולה 700 וכאן 1000, שמעתי שמיקרוסופט מתכננים הוזלה בQ1 2010 אז בנתיים אני ממשיך עם RC1 שעובדת יופי.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

היורשת האמיתית של XP

שליחה

מבחינתי התוכנה הזאת ממשיכה את דרכה של XP, יש ממשק משופר שמתאים לזמננו, המערכת תוכננה לניצול ריבוי ליבות, ולחיבור עם כל מערכות המדיה בבית.
לאחר כחצי שנה של התנסות עם VISTA לדעתי נעשו שיעורי בית וניתן לראות שיפור רציני.
אולי יש רבים שלא אוהבים לשמוע את זה, אבל אלמנטים רבים נלקחו מ-MAC OSX.
כמחשב ביתי לשימוש כל המשפחה אני בטוח שהמערכת החדשה תספק את כל הצרכים של מרבית המשתמשים.
אני יכול להעיד שלאחר כמה חודשי עבודה על נייד מסוג מקבוק-פרו, איני יכול לחזור לעבוד על שום נייד אחר.
במיוחד לאחר השדרוג ל-SNOW אשר בו המערכת עובדת ב-64 ביט ונועדה לניצול מירבי של הליבות.
קשה להסביר את הפשטות והדברים הקטנים המובנים במערכת שגורמים להנאה גדולה בשימוש בה, כל זאת בנוסף ל"אריזה" המדהימה של המערכת.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

אצלי ויסטה רץ מצויין על Core 2 Duo כולל האפלקציות כבדות כ-משחקים ,הוא לא מסובך כמו שמתארים אותו .

לא הכל חלק ,אבל עדיף ללא ספק על XP .

השמצות ויסטה =תעלול שיווקי.

השדרוג ל WIN 7 הוא בעיקר עבור מסכי מגע .

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

תעלול שיווקי?

שליחה

תשמע, אפילו מיקרוסופט הודו שינן כמה בעיות רציניות עם ויסטה.
נראה לך הגיוני להשיק מערכת חדשה תוך שנתיים סתם כך?
גם אני יכול להעיד שעם מחשב דו-ליבתי עם מפרט בינוני ומעלה ויסטה יכולה לרוץ לא רע בכלל.
אך הבעיה היא עם ניידים מוגבלים או עם מחשבים ביתיים עם מפרט בינוני ומטה.
בתור אחד שהיה לו מחשב נייד עם מפרט חזק מאוד, אני יכול לומר לך שאכלתי הרבה מרורים עם ויסטה (פרימיום).
היום ניתן להתקין את המערכת החדשה גם על מחשבים ישנים עם מפרט חלש ואפילו על נטבוקים, ועדיין לראות שיפור בביצועים ולהנות מכל הפיצ'רים החדשים - דבר שלא ניתן היה לעשות עם ויסטה בשום אופן!
הדברים הגיעו לכך שדילרים רבים, בכל העולם, היו מוכרים "דאונגרייד" ל-XP בעלות לא מבוטלת בחלק מן הדגמים!!!
מישהו שמע על מקרה שלקוח ביקש לקבל טייגר במקום לאופרד???
לא צריך להעמיד פנים שהכל בסדר עם ויסטה, לפחות מיקרוסופט התעשתו מהר יחסית ועל פי הסקירות החיוביות נראה שהמערכת החדשה תמריא.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

לא ממש רלבנטי אולי אבל שווה להזכיר שלמי שיש ויסטה, אחד הפתרונות הטובים להאצת המחשב (בעיקר נייד) הוא לדחוף כרטיס SD של שני ג'יגה לסלוט פנוי. לחיצה ימין על הכרטיס יש אופציה READY BOOST
מגדירים את כל נפח הכרטיס ובעצם יש לנו תוספת זיכרון שהיא מהירה מהדיסק הנייד ומשפרת ביצועים בצורה רצינית.
גם בשבע זה קיים ונקרא נדמה לי speed up your computer או משהו בסגנון.
תנסו!
שח
נערך לאחרונה על ידי שח_מט ב 23/10/2009 15:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

EB1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390

שליחה

כשיוציאו את ערכת SP3 ל WIN7 אני אשקול התקנה. אני בינתיים אשאר עם XPSP3 אחרי הסיוט שעברתי עם ויסטה SP1..

אגב הזכירו כאן את המילה "רשיון", מישהו יכול להסביר לי מה זה ובשבל מה צריכים את זה? :wink: אני חושב שמיקרושיט צריכים לשלם ללקוחות פיצוי בגין טיפול פסיכולוגי הנדרש אחרי שימוש במערכות ההפעלה שלהם.. :lol:

אם רק היתה יותר מודעות ללינוקס בעולם המסחרי.. אני אמתין בסבלנות ל GOOGLE OS.. אולי משם תגיע הישועה...
The more I see People the more like Pigs

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893

שליחה

EB1000 כתב: אגב הזכירו כאן את המילה "רשיון", מישהו יכול להסביר לי מה זה ובשבל מה צריכים את זה? :wink: אני חושב שמיקרושיט צריכים לשלם ללקוחות פיצוי בגין טיפול פסיכולוגי הנדרש אחרי שימוש במערכות ההפעלה שלהם..
...
אף אחד לא צריך לממן טיפול פסיכולוגים לשיטשתמש שהוא גנב. אני הייתי מממן לשיטשתמשים כאלה שהיה במתקן לתיקון.
(n)

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

עם כל הכבוד למיקרוסופט ומערכת ההפעלה - מחיר של כ-1000 ש"ח למערכת הפעלה חדשה (אלה המחירים שראיתי בחנויות פחות או יותר) הוא מחיר מוגזם ואני לא רואה את עצמי נוטש את XP ומשלם כאלה סכומים בשביל שיפור כלשהו בביצועים - שספק אם יגיע כי המחשב בכל זאת בן 3.5 שנים.

גם אם הייתי קונה מחשב חדש זה מוגזם להקפיץ את מחירו ב-1000 ש"ח בשביל Win 7. אני משער שהייתי מתקין לינוקס או נשאר עם XP.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

דודיפלצת כתב:עם כל הכבוד למיקרוסופט ומערכת ההפעלה - מחיר של כ-1000 ש"ח למערכת הפעלה חדשה (אלה המחירים שראיתי בחנויות פחות או יותר) הוא מחיר מוגזם ואני לא רואה את עצמי נוטש את XP ומשלם כאלה סכומים בשביל שיפור כלשהו בביצועים - שספק אם יגיע כי המחשב בכל זאת בן 3.5 שנים.

גם אם הייתי קונה מחשב חדש זה מוגזם להקפיץ את מחירו ב-1000 ש"ח בשביל Win 7. אני משער שהייתי מתקין לינוקס או נשאר עם XP.
...
אוטוטו נראה כמה יתמחרו מחשבים חדשים עם שבע לעומת מחירים כיום עם ויסטה או XP (נטבוקים למינהם).

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

אני אתן לפחות חצי שנה ל-WIN7
עד שיצא SP1
עד שיצאו דרייברים מתוקנים ולא איזה גרסת alpha

כולה מערכת הפעלה.
עם מה אני עובד? firefox ו-outlook. אז מה זה נותן לי השידרוג?
האמת, גם VISTA אצלי בבית עובדת יפה על שני מחשבים חדשים (עם רשיון).
חומרה חזקה אומנם.

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458

שליחה

כאחד שקפץ רק לאחרונה על עגלת (מטאפורה) ה 7 , אני חייב להגיד ש .... טפו טפו הכול בסדר עד עתה.

אף פעם לא סבלתי את הויסטה ו ב 3 מחשבים שבביתי מאז ומעולם היה XP בלבד .

הרשיתי לעצמי , כאמור לאחרונה באחד המחשבים (דווקא הישן והחלש יותר !) להריץ חלונות 7 ועד עתה באמת אין אכזבות .

יתכן שייקח עוד קצת זמן להחליף את כול המחשבים בבית ל 7 , אבל אין ספק שזה בהחלט יקרה.

נ.ב

אני לא אשכח לעולם את ההרגשות כמו ילד קטן ששדרגתי מחלונות 3.11 ל חלונות 95 , אז זו באמת הייתה חוויה מעולם אחר . היום זה רק "אוקי בסדר." ולא יותר. כנראה ש הגיל שכבר עושה את שלו :-) בכל זאת עברו כמעט 15 שנה .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78956
שם מלא: עפר לאור

שליחה

הושק המבורגר windows 7 ביפן...

http://www.crunchgear.com/2009/10/23/th ... -humanity/

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

madror כתב: אני לא אשכח לעולם את ההרגשות כמו ילד קטן ששדרגתי מחלונות 3.11 ל חלונות 95 , אז זו באמת הייתה חוויה מעולם אחר . היום זה רק "אוקי בסדר." ולא יותר. כנראה ש הגיל שכבר עושה את שלו :-) בכל זאת עברו כמעט 15 שנה .
...
היו ימים... :D

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב:לכל מי שלא מבין מזה Power User אז הנה הסבר קצר:
...
:lol:
ולכל מי של מבין מה זו יציבות במערכת הפעלה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

oferlaor כתב:הושק המבורגר windows 7 ביפן...

http://www.crunchgear.com/2009/10/23/th ... -humanity/
...
:oops:
לא היה מתאים יותר לקרוא לזה Vista whopper ?
צריך הרבה משאבים לעכל דבר כזה.
משה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

מה שיותר מעצבן זה - אם WINDOWS 7 נולדה כתחליף למערכת כושלת - למה משתמש שקנה את המערכת הקודמת - צריך לשלם כ"כ הרבה בשביל לשדרג?

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

Itay_Pollak כתב:מה שיותר מעצבן זה - אם WINDOWS 7 נולדה כתחליף למערכת כושלת - למה משתמש שקנה את המערכת הקודמת - צריך לשלם כ"כ הרבה בשביל לשדרג?
...
אתה עושה פה ערבוביה במשמעויות של מילים.
ויסטה לא "כושלת" במובן של לא תקינה ולא עובדת, ו7 זה לא תחליף במובן של תיקון. זה תחליף במובן השיווקי של המילה, זה מיועד לאותו פלח שוק שהויסטה יועדה לו.
תחשוב על מודל של מכונית שלא היה כל כך מוצלח ואח"כ יצא דגם משופר מאותה חברה ובאותה קטגוריה.
משה

amirchen
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 850
שם מלא: אמיר חן

שליחה

אני מריץ (יותר נכון הרצתי) חלונות 7 על מחשב מבוסס ATOM עם 2G זיכרון וזה עובד כמו חלום, גם המדיה-סנטר.
אבל כשראיתי את המחירים שהם דורשים, הבנתי, שמיקרוסופט , למרות השיפורים שהם עשו במערכת ההפעלה ובהתנהלות בפיתוח שלה, נפחו שוב בפח הגרידיות ומבקשים מחירים גבוהים מדי.
אחרי שאנשים נכוו עם ויסטה הם לא ירוצו להוציא מאות ואלפי שקלים על מערכת הפעלה חדשה.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6052

שליחה

חזור אל “חדשות HT”