נמרוד הראל ?oferlaor כתב: נותר לקוות שהם לפחות ישאירו את הכוכבים (חדשות, לונדון/קירשנבאום, נמרוד הראל, השרדות) במקומם....
ערוץ 10 מגיע לסוף דרכו?
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
אני לא זוכר סערה גדולה כשטלעד אבדה את זכיונה בערוץ 2. גם כאן חלק מהתכנים והצוותים של הזכיין הנוכחי ינדדו לזכיין החדש ונמשיך כנראה להנות מרמה דומה של טלויזיה, כי זה טיבו של מסחר בשוק כל כך קטן וטלויזיה - גם כשהיא איכותית , היא לא ממש כזו.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
המהנדס,
דעותיך הפוליטיות לא רק שלא רלוונטיות כאן אלא שהודעתך כנגד חוקי האתר בנוגע לפוליטיקה. נא ערוך את עצמך.
דעותיך הפוליטיות לא רק שלא רלוונטיות כאן אלא שהודעתך כנגד חוקי האתר בנוגע לפוליטיקה. נא ערוך את עצמך.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
תיקנתי מילה אחת.אם אתה
או אחרים חושבים כי תוכנית זו או אחרת,או טאלנט זה או אחר,הם הם הגורמים הרלבנטיםoferlaor כתב:המהנדס,
דעותיך הפוליטיות לא רק שלא רלוונטיות כאן אלא שהודעתך כנגד חוקי האתר בנוגע לפוליטיקה. נא ערוך את עצמך....
לכישלונו של ערוץ 10,זכותכם המלאה לטמון את הראש בחול ולהתעלם למשל מההצלחה
הגוברת של "ישראל היום" למשל.
התעלמות מהכוון הפוליטי הברור של ערוץ 10 לדעתי הופכת את כל הדיון לעקר ומיותר.
אם אתה כעורך חושב שהתגובה הקודמת שלי היא בניגוד לתקנון האתר,אז תוריד אותה.
אני לא מוצא בה שום פסול.
-
oferlaor
-
- מנהל

המהנדס,
הודעתך הוסרה. האתר לא עוסק בפוליטיקה. אם יש לך תאוריות קונספירציה פוליטיות, או שתשמור אותן לעצמך או שתכתוב אותן באתרים אחרים.
פוליטיקה לא כאן.
הודעתך הוסרה. האתר לא עוסק בפוליטיקה. אם יש לך תאוריות קונספירציה פוליטיות, או שתשמור אותן לעצמך או שתכתוב אותן באתרים אחרים.
פוליטיקה לא כאן.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

אין בעייה,אבל אני מוחה על המילה קונספירציה
מי שחושב שהדברים שכתבתי הם תאורית קונספירציה ולא מציאות ברורהoferlaor כתב:המהנדס,
פוליטיקה לא כאן....
תלוש מהמציאות.עוד מעט יאשימו אותי ברצח רבין...
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
Re: אין בעייה,אבל אני מוחה על המילה קונספירציה
מכיוון שרבים מאיתנו יטענו שדווקא אתה תלוש מהמציאות, אין ברירה אלא להגיע למסקנה הנכונה שכל אחד חי במציאות משלוהמהנדס כתב:מי שחושב שהדברים שכתבתי הם תאורית קונספירציה ולא מציאות ברורהoferlaor כתב:המהנדס,
פוליטיקה לא כאן....
תלוש מהמציאות.עוד מעט יאשימו אותי ברצח רבין......
משה
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

בהחלט יכול להיות שרבים מאיתכם
מה שלא מפתיע אותי בכלל,אבל אין לי ספק שמרבית הציבור במדינה חושב כמוני בהקשר לתקשורת.moco כתב:מכיוון שרבים מאיתנו יטענו שדווקא אתה תלוש מהמציאות, אין ברירה אלא להגיע למסקנה הנכונה שכל אחד חי במציאות משלוהמהנדס כתב:מי שחושב שהדברים שכתבתי הם תאורית קונספירציה ולא מציאות ברורהoferlaor כתב:המהנדס,
פוליטיקה לא כאן....
תלוש מהמציאות.עוד מעט יאשימו אותי ברצח רבין.........
- moco
-
- גורו

Re: בהחלט יכול להיות שרבים מאיתכם
אולי, אבל זה לא גורם לזה להיות נכון.המהנדס כתב:מה שלא מפתיע אותי בכלל,אבל אין לי ספק שמרבית הציבור במדינה חושב כמוני בהקשר לתקשורת.moco כתב:מכיוון שרבים מאיתנו יטענו שדווקא אתה תלוש מהמציאות, אין ברירה אלא להגיע למסקנה הנכונה שכל אחד חי במציאות משלוהמהנדס כתב:מי שחושב שהדברים שכתבתי הם תאורית קונספירציה ולא מציאות ברורהoferlaor כתב:המהנדס,
פוליטיקה לא כאן....
תלוש מהמציאות.עוד מעט יאשימו אותי ברצח רבין............
יש הרבה דברים שהרוב חושב וטועה.
משה
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

מה לעשות,ללכת אחרי הרוב יש
לזה שם: דמוקרטיה.עוד לא מצאו שיטה טובה יותר לעניות דעתי.moco כתב:אולי, אבל זה לא גורם לזה להיות נכון.המהנדס כתב:מה שלא מפתיע אותי בכלל,אבל אין לי ספק שמרבית הציבור במדינה חושב כמוני בהקשר לתקשורת.moco כתב:מכיוון שרבים מאיתנו יטענו שדווקא אתה תלוש מהמציאות, אין ברירה אלא להגיע למסקנה הנכונה שכל אחד חי במציאות משלוהמהנדס כתב:מי שחושב שהדברים שכתבתי הם תאורית קונספירציה ולא מציאות ברורהoferlaor כתב:המהנדס,
פוליטיקה לא כאן....
תלוש מהמציאות.עוד מעט יאשימו אותי ברצח רבין............
יש הרבה דברים שהרוב חושב וטועה....
- moco
-
- גורו

מהנדס,
אתה מערבב שני דברים שונים. בדמוקרטיה החלטות מתקבלות על ידי הרוב וטוב שכך.
אין לכך כל קשר לנושא שדנו בו קודם.
אתה מערבב שני דברים שונים. בדמוקרטיה החלטות מתקבלות על ידי הרוב וטוב שכך.
אין לכך כל קשר לנושא שדנו בו קודם.
משה
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
הרשות השנייה דחתה בקשת ערוץ 10 לשימוע
מעניין מה תהיה התגובה של ערוץ 10.
מצד אחד, לא נראה לי שמישהו יהיה מעוניין לגשת למכרז ואז למעשה ערוץ 10 יכול להמשיך לשדר בשקט תוך כדי צפצוף על המועצה בגלל שהיא למעשה איבדה את האמון בערוץ.
מצד שני, מדובר באי-אמון מוחלט והערוץ עלול להחשיך את שידוריו. מעניין האם זה ישתלם לו להחשיך בהתחשב בעובדה שהוא השקיע כסף רב בהישרדות 3 והסתיימה אולי רק חצי תוכנית.
ואם כבר מפרסמים מכרז שגם ככה אף אחד לא ירצה לגשת אליו - למה לא להוסיף סעיף שהזכיין הזוכה חייב לצלם ולהעביר את השידורים ב- HD - זה יכול לזרז משהו בארץ - או את המעבר של ערוץ 2 בעקבותיו או את קריסתו. כך או כך לא רואה הבדל.
מעניין מה תהיה התגובה של ערוץ 10.
מצד אחד, לא נראה לי שמישהו יהיה מעוניין לגשת למכרז ואז למעשה ערוץ 10 יכול להמשיך לשדר בשקט תוך כדי צפצוף על המועצה בגלל שהיא למעשה איבדה את האמון בערוץ.
מצד שני, מדובר באי-אמון מוחלט והערוץ עלול להחשיך את שידוריו. מעניין האם זה ישתלם לו להחשיך בהתחשב בעובדה שהוא השקיע כסף רב בהישרדות 3 והסתיימה אולי רק חצי תוכנית.
ואם כבר מפרסמים מכרז שגם ככה אף אחד לא ירצה לגשת אליו - למה לא להוסיף סעיף שהזכיין הזוכה חייב לצלם ולהעביר את השידורים ב- HD - זה יכול לזרז משהו בארץ - או את המעבר של ערוץ 2 בעקבותיו או את קריסתו. כך או כך לא רואה הבדל.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
להבנתי זה ייפתר בכנסת ולא יגיע למכרז
העם דורש..... כל מיני דברים
-
oferlaor
-
- מנהל

זה לא יזרז כלום. קשה לדעת מה יעשו בערוץ אחרי פרסום המכרז. הכל פתוח.
-
oferlaor
-
- מנהל

- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
ערוץ 10 ניצל - דרך חוק שעבר היום.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3839498,00.html
בקצרה - יישאר במתכונת הנוכחית, עם שינויים קלים (עובר לירושלים, דרישות מפתח וכו').
אם יעמוד בתנאים - יקבל רשיון קבוע.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3839498,00.html
בקצרה - יישאר במתכונת הנוכחית, עם שינויים קלים (עובר לירושלים, דרישות מפתח וכו').
אם יעמוד בתנאים - יקבל רשיון קבוע.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
מה הקטע של להעביר לירושלים? יש לזה מטרה?
העם דורש..... כל מיני דברים
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
גם אני לא הבנתי למה לקשור את קיום הערוץ בהעברה לירושלים?
מה ההיגיון שעומד מאחורי זה?
מה ההיגיון שעומד מאחורי זה?
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
כנראה שההשכרה בבניין פניקס בגבעתיים יקרה מדי
Need more cowbell