תגובות לביקורת מגברים Seymour AV Ice Block 10001

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762

שליחה

יופי של מאמר. מעניין וקולח.
(Y)
72o

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

kaizer,
יש מחירים מלאים בחנות היצרן. קישור לחנות ניתן למצוא בגוף הביקורת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

האלמנט הדיגיטלי הוא בכך שמעבד דיגיטלי הוא זה ששולט בפעולט המגבר. ללא ״מוח״ כזה העסק לא היה עובד.

inverminx
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225

שליחה

EB1000 כתב:
ariane כתב:
צפיד כתב:אחלה סקירה!
האם יש הבדל במודול (ICEPOWER) עצמו בין החברות השונות?
...
כדאי לעיין בכתבה הבאה : http://www.audioholics.com/education/am ... amplifiers
...

מה קשר מרובע סינוס ונצילות? אף מגבר לא מפיק גל מרובע, כל גל מרובע שיעבור דרך כל מגבר שהוע יאבד חלק מהספקטרום הגבוה שלו ו"יתעגל".. אבל כאן הנצילות גבוה כי הטרנזיסטורים בועלים בשתי מצבים. הולכה בתחום רוויה בו הזרם דרכם חזק אבל מפל המתח עליהם נמוך = הפסדי הספק קטנים כי מכפלת מתח בזרם מוגבלת. המצב השני הוא קטעון. הטרנזיסטורים לא מוליכים. הזרם דרכם אפסי והמפל המתח עליהם גבוה. שוב הפסדי ההספק קטנים. כאן הפסדי ההספק גדלים ככל שתדר המיתוג גדל, אך מצד שני, עליה בתדר המיתוג מרחיקה את רעש הלוואי של תדר המיתוג מהתחום החשוב של הספקטרום.. אתה לא שומה גל מרובע, כי יש מסנן מבוסס סליל וקבל במוצא.. אני מניח שיש אולי גם שנאי תיאום עכבות במוצא לאחר המסנן, בדומה למגבר שפורפרות בו קיים סליל הניזון ממתח DC גבוה מאד. בכל אופן, ישנם טכנולוגיות מתקדמות למגברים ממוטגים מבוססים מעבד דיגיטאלי לבקרת הספק (ראה TRI-PATH) וכו',..
...
אני חושב שיש קשר הדוק בין מרובע סינוס ונצילות - ולדעתי המגבר אכן ממיר את האות לאות מרובע וגם מגביר אותו ובהגברת אות מרובע הנצילות הרבה יותר גבוהה בגלל אופי המגבר.
שים לב - אתה בעצמך אמרת - עד למימוש האחרון של LPF הגל המוגבר הוא מרובע

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842

שליחה

תודה על התגובות. (Y) המגברים אכן בנויים לתלפיות-ונשמעים מצויין.

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392

שליחה

גם אני עם מה שכתב EB 1000 שכתב ששום אודיופיל לא יקנה מגבר דיגיטלי.
אחרי ששמעתי לפני שנה ניו-פורס 9 , הבנתי שמגברים דיגיטלים זה מגברים יבשים ומיועדים למתחילים שלא מבינים הרבה או לאלה שרוצים
מגבר של 500 וט בגרושים ושאין להם כסף לקנות את הדבר האמיתי.

ariane
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה

vladimir71,
אולי זו ההתרשמות שלך אך ההכללה אינה במקומה. ישנם אודיופילים מנוסים שבחרו להחליף הגברות אחרות ואף יקרות יותר למגברי CLASS D לאחר שהאזינו להם. הנה למשל תמונה מ RMAF המציגה רמקולים בשווי 60K$ עם הגברה מסוג זה שעלותה כעשירית. אתה יכול לתאר לעצמך שכאן לא בחרו לחסוך באיכות או בכסף.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תסלח לי , אבל עם כל הכבוד לא מדובר בהתאמה אלא בשיתוף פעולה בשכירות חדר בין שתי חברות ולא יותר מזה.
וזה גם פרסומת שכולם יחשבו שעם מגבר דיגיטלי של 200 גרם שעולה גרושים אפשר לזיז רמקולים רפרנס כאלה.
גם אם זה עובד זה עובד בדיוק כמו שרסיוור של ימהה עובד עם רמקולים של פרואק , ואם תשים מגברים רציניים אז הרמקולים ישמעו בליגה אחרת

gtr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 283

סקירה יפה

שליחה

נהנהתי לקרוא.
הג'ירפה אילמת?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459

שליחה

vladimir71,
לא מובנת ההשמצה החסרת בסיס כלפי המגברים המדוברים שבכלל לא שמעת. נדמה שאתה משליך על הביצועים שלהם בשל התנסות שלילית שהייתה לך בעבר.
vladimir71 כתב:מגבר של 500 וט בגרושים ושאין להם כסף לקנות את הדבר האמיתי.
...
אם כבר אתה מדבר על ה"דבר האמיתי", מגברי Class D הינם יותר מגברים ממה שכל Class אחר יהיה אי פעם מבחינת הגברה. בכל שאר ה Class-ים, אתה משלם יותר על חימום מארז המגבר מאשר על ההגברה עצמה.

ariane
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה

vladimir71,
מבקרים רבים בחרו בחדר זה כאחד הטובים ביותר בתערוכה. שוב, ההכללה שלך אינה במקומה.

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842

שליחה

קראתי את התגובות-ובמיוחד את ההשמצות.כפי שכתבתי בסקירה,היתה לי התנסות לא נעימה בעבר עם מגברים דיגיטליים.לפני ששמעתי ובחנתי את המגברים המדוברים,היה בליבי חשש שאתאכזב מביצועיהם.לאחר ששמעתי אותם-כל חששותי נמוגו.המגברים נשמעים מצויין! עם שידוכם לקדם מגבר מנורתי,הם האפילו בביצועיהם על הרבה מגברים ששמעתי לאחרונה.אין מקום לקטול את המגברים המדוברים,הם מספקים את הסחורה-ובגדול.לדעתי,הטכנולוגיה הבשילה לכלל בגרות,ובעתיד נראה הרבה מגברים דיגיטליים נוגסים בשוק ההגברה.כל חברה המכבדת את עצמה,מייצרת כיום מגברים דיגיטליים.והדבר מדבר בעד עצמו....אני ממליץ למי שטרם התנסה (בסטאפ שלו) במגברים דיגיטליים,לנסותם-ורק אחר כך לקטול (או להלל).בואו לא נשפוט ונשמיץ לפני ששמענום.שבת שלום לכולם.

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290

שליחה

אין מה להשמיץ... צריך לשמוע.
ד"א - זה נכון שאפשר לקבל "יותר וואט לשקל" במגברים דיגיטליים -> ברמת כניסה.
מגברי HIGHEND טובים דיגיטאליים עולים כמו ויותר מאחיהם מבוססי ה-SS , התוצאה בהתאם.
אין הפתעות, כשזה נשמע טוב המחיר בהתאם...
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ziv_r כתב:vladimir71,
לא מובנת ההשמצה החסרת בסיס כלפי המגברים המדוברים שבכלל לא שמעת. נדמה שאתה משליך על הביצועים שלהם בשל התנסות שלילית שהייתה לך בעבר.
...
אם כבר אתה מדבר על ה"דבר האמיתי", מגברי Class D הינם יותר מגברים ממה שכל Class אחר יהיה אי פעם
מבחינת הגברה. בכל שאר ה Class-ים, אתה משלם יותר על חימום מארז המגבר מאשר על ההגברה עצמה.
...
את מגברים האלה לא שמעתי אבל שום מגבר דיגיטלי מבוסס גוקים ב CLASS D לא ישמע קרוב למגבר
CLASS A שלא לדבר על מגבר מנורות SINGLE ENDED CLASS A וכשתעשה השוואה בניהם אז תבין.

אני עשיתי בן ניו פורס 9 למגבר של אודיו ריסרץ מנורות וכמעט בכיתי מההבדל.
מגבר דיגיטלי זה קיצור דרך לחסרי נסיון וממון , זה מה שחושב אני.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

vladimir71 כתב:
...
אם כבר אתה מדבר על ה"דבר האמיתי", מגברי Class D הינם יותר מגברים ממה שכל Class אחר יהיה אי פעם
מבחינת הגברה. בכל שאר ה Class-ים, אתה משלם יותר על חימום מארז המגבר מאשר על ההגברה עצמה.
...
את מגברים האלה לא שמעתי אבל שום מגבר דיגיטלי מבוסס גוקים ב CLASS D לא ישמע קרוב למגבר
CLASS A שלא לדבר על מגבר מנורות SINGLE ENDED CLASS A וכשתעשה השוואה בניהם אז תבין.

...
זה שאתה אוהב מגברים מבוססי שפורפרות לא אומר שזו הטכנולוגיה בעלת הסאונד "האולטימטיבי" :!:
ומזה היציאה המטופשת הזו "לחסרי ניסיון" ??? מה, מי שהוא חסר ניסיון בתחום לא מבין מספיק כדי
לדעת ששפורפרות זה הכי טוב, לזה התכוונת?

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

Vladimir71, צר לי אבל מי שיוצא כאן ״חסר ניסיון״ זה אתה.
האם כל המגברים בקלאס A נשמעים אותו דבר? האם כולם טובים?
לבוא ולהכליל טכנולוגיה שלמה (אני לא מדבר על מותג או דגם...) על סמך ניסיונך עם מוצר אחד ספציפי, זה לא רציני.
אני יכול להעיד רק על הניסיון שלי. לראשונה שמעתי מגברים דיגיטליים לפני כ-8 שנים כששמעתי מגבר של ימאהה ואכן לא אהבתי אותו, אח״כ שמעתי מגברים של בל-קאנטו ו-tact ושל kharma ושל tamp ועוד הרבה וכמובן את הseymourav שאצלי במערכת, עד למשלוחם חזרה ליצרן, ואני יכול להגיד לך, מה שאני אומר תמיד: ״אין חוקים!״
כל מגבר נשמע שונה והסינרגיה עם המערכת היתה שונה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

מרטין שאלתי מקודם ואני אשאל שוב , פעם היו לך מגברים של חברת היי אנד , שמשום מה השם עומד לי תחת הלשון ואני לא מצליח לזכור אותו , רציתי לדעת , אם יש לך תובנות מהשוואה בינהם ? כלומר מה אתה יכול לומר על ההבדלים , גם מזכרון בין שני סוגי ההגברה ? כי הקודמת הייתה טרנזיסטורית וזו דיגיטאלית
אאל"ט הקודמת גם עלתה יותר מזו שבסקירה

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

המגבר הקודם שלי היה D200 MkIII של GamuT.
הוא נמכר שלא מסיבות שידרוג או שהוא כבר לא מצא חן בעיני.

ההבדל בינהם גדול.
לגאמוט יש מיד שדומה מאוד למה שאני מקבל ממגברי שפופרות אצלי. הבאס שלו הרבה פחות הדוק ומדוייק מהסיימור.
אבל זה בדיוק מה שנותן לאס איזושהי חמימות ונפח.
הבאס במגברים הדיגיטליים אצלי מאוד מדוייק (הרמקול שלי קל מאוד לשליטה) והדוק, מה שנותן אולי סטריליות יתרה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

HazooM כתב:
vladimir71 כתב:
...
...

...
זה שאתה אוהב מגברים מבוססי שפורפרות לא אומר שזו הטכנולוגיה בעלת הסאונד "האולטימטיבי" :!:
ומזה היציאה המטופשת הזו "לחסרי ניסיון" ??? מה, מי שהוא חסר ניסיון בתחום לא מבין מספיק כדי
לדעת ששפורפרות זה הכי טוב, לזה התכוונת?
...
זה בשבילך מטופש , אבל בשביל אודיופיל אמיתי זה ממש לא , ואני אומר את דעתי כשמגבר מנורות
ממה שאני שמעתי נותן את הסאונד הכי טוב, רוצה להתווכח על זה ? לא צריך כי זה סתם לא ילך לשום מקום.
אני אומר וחוזר שמגבר דיגיטלי זה לחסרי נסיון שאחרי ששמעו מגבר CLASS A אכותי או שפורפרות
והם גם יודעים לשמוע ולא שומעים רוק כבד הם לא יחיו עם מגבר דיגיטלי ויחליפו אותו.

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

MartinHSabag כתב:Vladimir71, צר לי אבל מי שיוצא כאן ״חסר ניסיון״ זה אתה.
האם כל המגברים בקלאס A נשמעים אותו דבר? האם כולם טובים?
לבוא ולהכליל טכנולוגיה שלמה (אני לא מדבר על מותג או דגם...) על סמך ניסיונך עם מוצר אחד ספציפי, זה לא רציני.
אני יכול להעיד רק על הניסיון שלי. לראשונה שמעתי מגברים דיגיטליים לפני כ-8 שנים כששמעתי מגבר של ימאהה ואכן לא אהבתי אותו, אח״כ שמעתי מגברים של בל-קאנטו ו-tact ושל kharma ושל tamp ועוד הרבה וכמובן את הseymourav שאצלי במערכת, עד למשלוחם חזרה ליצרן, ואני יכול להגיד לך, מה שאני אומר תמיד: ״אין חוקים!״
כל מגבר נשמע שונה והסינרגיה עם המערכת היתה שונה.
...
גם לא כל מגברים דיגיטלים כולם טובים , אבל מה שאני אומר שמגבר CLASS A טוב ישמע יותר טוב ממגבר דיגיטלי טוב.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”