SubtitleCreator

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
mayrun
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181

שליחה

gilos כתב:מה זאת אומרת שאתה מסכרן באמצעות הפופקורן?!
אתה רוצה להגיד לי שאם אתה שם סרט ותרגום לא מסוכרן בדיסק הקשיח של נגן הפופקורן הנגן יודע לסכרן את הכתוביות לקובץ של בסרט!?
...
אם אתה מריץ סרט וקובץ הכתוביות לא מסונכרן עם הסאונד בסרט, באפשרותך לקדם או לאחר את הכתוביות דרך השלט בקפיצות של כחצי שניה.

הרבה פעמים זה הציל אותי מלשבת מול המחשב ולהתעסק עם תוכנות מעצבנות בדיוק שבא לי לראות תוכן.

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223

שליחה

mayrun כתב:
gilos כתב:מה זאת אומרת שאתה מסכרן באמצעות הפופקורן?!
אתה רוצה להגיד לי שאם אתה שם סרט ותרגום לא מסוכרן בדיסק הקשיח של נגן הפופקורן הנגן יודע לסכרן את הכתוביות לקובץ של בסרט!?
...
אם אתה מריץ סרט וקובץ הכתוביות לא מסונכרן עם הסאונד בסרט, באפשרותך לקדם או לאחר את הכתוביות דרך השלט בקפיצות של כחצי שניה.

הרבה פעמים זה הציל אותי מלשבת מול המחשב ולהתעסק עם תוכנות מעצבנות בדיוק שבא לי לראות תוכן.
...
מצד שני, לבלות במהלך סרט שלם עם השלט בנסיון להשתלט על דריפט כזה או אחר של התרגום הוא לא משהו שהייתי רוצה לעשות בקביעות. לרוב תמצא כתוביות מסונכרנות לרוב הסרטים, וגם אם לא, הסנכרון הוא פשוט מאין כמוהו.

חן

mayrun
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181

שליחה

זה לא קורה בקביעות, לרוב התוכן שאני מוריד ישנו תרגום שמתאים.

בכל מקרה זה לא משנה, זו רק עוד דרך להתגבר על הבעיה.

gilos פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758

mayrun

שליחה

הבנתי תודה.
יש את האפליקציה הזו גם במכשיר Divco שיש לי.
חשבתי שיש משהו מתקדם יותר.
אבל קחו רעיון לסטארטפ.
אתם מכירים את זה שבאו"ם אחד הנציגים של מדינה מסויימת מדבר והשאר מרכיבים אוזניות ומקבלים תרגום אונליין על כל מה שהנציג כרגע הוציא מפיו...?!
אז למה שלא ימציאו תוכנה שטוענת את קובץ הסרט ומציגה תרגום באונליין על המסך.........
מה אתם אומרים!?

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”