הפרש מחירים לא הגיוני בין יס להוט
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
241 חבילת טופ + 25 מקס + 15 ערוץ לרוסים. (ה"מבצע" שאני עליו עכשיו ) - חמישה ממירים (אחד מקס)
אני לא צרכן ספורט, ולכן אין לי מושג מה התמחורים שלו.
אני לא צרכן ספורט, ולכן אין לי מושג מה התמחורים שלו.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
אני גם באותו מצב....
יס עושים שרירים וכביכול קבעו לי תאריך לניתוק בסוף החודש.
התקשרתי להוט וקיבלתי את הדיל הבא:
בסיס + 3 חבילות(סרטים, בידור ופנאי + ספורט) ו-3 ממירי HD - סה"כ 220 שקלים.
חבילת HD הכוללת 9 ערוצים כולל ספורט 5 HD - סה"כ 35 שקלים
5 לייב וגולד - 30 שקלים
----------------------------------------
סה"כ 285 שקלים (שימו לב! 3 ממירי HD)
אני עוד מתלבט מה לעשות!!!!
5 לייב וגולד - 30 שקלים
אני עוד מתלבט מה לעשות!!!!
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- עומר04
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
אנשים
תשקלו את חבילת הטריפל של הוט
אינטרנט, טלפון וטלוויזיה
יש גם טריפל HD
זה מאוד משתלם כלכלית.
תשקלו את חבילת הטריפל של הוט
אינטרנט, טלפון וטלוויזיה
יש גם טריפל HD
זה מאוד משתלם כלכלית.
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 987
מה שמעניין שכולם מקבלים הצעות טובות בהוט (על זה אין ויכוח) ולמרות זאת מתלבטים?
אם הוט כל כך טובים אז על מה יש להתלבט... ואם יש התלבטות, סימן שלמרות המחיר הנמוך
יש כאן שיקולים נוספים?
אם הוט כל כך טובים אז על מה יש להתלבט... ואם יש התלבטות, סימן שלמרות המחיר הנמוך
יש כאן שיקולים נוספים?
- levikon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 759
מה שהבנתי מאנשים שנמצאים בהוט או התחברו, להוט אין יותר מידי בעיה לחלק את ממירי ה-HD. הם מתייחסים אליהם כאל ממירים רגילים כמעט. היו לי כבר שני חברים שלאחר תקלה בממיר דוקסיס הטכנאי פשוט החליף להם לממיר HD. ממה שהבנתי הם לא מייבאים יותר ממירים רגילים. הדבר עולה כרגע מעט יותר להוט, אך בהיבט הרחוק יותר מאפשר להם גמישות תפעולית ואפשרות להפקת רווחים עתידיים גדולים יותר (GOD, VODHD ובאופן כללי חבילת ה-HD הרגילה).
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
טכנולוגיה ב-YES יותר מתקדמת.riji כתב:מה שמעניין שכולם מקבלים הצעות טובות בהוט (על זה אין ויכוח) ולמרות זאת מתלבטים?
יש כאן שיקולים נוספים?...
בין אם מדובר על שידורי 16:9 ו- DD 5, וגם כמובן קיום מכשיר HD עם הקלטה (MAX HD)
לטעמי - גם תכנים ב-YES יותר טובים (מי שאוהב סרטים למשל..)
ומזכרוני - גם שרות יותר טוב ב-YES
ההשוואה לדעתי היא apples to oranges
HOT חייבים להיות הרבה יותר זולים
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
התכנים ביס פשוט מעולים.
אמנם אני לא רואה אבל אני מצטט את אשתי.
חוץ מזה, כמה הקלטות של סדרות יש לי על המקס:-)
משמע-היא רואה המון סדרות של יס!
אמנם אני לא רואה אבל אני מצטט את אשתי.
חוץ מזה, כמה הקלטות של סדרות יש לי על המקס:-)
משמע-היא רואה המון סדרות של יס!
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אני אתן את דעתי, הייתי מעיף את יס על HOT בגלל השירות.
ליס יש מענה טלפוני, יש נציגים שניתן לדבר איתם, יש מנהלים הגיונים.
נסו את השירות של HOT, נציגים לא הגיונים, ניתוקים, מנהלים מפגרים, זמן המתנה ארוך ארוך ומיידע.
שירות של HOT לטעמי הוא בין הגרועים בארץ...
ליס יש מענה טלפוני, יש נציגים שניתן לדבר איתם, יש מנהלים הגיונים.
נסו את השירות של HOT, נציגים לא הגיונים, ניתוקים, מנהלים מפגרים, זמן המתנה ארוך ארוך ומיידע.
שירות של HOT לטעמי הוא בין הגרועים בארץ...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

השאלה היא האם אנשים ימשיכו להעדיף את יס ברגע שייצא ה- MAGIC HD? כי תכנים ושירות זה חשוב, אבל לא יוכלו לבנות עליהם לאורך זמן כשאצל הוט יורדים המחירים והשירות כביכול משתפר.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
shraga007 כתב:אני גם באותו מצב....
5 לייב וגולד - 30 שקלים
אני עוד מתלבט מה לעשות!!!!...
אני קיבלתי הצעה של 223 ש"ח לחודש על 5 חבילות + 2 ממירי HD + כל ה HD פתוח
+ VOD חינם לחצי שנה.
לגבי השירות:
אני דיברתי עם השירות שלהם פעמיים או שלוש,
(פעם אחת להחליף חבילה, פעם אחרת לשאול לאיזה פקס שולחים את החשבונית של יס)
ובכל הפעמים תוך זמן קצר מאוד (עד דקה) ענו לי והיו מאוד יעילים.
-
nondos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- שם מלא: nondos
השאלה הנשאלת כיצד יס מרשה לעצמה להיות כל כך לא תחרותית ביחס להוט בתחום ה HD כאשר הם גובים 40 ש"ח עבור ממיר HD רגיל והוט מחלקים אותם בחינם וכמה זמן זה יחזיק מעמד
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

יס כבר לא גובה באופן אוטומטי 40 ש"ח על ממיר HD רגיל, שמעתי על המון לקוחות שקיבלו אותו בטווח מחירים שנע בין 0 ל- 20 ש"ח.nondos כתב:השאלה הנשאלת כיצד יס מרשה לעצמה להיות כל כך לא תחרותית ביחס להוט בתחום ה HD כאשר הם גובים 40 ש"ח עבור ממיר HD רגיל והוט מחלקים אותם בחינם וכמה זמן זה יחזיק מעמד...
אבל שוב, דווקא זו הנקודה שמראה שיס לא נדרשת לתחרותיות, לפחות כרגע, כי גם חברי הפורום עם פערי מחירים של 60 ש"ח ויותר, מתלבטים מאוד ולא בוחרים בהוט באופן אוטומטי, הוט הופכת לברירת מחדל למי שרוצה לחסוך בעוד שיס ממצבת את עצמה כאיכותית למי שהפרוטה מצויה בכיסו, וזה עובד.
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
כאחד שמכיר היטב את המערכת ב HOT. המחיר נישמע בהחלט הגיוני אם כי עדיין זול מידי .
נושא הממירים, הטבת ה VOD וחלק מערוצי ה HD (מה שניקרה HD בייסיק , קרי סרטים ו NG) כלקוח חדש, ב 245 שקלים בהחלט סביר !
אבל אם קיבלת גם את כול חבילת ה HD פתוחה , מדובר בהטבה של עוד 35 שקלים לחודש (או 24 שקלים אם מדובר רק על ה 5HD ) אז אין ספק שהעסקה מצוינת!
ממליץ רק על 2 דברים בשביל השקט הנפשי שלך :
א. בדוק האים קיימת עלות התקנה (מ ללא עלות עד מקסים 100 שקלים , גם אם מדובר על 3 ממירים ).
ב. קבל את הצעת המחיר כולל פירוט כול ההטבות במייל (אין שום בעיה לשלוח ללקוח מייל , בקובץ PDF ב 30 שניות ) ואל תסתפק בסיכום טלפוני כזה או אחר.
תתחדש !
נושא הממירים, הטבת ה VOD וחלק מערוצי ה HD (מה שניקרה HD בייסיק , קרי סרטים ו NG) כלקוח חדש, ב 245 שקלים בהחלט סביר !
אבל אם קיבלת גם את כול חבילת ה HD פתוחה , מדובר בהטבה של עוד 35 שקלים לחודש (או 24 שקלים אם מדובר רק על ה 5HD ) אז אין ספק שהעסקה מצוינת!
א. בדוק האים קיימת עלות התקנה (מ ללא עלות עד מקסים 100 שקלים , גם אם מדובר על 3 ממירים ).
ב. קבל את הצעת המחיר כולל פירוט כול ההטבות במייל (אין שום בעיה לשלוח ללקוח מייל , בקובץ PDF ב 30 שניות ) ואל תסתפק בסיכום טלפוני כזה או אחר.
תתחדש !
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
ממליץ גם לקבל את ההסכם במייל.madror כתב:כאחד שמכיר היטב את המערכת ב HOT. המחיר נישמע בהחלט הגיוני אם כי עדיין זול מידי .
תתחדש !...
בלי קשר להוט או יס.
תמיד צריך שיהיה את ההסכם אצלך.
- madror
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2458
אכן כך !levikon כתב:מה שהבנתי מאנשים שנמצאים בהוט או התחברו, להוט אין יותר מידי בעיה לחלק את ממירי ה-HD. הם מתייחסים אליהם כאל ממירים רגילים כמעט. היו לי כבר שני חברים שלאחר תקלה בממיר דוקסיס הטכנאי פשוט החליף להם לממיר HD. ממה שהבנתי הם לא מייבאים יותר ממירים רגילים. הדבר עולה כרגע מעט יותר להוט, אך בהיבט הרחוק יותר מאפשר להם גמישות תפעולית ואפשרות להפקת רווחים עתידיים גדולים יותר (GOD, VODHD ובאופן כללי חבילת ה-HD הרגילה)....
עקב מחסור בממירי VOD (ומעבר ל NDS בממירים אלו ) מחלקת HOT ממירי HD כאילו היו ממירי VOD.
הסבר :
א. כל לקוח חדש (גם אם לא התחבר למבצע הקשור ל HD ) מקבל את הממירים שלו כממירי HD (ואז באמת, בעתיד ,במידה וירצה הלקוח להישתדרג ל HD יצטרך רק לחבר כבל HDMI בין הממיר ל LCD/פלאסמה והשדרוג יתבצע מחישובית מהמוקד; ללא צורך בשליחת טכנאי ).
ב. עלות ממיר HD לרכישה/השאלה שלא במסגרת מבצע כזה או אחר , היא בדיוק כמו עלות ממיר VOD , זאת אומרת 15 שקלים לממיר (במקום 20 שקלים עד לפני כחודשיים ) וללא התחיבות על הממיר (בעבר התחיבות ל 36 חודשים על הממיר ) .
אני בספק אם ל HOT עלות מכשיר VOD זהה לעלות מכשיר HD אבל אין ספק שאנו כצרכנים רק מרווחים ממחסור זה וכדאי לנצל זאת עכשיו .
- peccary
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 301
לדעתי, רוב האנשים פשוט מעדיפים, במידת האפשר, לבצע מינימום שינויים... הם כבר התרגלו להוט/יס, אין להם כוח "לארח" טכנאי של החברה המתחרה וכו'... ועל זה בונות שתי החברות כשמציעות דילים פחות משתלמים ללקוחות הקיימים מאשר לחדשים.אבל שוב, דווקא זו הנקודה שמראה שיס לא נדרשת לתחרותיות, לפחות כרגע, כי גם חברי הפורום עם פערי מחירים של 60 ש"ח ויותר, מתלבטים מאוד ולא בוחרים בהוט באופן אוטומטי, הוט הופכת לברירת מחדל למי שרוצה לחסוך בעוד שיס ממצבת את עצמה כאיכותית למי שהפרוטה מצויה בכיסו, וזה עובד....
- מסי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
לא יודע איך זה בהוט כי הייתי הרבה שנים ביס, הם שמים ז*ן על לקחות שלהם (גם ותיקים) ואכפת להם רק למשוך לקוחות חדשים מהוט.peccary כתב:לדעתי, רוב האנשים פשוט מעדיפים, במידת האפשר, לבצע מינימום שינויים... הם כבר התרגלו להוט/יס, אין להם כוח "לארח" טכנאי של החברה המתחרה וכו'... ועל זה בונות שתי החברות כשמציעות דילים פחות משתלמים ללקוחות הקיימים מאשר לחדשים....
אני לקראת סוף אוגוסט עברתי מיס להוט. רציתי להתחבר לספורט 5 HD והתקשרתי ליס והם אמרו לי 20 שקל כל חודש על הממיר HD ו-35 שקל על ערוץ הספורט שלא נכלל בחבילת ה-HD שלהם ובנוסף 150 שקל על התקנה, התקנה עלק, ילד בן שש יכול לחבר ממיר לחשמל ולחבר כבל אחד של HDMI בין הטלוויזיה לממיר. אנחנו בבית צריכים ארבעה ממירים וביס שילמנו 215-220 שקל בחודש, עכשיו אם נחבר את ההצעה שלהם ל-HD זה יוצא 270 שקל בחודש. אח"כי התקשרנו להוט והציעו לנו מחיר של 275 שקל ואמרנו שנחשוב על זה, כי בעיקרון זה יצא לנו פחות 10 שקל בחודש מיס כי בחודש האחרון יס לקחו מאיתנו 230 שקל (בסוף התברר ש-15 שקל הם לקחו יותר מידי). יום למחרת הם התקשרו לאמא שלי כשהיא הייתה בעבודה והציעו לה משהו כמו 235 שקל אבל לא היה לה זמן לדבר. באותו יום בערב שום מישהו מהוט התקשר אלינו והציעה לנו הצעה כזאת: ארבעה ממירים כאשר שניים מתוכם HD (בזמנו היינו צריכים רק אחד והבחור אמר שנוכל בעתיד להחליף לממיר HD נוסף, ועכשיו אנחנו צריכים אחד נוסף ויום שני באים להתקין לנו את הממיר בחינם), חבילת בסיס + 5 חבילות נוספות ב-198 שקל ואני רציתי את ערוץ ספורט 5 HD אז הוא עלה לנו עוד 20 שקל, ובנוסף התקנה בחינם (שזאת התקנה רצינית ולא כמו ביס שזאת התקנה עלובה של ממיר HD מסכן), וכמובן הם משלמים את הקנס ביס. בסופו של דבר יצא לנו מחיר 218 שקל (בדיוק כמו ששילמנו ביס) רק עם ממיר HD (עכשיו שניים) וערוץ ספורט HD. חסכנו 55 שקל פחות כל חודש (וזה עוד בלי לדבר על הממיר השני). מה שעוד מעצבן ביס זה אחרי שקיבלנו את ההצעה הזאת התקשרנו אליהם ואמרנו להם שקיבלנו הצעה כזאת וכזאת והמטומטמת שדיברנו איתה במקום לשכנע אותנו להישאר מתחילה רק לחרטט לנו כמה אצלהם הכל טוב יותר ובהוט *** שהמכשירים שלהם טובים יותר והשידורים שלהם טובים יותר (אותו *** שתיהם), ואז שאלנו אותה למה בהוט ערוץ ספורט HD עולה 20 שקל בחודש ואצלהם 35 אז היא אומרת שאצלהם יש יותר שידורים, ואמרנו לה על מי את עובדת זה אותו ערוץ גם שם וגם שם. ואז היא התחילה להגיד לנו שבהוט שקרנים ואין סיכוי שהציעו לנו כזה דבר ובסוף יקחו מאיתנו יותר כסף, אז אמא שלי אמרה לה שיש חוזה והם לא יכולים לקחת יותר כסף ממה שרשום בחוזה, אז היא אומרת שגם אם יש חוזה הם יקחו יותר כסף. פשוט מטומטמת. אז אמרנו לה שאם ככה אנחנו נעבור להוט, ביי.
ממליץ לאנשים שרוצים להתחבר ל-HD ונמצאים ביס הגנבים, להתקשר להוט לברר פרטים ומידע ואז לתת להוט להתקשר ולחזר אחריהם. לא תתאכזבו.
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

העקרון הזה עובד לשני הכיוונים... נדבר כשתגמר ההתחייבות שלכם בהוט ותהיו לקוחות ותיקים שםמסי כתב:לא יודע איך זה בהוט כי הייתי הרבה שנים ביס, הם שמים ז*ן על לקחות שלהם (גם ותיקים) ואכפת להם רק למשוך לקוחות חדשים מהוט.peccary כתב:לדעתי, רוב האנשים פשוט מעדיפים, במידת האפשר, לבצע מינימום שינויים... הם כבר התרגלו להוט/יס, אין להם כוח "לארח" טכנאי של החברה המתחרה וכו'... ועל זה בונות שתי החברות כשמציעות דילים פחות משתלמים ללקוחות הקיימים מאשר לחדשים....
אני לקראת סוף אוגוסט עברתי מיס להוט. רציתי להתחבר לספורט 5 HD והתקשרתי ליס והם אמרו לי 20 שקל כל חודש על הממיר HD ו-35 שקל על ערוץ הספורט שלא נכלל בחבילת ה-HD שלהם ובנוסף 150 שקל על התקנה, התקנה עלק, ילד בן שש יכול לחבר ממיר לחשמל ולחבר כבל אחד של HDMI בין הטלוויזיה לממיר. אנחנו בבית צריכים ארבעה ממירים וביס שילמנו 215-220 שקל בחודש, עכשיו אם נחבר את ההצעה שלהם ל-HD זה יוצא 270 שקל בחודש. אח"כי התקשרנו להוט והציעו לנו מחיר של 275 שקל ואמרנו שנחשוב על זה, כי בעיקרון זה יצא לנו פחות 10 שקל בחודש מיס כי בחודש האחרון יס לקחו מאיתנו 230 שקל (בסוף התברר ש-15 שקל הם לקחו יותר מידי). יום למחרת הם התקשרו לאמא שלי כשהיא הייתה בעבודה והציעו לה משהו כמו 235 שקל אבל לא היה לה זמן לדבר. באותו יום בערב שום מישהו מהוט התקשר אלינו והציעה לנו הצעה כזאת: ארבעה ממירים כאשר שניים מתוכם HD (בזמנו היינו צריכים רק אחד והבחור אמר שנוכל בעתיד להחליף לממיר HD נוסף, ועכשיו אנחנו צריכים אחד נוסף ויום שני באים להתקין לנו את הממיר בחינם), חבילת בסיס + 5 חבילות נוספות ב-198 שקל ואני רציתי את ערוץ ספורט 5 HD אז הוא עלה לנו עוד 20 שקל, ובנוסף התקנה בחינם (שזאת התקנה רצינית ולא כמו ביס שזאת התקנה עלובה של ממיר HD מסכן), וכמובן הם משלמים את הקנס ביס. בסופו של דבר יצא לנו מחיר 218 שקל (בדיוק כמו ששילמנו ביס) רק עם ממיר HD (עכשיו שניים) וערוץ ספורט HD. חסכנו 55 שקל פחות כל חודש (וזה עוד בלי לדבר על הממיר השני). מה שעוד מעצבן ביס זה אחרי שקיבלנו את ההצעה הזאת התקשרנו אליהם ואמרנו להם שקיבלנו הצעה כזאת וכזאת והמטומטמת שדיברנו איתה במקום לשכנע אותנו להישאר מתחילה רק לחרטט לנו כמה אצלהם הכל טוב יותר ובהוט *** שהמכשירים שלהם טובים יותר והשידורים שלהם טובים יותר (אותו *** שתיהם), ואז שאלנו אותה למה בהוט ערוץ ספורט HD עולה 20 שקל בחודש ואצלהם 35 אז היא אומרת שאצלהם יש יותר שידורים, ואמרנו לה על מי את עובדת זה אותו ערוץ גם שם וגם שם. ואז היא התחילה להגיד לנו שבהוט שקרנים ואין סיכוי שהציעו לנו כזה דבר ובסוף יקחו מאיתנו יותר כסף, אז אמא שלי אמרה לה שיש חוזה והם לא יכולים לקחת יותר כסף ממה שרשום בחוזה, אז היא אומרת שגם אם יש חוזה הם יקחו יותר כסף. פשוט מטומטמת. אז אמרנו לה שאם ככה אנחנו נעבור להוט, ביי.
ממליץ לאנשים שרוצים להתחבר ל-HD ונמצאים ביס הגנבים, להתקשר להוט לברר פרטים ומידע ואז לתת להוט להתקשר ולחזר אחריהם. לא תתאכזבו....
- XpHunTeR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- שם מלא: אייל
אשכול יס-הוט? אז הנה הסיפור שלי.
אחרי ששמעתי שחבר שלי השיג חבילת בסיס+5 ב 130 ש''ח (שימור לקוחות) החלטתי לבדוק כמה אני משלם ליס!
אז הנה החשבון:
יס - 282 ש''ח לחודש (חבילת בסיס + 5 חבילות + ערוץ הטיולים והבריאות שבתוספת תשלום. ממיר רגיל אפילו לא דיגיטלי)
תשתית 2.5MB לאינטרנט - 62.40 ש''ח לחודש
קו טלפון בזק - 54 ש''ח לחודש.
סה''כ: 400 ש''ח בחודש.
התקשרתי להוט, ראיתי את המחיר, חזרתי ליס עם ההצעה של הוט וראיתי שהם לא יכולים להגיע למחיר הזה אז עברתי להוט. עוד יומיים באים להתקין לי את הממירים. להלן המחיר:
שני ממירים דיגיטליים, חבילת בסיס + כל החבילות הרגילות + שני ערוצי HD + חבילת לייף סטייל חינם לחצי שנה (ערוץ הבריאות,טיולים,אוכל)
תשתית 2.5MB
קו טלפון הוט - אני שומר על המספר (כולל קידומת)..המחיר זה 12 אג' לנייח ו 34 אג' לנייד.
תשלום הקנס שאני חייב ליס על זה שהתנתקתי שנה לפני סיום ההתחייבות
הכל ב 279 ש''ח (+ יש לי הנחה 10% מכרטיס אשראי.. רק בהוט.. יצא לי איזה 251 ש''ח.)
עכשיו תראו את ההבדל במחיר ובמה שמקבלים..
אני בהתחייבות ל 36 חודשים...ונקווה ש HOT לא קקה כמו שהרבה אומרים.
אחרי ששמעתי שחבר שלי השיג חבילת בסיס+5 ב 130 ש''ח (שימור לקוחות) החלטתי לבדוק כמה אני משלם ליס!
אז הנה החשבון:
יס - 282 ש''ח לחודש (חבילת בסיס + 5 חבילות + ערוץ הטיולים והבריאות שבתוספת תשלום. ממיר רגיל אפילו לא דיגיטלי)
תשתית 2.5MB לאינטרנט - 62.40 ש''ח לחודש
קו טלפון בזק - 54 ש''ח לחודש.
סה''כ: 400 ש''ח בחודש.
התקשרתי להוט, ראיתי את המחיר, חזרתי ליס עם ההצעה של הוט וראיתי שהם לא יכולים להגיע למחיר הזה אז עברתי להוט. עוד יומיים באים להתקין לי את הממירים. להלן המחיר:
שני ממירים דיגיטליים, חבילת בסיס + כל החבילות הרגילות + שני ערוצי HD + חבילת לייף סטייל חינם לחצי שנה (ערוץ הבריאות,טיולים,אוכל)
תשתית 2.5MB
קו טלפון הוט - אני שומר על המספר (כולל קידומת)..המחיר זה 12 אג' לנייח ו 34 אג' לנייד.
תשלום הקנס שאני חייב ליס על זה שהתנתקתי שנה לפני סיום ההתחייבות
הכל ב 279 ש''ח (+ יש לי הנחה 10% מכרטיס אשראי.. רק בהוט.. יצא לי איזה 251 ש''ח.)
עכשיו תראו את ההבדל במחיר ובמה שמקבלים..
אני בהתחייבות ל 36 חודשים...ונקווה ש HOT לא קקה כמו שהרבה אומרים.
- riji
-
- חבר פעיל במיוחד

כל עוד הידיים של בזק כבולות מאחורי הגב אין להם אפשרות להתחרות בהוט, אבל זה כנראה עומד להשתנות ממש בימים אלה וייתכן ובקרוב יהיו חבילות משולבות של יס ובזק ואני די בטוח שכשבזק תוריד את הכפפות, לשאר החברות יישאר רק אבק מכיוון שלבזק יש המון כוח והיא ממזמן יכלה לשבור את רמת המחירים בשוק.
http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 32,00.html
ודרך אגב, תבדוק היטב שההתחייבות שלך להוט היא לא לשנה לאינטרנט ולטלפון ולשלוש שנים לטלוויזיה (יש להם נטייה לעשות זאת כך) ואז בשנה הבאה, הם ידאגו להשיג את ההפרש מההנחה שהם נתנו למי שלא עירני מספיק.
http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 32,00.html
ודרך אגב, תבדוק היטב שההתחייבות שלך להוט היא לא לשנה לאינטרנט ולטלפון ולשלוש שנים לטלוויזיה (יש להם נטייה לעשות זאת כך) ואז בשנה הבאה, הם ידאגו להשיג את ההפרש מההנחה שהם נתנו למי שלא עירני מספיק.