תגובות לכתבה: ה Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458

שליחה

אהבתי לקרוא את הביקורת .

אם חשבתי לקפוץ על המציאה , כנראה שאין ארוחות חינם ..

תודה .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396

שליחה

שכחתי - לגבי הרעש מהמאוורר - אצלי הוא על מצב בינוני, אני יושב במרחק 2.5 מטר ממנו, בMUTE אני צריך להתאמץ לשמוע אותו, אם יש סרט מתנגן, גם בווליום מינימלי - לא שומעים את המאוורר בכלל (ויש לי שמיעה טובה...).

שוב - לדעתי הנקודות השליליות בביקורת קיבלו משקל גבוה מדי ומובילות למסקנה שגויה את רוב האנשים. אין שום סיבה לקנות סטרימר אחר שעולה פי 2 בגלל הדברים הקטנים האלה שרובם ככולם יתוקנו בקרוב, אבל גם כמו שהוא כרגע - לדעתי קניה מוצלחת מאד.

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112

שליחה

זיו תודה על הסקירה,
היה חשוב (לי לפחות) את הדגשת הרעש ...
כל רעש הכי קטן של המכשיר מוריד מערכו עבורי 30-80% ...

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46465

שליחה

k-pax,
ה Xtreamer תומך כמובן ברשת אלחוטית, אך כפי שרשמתי בביקורת, אני לא הצלחתי להגיע לרשת יציבה לאורך זמן.

eb73,
כפי שרשמתי, היחידה אותה קיבלתי הכילה את המאוורר המשופר. ייתכן ועבורך הרעש איננו חמור כל כך, אך בהשוואה למזרימי מדיה אחרים בעלי מאוורר, ה Xtreamer הכי מרעיש. על כמות הרעש הגבוהה ועד כמה זה מציק לשאר רוכשי ה Xtreamer תוכל לקרוא גם בפורום היצרן, לא סתם נפתחו מספר שרשורי מודינג על החלפת המאוורר ומציאת פתרונות קירור אחרים.
תנחם בעובדה כי אתה לא רגיש לרעש החזק שמייצר המזרימדיה.

בעיית הרינדור האיטי הפריעה לי מאוד. אני צופה עם כתוביות החל מהמזרימדיה הראשון שקניתי ואני מאמין שאני יודע כיצד הן אמורות להיות מוצגות על המסך. כפי שרשמתי, נתקלתי כבר בבעיה הזאת עם דור ה NMT הקודם והבעיה תוקנה בזמנו. אני מניח כי היצרן מודע לדבר וישחרר גם תיקון לזה.
גם פה אתה יכול להתנחם בכך שלא שמת לב לזה :)

בעיית התוים המוזרים ליד מספרים דווחה גם על ידי משתמש נוסף בשרשור זה, הבעיה קיימת והצגתי הוכחות לקיומה.

הגמישות בקביעת צבעי התרגום וקביעת צבע ה Outline מאוד נחמדה. אך עם יד על הלב, כמה אתה משחק עם זה מעבר להגדרת ברירת המחדל? רוב המשתמשים לא מעניין אותך גמישות כזאת, הם רוצים מספר בודד של צבעים עבור התרגום וגדלים ברורים ונוחים לקריאה, זהו. במידה ומוסיפים עוד יכולות, טוב מאוד, אך זה לא צריך לסבך את האפשרויות הקיימות. הייתי מעדיף תפריט של Advanced אשר רק אישורו היה מתיר אופציות נוספות כאלו.

חשוב להבין כי אני השוותי לפעמים במהלך הביקורת את ה Xtreamer למזרימי מדיה אחרים מבוססי Realtek, אז אני יודע למה אפשר להגיע ואיזה דברים מעבר ל SDK הבסיסי של Realtek היצרן Xtreamer החליט להכניס.

karpe,
גרסת הקושחה רשומה בסוף הביקורת וגם פורסמה תמונת מסך עם ציון הגרסה.
לגבי הרעש, תקרא למעלה מה רשמתי ל eb73.

raananzvi,
במקרה תקלה אני מניח שיש לשלוח את המכשיר לחו"ל. הייתה בזמנו שמועה כי היצרן ישלח שליח הביתה עם יחידה מתוקנת במקרה תקלה, עוד לא שמעתי על מישהו שזה קרה לו.
קשה לצלם את תופעת הרינדור האיטי מכיוון שזה מחייב מצלמה עם קצב צילום fps גבוה שאין ברשותי. אני מציע כי תגיע למישהו שמחזיק את המכשיר ותתרשם בעצמך מהתופעה. אם אתה רוצה לקפוץ לנתניה, תאם בפרטי.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396

שליחה

זיו - אם תצלם את זה בוידאו לא ייראו את התופעה ? (מצלמה שיש לה צילום וידאו עם 30FPS זה די סטנדרטי).
תנסה לצלם ואם רואים תעלה ליוטיוב או משהו דומה. אני גם אנסה לעדכן גרסה ל1.0.3.1 ונראה אם אני רואה את זה גם.
בכל אופן אני חושב שלהתת ציון בינוני מינוס ליישום של התמיכה בעברית זה קצת אכזרי מדי..לדעתי ציון "טוב" משקף יותר.

לגבי המאוורר - קראתי גם כמה תגובות שאמרו שהחדש יותר גרוע מהישן.. לא יודע כבר למה להאמין. בכל מקרה שני חברים שלי מחכים למשלוח האבוד, ברגע שהם יקבלו אני אוכל לשים ליד שלי ולהשוות מבחינת רעש. באמת שאת שלי אני לא שומע ובחיי שיש לי שמיעה 6/6 :) (אבל לא אודיופילית..)

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751

שליחה

אם משווים את הXTREAMER לTVIX 6500 או לפופקורן 110?
האם הוא רחוק שנות אור מהם או פחות או יותר באותו רמה?

מה הם עושים שהוא לא עושה?
תומר

reuven_br
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361

שליחה

כרגיל ביקורת ממצה ומפורטת, "שאפו" גדול לכתבה (f) (f) (f) (f) (f)
האם קיימת אפשרות חיבור למקלדת אלחוטית?

eb73
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142

שליחה

ziv_r כתב:k-pax,
ייתכן ועבורך הרעש איננו חמור כל כך, אך בהשוואה למזרימי מדיה אחרים בעלי מאוורר, ה Xtreamer הכי מרעיש. על כמות הרעש הגבוהה ועד כמה זה מציק לשאר רוכשי ה Xtreamer תוכל לקרוא גם בפורום היצרן, לא סתם נפתחו מספר שרשורי מודינג על החלפת המאוורר ומציאת פתרונות קירור אחרים.
תנחם בעובדה כי אתה לא רגיש לרעש החזק שמייצר המזרימדיה.

בעיית הרינדור האיטי הפריעה לי מאוד. ...גם פה אתה יכול להתנחם בכך שלא שמת לב לזה ... :)

בעיית התוים המוזרים ליד מספרים דווחה גם על ידי משתמש נוסף בשרשור זה, הבעיה קיימת והצגתי הוכחות לקיומה....

.
...
גם על המאוורר ועם על הכתבויות לא חלקתי על מה שקורה אצלך במכשיר. ציינתי מה קורה אצלי.
אני רק יכול לציין שאני עכשיו צפיתי בסדרה והייתי עם רגישות יתר , התאמצי להקשיב אבל מה לעשות אני לא שומע - רק שאני ממש קרוב אליו.
דרך אגב מה זה הרינדור הזה ?? - קראתי שעוד כמה בעלי מכשירים לא יודעים על מה אתה מדבר
לסיכום , לדעתי נתת משקל יתר לכתוביות. שוב, הבעיות הם לא רשימה ארוכה של 10 או 20 בעיות. התדירות שזה קורה כמו שרשמתי זה מתחת ל1% וגם על 3 אחוזים אני מוכן . זה לא כ"כ מוריד את חוויות הצפייה.

לי יותר מפריע בתרגום זה העברית ,שגיאות הכתיב, או כאומרים "אני חושב" ושמעים שחקנית מדברת ועוד בעיות אחרות שקורות לכל אורך הסרט אבל זה כבר לפורום אחר
נערך לאחרונה על ידי eb73 ב 08/10/2009 12:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863

שליחה

גם אני לא שמתי לב לבעיית רינדור כלשהי - אני אנסה לשים לב היום (או מחר - נתתי את המכשיר לבדיקה של חבר...)

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652

שליחה

מעניין מאוד, תודה!

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

נראה לי שבסוף אני הולך על זה...
מקווה שיספק אותי אני פתוח לאתגרים ומקווה שדברים יתשדרגו בעתיד.
מקווה שהמשלוח יהיה מהיר :)

איכשהו אני מאמין במוצר, בכל מקרה לא תכננתי להוציא סכום כמו שעולים אחיו הגדולים של DVICO וכו'..
במקרה הכי גרוע נמצא לו שימוש......
תומר

RONY255
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

תודה זיו על הביקורת
רוב האנשים חושבים שקלטת את המכשיר .
לדעתי הבאת ביקורת טובה וממצה
אני הזמנתי מכשיר כי בתור אדם מהשורה
התכנים שבהם אני צופה המכשיר יספק אותי והמחיר אכן מעולה .
מי שלא מרוצה יכול לקרוא את הביקורת באתר המתחרה בעברית כפי שהוצגה בשרשור אחר
או באנגלית באתר הבא http://www.mavvy.net/reviews/xtreamer
ואז להחליט
אהרון

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

ביקורת מקיפה, כרגיל (Y)

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ושוב תודה רבה לזיו על הביקורת המקיפה !!
כל הכבוד שאתה מקדיש כל כך הרבה זמן לביקורות הללו.
תומר

liranmishani
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 653

שליחה

אחלה סקירה!

סוף סוף אנחנו נחשפים לסקירה מעמיקה למכשיר מדובר מאוד.
מפורט, מעניין ולעניין.

לפני כחודש התלבטתי לגבי קנייה שלו. המחיר שלו מאוד מפתה, אבל אז החלו הדיווחים (כפי שצויין בסקירה) על בעיות עם המשלוחים. כבר אז זה לא נראה טוב.
כעת, לאחר הסקירה, אני בטוח שהמכשיר הזה אינו בשבילי. עושה רושם שהוא עדיין לא בשל, ובכל מקרה הוא לא ייתן מענה ראוי לדרישותי.

תודה רבה זיו, כל הכבוד!

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

k-pax,
תתחדש ושיהיה בהצלחה, אתה תזדקק לזה :wink:

RONY255,
ביקורות באתרים אחרים מעניינות אותי כקליפת השום, אין לי מושג מה רמת הידע של הסוקר, האובייקטיביות שלו ובכלל ביקורות שמציגות כי הכל תקין לא אמינות בעיני.

liranmishani,
דווקא מבעיות המשלוחים הייתי מוריד חששות. נדמה שאלו היו רק חבלי לידה והרוכשים האחרונים דיברו על זמן אספקה מהיר.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

סתם לידיעה, ה Xtreamer איננו המזרימדיה הקטן ביותר כפי שהוזכר מספר פעמים. ה Bollo NMP-MOB הינו מזרימדיה מבוסס SMP8630 עם אפשרות לכונן קשיח פנימי בגודל 2.5, יכולת DTS Downmix, אפשרות ל Bitstream לפורמטי האודיו המתקדמים (בקרוב) ובעל גודל קטן יותר מכל מזרימדיה שנתקלתי בו מעודי.
שום מילה לגבי ביצועיו כרגע.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

RONY255
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

ziv_r כתב:
RONY255,
ביקורות באתרים אחרים מעניינות אותי כקליפת השום, אין לי מושג מה רמת הידע של הסוקר, האובייקטיביות שלו ובכלל ביקורות שמציגות כי הכל תקין לא אמינות בעיני.

.
...
ביקורת באתרים אחרים כן צריכות לעניין אותך כי זה בא ללמד אותך שיש דעות אחרות.
נכון שאתה לא רואה עין בעין איתם וזה מקובל אבל לומר שזה מעניין כקליפת השום .
לא מתאים לאדם ברמתך לומר
וגם ביקורות שמראות שהכל לא בסדר גם יכולות להחשב בעייתיות ונגועות .
ואת זה אף אחד לא אמר לך כך שכדי לכבד כל ביקורת באשר היא .
(אני לא מבקר ואין לי את היכולות הטכניות לבקר ולא מקטרג על אף אתר )

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

RONY255,
הביקורת שלי לא הציגה יותר מידי דעות אלא עובדות. רוב אם לא כל הבאגים שציינתי מוזכרים בפורום היצרן.
מה שאמרת נכון, ביקורת מאוד שלילית גם יכולה להחשב כ"נגועה", אך כאשר הביקורת מלווה בצילומי מסך של בעיות ואסמכתה מהיצרן לקיומם או חיווי של משתמשים נוספים על אותן בעיות, זה כבר הופך את הביקורת לאמינה יותר.

בביקורות על רמקולים או מגברים, יש בהם מקום לטעם אישי. תחום כמו מזרימי מדיה או מסכים איננו תחום שצריך להיות בו יותר מידי טעם אישי, בודקים כאן דברים ורואים אם הם עובדים או לא. ככל שיותר מכשירים עברו תחת הידיים, ניתן כבר לדעת למה לצפות, היכן ניתן לשפר ואיפה המכשיר החדש חידש לעומת קודמיו.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437

שליחה

מעניין אם השרשור יתארך כמו בנושא המישלוחים
מכיוון שזיו מקובל כסוקר אובייקטיבי אני מניח שלפחות בעייה אחת ברורה לכל
המגיבים: יש הבדלי איכות ייצור בין היחידות קרי בקרת איכות מאותגרת
במקרה שלי - קיבלתי מהראשונים ממש ולא נתקלתי ברוב הבעיות
הבעייה העיקרית המציקה לי היא הטמעת הרשת הרשלנית
וזה דווקא צריך להיות פשוט בלינוקס