עזרה לשידוך מגבר לסטריאו לרקולים מסוג CAV FI-EX דחוף בבקשה:)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

טוב ארז [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave] אני אפרט לך קצת יותר המגבר עלה לי הרבה פחות מ15K ומעבר לאקולייזר קניתי 4 כבלים של HDMI מאיכות פצצה של מונסטר ו16 מטר כלב לרמקולים של מונסטר וממתג HDMI כך שאני חושב שהמחיר שקיבלתי פצצה והתוצאה אפילו תפתיע את אלו שמשקיעים 30K ומעלה אז במקום [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave] ואם יש לך איזה שאי בעיה אם אודיו קלאב אז כבר יצר הסקרנות שלי ממש מתעניין לשמוע כי שהייתי אצלהם היום הם אמרו שאתה היית אלצהם פעמיים שלוש עם החברה שלך במשך שעה כל פעם והקשבת ולבסוף לא קנית אז להבין מאיפה אתה מוציא את הדברים הלא קשורים שלך קטונטי ואתה באמת מוזמן לבוא לשמוע ואז תתן חוות דעת אוביקטיבית [behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]

audio6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163

אתה לא רציני וגם לא יודע חשבון.

שליחה

ארז_וחני כתב:
frankym כתב:הכל ביחד בסביבות ה 15000
...
אחלה מחיר, בשביל הסוחר....
המגבר נמכר בחו"ל ב 1200 יורו ׁ(מחיר צרכן)= 6600 ש"ח לפני הוצאות הובלה, מעמ מכס ואחריות.
ראה לינק :
http://www.ebtb-cy.com/products.php?id= ... 1ba6f14d77

האקולייזר נמכר ב 230 דולר = 900 ש"ח (מחיר צרכן) לפני הוצאות הובלה, מעמ מכס ואחריות.
סה"כ - 7500 ש"ח .
כמו שכתבתי קודם, לי נראה מוגזם לשלם יותר מפי 2 עבור הובלה, מעמ, מכס ושנת אחריות. צריך לזכור שהיבואן לא קונה את הסחורה במחיר צרכן (לכן זה יותר מפי 2 ...) וגם ההובלה עולה לו הרבה פחות.

אבל זכותך המלאה לשלם כמה שזה שווה לך....

מאחל לך שלפחות תהנה ממנו שנים רבות.
ארז
...
:evil: :evil:

חבר יש מיסים 15%+מעמ16.5% +הובלה ל40 קילו +אחריות ועוד מימון יבואן, ומכון תקנים ,המשלוח לא זול,
אתה רצית ליבא מוצר של CAV בסוף יצא לך יקר אז מה אתה סתם רושם יקר ועוד אתה עושה חשבון של יבואן ?!
נראה לי לפי מה שאני קורא שאתה סתם מקניט :evil: .
בחזרה לשרשור תתחדש אחלה מגבר יאללה תמונות (Y)

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949

שליחה

אתה יכול להרגע.
כבר כתבתי ש CAV היא חברה טובה ואפילו שקלתי לרכוש אותו ביבוא אישי, נכון?

וכן, לדעתי התמחור של CAV בארץ הוא מוגזם וזכותי להביע את עמדתי, גם אם זה לא מוצא חן בעיניך.
אני שמח בשבילך שאתה מבסוט מהדיל שעשית וגם אחלתי לך שתהנה ממנו לאורך שנים.

אין לי שום עניין להתווכח איתך למרות שאתה כותב דברים לא בדוקים כמו "התוצאה אפילו תפתיע את אלו שמשקיעים 30K ומעלה".

לא מובן לי בשביל מה בכלל פתחת את השרשור הזה אם כבר היית כל כך נעול על המוצר, אם אין לך בעיה עם התמחור וממילא לא התיחסת לשום תגובה/עצה שניתנה לך גם ע"י אחרים שניסו לאמר לך שבכסף הזה יש אחלה אפשרויות אחרות.

לא חשוב, העיקר שאתה שלם עם מה שקנית ושאתה מבסוט.

תתחדש ותהנה.
ארז

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: אתה לא רציני וגם לא יודע חשבון.

שליחה

audio6 כתב:
ארז_וחני כתב:
...
המגבר נמכר בחו"ל ב 1200 יורו ׁ(מחיר צרכן)= 6600 ש"ח לפני הוצאות הובלה, מעמ מכס ואחריות.
ראה לינק :

האקולייזר נמכר ב 230 דולר = 900 ש"ח (מחיר צרכן) לפני הוצאות הובלה, מעמ מכס ואחריות.
סה"כ - 7500 ש"ח .
כמו שכתבתי קודם, לי נראה מוגזם לשלם יותר מפי 2 עבור הובלה, מעמ, מכס ושנת אחריות. צריך לזכור שהיבואן לא קונה את הסחורה במחיר צרכן (לכן זה יותר מפי 2 ...) וגם ההובלה עולה לו הרבה פחות.

ארז
...

חבר יש מיסים 15%+מעמ16.5% +הובלה ל40 קילו +אחריות ועוד מימון יבואן, ומכון תקנים ,המשלוח לא זול,
אתה רצית ליבא מוצר של CAV בסוף יצא לך יקר אז מה אתה סתם רושם יקר ועוד אתה עושה חשבון של יבואן ?!
...
איזה חשבון אתה עושה - של היבואן או של יבוא אישי?
אם אתה עושה את חשבון היבואן אז צריך להתחיל ממחיר הקניה שלו (ולא מהמחיר לצרכן). כנ"ל גם לגבי הובלה.
אם אתה עושה את חשבון היבוא אישי אז מה שייך "מימון יבואן" ומה שייך "מכון תקנים" ?

מאיפה אתה יודע אם החשבון יצא לי יקר או לא?
פשוט החלטתי לרכוש משהו אחר ואם הייתי מחליט לקנות CAV אתה יכול להיות בטוח שהייתי חוסך כמה אלפים ביבוא אישי.
ראוי שחברים בפורום ידעו שהאופציה קימת וכל אחד שיחליט מה שמתאים לו.
זו לא סיבה להתרגז...

ארז

audio6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163

Re: אתה לא רציני וגם לא יודע חשבון.

שליחה

ארז_וחני כתב:
audio6 כתב:
ארז_וחני כתב:
...
ראה לינק :

סה"כ - 7500 ש"ח .

ארז
...

...
איזה חשבון אתה עושה - של היבואן או של יבוא אישי?
אם אתה עושה את חשבון היבואן אז צריך להתחיל ממחיר הקניה שלו (ולא מהמחיר לצרכן). כנ"ל גם לגבי הובלה.
אם אתה עושה את חשבון היבוא אישי אז מה שייך "מימון יבואן" ומה שייך "מכון תקנים" ?

מאיפה אתה יודע אם החשבון יצא לי יקר או לא?
פשוט החלטתי לרכוש משהו אחר ואם הייתי מחליט לקנות CAV אתה יכול להיות בטוח שהייתי חוסך כמה אלפים ביבוא אישי.
ראוי שחברים בפורום ידעו שהאופציה קימת וכל אחד שיחליט מה שמתאים לו.
זו לא סיבה להתרגז...

ארז
...
שלום לך ארז,
ראשית, עצם זה שעונים לך לא אומר שמישהו מתרגז, אולי זה פשוט מרגיז אותך
שנית, כל עניין הכדאיות לייבא באופן אישי הוא כאשר היבואן מפריז במחיר הייבוא ואז עדיף לייבא באופן אישי(שדרך אגב ביצעתי לא פעם ולא פעמיים מחברות שונות). לגבי מחיר המגבר CAV הרי שאם הלקוח קנה אותו סביב 10000-12000K זה פשוט לא שווה לייבא אותו מחו"ל כי הרכישה מהיבואן נותנת לי גם אחריות, גם שרות זמין, פחות "כאב ראש". כי בייבוא אישי יש לך עלות של משלוח, מיסים+מע"מ וללא שום אחריות.
אני באופן אישי, בהפרשים קטנים (כי כאמור גם לשרות יש מחיר ומחיר כבד)מעדיף לרכוש בארץ וממליץ לך גם לעשות כך. אני מבין שכנראה התאכזבת מנסיון ייבוא האישי שלך, אך אין זו סיבה לדבר על דברים שנראה שאינך מבין בהם.
בכל אופן, דשנו מידי בנושא אז שיהיה לך חג שמח ולילה טוב.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

שלום לך audio6,
אולי לא הבנתי נכון את הפרוש של :evil: :evil: . שהיה בתחילת התגובה שלך.חשבתי שזה אומר שאתה כועס (או אפילו כועס מאוד)...

אני בהחלט מסכים שלא כל דבר כדאי לייבא באופן אישי ולפעמים שווה לשלם עוד X ש"ח (וכל אחד רשאי להחליט מהו ה X המתאים לו) על מנת לא להתעסק בטרדה הזאת אבל מכאן ועד המסקנה שלך שהתאכזבתי מנסיון ייבוא האישי שלי רחוקה הדרך...
אגב, החשבון שלי נעשה בהנחה שמחיר המגבר + האקולייזר הוא כ 15K ש"ח. זו האינפורמציה שניתנה ואליה התייחסתי.
אם מסתבר שהמחיר של המגבר והאקולייזר נמוך משמעותית (תסכים אתי שמ 15K ל 10K או אפילו ל 12K זה כבר לא אותו דבר...) אז כל החישוב מקבל משמעות אחרת.

אינני יודע מה הידע שלך בנושא ייבוא אישי ואינני מתיימר להביע עמדה בדבר הידע שלך. אם שגיתי בחשבון - אתה מוזמן לתקן אותי ולהאיר את עיני...זה אחד היתרונות של פורום, לא?

חג שמח ולילה טוב,
ארז

shaisound
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834

שליחה

CAV נכנסו חזק לשוק ויש הרבה אנשים שקונים מותג זה
הרמקולים שלהם באמת שווים את הכסף

אני היה לי DT 2200 והיה רמקול מצויין למחירו ואפילו לרמקולים שעולים יותר בכמה אלפים ממנו.
אך בעניין ההגברה פשוט התאכזבתי מהחברה
למרות שהמגברים נראים סוף הדרך ולפעמים אנשים נופלים מהמראה ולא מהאיכות.

אם קנית ואתה נהנה מהם זה הכי חשוב

ובעניין המשלוח אני רציתי להביא פנסים לרכב מאי.בי הפנס עלה 10 לירות והמשלוח עוד 80 יורו.
כך שמשלוח למשקל כזה ועוד שהוא מגיע בטיסה יכול לעלות יותר מהמוצר עצמו ואפילו כפול
שי

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

רגע מה את הCAV מייבא סיריוס?
מה זה רמקול לא משהו :?
ראיתי שיש לבחור התותח שיש לו את הLX90
לא נראה לי שהם פחותים ברמה מהפיוניר?
אפשר קצת לשפוך עליהם אור?

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392

שליחה

shaisound כתב:CAV נכנסו חזק לשוק ויש הרבה אנשים שקונים מותג זה
הרמקולים שלהם באמת שווים את הכסף

אני היה לי DT 2200 והיה רמקול מצויין למחירו ואפילו לרמקולים שעולים יותר בכמה אלפים ממנו.
אך בעניין ההגברה פשוט התאכזבתי מהחברה
למרות שהמגברים נראים סוף הדרך ולפעמים אנשים נופלים מהמראה ולא מהאיכות.

אם קנית ואתה נהנה מהם זה הכי חשוב

ובעניין המשלוח אני רציתי להביא פנסים לרכב מאי.בי הפנס עלה 10 לירות והמשלוח עוד 80 יורו.
כך שמשלוח למשקל כזה ועוד שהוא מגיע בטיסה יכול לעלות יותר מהמוצר עצמו ואפילו כפול
שי
...
באתר היי פיי מיוזיק יש דיון על מחירים גבוהים של CAV

http://www.hifimusic.co.il/viewtopic.php?f=5&t=1375

לפי הוכחות שראיתי רמקול CAV עולה בארץ שבע או שמונה פעמים יותר מבחו"ל וזה מוגזם מאד.
ושם יש גם את רמקול CAV FI-EX של החבר כאן שעולה 390 יורו ובארץ 17,000 שח , אז לא היתי
אומר שהם שווים את הכסף

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בואו אני אשפוך לכם קצת אור על הנושא לאחר כל הבדיקות שעשיתי וגם דיברתי עם עם המפעל של CAV שיושב בגואנגזו בסין המחירים הרבה יותר יקרים ממה שמופיע באתר של HIFI בשרשרשור שכנראה זה משהו שפשט רגל או לא יודע מה ומנסה להציל את עורו כי המחירים יקרים בהרבה אתם מוזמנים לדבר עם CAV כמובן אם אתם יודעים אנגלית וקצת מבינים ביבוא ואז תעשו את המתמטיקה ותמשיכו את הדיון כי כל מה שאתם כותבים אין לא קשר למציאות בשביל שאולי סוף סוף תבינו מי זו CAV כנסו לאתר שלהם יש שם דרך יצירת קשר עם החברה טלפונים ומייל ...בקשו הצעות מחיר ואז אוליי תבינו עד כמה אתם מדברים שטויות בקשר לרמקולים האלו ולמחירם האמיתי כי הוא בטו לא 350 יורו אפילו שכך מציג איזה מוכרן באינטרנט...
כל מה שאני אומר נבדק על ידי למול החברה בסין ואפילו אני נוסע יום ראשון לסין לתערוכה שבתחום שלי ויש סיכוי רב שאקפוץ למפעל שלהם ....בכל מקרה שבת שלום לכולכם ....
ולא נורא אני מבין מאיפה אתם באים אבל אחרי שאולי תבינו את העובדות תדברו קצת אחרת על CAV ֱ

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297

שליחה

שמעתי רמקול מדפי CAV באודיו-קלאב שעולה איזה 8900 או משהו כזה.
נשמע כמו רמקול של פירלס, אבל נראה כמו מיליון דולר.

shaisound
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 834

שליחה

Savta כתב:שמעתי רמקול מדפי CAV באודיו-קלאב שעולה איזה 8900 או משהו כזה.
נשמע כמו רמקול של פירלס, אבל נראה כמו מיליון דולר.
...
לא צריך להסחף , כנראה לא שמעת רמקולים של פירלס,
לי היה רמקול של CAV DT 2200 ושמעתי מולו הרבה רמקולים וכאלה שעולים גם יותר בכמה אלפי שקלים
כגון פולק אודיו RTI12 שהיה לי אותו
הCAV עולה פחות ממנו ונשמע פי 2 יותר טוב ממנו ( ויש בניהם הרבה הבדל במחיר - בתקופה שאני קניתי אותו )
כמו כן כל הג"מו למיניהם באותו סדר גודל מחיר שגם היה לי גמו והוחלף לרמקול הנ"ל פשוט אין מה להשוואת .

לפי דעתי וזו רק דעתי האישית
כמעט ואין רמקול שיכול להתחרות איתו כיום עד מחיר של 7 K .

ואם יש זה ממש מעטים
ובדקתי אינספור רמקולים .

מה שהכי חשוב זה שהבחור נהנה מהקניה ומהמוזיקה למה להרוס .
קנה את הרמקולים בבית טוב שזה לא פחות חשוב
וקיבל מחיר טוב
אני בטוח שליאור פיצה אותו בכבלים ונראה לי שהוא רשם את זה גם .

מילה טובה על ליאור כל מי שקנה אצלו פעם אחד תמיד יחזור
ולפעמים נראה שהוא לא מרוויח כמו שהיה צריך
כבר יצא לי כמה פעמים שהייתי צריך לקנות כבל וידאו של מונסטר VIDEO 1 והלכתי לחנות לקנות ויצאתי בחינם .
כנל עם כבל HDMI

לפעמים עסקה טובה היא לא רק המחיר אלה גם הבית שבו נקנה המוצר
ולהם יש בית חם .
שי
נערך לאחרונה על ידי shaisound ב 17/10/2009 17:38, נערך 3 פעמים בסך הכל.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

וגם דיברתי עם עם המפעל של CAV שיושב בגואנגזו בסין המחירים הרבה יותר יקרים ממה שמופיע באתר של HIFI
...
אתה יבואן?
איך הגעת לסין?
8O 8O

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כן יבואן של צעצועים וכל הנושא של המחירים מאוד עניין אותי ואכן כל אלה שרושמים דעתם בנושא ולא לאחר בדיקה עם המפעל לא מבינים יותר מידי

vladimir71
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 392

שליחה

frankym כתב:כן יבואן של צעצועים וכל הנושא של המחירים מאוד עניין אותי ואכן כל אלה שרושמים דעתם בנושא ולא לאחר בדיקה עם המפעל לא מבינים יותר מידי
...
מה יש להבין ? אם קראת את השירשור בהי פי מיוזיק יש שם דוגמאות מכמה מקומות בעולם ועשיתי העתק\הדבק
בבקשה לך :

הנה עוד עדות למחיר מדרום אפריקה של דגם DP-600 שמחירו באודיו קלאב 8,990 שח :

עוד דוגמא מהגלובוס ? הנה מדרום אפריקה :

http://www.fotodiscountworld.com/catalo ... a4aeffd0d9

המטבע הדרום אפריקני הוא , ראנד , ושם מחיר הרמקולים 2,499 ראנד כש 1 ראנד= 0.5 שח .
אז 2,499 כפול 0.5 = 1,249 שח , ובארץ ? 8,900 שח....פי 7 יותר!!!

עוד אחת ? מארה"ב ששם זה אמור להיות הכי יקר :

http://prokaraokeusa.com/product.php?id=44

..........750$

חייבים להתעורר מול תמחורים כאלה , ועם כל הכבוד , היציאות האלה בסגנון : ..מי אמר לך לקנות , תבדוק לפני , וכו
נכונות ושרירות אבל זכותי להתריע על כך כאן וגם לשם צרכנות נכונה ושיתוף החברים במידע רלוונטי ,קיים האתר הזה ,והמידע מאד רלוונטי לחברים כאן למרות שיש מישהוא שמוכר אותם בלוחות .
אני בטוח שמי שקורא את הפוסט ובמקרה חשב לקנות רמקולים
של CAV שלפחות ידע הוא וחברים כאן
ידעו אינפורמטיבית שמישהו עושה עליהם קופה מפלצתית ללא רחם.

וזה חוץ מהמודעה מהחנות ביוון . אז 3 חנויות טועים במחיר ואתה אומר שאנשים פה מדברים שטויות?

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אז שוב אני מניח שאתה לא יבואן וסלח לי קצת חסר הבנה בנושא אבל שטויות אז כך היבואן לפחות את הרמקולים שלי עולה לו 5000 + ואז הוא מוחר אותם לחנויות שימכרו לצרכן אתה מסכים איתי שהוא לא עובד בשביל 500 שח שזה לגיטימי מעבר לזה שגם החנות יש לה הוצאות שגם היא צריכה להרוויח אז תפסיק לדבר שטויות ותבדוק עם המפעל כמה יעלה לך ישירות ממנו ואז תעלה הודעה לא על פי ספקולציות שראיתה במדינות העולם ואתה לא באמת מודע לנסיבות המחירה שהביאו אותם למכור במחירים האלו אז עד שתחכים ואני לא מתכוון להעליב או לפגוע עדיף שלפחות לא תרשום דברים שהם לא נכונים בעליל ואגב אתהה כן פוגע במוצר הנ"ל ובאיכות שלו עם שטוייות שכאלה שאין להם קשר למציאות ומי שחושב לרגע שהם נשמעים כמו פירלס מוזמן לבוא אלי הביתה לשמוע ואז אני בטוח שישתוק לנצח:)

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ואגב אלוואי ולנו היו את המיסים שיש באר"הב !!!!!!!!

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ורק לצורך הוויכוח הינה לך דוגמא לרמקולים "מוערכים" B&W 804 שמופיע בזאפ ובחנויות ב 27500
http://www.soundstage.com/revequip/bw_nautilus_804.htm
הוא בחול ב 13300 למה כפול ?? אז עזוב אותך משטויות כי אני יכול להמשיך לתת לך דוגמאות כאלה עד מחר שאין להם קשר למציאות

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

frankym כתב:ורק לצורך הוויכוח הינה לך דוגמא לרמקולים "מוערכים" B&W 804 שמופיע בזאפ ובחנויות ב 27500
http://www.soundstage.com/revequip/bw_nautilus_804.htm
הוא בחול ב 13300 למה כפול ?? אז עזוב אותך משטויות כי אני יכול להמשיך לתת לך דוגמאות כאלה עד מחר שאין להם קשר למציאות
...
מה קשר ל-ZAP?
אפשר לקנות במחיר זה 803S (מי שמאוד רוצה כמובן..)
ו-804S עולים 20K (גם, למכורים)

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אז הינה לך פיוז רוצים 27500 ודיברתי על 804 לא על השלוש http://www.fuse.co.il/products/58944
בכל אופן עזוב וויכוח חסר משמעות על אחת כמה שאתה לא יבואן כנראה ולא מבין את הנושא לעומק כל טוב

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”