סמולוויל - עונה 9

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

kidney_stone כתב:הסדרה הזו הפכה לכ"כ משעממת ומפוזרת \ מבולבלת
אני מוצא את עצמי תוהה במשך 2-3 או יותר העונות האחרונות למה אני ממשיך לצפות בה בכלל.
אני לא מתפלא שהריטינג יורד ויורד.
איפה הימים הטובים של ליונל ולקס לותור?
מה יש לנו בעונות האחרונות? פרקים של friends עם זוד הצעיר וחבורתו, טבעת חזרה בזמן (שמושמדת כמה פעמים ועדיין משתמשים בה)
מכוניות מעופפות ונינג'ות מהעתיד \ עבר
בריטני ספירס
ממש כמו ב heroes הכותבים כבר לא יודעים מה לעשות עם עצמם, העלילה נמרחת all over the place.
עדיף לראות כבר פאוור פאף גירלס - לפחות יש שם אקשן ועלילה נורמלית.
...
כל כך נכון...
עצוב שממשיכים לאשר עונות לסדרה הזו בזמן שלסדרות מבטיחות יותר לא נותנים בכלל צ'אנס וקוטעים אותן אחרי עונה אחת או שתיים (ע"ע Dollhouse).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78953
שם מלא: עפר לאור

שליחה

גם אני בדיוק ככה.

כל עונה אני נשבע בהן צדקי שאני לא ממשיך לצפות בה...

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס

שליחה

oferlaor כתב:גם אני בדיוק ככה.

כל עונה אני נשבע בהן צדקי שאני לא ממשיך לצפות בה...
...
כבר כמה עונות אתה נשבע?
אני התחלתי לסחוב מכוח האינרציה בשביעית

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

נכון שהעונה האחרונה פחות טובה מקודמותיה, אבל אני אישית חושב שהעונות הראשונות היו ילדותיות ורק בעונות האחרונות הסידרה התבגרה ונהייתה אפלה יותר ככה שלטעמי כרגע המצב יותר טוב מבהתחלה 8)

ד"א - השחקן שמשחק את סופרמן והשחקנית ששיחקה את לאנה הם שני השחקנים שבקלות יכולים להיכנס לחמישייה הפותחת בעיניי אם הייתה רשימת השחקנים השווים בטלוויזיה כיום.

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344

בעונות הראשונות לאנה הייתה מדהימה

שליחה

Huber כתב:נכון שהעונה האחרונה פחות טובה מקודמותיה, אבל אני אישית חושב שהעונות הראשונות היו ילדותיות ורק בעונות האחרונות הסידרה התבגרה ונהייתה אפלה יותר ככה שלטעמי כרגע המצב יותר טוב מבהתחלה 8)

ד"א - השחקן שמשחק את סופרמן והשחקנית ששיחקה את לאנה הם שני השחקנים שבקלות יכולים להיכנס לחמישייה הפותחת בעיניי אם הייתה רשימת השחקנים השווים בטלוויזיה כיום.
...
לדעתי היא התבגרה פחות יפה וגם השטיקים שלה נהיו מאוסים
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

theezway,

היא הופיעה ב-CHUCK האחרון (ואגב, למרבה האירוניה, גם השחקן מ "סופרמן חוזר" הצטרף לסדרה) ובאמת מאוד התגעגענו.

הבעיה ב-SMALLVILLE היא חד משמעית הכתיבה הדו מימדית. כל דמות תקועה עמוק עמוק בדו המימד וחוזרת על השטיקים שוב ושוב. איך שהוא השחקן של קלארק מצליח (בקושי) לצאת מזה בשלום, אבל היא באמת נשחקה עד זוב דם שם.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

Re: בעונות הראשונות לאנה הייתה מדהימה

שליחה

theezway כתב:
Huber כתב:נכון שהעונה האחרונה פחות טובה מקודמותיה, אבל אני אישית חושב שהעונות הראשונות היו ילדותיות ורק בעונות האחרונות הסידרה התבגרה ונהייתה אפלה יותר ככה שלטעמי כרגע המצב יותר טוב מבהתחלה 8)

...
לדעתי היא התבגרה פחות יפה וגם השטיקים שלה נהיו מאוסים
...
שטיקים? גם אני שמחתי שהעיפו את הדמות מהסידרה, גם לי נמאס ממנה, אבל לעומת זאת אני חושבת שהשחקנית הזו עדיין אחת מהנשים היותר יפות בטלוויזיה (בהחלט בשלישייה הפותחת):

http://images.google.com/images?hl=en&c ... =1&start=0

ד"א, מישהו זוכר את התפקיד של שילגיה שהיא עשתה באחד מסירטי HALLMARK?

עופר - בהחלט יש הרבה פוטנציאל לא ממומש בסידרה, אבל עובדה שאנחנו עדיין צופים בה :wink:

kidney_stone
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
שם מלא: אריק. ט.

שליחה

Huber כתב:נכון שהעונה האחרונה פחות טובה מקודמותיה, אבל אני אישית חושב שהעונות הראשונות היו ילדותיות ורק בעונות האחרונות הסידרה התבגרה ונהייתה אפלה.
...
יש מספיק עונות גם בשביל "אמצע"
נכון, ה"התחלה" הייתה ילדותית (אבל נחמדה לפרקים)
האמצע היה טואוב! (התבגרה והפכה יותר אפלה)
ועכשיו ב2 וחצי העונות האחרונות המצב על הפנים.
Think for yourself, question authority
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM

mta194
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1286
שם מלא: שי שלוס

שליחה

kidney_stone,

על איזה עונות אתה מתכוון שהיו ילדותיות ואילו היו אפלות?

kidney_stone
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
שם מלא: אריק. ט.

שליחה

אין איזו עונה ספציפית שאני זוכר כאפלה
אני רק זוכר התחלה אמצע ועכשיו
בהתחלה הסדרה הזו הייתה כמו X-Files לילדים:
בכל פרק קלואי מגלה איזה מישהו עם יכולת קריפטונייט שמשתמש בה לרעה, קלארק מציל את היום.
מתישהו באמצע (עונות 3-4-5) התחילו להתרכז יותר בסיפורי סופרמן \ לקס ושם התחלתי לחבב את הסדרה יותר.
מתישהו באזור עונה 6 לדעתי העניינים התחילו להתדרדר ומאז אני כמוך - רואה מאינרציה בלבד, הרגל מגונה של בזבוז זמן.
Think for yourself, question authority
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

הפרק האחרון היה מעולה. ארוך, אבל נראה כפתח לתחילתה של דרך מעולה לקידום הסידרה. אם ישלבו את ה JSA, יכניסו גיבורי משנה ויצרו צוות חדש כשבראשו "סופרמן" אין גבול למה שניתן לעשות עם הסידרה. השילוב של הטכנולוגיה היום (המגדל של קלואי) יחד עם גיבורי על קלאסיים נשמע קצת מוזר אבל יש שם פוטנציאל. קצת מוזר יהיה לראות אותם נאבקים בפושעים חמושים בנשק חם עם אלה, סכינים וחצים (והרי אף אחד מהם חוץ מסופרמן לא חסין כדורים), אבל אפשרי. אני מודה שאני לא פריק של קומיקס ואני מכיר רק את הגיבורים ה"מוכרים" ביותר (באטמן, סופרמן וכו) אבל לא אתנגד לשילובם של דמויות על מעניינות נוספות בסידרה, זה בהחלט יכול להפיח בה רוח חיים. אישית הייתי מעדיף דמויות מה Justice League אבל לפי הדמויות שהביאו בפרק זה לא יהיה לא JSA ולא Justice League אלא שילוב של השניים (יש את המגדל של קלואי שהוא הבסיס שלהם ואת החץ הירוק מ Justice League ואת איש הנץ וד"ר גורל וכו מה JSA). עכשיו נשארנו עם כמה שאלות, מי מגיבורי העל יחזור ויצטרף לצוות, מה זה האירגון שחמט ולמה/איך טס מרסר קשורה אליו.

שמתם לב שהסוכנת הכושית היא השחקנית מהסרט ג'קי בראון? ושהנץ הוא דניאל מסטרגייט?

ד"א - כשזואי ביקשה להשתמש במחשב במפקדה של ה JSA והביאו אותה למסוף הישן ההוא נשפכתי מצחוק :lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

oferlaor כתב:theezway,

היא הופיעה ב-CHUCK האחרון (ואגב, למרבה האירוניה, גם השחקן מ "סופרמן חוזר" הצטרף לסדרה) ובאמת מאוד התגעגענו.
...
עכשיו נפל לי האסימון לגבי השחקן, קצת באיחור אני מודה, אבל זה מראה כמה לא מוצלח הסרט האחרון בסידרת סופרמן היה שאפילו חותם מזערי בזיכרון שלי הוא לא השאיר :lol:

ד"א - נראה שהופכים להפוך אותה לדמות קבועה וטוב שכך, השחקנית הזו היא בהחלט קישוט נאה בכל סידרה.

RoeyTNT
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT

שליחה

זה רק אני או שהפרק הכפול היה דומה בצורה מחשידה לעלילה של ווטצ'מן?

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

ראיתם כבר את הפרק החדש? כמה נחמד ללואיס שקיבלה ממיקרוסופט את Project Natal כדי לשחק בו להנאתה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

RoeyTNT,

לפחות היה פרק טוב סוף סוף... אכן היה דמיון לעלילה. השימוש ב-DANIEL JACKSON (למה הוא עשה כזה קולות גרוניים?!) היה טיפה מעיק.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

מוזר שוויתרו כ"כ מהר על הגיבורים האחרים וחזרו לעלילה הקנדורית, בהחלט ציפיתי לראות אותם מפתחים את הנושא. בכל מקרה, פרק 14 היה לא רע, תככים ומזימות, זואי מסתירה סודות מקלארק, וזוד סופסוף הופך ליריב ראוי לקלארק (ועוד קצת בהנחה שהוא יודע לעוף וקלארק עוד לא). הקטע עם הדם היה מטופש לטעמי, מה הלאה? קלארק רגיש לכסף ולשום? מה לעזאזל אמור לדחוך את הדמות שלו לטפטף דם לפצע של מישהו? ומה ימנע מזוד לטפטף דם לפצעים של שאר הקנדורים ולהפוך אותם לבעלי כוחות כמוהם? הזוי...

smallville4r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056

פרק 17 (16 ברשת) - Checkmate (שחמט)

שליחה

אני חושב שהפרק הזה (Checkmate) היה מהטובים שראיתי בעונות האחרונות של סמולוויל מ- 3 בחינות:

1) עלילה
2) אפקטים מיוחדים
3) צילום

העלילה - סוף סוף מתחילים להכין את הקרקע לפרק סיום העונה (שאותו יביים אחד הבמאים האהובים עלי בסדרה, שעזב לגיבורים ועזב את גיבורים - גרג בימן). אני אוהב את הפרקים האלה שהם יותר אקשן ופחות דרמה ומוצילה שמוצילה עם היחסים של דמות זו או אחרת, עם דמות אחרת.

אפקטים מיוחדים - למרות התקציב הזעום של הסדרה, בפרק הזה כמות האפקטים המיוחדים הייתה גבוהה מהרגיל וזה הוסיף המון לפרק. היה יותר אפקטים מיוחדים מאשר ב- Absolute Justice שזה אפילו מוזר. גם האפקט של ה- X-ray שהיה כ"כ חסר החל לחזור בפרקים האחרונים וזה מצוין.

צילום - אחד הדברים שהיו הכי יפים בעיניי בפרק הזה, זה האפקט המיוחד והצילום כשקלארק שחרר את קלואי. האפקט שנותן לך הרגשה שאתה למעשה בתוך קומיקס, השילוב של השחור והלבן (של לוח השחמט), תצלומי התקריב והעובדה שראיתי את זה ב- HD - זה היה פשוט מדהים בעיניי ואחד הדברים שמחזיר אותי לימים של פרקים כמו פרק סיום העונה הרביעית ופרק ה- 100 של הסדרה של אפקטים מדהימים. כל הכבוד גם לבמאי הצילום של הפרק הזה (שאין לי מושג נכון לכרגע מי זה, אבל אני לא אתפלא אם זה גלן ווינטר) וטים סקנלן (שבדר"כ מפיק בסדרה) - בפעם הראשונה ביים פרק בסדרה ועשה את זה מצוין.

מקווה לפרקים נוספים בסגנון הזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

שקלתי היטב אם אני בכלל מתכנן לראות את הפרק הזה אחרי כמה פרקים ברצף חסרי כל הגיון (זוד מקבל את כוחותיו אחרי עונה שלמה והם לא טורחים אפילו להסביר לנו איך?!!!!)

הפרק הזה היה ייחודי גם באפקטים שלו (מאוד "WATCHMEN!"), גם בתפיסה שלו של הקבוצה וגם בגלל התפקיד של ג'ון בכל העסק.

בעיני זה הפרק המוצלח ביותר בשנתיים האחרונות. מקווה מאוד שהם פנו לדרך חדשה ושזה לא סתם טיזר לקראת המשך עונה עייפה ומיותרת כמו העונה הקודמת.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

oferlaor כתב:שקלתי היטב אם אני בכלל מתכנן לראות את הפרק הזה אחרי כמה פרקים ברצף חסרי כל הגיון (זוד מקבל את כוחותיו אחרי עונה שלמה והם לא טורחים אפילו להסביר לנו איך?!!!!)

באחד הפרקים הקודמים זוד "נרצח" ומת,וקלארק שבא להציל בחורה מסוימת,רואה אותו מת,חותך חתך ביד שלו,ונותן לטיפות דם שלו ליפול לתוך הפצעים של זוד.

קלארק כנראה לא יודע עדיין,אבל מאוחר יותר בפרק כשהם נפגשים שוב וזוד מודה לו,אתה רואה את זוד עף,ופרקים מאוחר יותר רואים עוד מכוחותיו,אז זהו ההסבר היחידי ואפילו קלארק כנראה לא יודע שבהעברת דם הכוחות עוברים גם :)

הפרק הזה היה ייחודי גם באפקטים שלו (מאוד "WATCHMEN!"), גם בתפיסה שלו של הקבוצה וגם בגלל התפקיד של ג'ון בכל העסק.

מחזק

בעיני זה הפרק המוצלח ביותר בשנתיים האחרונות. מקווה מאוד שהם פנו לדרך חדשה ושזה לא סתם טיזר לקראת המשך עונה עייפה ומיותרת כמו העונה הקודמת.
...

אני לא יתפלא אם תהיה עוד עונה,ומחציתה תהיה דרמה 90% ואקשן 10%.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

פרק מ ע ו ל ה מכל בחינה, האקשן, פיתוח העלילה, הצילום והאפקטים - אחד הפרקים היותר טובים בעונות האחרונות.

רק אותי שיעשע ששם הקוד של הכושית היה "מלכה לבנה"? ורק לי היה מוזר לראות את אשת הברזל (טס) מפוחדת לאורך כל הפרק וכנועה כ"כ? מה לעזאזל גרל לה להישבע אמונים לגוף הקיקיוני הזה? ואיך בנו אותה כדמות שלא מפחדת מכלום ופתאום בפרק אחד נסדקת לחלוטין? ורק לי נראה מגוחך שטס שהייתה האהובה שלו לא מזהה אותו רק בגלל שהוא שם HOOD שבקושי מכסה שבריר מהפנים שלו ומשקפי שמש? מה - כל פעם שהוא היה יוצא החוצה ביום קייצי הוא היה הולך לה לאיבוד?! :roll:

והאם שלו לחשוף את טס בפני כל העולם קצת היה מגוחך כשהיא יכולה לחשוף אותו בחזרה כחץ הירוק, לא?

ראיתם את המחשב הנייד על השולחן של אוליבר (27:12 למי שצופה בגירסת ה HD של orenji)? איזה צעצוע מדהים, מעניין אם זה משהו אמיתי או אביזר לסידרה בלבד 8)

מי לדעתכם מושך בחוטים של ג'ון סמית?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 11/04/2010 21:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”