בחירה של אוזניות ודיסקמן
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
דיסקמן איכותי
satantin וגלעד, אם אתם מחפשים דיסקמן איכותי - אני יכול להמליץ בחום על סדרת SlimX של iRiver.
יש לי את דגם imp-400 שמוצג בתמונה: בנוסף לדיסקים רגילים, הוא קורא גם צרובים, mp3 ו-wma; יש לו רדיו, סוללות נטענות (שמספיקות ל-20 שעות), שלט שמאפשר לשלוט על הכל בזמן שהדיסקמן עצמו בתיק, ואוזניות סנהייזר (לפי הביקורות - אצלי רשום עליהן רק iRiver)
אה, כן.. והוא סקסי בטירוף וממש דק (בסביבות ס"מ וחצי).
יש לי את דגם imp-400 שמוצג בתמונה: בנוסף לדיסקים רגילים, הוא קורא גם צרובים, mp3 ו-wma; יש לו רדיו, סוללות נטענות (שמספיקות ל-20 שעות), שלט שמאפשר לשלוט על הכל בזמן שהדיסקמן עצמו בתיק, ואוזניות סנהייזר (לפי הביקורות - אצלי רשום עליהן רק iRiver)
אה, כן.. והוא סקסי בטירוף וממש דק (בסביבות ס"מ וחצי).
-
- סקסי!
את KOSS וAKG אפשר לקנות בחנות אדר אלקטרוניקה בתל-אביב. מסיור שעשיתי השבוע המחירים די יקרים.The-Fox כתב:לגבי ה PX-100 יש מבצע לחברי האתר באל-אורו מחשבים, כדאי לך לבדוק.
לגבי ה AKG ו KOSS תבדוק אצל יבואנים כי אני אישית לא יודע, שווה אולי להביא מחו"ל....
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מצטרף להמלצת ירון,בתור בעלים לשעבר של נגן CD מסדרת ה SLIM הם מכשירים מצוינים ומאוד איכותיים (כמו מרבית המוצרים של I-RIVER),מומלץ לשמוע אותם.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
satantin,
כי אין לי את הזמן לשמוע בדיסקמן יותר,כעת רוב ההאזנה מתבצעת במערכת.
אל תדאג זה לא בגלל שהוא חדל מלתפקד,הוא עבר לידיים טובות ועדיין סוחב כמו גדול
כי אין לי את הזמן לשמוע בדיסקמן יותר,כעת רוב ההאזנה מתבצעת במערכת.
אל תדאג זה לא בגלל שהוא חדל מלתפקד,הוא עבר לידיים טובות ועדיין סוחב כמו גדול
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
בארץ אפשר למצוא נגנים של i-river בבאג (ואולי בעוד מקומות, אני לא יודע); באתר שלהם ראיתי שהם מוכרים דגמים מתקדמים יותר, שגם יכולים להתחבר לטלוויזיה ולנגן divx, במחיר 1000 ש"ח צפונה...MartinHSabag כתב:נשמע מאוד מעניין הנגן הזה.
מה מחירו בארצנו?...
באתר של i-river כבר לא מופיעים דיסקמנים - יש שם רק נגני פלאש והארד-דיסק. הדבר היחיד שניתן למצוא לגביהם באתר הוא עידכוני firmware.