שאלה בקשר ל-PSN
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
אתה בדקת את ה EULA, או שאתה מצטט תשובה של איש שירות לקוחות, שלא ממש בדק לעומק מה שאלת אלא ענה באופן אוטומטי ש"זה נוגד את ה EULA"?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
אין לי סבלנות לשבת לקרוא EULA - לך?Malcontent כתב:מצטט תשובה של איש שירות לקוחות?...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אז איך אתה יודע שזה באמת כתוב שם?
אחד החוקים הכי בסיסיים בעבודה מול שירות לקוחות זה לא להאמין להם בעיניים עצומות.
אחד החוקים הכי בסיסיים בעבודה מול שירות לקוחות זה לא להאמין להם בעיניים עצומות.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

אז אתה מוזמן לספר לנו מה ה EULA אומרת בנידוןHuber כתב:אין לי סבלנות לשבת לקרוא EULA - לך?Malcontent כתב:מצטט תשובה של איש שירות לקוחות?......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

שמע, הציניות שלך מאוד נחמדה, אבל בינתיים את הדיעה שלך אתה מבסס על מכתב שקיבלת משירות לקוחות, למרות שהיא מנוגדת להיגיון ולמה שאמר בכיר בסוני.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

זה עובד לשני הכיוונים, גם אני יכול להגיד שאת הדיעה שלך אתה מבסס על הצהרה של גורם כזה או אחר בסוני ושגם הטענה של מנוגדת להיגיון (משחקים ב 5 עותקים ללא תשלום? בעיניי זה לא היגיון בריא). ברגע שיש הצהרות מנוגדות מה שקובע זה הסכם השימוש עליו חתמת, מסכים איתי?
מכיוון ששנינו לא טרחנו לקרוא אותו, אף אחד מאיתנו לא הוכיח כלום
מכיוון ששנינו לא טרחנו לקרוא אותו, אף אחד מאיתנו לא הוכיח כלום
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כאן אתה לא מתווכח עם ההיגיון אלא עם עובדות - יש משחקים שאפשר להוריד לחמש קונסולות, ויש משחקים שאי אפשר. אם את כולם היה אפשר, הייתי מקבל איזו טענה שמדובר בפאשלה של סוני, או שהם פיספסו משהו, ואם אי אפשר היה בכלל, אז הייתי מסכים שמי שהצליח לעשות את זה איכשהו כנראה עשה משהו לא כשר, אבל כשבחלק זה אפשרי ובחלק זה בלתי אפשרי, הגיוני להניח שהחלק שבו זה אפשרי - נעשה ככה בכוונה.Huber כתב:משחקים ב 5 עותקים ללא תשלום? בעיניי זה לא היגיון בריא...