קניית PS3 SLIM - בדיוטי פרי, איך זה עובד?
- asafmor
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
אתה תצטרך להשאיר את הסוני בארץ , ובחזרה אתה צריך לשלם עליו מכס.
אם תחביא ותיתפס תשלם קנס ומכס שיעלו לך כמעט כמו הסוני .
זה קרה לחבר שלי.
כמובן שיש סיכוי סביר שלא תיתפס, השאלה אם בא לך לקחת את הסיכון או לא
זה קרה לחבר שלי.
כמובן שיש סיכוי סביר שלא תיתפס, השאלה אם בא לך לקחת את הסיכון או לא
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
כל השרשור היה בגלל ש*אי* אפשר להשאיר בארץ את ה PS3.asafmor כתב:אתה תצטרך להשאיר את הסוני בארץ , ובחזרה אתה צריך לשלם עליו מכס.
זה קרה לחבר שלי.
כמובן שיש סיכוי סביר שלא תיתפס, השאלה אם בא לך לקחת את הסיכון או לא...
- yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
אז למי שיודע - מה קורה אם אני קונה PS3 בדיוטי פרי ואומר שאני מעוניין לשלם מכס (מפני שהמחיר גבוה מ-200$, האם זה בדיוק מה שקורה ב-LCD/טלוויזיות) ???
1. האם ניתן להשאיר בארץ ולשלם מכס בחזרה
2. מה יוצא המחיר הכולל - כולל המכס
1. האם ניתן להשאיר בארץ ולשלם מכס בחזרה
2. מה יוצא המחיר הכולל - כולל המכס
- jaksirak
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
מבלי להתייחס לטון דיבור שלך, שלא לעניין (רק הבאתי את דעתי)mayeast כתב:אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הקשקושים הללו.jaksirak כתב:חברה, אני קורא את כל השירשור הזה ואני חושב שיש פה טעות מהיסוד.mayeast כתב:אתה עונה ללא ידע !TANDBERG כתב:משחקים הם ללא איזור - כן.
אני משער שאם הדיוטי פרי מחייב אותך לקחת את המכשיר איתך, אם אתה לוקח את הקבלות איתך (של הרכישה בדיוטי) הם יתנו לך לעבור בלי בעיות....
הכל תלוי בכללי המכס של המדינה אליה אתה נוסע.
באם יש מכסים על מוצרי אלקטרוניקה בשווי הזה , ויתפסו אותך, תצטרך לשלם מכס/קנס וכו', הכל עפי תנאי המדינה אליה אתה טס !
בחזרה לארץ - אתה אמור להצהיר במכס, ואם לא ויתפסו אותך - שוב , מכס /קנס וכו'.
כלומר במקרה הכי גרוע, אתה תשלום פעמיים מכסים/קנסות וכו'....
ברגע שקונים מוצר אלקטרוני מעל 200$ אתה אינך ראשי לקחת את זה איתך, אלא להשאיר את זה בארץ, רק מהסיבה שלא תצטרך להצהיר על זה בכניסה למדינה אליה אתה נוסע.
לגבי החזרה? אני חושב שצריך להצהיר, אבל אני לא בטוח, אולי?
דרך אגב,
פעם קניתי מסך LCD וביקשתי שישלחו לי את זה הבייתה, ככה שלא הייתי צריך להצהיר שום כלום.
אני כנראה שבוע הבא בדיוטי, אני יכול לברר אם תירצה....
אני נוסע המון לחול מהעבודה, ומכיר את כל החוקים.
מה זה "אינך ראשי לקחת את זה איתך". ואם אני תייר מפנמה שרוצה לקנות את המוצר ? אז לא יכול ?
לפני שאתה כותב דברים, בדוק את עצמך.
אתה יכול לקנות את כל הדיוטי פרי ולסחוב על הגב שלך לחול.
בכניסה למדינה בחול עליך לעמוד בתנאי המכס של אותה מדינה.
כנל בכניסה לארץ.
שים לב שקבלת המוצרים בארץ מהפטור ושמור זה *לפני* המכס. כלומר זה כאילו הגעת עם זה מחול ! ועליך לעמוד בדרישות המכס של הארץ.
בקשר לטלויזיה שהזמנת וקיבלת בבית - אתה פשוט שילמת מחיר+מכס ומעמ ואז יכלו להביא לך את זה הביתה. בדיוק כמו שהיית קונה בחנות רגילה בארץ, וגם לזה התייחסתי בתגובה הראשונה שלי....
אני אבדוק את עצמי אך, אני מציע שתבדוק את עצמך גם כן.
אני טס המון לחו"ל מטעם העבודה, גם אני חושב שאני אולי מכיר את הכללים...
וכל מה שכתבתי זה שלפי דעתי (אמרתי שאני חושב שיש טעות בהנחת יסוד) אי אפשר לקחת PS3 לחו"ל.
אם אתה תייר, זה משהו אחר.
בגלל זה מבקשים לראות כרטיס עלייה וכרטיס טיסה (לא boarding) חזרה.
מן הסתם, תייר לא ישאיר את זה פה.
לגבי הטלוויזיה, אכן יש הגיון בדבריך.
קובי
בברכה קובי כהן
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
יקירי, אין לי צורך לבדוק את עצמי. אני יודע את זה מנסיון רב שנים.jaksirak כתב:מבלי להתייחס לטון דיבור שלך, שלא לעניין (רק הבאתי את דעתי)mayeast כתב:אני לא יודע מאיפה אתה מביא את הקשקושים הללו.jaksirak כתב:חברה, אני קורא את כל השירשור הזה ואני חושב שיש פה טעות מהיסוד.mayeast כתב:אתה עונה ללא ידע !TANDBERG כתב:משחקים הם ללא איזור - כן.
אני משער שאם הדיוטי פרי מחייב אותך לקחת את המכשיר איתך, אם אתה לוקח את הקבלות איתך (של הרכישה בדיוטי) הם יתנו לך לעבור בלי בעיות....
הכל תלוי בכללי המכס של המדינה אליה אתה נוסע.
באם יש מכסים על מוצרי אלקטרוניקה בשווי הזה , ויתפסו אותך, תצטרך לשלם מכס/קנס וכו', הכל עפי תנאי המדינה אליה אתה טס !
בחזרה לארץ - אתה אמור להצהיר במכס, ואם לא ויתפסו אותך - שוב , מכס /קנס וכו'.
כלומר במקרה הכי גרוע, אתה תשלום פעמיים מכסים/קנסות וכו'....
ברגע שקונים מוצר אלקטרוני מעל 200$ אתה אינך ראשי לקחת את זה איתך, אלא להשאיר את זה בארץ, רק מהסיבה שלא תצטרך להצהיר על זה בכניסה למדינה אליה אתה נוסע.
לגבי החזרה? אני חושב שצריך להצהיר, אבל אני לא בטוח, אולי?
דרך אגב,
פעם קניתי מסך LCD וביקשתי שישלחו לי את זה הבייתה, ככה שלא הייתי צריך להצהיר שום כלום.
אני כנראה שבוע הבא בדיוטי, אני יכול לברר אם תירצה....
אני נוסע המון לחול מהעבודה, ומכיר את כל החוקים.
מה זה "אינך ראשי לקחת את זה איתך". ואם אני תייר מפנמה שרוצה לקנות את המוצר ? אז לא יכול ?
לפני שאתה כותב דברים, בדוק את עצמך.
אתה יכול לקנות את כל הדיוטי פרי ולסחוב על הגב שלך לחול.
בכניסה למדינה בחול עליך לעמוד בתנאי המכס של אותה מדינה.
כנל בכניסה לארץ.
שים לב שקבלת המוצרים בארץ מהפטור ושמור זה *לפני* המכס. כלומר זה כאילו הגעת עם זה מחול ! ועליך לעמוד בדרישות המכס של הארץ.
בקשר לטלויזיה שהזמנת וקיבלת בבית - אתה פשוט שילמת מחיר+מכס ומעמ ואז יכלו להביא לך את זה הביתה. בדיוק כמו שהיית קונה בחנות רגילה בארץ, וגם לזה התייחסתי בתגובה הראשונה שלי....
אני אבדוק את עצמי אך, אני מציע שתבדוק את עצמך גם כן.
אני טס המון לחו"ל מטעם העבודה, גם אני חושב שאני אולי מכיר את הכללים...
וכל מה שכתבתי זה שלפי דעתי (אמרתי שאני חושב שיש טעות בהנחת יסוד) אי אפשר לקחת PS3 לחו"ל.
אם אתה תייר, זה משהו אחר.
בגלל זה מבקשים לראות כרטיס עלייה וכרטיס טיסה (לא boarding) חזרה.
מן הסתם, תייר לא ישאיר את זה פה.
לגבי הטלוויזיה, אכן יש הגיון בדבריך.
קובי...
אתה יכול לקחת לחול כל מה שהדיוטי פרי מוכר. גם אם אתה תייר וגם תושב ישראל.
מה הקשר לבקשה לראות כרטיס עליה למטוס ? זה בכלל מסיבות אחרות.
ולמה לדעתך דווקא ps3 אסור ? מה עם מצלמות וידאו או סטילס שעולות יותר ?
עזוב, פה נסיים פה את הויכוח.
- yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
עבר זמן מאז השרשור הזה...
האם יש למישהו עדכון אמיתי שהוא היה בדיוטי פרי ושאל/בדק/קנה את ה-PS3 ויכול להגיד מסקנות אמיתיות?
האם יש למישהו עדכון אמיתי שהוא היה בדיוטי פרי ושאל/בדק/קנה את ה-PS3 ויכול להגיד מסקנות אמיתיות?
- afiul
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 329
הייתי בדיוטי לא מזמן ושאלתי (לא קניתי...)
צריך להסחב עם זה לחו"ל ולקוות לא להתפס (בכניסה למדינות השונות בחו"ל) ואז בארץ.
בארץ צריך להצהיר במסלול האדום - כשאתה שואל על זה את המוכרים בבאג בשדה, הם מגלגלים עיניים (ומציעים לך לקנות תיק בשביל ה-PS)...
אין מה לעשות - אמנם זול יותר, ויש אחריות (בניגוד למכשיר אחר שייקנה בחו"ל), אבל אם תתפס, זה יעלה לך...בעצמי מתלבט
צריך להסחב עם זה לחו"ל ולקוות לא להתפס (בכניסה למדינות השונות בחו"ל) ואז בארץ.
בארץ צריך להצהיר במסלול האדום - כשאתה שואל על זה את המוכרים בבאג בשדה, הם מגלגלים עיניים (ומציעים לך לקנות תיק בשביל ה-PS)...
אין מה לעשות - אמנם זול יותר, ויש אחריות (בניגוד למכשיר אחר שייקנה בחו"ל), אבל אם תתפס, זה יעלה לך...בעצמי מתלבט
- jaksirak
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
אכן צריך לסחוב את זה איתך.
הייתי השבוע בדיוטי וביררתי תעניין.
המסקנה שלי היא ממש לא לקנות, כי אם את מדווח, אז אחרי המיסים זה עולה כימעט אותו דבר אם לא בדיוק אותו דבר כמו בחוץ (בסביבות 1900-2000) ש"ח.
הייתי השבוע בדיוטי וביררתי תעניין.
המסקנה שלי היא ממש לא לקנות, כי אם את מדווח, אז אחרי המיסים זה עולה כימעט אותו דבר אם לא בדיוק אותו דבר כמו בחוץ (בסביבות 1900-2000) ש"ח.
בברכה קובי כהן