כן אבל הם עולים בסביבות ה-30K ו7404 אפשר להשיג ב-12,800 אז אם היה 8404 אני מניח שהיתה עולה בסביבות ה13K+ וזה התקציב ,אבל תודה בכל אופן.oferlaor כתב:NK,
יש את ה-21:9 ואת ה-AUREA בגדלים הללו.
ה-AUREA דור שלישי היא מטורפת לחלוטין. יש תמונות שלה שלקחתי ב-IFA....
תגובות לכתבה: מסך LCD 47PFL8404 של פיליפס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
dizingof,
סליחה
אני תוחב לחלק מהתמונות במאמרים שלי כאלה הפתעות כשדעתי נחה עלי. לעיתים העורך מעלים אותם מטעמי צניעות אבל כבר כמה חודשים אני עושה זאת... עדיין לא קיבלתי תגובות על כך, אתה לדעתי הראשון שמתייחס לזה... המודל שלי הוא "העיר תל אביב" ושם העורכים מכניסים את הטקסט המצחיק. לפעמים קטע טוב כזה שווה יותר מכל המאמרים שלהם.
סליחה
אני תוחב לחלק מהתמונות במאמרים שלי כאלה הפתעות כשדעתי נחה עלי. לעיתים העורך מעלים אותם מטעמי צניעות אבל כבר כמה חודשים אני עושה זאת... עדיין לא קיבלתי תגובות על כך, אתה לדעתי הראשון שמתייחס לזה... המודל שלי הוא "העיר תל אביב" ושם העורכים מכניסים את הטקסט המצחיק. לפעמים קטע טוב כזה שווה יותר מכל המאמרים שלהם.
קישור לעדכון:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software
כל הכבוד לאלקטרה שמייבאת את הדגמים שמתאימים לארץ, כולל כל החיבורים שצריך ומוכנות לשידורים הדיגיטליים. גם ישפאר נוהגת כך ונראה שגם ניופאן עם דגמי טושיבה החדשים. נקווה שכל היבואנים ינהגו כך. אני מופתע שיורוקום לא התכוננה ל-DTT עם הדגמים החדשים. (לא שהם לא טובים אבל תמיד נחמד שמסך כולל הכל).
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... k_Software
כל הכבוד לאלקטרה שמייבאת את הדגמים שמתאימים לארץ, כולל כל החיבורים שצריך ומוכנות לשידורים הדיגיטליים. גם ישפאר נוהגת כך ונראה שגם ניופאן עם דגמי טושיבה החדשים. נקווה שכל היבואנים ינהגו כך. אני מופתע שיורוקום לא התכוננה ל-DTT עם הדגמים החדשים. (לא שהם לא טובים אבל תמיד נחמד שמסך כולל הכל).
ב-32 יש לך את המסך הזהyaronkle כתב:אכן אלקטרה בין הבודדים שמייבאים דגמים המתאימים לארץ.
חבל רק שהם לא מייבאים את ה- 32pfl8404....
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01335
בקשר לכתבה ולזה שכתבת שאתה לא מצליח להזרים דרך רשת ביתית.
אני רק רוצה להגיד שאצלי דווקה הזרמה דרך רשת ביתית (מסך מחובר לראוטר שמחובר בWI FI למחשב שבחדר) עובדת בלי שום בעיה מהיום הראשון שקניתי את המסך (42-8404) , שזה היה ביולי. ואפילו סרטים שמשום מה היו טיפה נתקעים דרך USB , עובדים לי מושלם דרך רשת ביתית.
הקבצים שעבדו לי:
DIVX\XVID-AVI
MPG אפילו 1080P
VOB גם ניגן לי קבצי HD
חלק מקבצי WMV
היו כמה קבצי MPG 1080P וכמה קבצים של DIVX שלא ניגן לי טוב דרך USB ועבד מעולה דרך רשת DLNA
לא מגנן ולא מזהה MKV,MP4,MOV
בדקתי גם תמונות ושירים , הכל עובד לי פיקס דרך DLNA
עוד משהו , ביוטיוב הצלחתי להכנס לחשבון שלי. הבעיה רק הייתה שכל פעם שיוצאים מNETTV זה לא היה נשמר.
אני רק רוצה להגיד שאצלי דווקה הזרמה דרך רשת ביתית (מסך מחובר לראוטר שמחובר בWI FI למחשב שבחדר) עובדת בלי שום בעיה מהיום הראשון שקניתי את המסך (42-8404) , שזה היה ביולי. ואפילו סרטים שמשום מה היו טיפה נתקעים דרך USB , עובדים לי מושלם דרך רשת ביתית.
הקבצים שעבדו לי:
DIVX\XVID-AVI
MPG אפילו 1080P
VOB גם ניגן לי קבצי HD
חלק מקבצי WMV
היו כמה קבצי MPG 1080P וכמה קבצים של DIVX שלא ניגן לי טוב דרך USB ועבד מעולה דרך רשת DLNA
לא מגנן ולא מזהה MKV,MP4,MOV
בדקתי גם תמונות ושירים , הכל עובד לי פיקס דרך DLNA
עוד משהו , ביוטיוב הצלחתי להכנס לחשבון שלי. הבעיה רק הייתה שכל פעם שיוצאים מNETTV זה לא היה נשמר.
7404 - פנסוניק V10
שלום לכולם.
חדש כאן וזקוק לעצה טובה:
1. מעוניין להתחבר למזרימדיה (כנראה פופקורן) דרך חוטי חשמל - האם זה אפשרי?
2 מחובר לכבל אנלוגי של הוט (לשנה וחצי מהיום...) מרחק צפיה בחדר חשוך 3 מטר, ולמרות שפלזמה נראית נהדר, לא ראיתי עד היום FHD שתתן תמונה טובה כשל פיליפס או סוני בחיבור RF אנלוגי וללא עיוות.- מה דעתכם?
3. בנוסף מעוניין להתחבר לעמוס (יש לי הכל אוריגינל מיס חוץ ממיר) לקליטת ערוצי החינם (גם הזרים) במקום שידורי האויר הדיגיטליים בשל האיכות.
4. האם 7404 = 8404 פחות אמבילייט וחיבור לרשת?
תודה מראש ומקרב הלב
חדש כאן וזקוק לעצה טובה:
1. מעוניין להתחבר למזרימדיה (כנראה פופקורן) דרך חוטי חשמל - האם זה אפשרי?
2 מחובר לכבל אנלוגי של הוט (לשנה וחצי מהיום...) מרחק צפיה בחדר חשוך 3 מטר, ולמרות שפלזמה נראית נהדר, לא ראיתי עד היום FHD שתתן תמונה טובה כשל פיליפס או סוני בחיבור RF אנלוגי וללא עיוות.- מה דעתכם?
3. בנוסף מעוניין להתחבר לעמוס (יש לי הכל אוריגינל מיס חוץ ממיר) לקליטת ערוצי החינם (גם הזרים) במקום שידורי האויר הדיגיטליים בשל האיכות.
4. האם 7404 = 8404 פחות אמבילייט וחיבור לרשת?
תודה מראש ומקרב הלב
"תריחי לי רגע את היד"
חזק אחי...
לגבי העדכון,
קראתי הרבה תגובות שאנשים שחוו בעיות עם הזרמת מדיה וסוגי קבצים, העדכון פתר להם את הבעיות.
לדעתי זה ממש איכותי ומראה השקעה בלקוחות שממשיכים לעדכן תוכנה לאחר שהמסך בשוק.
מזכיר את העדכונים של סוני ל-PS3.
אגב- לא מובן לי איך ניתן לשדרג את תכונת ה-100HZ בעדכון תוכנה פשוט, אפשר הסבר ?
חזק אחי...
לגבי העדכון,
קראתי הרבה תגובות שאנשים שחוו בעיות עם הזרמת מדיה וסוגי קבצים, העדכון פתר להם את הבעיות.
לדעתי זה ממש איכותי ומראה השקעה בלקוחות שממשיכים לעדכן תוכנה לאחר שהמסך בשוק.
מזכיר את העדכונים של סוני ל-PS3.
אגב- לא מובן לי איך ניתן לשדרג את תכונת ה-100HZ בעדכון תוכנה פשוט, אפשר הסבר ?
Re: מי הטובה ביותר בקטגוריה LCD "46
בדיוק ההתלבטות שלי ....עמוס55 כתב:סמסונג B610
פיליפס 8404
סוני W5500...
סוני יקר...
פילפס ,שחורים פחות טובים ?
סמסונג, צבעים מודגשים ?
מה אתם חושבים ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78933
- שם מלא: עפר לאור