בהצלחה, מרטין.
בהצלחה למרטין סבג
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
KOOKE, בלעם בא לקלל ויצא מברך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני בעד לסמן אותם כיועצים אם הם מקבלים כסף?יש עוד יועצים בלתי תלויים באתר וגם הם לא מסומנים כעוסקים בתחום....
הרי גם לעוסקים בתחום יש ידע עצום..
מרטין,
בהצלחה
אין שום בושה להתפרנס בכבוד,
והתחביבים שלנו דורשים את זה
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אם כבר בנימה תנכית...
מעז יצא מתוק....
בסופו של דבר יצא שכולם כאן באמת מברכים.
ואני מצטרף לברכות...
בהצלחה....
מעז יצא מתוק....
בסופו של דבר יצא שכולם כאן באמת מברכים.
ואני מצטרף לברכות...
בהצלחה....
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מרטין , בהצלחה מכל ה 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Kooke,
אני מודה לך שעדכנת אותנו על זה. ברור לי שזה בא ממקום טוב מצדך.
Michael123,
באתר הם יועצים לאנשים בחינם, הם יועצים לאנשים מחוץ לאתר בכסף.
גם אני יועץ לחברות ואנשים, בארץ ובחו״ל בתשלום במגוון תחומים (דוגמאות : עיבוד תמונה, test patterns, תכנות, כיול וכו׳). אני לא עושה זאת רבות אבל מי שזקוק לזמן שלי מחוץ למסגרת האתר יצטרך לשלם לי על כך.
כשמישהו רוצה יעוץ ממני אני מפנה אותו לאתר. אם זה לא מתאים לו (לי זה עדיף, יש לי מעט מאוד זמן פנוי) אז זה כבר סיפור אחר.
הדגש שלנו באתר הוא להיות אובייקטיבים. כל עוד אין אינטרס והיועץ בלתי תלוי אז אנחנו רק מרוויחים אם מישהו בא לעזור לנו בתחומים סבוכים. דוגמאות ליועצים שתורמים לנו מהידע הרחב שלהם זה יואב שדמה באקוסטיקה ויוסי פוגל בתחום הבית החכם. הידע שלהם עצום ואת העזרה שלהם אנחנו מרווחים בחינם.
אני מודה לך שעדכנת אותנו על זה. ברור לי שזה בא ממקום טוב מצדך.
Michael123,
באתר הם יועצים לאנשים בחינם, הם יועצים לאנשים מחוץ לאתר בכסף.
גם אני יועץ לחברות ואנשים, בארץ ובחו״ל בתשלום במגוון תחומים (דוגמאות : עיבוד תמונה, test patterns, תכנות, כיול וכו׳). אני לא עושה זאת רבות אבל מי שזקוק לזמן שלי מחוץ למסגרת האתר יצטרך לשלם לי על כך.
כשמישהו רוצה יעוץ ממני אני מפנה אותו לאתר. אם זה לא מתאים לו (לי זה עדיף, יש לי מעט מאוד זמן פנוי) אז זה כבר סיפור אחר.
הדגש שלנו באתר הוא להיות אובייקטיבים. כל עוד אין אינטרס והיועץ בלתי תלוי אז אנחנו רק מרוויחים אם מישהו בא לעזור לנו בתחומים סבוכים. דוגמאות ליועצים שתורמים לנו מהידע הרחב שלהם זה יואב שדמה באקוסטיקה ויוסי פוגל בתחום הבית החכם. הידע שלהם עצום ואת העזרה שלהם אנחנו מרווחים בחינם.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
גם לי היה מוזר שדווקא אתר *** כמו DTOWN,שהוא יריב מר,מפרסם את זה..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- michael123
- חבר מכור קשה

עפר
יש ויש. אם היעוץ זה מקור הפרנסה העיקרי, הייתי שמח אם האנשים אלה יסומנו שנדע לסייג (אם צריך).
אתה ברור שאנשים באים אליך..
כל יועץ עובד עם יבואנים כאלה או אחרים (כמו אדריכלים למשל), אני לא בונה על 100% אוביקטיביות.
יש ויש. אם היעוץ זה מקור הפרנסה העיקרי, הייתי שמח אם האנשים אלה יסומנו שנדע לסייג (אם צריך).
אתה ברור שאנשים באים אליך..
כל יועץ עובד עם יבואנים כאלה או אחרים (כמו אדריכלים למשל), אני לא בונה על 100% אוביקטיביות.
בגלל ההודעה הבאה היית צריך לחשוב על כך , אבל זה לא נורא , תמיד מישהו ינצל את תום ליבך אם תיתן לו (ואני לא מדבר בציניות , אני מתכווין לכול מילה כך שאל תיקח את זה כביקורת או משהו )KOOKE כתב:משום מה אני מרגיש כמו בלעם (אותו אחד משיעורי התנ"ך שבא לברך ויצא מקלל..)...
וזו בדיוק הסיבה שנמנעתי מלברך שם את מרטין , למרות שעבורי זה היה הפתעה . מכול מקום טוב שKOKE רשם את זה פה כדי שיוכלו עופר ומרטין להסביר את גרסתם , ולתת להם פתחון פהKosh כתב:גם לי היה מוזר שדווקא אתר *** כמו DTOWN,שהוא יריב מר,מפרסם את זה.....
מכול מקום , למרטין ברכות על העבודה החדשה ואני מאחל לך הצלחה מכול הלב
למרות שהברזתי משיעורי התנ"ך (גם היסודי וגם התיכון היו קרובים מדיי לים...) אני יודע מה המקור...רק שזה התאים לי יותר הפוך כדי להדגיש את המשמעות.Catskinner כתב:KOOKE, בלעם בא לקלל ויצא מברך....
מיכאל
אני סומך על האובייקטיביות של מרטין גם באותם המקרים בהם הוא יהיה בעל עניין מובהק....
אם כי יש ממש בדברייך שיש מקום לסימון כעוסק בתחום אם אכן כיום, זה עיסוקו העיקרי ומקור פרנסתו של מרטין...
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
Kosh כתב:גם לי היה מוזר שדווקא אתר *** כמו DTOWN,שהוא יריב מר,מפרסם את זה.....
פירסום חבבי פירסום.
העיקר שהם פירסמו את עצמם דרך קהילת האתר הזה... לא?
הרי זה היה עניין של זמן עד שמישהו היה עולה על זה ומפרסם פה באתר את מה שהם פירסמו שם...
מה הם גרמו?
אולי איזושהי התענינות באותם גולשים שעדיין לא מכירים את האתר ההוא?
אין פירסום רע
בברכה קובי כהן
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
מרטין - הרבה בהצלחה בעיסוק החדש 
- michael123
- חבר מכור קשה

אני לא התכוונתי למרטין (האמת שמרטין לא מרבה לדבר בפורום וחבל)KOOKE כתב:למרות שהברזתי משיעורי התנ"ך (גם היסודי וגם התיכון היו קרובים מדיי לים...) אני יודע מה המקור...רק שזה התאים לי יותר הפוך כדי להדגיש את המשמעות.Catskinner כתב:KOOKE, בלעם בא לקלל ויצא מברך....
מיכאל
אני סומך על האובייקטיביות של מרטין גם באותם המקרים בהם הוא יהיה בעל עניין מובהק....
אם כי יש ממש בדברייך שיש מקום לסימון כעוסק בתחום אם אכן כיום, זה עיסוקו העיקרי ומקור פרנסתו של מרטין......
אם יש פה סוכנים או יועצים אחרים - והנהלת האתר מכירה אותם - אשמח אם יסומנו כ-"יועץ סטריאו"
הרי יש פה כבר "יועץ בית חכם"..
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כאחד שבא מהתחום - לתחום העיסקי, כאחד שנאמן אך ורק להמלצות אמיתיות ולמה שאני מכיר, אני מזהה את מרטין כאחד כזה: הוא הוגן והגון. כיף שיש אנשים אובייקטיביים ונאמנים לעצמם, הוא עכשיו נגיש מאוד למידע חדשני ועדכני ואני מאמין שכל חברי האתר כולל אותי ימצאו עצמם נהנים מעדכונים ומעצות טובות.
מרטין - מזל טוב ובהצלחה !
מרטין - מזל טוב ובהצלחה !
Vocare Ad Regnum