זה נראה מעולה.
לא ראיתי באתר איך מלמדים את החתול להוריד אחריו את המים...
יש ערכת הסתגלות לשירותים לא נקיים?
לאוהבי החתולים.
- danny_din
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
החתולה אכן לא מורידה אחריה את המים, אבל אם אנחנו בבית אז היא בד"כ מודיעה לנו בכמה יללות כשהיא לקראת מעשה, ואז אנחנו מורידים את המים.
אפשר לשים מערכת Auto Flush, כמו מה שיש בשירותים ציבוריים. יש בפורום של אתר המוצר כמה בעלי חתולים שהתקינו כזה אצלהם בבית ואומרים שזה עובד מצויין.
אפשר לשים מערכת Auto Flush, כמו מה שיש בשירותים ציבוריים. יש בפורום של אתר המוצר כמה בעלי חתולים שהתקינו כזה אצלהם בבית ואומרים שזה עובד מצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1952
גם אני הצלחתי ללמד את החתולים לעשות באסלה בעזרת ה Litter Kwitter. זה ללא ספק הפיתרון הכי נוח, היגייני, זול, ידידותי לסביבה ומהיר.
החיסרון הוא בזמן הלימוד הארוך שצריך להשקיע בללמד את החתולים (חודשים שבהם צריך לעקוב אחרי החתול ולתקן אותו כשהוא עושה לא בסדר), אבל אח"כ יש שקט ונחת לכל החיים.
אני חשבתי על מזרם אלקטרוני אבל לא מצאתי פיתרון כזה נוח וזול. מישהו מכיר?
החיסרון הוא בזמן הלימוד הארוך שצריך להשקיע בללמד את החתולים (חודשים שבהם צריך לעקוב אחרי החתול ולתקן אותו כשהוא עושה לא בסדר), אבל אח"כ יש שקט ונחת לכל החיים.
אני חשבתי על מזרם אלקטרוני אבל לא מצאתי פיתרון כזה נוח וזול. מישהו מכיר?
- jukin
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
מוצרים משלימים...
דווקא חשבתי שתמצא את השילוב המושלם....
catskinner: הגעתי למסקנה הפוכה והיא שהמתקן לא חוסך לי מי יודע מה זמן, כנראה שלא חוסך עבודה היות והביקורות ב Amazon כולן מזהירות שהגרגרים מתפזרים בכול הבית
Catskinner כתב:גם ככה היחסים ביני לבין חתולשלי די רעועים בזמן האחרון בעקבות הכנסת הרומבה לבית. אני לא חושב שהוא יקבל עוד מכשיר חשמלי שעושה רעש וזה עלול להסתיים רע עבורי....
catskinner: הגעתי למסקנה הפוכה והיא שהמתקן לא חוסך לי מי יודע מה זמן, כנראה שלא חוסך עבודה היות והביקורות ב Amazon כולן מזהירות שהגרגרים מתפזרים בכול הבית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
נחמד לקרוא על עוד ישראלי שהשתמש בהצלחה ב-Litter Kwitter. גם לנו לקח הרבה זמן (על השלב הכתום), אבל בהחלט שווה את זה.psibeast כתב:גם אני הצלחתי ללמד את החתולים לעשות באסלה בעזרת ה Litter Kwitter. זה ללא ספק הפיתרון הכי נוח, היגייני, זול, ידידותי לסביבה ומהיר.
אני חשבתי על מזרם אלקטרוני אבל לא מצאתי פיתרון כזה נוח וזול. מישהו מכיר?...
אני קניתי מתקן כזה של Auto Flush בהזמנה מארה"ב, אבל החסרון בו הוא שלא ניתן לכוון זמני השהייה ארוכים. החתולה שלנו נוהגת לעלות ולרדת כמה פעמים עד שהיא מחליטה להתקדם בענייניה, ואז מה שקרה זה שהמים ירדו כמה פעמים. די חבל על המים, ביחוד בזמנים אקולוגיים/יקרים אלה...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- nirses
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
אני עושה במקום החתול ... 
לו הייתי רוטשילד ...