YesHD - מקבלים קומפוננט?
אתה לא תראה HD כי
אין לך חיבור כזה בטלוויזיה (קומפוננט ייתן לך תמונה טובה בשידורים הרגילים ולא באיכות HD)
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לי בטלויזיה בחדר השינה (CRT) הכבל קומפוננט עשה בעיות (היעלמות של התמונה מידי פעם) החלפתי אותו בכבל רגיל (צהוב, אדום ולבן) ורואים בסדר, אין בעיות.
1)האם הגידים האדום והלבן הם לא בעלי התנגדות 75 אוהם?
2) האם שימוש בכבל הנ"ל עלול לגרום נזק ל DVD או לטלויזיה?
1)האם הגידים האדום והלבן הם לא בעלי התנגדות 75 אוהם?
2) האם שימוש בכבל הנ"ל עלול לגרום נזק ל DVD או לטלויזיה?
הוא לא אמור לגרום נזק, צריך להגדיר את המכשיר שמוציא אות וידאו ליציאה של הקומפוננט.
קומפוננט נחשב כביכול יותר איכותי, הוידאו אצלו מחולק לשלוש לעומת RCA שהכל עובר באחד.
כמו שאמרו פה מקודם האדום והלבן הם לא 70 אוהם.
קומפוננט נחשב כביכול יותר איכותי, הוידאו אצלו מחולק לשלוש לעומת RCA שהכל עובר באחד.
כמו שאמרו פה מקודם האדום והלבן הם לא 70 אוהם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יק,
חבל להגיד דברים שאתה לא בטוח בהם כאילו היו עובדות.
קומפוננט בהחלט יכול להעביר HD וכך העבירו HD הרבה לפני ש-HDMI היה חיוך זדוני על פני המהנדסים שחשבו על התקן הזה.
חבל להגיד דברים שאתה לא בטוח בהם כאילו היו עובדות.
קומפוננט בהחלט יכול להעביר HD וכך העבירו HD הרבה לפני ש-HDMI היה חיוך זדוני על פני המהנדסים שחשבו על התקן הזה.
בעיקרון אין המון הבדל בין קומפוננט לHDMI, לפחות לא כזה שכ"כ נראה לעין.
אגב, עדכון, המתקין לא הגיע היום, מסתבר שהוא היה באיזור ונפל מגג. אני כמובן לא מאשים אותו, כפיצוי נותנים לי חודש מתנה, זה יוצא עם המבצע 3 חודשים ראשונים מתנה. משתלם מאוד.
אגב, עדכון, המתקין לא הגיע היום, מסתבר שהוא היה באיזור ונפל מגג. אני כמובן לא מאשים אותו, כפיצוי נותנים לי חודש מתנה, זה יוצא עם המבצע 3 חודשים ראשונים מתנה. משתלם מאוד.
- nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
קומפוננט מול HDMI
אות דיגיטלי ע"ג HDMI יכול לעבור דרך ארוכה ללא ירידה משמעותית באיכות. (אבל בסוף הנפילה כואבת...)mrgadgets כתב:בעיקרון אין המון הבדל בין קומפוננט לHDMI, לפחות לא כזה שכ"כ נראה לעין.
אגב, עדכון, המתקין לא הגיע היום, מסתבר שהוא היה באיזור ונפל מגג. אני כמובן לא מאשים אותו, כפיצוי נותנים לי חודש מתנה, זה יוצא עם המבצע 3 חודשים ראשונים מתנה. משתלם מאוד....
אות HD אנאלוגי ע"ג קומפוננט מאבד מאיכותו ככל שהכבל ארוך יותר ואיכותי פחות (יותר דק)
Re: קומפוננט מול HDMI
בדיוק את זה רציתי לשאול, נראה לי שלאחר ההתקנה אני אשקיע כמה עשרות שקלים ואקנה כבל.nadavrut כתב:אות דיגיטלי ע"ג HDMI יכול לעבור דרך ארוכה ללא ירידה משמעותית באיכות. (אבל בסוף הנפילה כואבת...)mrgadgets כתב:בעיקרון אין המון הבדל בין קומפוננט לHDMI, לפחות לא כזה שכ"כ נראה לעין.
אגב, עדכון, המתקין לא הגיע היום, מסתבר שהוא היה באיזור ונפל מגג. אני כמובן לא מאשים אותו, כפיצוי נותנים לי חודש מתנה, זה יוצא עם המבצע 3 חודשים ראשונים מתנה. משתלם מאוד....
אות HD אנאלוגי ע"ג קומפוננט מאבד מאיכותו ככל שהכבל ארוך יותר ואיכותי פחות (יותר דק)...
יש חשיבות לאיכות הכבל? צריך לקנות Monster ב100+ או אחד פשוט ב60 ש"ח.
חשבתי אפילו לקנות בeBay אחד קצר של 3 מטר ב10 דולר בערך כולל משלוח.
אולי עדיף לי פשוט לקנות ב40 ש"ח מעביר מDVI לHDMI? נראה לי שזה פתרון ממש טוב, אני מקווה שהאיכות גם..[/u]
עדכון למי שרוצה לדעת:
המתקינים הגיעו וההתקנה ארכה כשלוש שעות.
המתקין סיפק לי כבל קומפוננט, אך לצערי הטלוויזיה לא תומכת ביותר מ576i בקומפוננט (אנלוגי) o.O
כרגע אני מחובר בRCA רגיל בHD, מחר המתקין ייתן לי כבל DVI-HDMI, הוא אמר שיש לו אבל לא לידו כרגע ושלא כדאי לבזבז כסף אם הוא יכול לת לי בחינם.
עד עכשיו אני מאוד מרוצה מהמגוון של הערוצים, ועכשיו אני מברר משהו עם מוקד הלקוחות ויש שירות מעולה, עונים מהר.
בהוט אתה מחכה עשר דקות, והמוקד נסגר בשבע.
המתקינים הגיעו וההתקנה ארכה כשלוש שעות.
המתקין סיפק לי כבל קומפוננט, אך לצערי הטלוויזיה לא תומכת ביותר מ576i בקומפוננט (אנלוגי) o.O
כרגע אני מחובר בRCA רגיל בHD, מחר המתקין ייתן לי כבל DVI-HDMI, הוא אמר שיש לו אבל לא לידו כרגע ושלא כדאי לבזבז כסף אם הוא יכול לת לי בחינם.
עד עכשיו אני מאוד מרוצה מהמגוון של הערוצים, ועכשיו אני מברר משהו עם מוקד הלקוחות ויש שירות מעולה, עונים מהר.
בהוט אתה מחכה עשר דקות, והמוקד נסגר בשבע.