ronny067,
רק המכשירים שהזכרנו בשרשור הם המומלצים, לא הדגמים שציינת.
כפי שכבר אמרו לך, סביר להניח כי לא תוכל למצוא את המזרימי מדיה בחנויות פיזיות, רק דרך הזמנה מקוונת.
צריך יעוץ מהתותחים לגבי סטרימר full hd וביכלל מספר דברים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
כבר ההבדל העצום במחיר בין שלושת המזרימים באתר החברה צריך לתת לך רמז עבה שיש הבדל רציני ביניהם!
מריפרוף שלי ראיתי ששני הראשונים אומנם מוסיפים לך יכולת הקלטה (שאני אישית מאוד אוהב) אבל לא תומכים ב MKV, וב H.264
כמו כן מחבר הHDMI שלהם הוא מסוג ישן 1.1 שאינו מעביר אודיו בניגוד לתקן החדש של 1.3 שאני מעריך שיש לך ב LCD.
תוסיף לחפש ואולי תמצא עוד הבדלים...
מריפרוף שלי ראיתי ששני הראשונים אומנם מוסיפים לך יכולת הקלטה (שאני אישית מאוד אוהב) אבל לא תומכים ב MKV, וב H.264
כמו כן מחבר הHDMI שלהם הוא מסוג ישן 1.1 שאינו מעביר אודיו בניגוד לתקן החדש של 1.3 שאני מעריך שיש לך ב LCD.
תוסיף לחפש ואולי תמצא עוד הבדלים...
O.K הבנתי, המון המון תודה .תודה רבה רבה זיו , תודה ואמוס, דימה ,גיא ולכל החברים התותחים והמצויינים בפורום ובאתר על העזרה התמיכה וההסברים וגם הסבלנות כי לא באתי מהתחום ולא היה לי ניסיון קודם עם הסטרימרים והנגני מדיה והסברתם לי כמו שצריך אז המון תודה. אני 99.9% הולך על Popcorn Hour A-110.
מכשיר מעולה תומך בFUUL HD תומך בכתוביות בעברית פשוט ונוח ואם יש למשהו המלצות נוספות מניסיון ושביעות רצון מהמכשיר כמו גיא אני ישמח.
המון תודה שוב ושיהיה לילה טוב לכולם.
מכשיר מעולה תומך בFUUL HD תומך בכתוביות בעברית פשוט ונוח ואם יש למשהו המלצות נוספות מניסיון ושביעות רצון מהמכשיר כמו גיא אני ישמח.
המון תודה שוב ושיהיה לילה טוב לכולם.