חידוש התקשרות עם הוט או YES

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
kalda01 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #21 

לדעתי הDTT בכלל לא מאיים עליהם בטווח הקצר, לכן הם יצרו את נוסחת הקנס שעולה ככל שהזמן עובר,
כדי שאם עוד שנתיים הDTT כבר יהיה שווה משהו, לא יהיה כדאי להתנתק.
בנתיים במצב הנוכחי הDTT ממש לא מאיים עליהם. אני לא מכיר אף אחד שהתנתק מכבלים או לווין
ועבר לקופסה מצ'וקמקת שברוב המקרים בכלל לא קולטת תמונה נקייה

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

kalda01 כתב:לדעתי הDTT בכלל לא מאיים עליהם בטווח הקצר, לכן הם יצרו את נוסחת הקנס שעולה ככל שהזמן עובר,
כדי שאם עוד שנתיים הDTT כבר יהיה שווה משהו, לא יהיה כדאי להתנתק.
בנתיים במצב הנוכחי הDTT ממש לא מאיים עליהם. אני לא מכיר אף אחד שהתנתק מכבלים או לווין
ועבר לקופסה מצ'וקמקת שברוב המקרים בכלל לא קולטת תמונה נקייה
...
אני חושש שאתה צודק. ה-DTT שלנו אף פעם לא יוכל להפוך ל- FreeView

liqnit
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 28 פעמים

שליחה #23 

אני בטריפל של HOT
קנס על עזיבה - 640ש"ח - ללא קשר לאיזה חודש
מחולק ~ 200 עבור כל שרות

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #24 

levikon כתב:בנוגע להחזר הטבה, בדקתי. במבצע שלי החזר ההטבה עומד על 700 ש"ח לכל הטריפל. אבל המבצע שהתחברתי אליו כבר לא קיים (זה היה לפני שנה). במבצעים החדשים הכנסות הם אכן כפי שכתבת - נראה לי הזוי לגמריי. אני חושב שה-DTT השפיע באופן הפוך: כולם היו בטוחים שהנה החברות הולכות להוריד מחירים... בולשיט. מה שקורה זה שהחברות לא הורידו שקל אלה הקפיצו את תנאי המחויבות לגבהים חדשים (במקרה של הוט לפי 6...). בתנאים של היום לא הייתי מעיז להתחייב...
...
אתה אולי לא היית מעז אבל יצא לי להכיר לאחרונה כמה אנשים שפשוט אדישים לדרישה להתחייבות ל 3 שנים?
בוא נעזוב את זה שלא ברורה לי הסיבה להתחייבות, אין פה סבסוד משמעותי של ציוד, אבל עוד יותר לא ברור לי למה אנשים מוכנים להתחייב ל ש ל ו ש שנים כאילו זו גזירה משמיים.
השתרשה פה תרבות צרכנית רעה, אנשים מתווכחים על 10 שקלים ברכישת מוצר שעולה 100 שקלים אבל יתחייבו להוצאה מטורפת לטווח ארוך אחרי שקיבלו הצעה של 290 במקום 320.

kalda01 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

זה ברור שעדיף לא להתחייב בכלל, אלא שאז לא נותר אלא לשלם מחירים מופקעים גם ביס וגם בהוט.
אני מתרשם משיחות עם שרות הלקוחות של הוט, שאין להם מנדט להציע כלום מעבר למבצעים הרישמיים.
מה שאומר שהדרך היחידה להשיג הצעה באמת אטרקטיבית זה לעבור את כל המשחק המקדים של איום בניתוק
והזמנת ניתוק בפועל. רק אז בעצם ניתן לדבר עם נציג שיש לו סמכות לחתוך מחיר.
האמת שאני ממש לא מבין את הוט. יש להם מכשיר שיווקי לא נורמלי שנקרא VOD-HD, ואני בטוח שאם היו מורידים את עלות החיבור לHD
הם היו מכסים על ההפסד הזה בהכנסות מצפייה בHD דרך הVOD בתשלום.
בפועל אני כבר כמה שנים משלם להוט כ220 שקלים כל חודש + עלויות הVOD, ואני לא חושב שביס אני אשלם הרבה פחות מזה. אין באמת תחרות רצינית בין החברות כי אין הבדל משמעותי במחירים. בעצם יש פה כאילו קרטל כי אחרת הייתי מצפה שיס יציעו לי חצי מחיר מהוט רק כדי להעביר אותי.
בדיוק כמו שאורנג' הציעו לי טלפון קווי ואינטרנט בחינם ל6 חודשים רק כדי שאעבור אליהם מבזק בילאומי. שם יש תחרות.
אני לא אחליף את התשתית בבית בשביל 20 שקלים לחודש שזה 720 שקלים במשך 3 שנים. לא שווה את המאמץ.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759

שליחה #26 

kalda01 כתב:זה ברור שעדיף לא להתחייב בכלל, אלא שאז לא נותר אלא לשלם מחירים מופקעים גם ביס וגם בהוט.
אני מתרשם משיחות עם שרות הלקוחות של הוט, שאין להם מנדט להציע כלום מעבר למבצעים הרישמיים.
מה שאומר שהדרך היחידה להשיג הצעה באמת אטרקטיבית זה לעבור את כל המשחק המקדים של איום בניתוק
והזמנת ניתוק בפועל. רק אז בעצם ניתן לדבר עם נציג שיש לו סמכות לחתוך מחיר.
האמת שאני ממש לא מבין את הוט. יש להם מכשיר שיווקי לא נורמלי שנקרא VOD-HD, ואני בטוח שאם היו מורידים את עלות החיבור לHD
הם היו מכסים על ההפסד הזה בהכנסות מצפייה בHD דרך הVOD בתשלום.
בפועל אני כבר כמה שנים משלם להוט כ220 שקלים כל חודש + עלויות הVOD, ואני לא חושב שביס אני אשלם הרבה פחות מזה. אין באמת תחרות רצינית בין החברות כי אין הבדל משמעותי במחירים. בעצם יש פה כאילו קרטל כי אחרת הייתי מצפה שיס יציעו לי חצי מחיר מהוט רק כדי להעביר אותי.
בדיוק כמו שאורנג' הציעו לי טלפון קווי ואינטרנט בחינם ל6 חודשים רק כדי שאעבור אליהם מבזק בילאומי. שם יש תחרות.
אני לא אחליף את התשתית בבית בשביל 20 שקלים לחודש שזה 720 שקלים במשך 3 שנים. לא שווה את המאמץ.
...
בסופו של דבר, גם ההבדל בין הצעה של נציג שירות להצעה של נציג שימור או מנתק עומדת על הבדל של מקסימום 10 ש"ח לחודש. אם אתה נהנה לנהל מלחמות, בכייף. זה לא כמו בסלולרים שם יש באמת הבדל מטורף בין ההצעות.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

kalda01,
אני מניח שאתה רציונלי, כלומר שווה לך לשלם את 220 השקלים.
עכשיו, למה אתה רוצה ש HOT תוריד את המחיר אם אתה מוכן לשלם אותו?

kalda01 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

אני מוכן לשלם את ה220 כי בפחות אין לי אלטרנטיבה, וגם הם יודעים את זה.
אם הייתה תחרות אמיתית אז המתחרה היה מציע לי לעבור אליו בחצי מחיר עם התחייבות.
אם יתנו לי את מה שאני רוצה אמשיך לשלם את ה220.
אני לא מוכן לשלם להם יותר.
אם היו מציעים לי לבחור 10 ערוצים ולשלם 100 הייתי מוכן..אבל אין חיה כזאת בנתיים.

אולי כדאי להתנתק לכמה חודשים ולחזור אליהם כלקוח חדש.

contra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #29 

למה להתעסק ב"אם" ו"למה" ? זה המצב היום וכנראה שזה יהיה המצב בעתיד . ה-DTT לא מהווה שום איום ושתי החברות האלה יתחילו להבין את זה דיי מהר . אתה לא מפחיד אף אחד בזה שלא תהיה מחובר . יש להם מספיק קליינטים והם לא היו וגם לא יהיו בעתיד הקרוב במצב להלחם על כל לקוח ברמות שאתה מצפה . יש רצוי ויש מצוי . המצוי כזה שאין היום HD בלי התחייבות . המצוי היום גם מאפשר לחברה כמו הוט להפציץ את הלקוחות עם קנס אסטרונומי במקרה של התנתקות (ראה את השרשור שפתחתי בנושא ) .
אישתי , רק בגלל העובדה הזו לא היתי הולך להוט בשום מקרה , עם ממיר HD ולא עם 12 ממירי HD נוספים . ביס המצב קצת יותר טוב עם קנס "נורמלי" יחסית . המצב היום בישראל הוא כזה שאם אתה צורך תכני טלויזיה אתה תשלם הרבה מאוד כסף גם אם ב-80% מהערוצים לא תצפה אף פעם .

kalda01 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

זה כנראה נכון שהם לא חוששים לאבד לקוחות ולא מוכנים להילחם כדי להשאירם,
והראיה, שהשרות שאתה מקבל מהם כלקוח הוא מכפיר, וזה ככה בשתי החברות.
זה ממש לא מזיז להם שהלקוח יחכה 20 דקות ואפילו יותר בהמתנה לשרות הלקוחות הטלפוני.
שתי החברות מבינות שכל לקוח שעובר זה כמו מעבר מהפח אל הפחת, ומניחים שעל כל אחד כזה יש גם אחד אחר שעובר הפוך כך שזה מתקזז.
אז מה הברירה? לשלם כל חודש 60 שקל עבור הHD ללא התחייבות, או להתחייב.

contra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113

שליחה #31 

HD ב-60 שח ללא התחייבות ? נשמע טוב מאוד . איפה יש לך את זה ?

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #32 

אני גם קרוב לחידוש המנוי שלי ליס. בכל הפעמים הקודמות התנאי הבסיסי
שלי היה ובצורה הברורה ביותר - אי התחייבות לשלוש שנים {בשום מצב} מקסיסום שנה.
וגם לאחר תנאי זה? תמיד קיבלתי מחיר טוב/סביר.

נראה מה יהיה הפעם.
:קפה:

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #33 

עופר_צפריר כתב:אני גם קרוב לחידוש המנוי שלי ליס. בכל הפעמים הקודמות התנאי הבסיסי

נראה מה יהיה הפעם.
...
לדעתי מזמן אי אפשר לקבל ביס התחייבות רק לשנה
לי עשו תרגיל לא מזמן, אמרו לי התחייבות לשנתיים, בחוזה ששלחו כתוב ל 5 שנים... טרם הספקתי להסדיר את הבדיחה הזאת.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #34 

שח_מט כתב:
עופר_צפריר כתב:אני גם קרוב לחידוש המנוי שלי ליס. בכל הפעמים הקודמות התנאי הבסיסי

נראה מה יהיה הפעם.
...
לי עשו תרגיל לא מזמן, אמרו לי התחייבות לשנתיים, בחוזה ששלחו כתוב ל 5 שנים... טרם הספקתי להסדיר את הבדיחה הזאת.
...
תקרא טוב את החוזה הוא רק לשלוש שנים ובנוסף אתה זכאי להמשיך לקבל את המחיר מבצע לשנתיים נוספות כלומר המחיר נשמר ל- 5 שנים.
אין ל- YES חוזי התחייבות של יותר מ- 3 שנים.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

contra כתב:למה להתעסק ב"אם" ו"למה" ? זה המצב היום וכנראה שזה יהיה המצב בעתיד . ה-DTT לא מהווה שום איום ושתי החברות האלה יתחילו להבין את זה דיי מהר . אתה לא מפחיד אף אחד בזה שלא תהיה מחובר . יש להם מספיק קליינטים והם לא היו וגם לא יהיו בעתיד הקרוב במצב להלחם על כל לקוח ברמות שאתה מצפה .
...
כנראה שנצטרך לחכות ולראות, אבל חבל לי מאוד לדעת שאתה חושב שלחברות לא אכפת שלא תהיה לקוח שלהם ותשלם להם בכל חודש סכום כסף שאינו מבוטל.
תתפלא, כל אחד מאיתנו הוא אמנם אור קטן אבל כולנו אור איתן.

kalda01 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #36 

הוט הציעו לי לשלם תוספת של 60 שקל כל חודש מעבר למה שאני כבר משלם כדי לקבל ממיר HD וחבילת HD
הכוללת 9 ערוצים. זה היה נדמה לי 19 עבור הממיר ו40 עבור הערוצים. וכל זה בלי להתחייב.
כלומר אם היום אני משלם 225 במבצע הנוכחי שלי, אז ב285 יהיה לי גם את הHD מבלי לשנות את ההתחיבות הקיימת.

zayon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104

שליחה #37 

ראשית התחיבות ל36 חודש .
שנית יש קנס יציאה מאוד גבוה .לאחר 18 חודש הקנס על התנתקות מעל ל 2200 שקל.
זה הקנס שהם רוצים ממני לאחר 18 חודש שיש לי ממיר hd .
כדאי להתקין צלחת לווין (לדעתי).
אני מחובר ליס מעל ל 10 שנים ומתנתק מהם בעוד חודשיים עם מעבר הדירה .

kalda01 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #38 

איזה צלחת לווין? באופן פרטי לא דרך YES ?

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #39 

שח_מט כתב:

נראה מה יהיה הפעם.
...
...
אפשר או אי אפשר? לא בעיה שלי.

אני מוכן להתחייב אך ורק לשנה אחת {גם זה די והותר} רוצים? בבקשה. לא? גם אין בעיה.
אתה מוכן להתערב איתי מי יתכופף ראשון?
:קפה:

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #40 

מישהו יכול להסביר למה המחירים של YES לא נשארט קבועים ואנחנו צריכים לשלם את עליית המע"מ???

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”