חידוש התקשרות עם הוט או YES
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
לדעתי הDTT בכלל לא מאיים עליהם בטווח הקצר, לכן הם יצרו את נוסחת הקנס שעולה ככל שהזמן עובר,
כדי שאם עוד שנתיים הDTT כבר יהיה שווה משהו, לא יהיה כדאי להתנתק.
בנתיים במצב הנוכחי הDTT ממש לא מאיים עליהם. אני לא מכיר אף אחד שהתנתק מכבלים או לווין
ועבר לקופסה מצ'וקמקת שברוב המקרים בכלל לא קולטת תמונה נקייה
בנתיים במצב הנוכחי הDTT ממש לא מאיים עליהם. אני לא מכיר אף אחד שהתנתק מכבלים או לווין
ועבר לקופסה מצ'וקמקת שברוב המקרים בכלל לא קולטת תמונה נקייה
אני חושש שאתה צודק. ה-DTT שלנו אף פעם לא יוכל להפוך ל- FreeViewkalda01 כתב:לדעתי הDTT בכלל לא מאיים עליהם בטווח הקצר, לכן הם יצרו את נוסחת הקנס שעולה ככל שהזמן עובר,
ועבר לקופסה מצ'וקמקת שברוב המקרים בכלל לא קולטת תמונה נקייה...
אתה אולי לא היית מעז אבל יצא לי להכיר לאחרונה כמה אנשים שפשוט אדישים לדרישה להתחייבות ל 3 שנים?levikon כתב:בנוגע להחזר הטבה, בדקתי. במבצע שלי החזר ההטבה עומד על 700 ש"ח לכל הטריפל. אבל המבצע שהתחברתי אליו כבר לא קיים (זה היה לפני שנה). במבצעים החדשים הכנסות הם אכן כפי שכתבת - נראה לי הזוי לגמריי. אני חושב שה-DTT השפיע באופן הפוך: כולם היו בטוחים שהנה החברות הולכות להוריד מחירים... בולשיט. מה שקורה זה שהחברות לא הורידו שקל אלה הקפיצו את תנאי המחויבות לגבהים חדשים (במקרה של הוט לפי 6...). בתנאים של היום לא הייתי מעיז להתחייב......
בוא נעזוב את זה שלא ברורה לי הסיבה להתחייבות, אין פה סבסוד משמעותי של ציוד, אבל עוד יותר לא ברור לי למה אנשים מוכנים להתחייב ל ש ל ו ש שנים כאילו זו גזירה משמיים.
השתרשה פה תרבות צרכנית רעה, אנשים מתווכחים על 10 שקלים ברכישת מוצר שעולה 100 שקלים אבל יתחייבו להוצאה מטורפת לטווח ארוך אחרי שקיבלו הצעה של 290 במקום 320.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

זה ברור שעדיף לא להתחייב בכלל, אלא שאז לא נותר אלא לשלם מחירים מופקעים גם ביס וגם בהוט.
אני מתרשם משיחות עם שרות הלקוחות של הוט, שאין להם מנדט להציע כלום מעבר למבצעים הרישמיים.
מה שאומר שהדרך היחידה להשיג הצעה באמת אטרקטיבית זה לעבור את כל המשחק המקדים של איום בניתוק
והזמנת ניתוק בפועל. רק אז בעצם ניתן לדבר עם נציג שיש לו סמכות לחתוך מחיר.
האמת שאני ממש לא מבין את הוט. יש להם מכשיר שיווקי לא נורמלי שנקרא VOD-HD, ואני בטוח שאם היו מורידים את עלות החיבור לHD
הם היו מכסים על ההפסד הזה בהכנסות מצפייה בHD דרך הVOD בתשלום.
בפועל אני כבר כמה שנים משלם להוט כ220 שקלים כל חודש + עלויות הVOD, ואני לא חושב שביס אני אשלם הרבה פחות מזה. אין באמת תחרות רצינית בין החברות כי אין הבדל משמעותי במחירים. בעצם יש פה כאילו קרטל כי אחרת הייתי מצפה שיס יציעו לי חצי מחיר מהוט רק כדי להעביר אותי.
בדיוק כמו שאורנג' הציעו לי טלפון קווי ואינטרנט בחינם ל6 חודשים רק כדי שאעבור אליהם מבזק בילאומי. שם יש תחרות.
אני לא אחליף את התשתית בבית בשביל 20 שקלים לחודש שזה 720 שקלים במשך 3 שנים. לא שווה את המאמץ.
אני מתרשם משיחות עם שרות הלקוחות של הוט, שאין להם מנדט להציע כלום מעבר למבצעים הרישמיים.
מה שאומר שהדרך היחידה להשיג הצעה באמת אטרקטיבית זה לעבור את כל המשחק המקדים של איום בניתוק
האמת שאני ממש לא מבין את הוט. יש להם מכשיר שיווקי לא נורמלי שנקרא VOD-HD, ואני בטוח שאם היו מורידים את עלות החיבור לHD
בפועל אני כבר כמה שנים משלם להוט כ220 שקלים כל חודש + עלויות הVOD, ואני לא חושב שביס אני אשלם הרבה פחות מזה. אין באמת תחרות רצינית בין החברות כי אין הבדל משמעותי במחירים. בעצם יש פה כאילו קרטל כי אחרת הייתי מצפה שיס יציעו לי חצי מחיר מהוט רק כדי להעביר אותי.
בדיוק כמו שאורנג' הציעו לי טלפון קווי ואינטרנט בחינם ל6 חודשים רק כדי שאעבור אליהם מבזק בילאומי. שם יש תחרות.
אני לא אחליף את התשתית בבית בשביל 20 שקלים לחודש שזה 720 שקלים במשך 3 שנים. לא שווה את המאמץ.
בסופו של דבר, גם ההבדל בין הצעה של נציג שירות להצעה של נציג שימור או מנתק עומדת על הבדל של מקסימום 10 ש"ח לחודש. אם אתה נהנה לנהל מלחמות, בכייף. זה לא כמו בסלולרים שם יש באמת הבדל מטורף בין ההצעות.kalda01 כתב:זה ברור שעדיף לא להתחייב בכלל, אלא שאז לא נותר אלא לשלם מחירים מופקעים גם ביס וגם בהוט.
אני לא אחליף את התשתית בבית בשביל 20 שקלים לחודש שזה 720 שקלים במשך 3 שנים. לא שווה את המאמץ....
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

אני מוכן לשלם את ה220 כי בפחות אין לי אלטרנטיבה, וגם הם יודעים את זה.
אם הייתה תחרות אמיתית אז המתחרה היה מציע לי לעבור אליו בחצי מחיר עם התחייבות.
אם יתנו לי את מה שאני רוצה אמשיך לשלם את ה220.
אני לא מוכן לשלם להם יותר.
אם היו מציעים לי לבחור 10 ערוצים ולשלם 100 הייתי מוכן..אבל אין חיה כזאת בנתיים.
אולי כדאי להתנתק לכמה חודשים ולחזור אליהם כלקוח חדש.
אם הייתה תחרות אמיתית אז המתחרה היה מציע לי לעבור אליו בחצי מחיר עם התחייבות.
אם יתנו לי את מה שאני רוצה אמשיך לשלם את ה220.
אני לא מוכן לשלם להם יותר.
אם היו מציעים לי לבחור 10 ערוצים ולשלם 100 הייתי מוכן..אבל אין חיה כזאת בנתיים.
אולי כדאי להתנתק לכמה חודשים ולחזור אליהם כלקוח חדש.
למה להתעסק ב"אם" ו"למה" ? זה המצב היום וכנראה שזה יהיה המצב בעתיד . ה-DTT לא מהווה שום איום ושתי החברות האלה יתחילו להבין את זה דיי מהר . אתה לא מפחיד אף אחד בזה שלא תהיה מחובר . יש להם מספיק קליינטים והם לא היו וגם לא יהיו בעתיד הקרוב במצב להלחם על כל לקוח ברמות שאתה מצפה . יש רצוי ויש מצוי . המצוי כזה שאין היום HD בלי התחייבות . המצוי היום גם מאפשר לחברה כמו הוט להפציץ את הלקוחות עם קנס אסטרונומי במקרה של התנתקות (ראה את השרשור שפתחתי בנושא ) .
אישתי , רק בגלל העובדה הזו לא היתי הולך להוט בשום מקרה , עם ממיר HD ולא עם 12 ממירי HD נוספים . ביס המצב קצת יותר טוב עם קנס "נורמלי" יחסית . המצב היום בישראל הוא כזה שאם אתה צורך תכני טלויזיה אתה תשלם הרבה מאוד כסף גם אם ב-80% מהערוצים לא תצפה אף פעם .
אישתי , רק בגלל העובדה הזו לא היתי הולך להוט בשום מקרה , עם ממיר HD ולא עם 12 ממירי HD נוספים . ביס המצב קצת יותר טוב עם קנס "נורמלי" יחסית . המצב היום בישראל הוא כזה שאם אתה צורך תכני טלויזיה אתה תשלם הרבה מאוד כסף גם אם ב-80% מהערוצים לא תצפה אף פעם .
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

זה כנראה נכון שהם לא חוששים לאבד לקוחות ולא מוכנים להילחם כדי להשאירם,
והראיה, שהשרות שאתה מקבל מהם כלקוח הוא מכפיר, וזה ככה בשתי החברות.
זה ממש לא מזיז להם שהלקוח יחכה 20 דקות ואפילו יותר בהמתנה לשרות הלקוחות הטלפוני.
שתי החברות מבינות שכל לקוח שעובר זה כמו מעבר מהפח אל הפחת, ומניחים שעל כל אחד כזה יש גם אחד אחר שעובר הפוך כך שזה מתקזז.
אז מה הברירה? לשלם כל חודש 60 שקל עבור הHD ללא התחייבות, או להתחייב.
והראיה, שהשרות שאתה מקבל מהם כלקוח הוא מכפיר, וזה ככה בשתי החברות.
זה ממש לא מזיז להם שהלקוח יחכה 20 דקות ואפילו יותר בהמתנה לשרות הלקוחות הטלפוני.
שתי החברות מבינות שכל לקוח שעובר זה כמו מעבר מהפח אל הפחת, ומניחים שעל כל אחד כזה יש גם אחד אחר שעובר הפוך כך שזה מתקזז.
אז מה הברירה? לשלם כל חודש 60 שקל עבור הHD ללא התחייבות, או להתחייב.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני גם קרוב לחידוש המנוי שלי ליס. בכל הפעמים הקודמות התנאי הבסיסי
שלי היה ובצורה הברורה ביותר - אי התחייבות לשלוש שנים {בשום מצב} מקסיסום שנה.
וגם לאחר תנאי זה? תמיד קיבלתי מחיר טוב/סביר.
נראה מה יהיה הפעם.
נראה מה יהיה הפעם.
לדעתי מזמן אי אפשר לקבל ביס התחייבות רק לשנהעופר_צפריר כתב:אני גם קרוב לחידוש המנוי שלי ליס. בכל הפעמים הקודמות התנאי הבסיסי
נראה מה יהיה הפעם....
לי עשו תרגיל לא מזמן, אמרו לי התחייבות לשנתיים, בחוזה ששלחו כתוב ל 5 שנים... טרם הספקתי להסדיר את הבדיחה הזאת.
תקרא טוב את החוזה הוא רק לשלוש שנים ובנוסף אתה זכאי להמשיך לקבל את המחיר מבצע לשנתיים נוספות כלומר המחיר נשמר ל- 5 שנים.שח_מט כתב:לדעתי מזמן אי אפשר לקבל ביס התחייבות רק לשנהעופר_צפריר כתב:אני גם קרוב לחידוש המנוי שלי ליס. בכל הפעמים הקודמות התנאי הבסיסי
נראה מה יהיה הפעם....
לי עשו תרגיל לא מזמן, אמרו לי התחייבות לשנתיים, בחוזה ששלחו כתוב ל 5 שנים... טרם הספקתי להסדיר את הבדיחה הזאת....
אין ל- YES חוזי התחייבות של יותר מ- 3 שנים.
כנראה שנצטרך לחכות ולראות, אבל חבל לי מאוד לדעת שאתה חושב שלחברות לא אכפת שלא תהיה לקוח שלהם ותשלם להם בכל חודש סכום כסף שאינו מבוטל.contra כתב:למה להתעסק ב"אם" ו"למה" ? זה המצב היום וכנראה שזה יהיה המצב בעתיד . ה-DTT לא מהווה שום איום ושתי החברות האלה יתחילו להבין את זה דיי מהר . אתה לא מפחיד אף אחד בזה שלא תהיה מחובר . יש להם מספיק קליינטים והם לא היו וגם לא יהיו בעתיד הקרוב במצב להלחם על כל לקוח ברמות שאתה מצפה ....
תתפלא, כל אחד מאיתנו הוא אמנם אור קטן אבל כולנו אור איתן.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

הוט הציעו לי לשלם תוספת של 60 שקל כל חודש מעבר למה שאני כבר משלם כדי לקבל ממיר HD וחבילת HD
הכוללת 9 ערוצים. זה היה נדמה לי 19 עבור הממיר ו40 עבור הערוצים. וכל זה בלי להתחייב.
כלומר אם היום אני משלם 225 במבצע הנוכחי שלי, אז ב285 יהיה לי גם את הHD מבלי לשנות את ההתחיבות הקיימת.
הכוללת 9 ערוצים. זה היה נדמה לי 19 עבור הממיר ו40 עבור הערוצים. וכל זה בלי להתחייב.
כלומר אם היום אני משלם 225 במבצע הנוכחי שלי, אז ב285 יהיה לי גם את הHD מבלי לשנות את ההתחיבות הקיימת.
ראשית התחיבות ל36 חודש .
שנית יש קנס יציאה מאוד גבוה .לאחר 18 חודש הקנס על התנתקות מעל ל 2200 שקל.
זה הקנס שהם רוצים ממני לאחר 18 חודש שיש לי ממיר hd .
כדאי להתקין צלחת לווין (לדעתי).
אני מחובר ליס מעל ל 10 שנים ומתנתק מהם בעוד חודשיים עם מעבר הדירה .
שנית יש קנס יציאה מאוד גבוה .לאחר 18 חודש הקנס על התנתקות מעל ל 2200 שקל.
זה הקנס שהם רוצים ממני לאחר 18 חודש שיש לי ממיר hd .
כדאי להתקין צלחת לווין (לדעתי).
אני מחובר ליס מעל ל 10 שנים ומתנתק מהם בעוד חודשיים עם מעבר הדירה .
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אפשר או אי אפשר? לא בעיה שלי.שח_מט כתב:לדעתי מזמן אי אפשר לקבל ביס התחייבות רק לשנהעופר_צפריר כתב:אני גם קרוב לחידוש המנוי שלי ליס. בכל הפעמים הקודמות התנאי הבסיסי
נראה מה יהיה הפעם....
לי עשו תרגיל לא מזמן, אמרו לי התחייבות לשנתיים, בחוזה ששלחו כתוב ל 5 שנים... טרם הספקתי להסדיר את הבדיחה הזאת....
אני מוכן להתחייב אך ורק לשנה אחת {גם זה די והותר} רוצים? בבקשה. לא? גם אין בעיה.
אתה מוכן להתערב איתי מי יתכופף ראשון?
מישהו יכול להסביר למה המחירים של YES לא נשארט קבועים ואנחנו צריכים לשלם את עליית המע"מ???