בדרך כלל כתוב עליו.
אם לא, הכנס לאתר היצרן וייתכן ותוכל למצא עליו נתונים שם.
או חפש ברשת לפי הדגם שלו או של הרמקול כולו.
אם גם זה לא עוזר, שאל את היצרן במייל.
במקומך הייתי יורד מכל זה. תשאיר את הרמקול כפי שהוא, קנה EQUALIZER ושחק איתו עד לקבלת תוצאה רצויה.
לזה בדיוק נועד המכשיר הזה. תקבל תוצאה הרבה יותר טובה וניתנת לשליטה מבלי להתערב במוצר שתוכנן ונבנה בקפידה.
לא הייתי נוגע ברמקול של TANNOY. הם יודעים מה הם עושים.
איך אפשר להנמיך את הטויטר אלקטרונית?
- ariekarp
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- chalmh
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
אריה צודק ב-100%
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
-
relbenrey
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
אין טובה מעצת מומחים. תודה על העזרה. אני אנסה קצת לשחק עם נגדים ואם אראה שזה לא זה אשקול אקולייזר.
-
relbenrey
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
אכן צדקתם.
שיחקתי עם נגדים שונים במקביל ובטור, בניתי L-PAD, בניתי NOTCH FILTER לפי מחשבונים שיש באינטרנט. כל רכיב עשה את תפקידו-להנחית את הטוויטר- מצוין, אבל עם הרבה תופעות לוואי שהמיתו את הסאונד. ה- NOTCH במיוחד, למרות שהוציא טרבל מעולה, הרג את כל הבסים בדרך וסתם את המיד.
אז עצה לכל מי שלא מבין הרבה באלקטרוניקה ורוצה לשנות את הרמקולים אלקטרונית- תנו למישהו שמבין בזה לעשות את זה, או יותר טוב, המנעו.
שיחקתי עם נגדים שונים במקביל ובטור, בניתי L-PAD, בניתי NOTCH FILTER לפי מחשבונים שיש באינטרנט. כל רכיב עשה את תפקידו-להנחית את הטוויטר- מצוין, אבל עם הרבה תופעות לוואי שהמיתו את הסאונד. ה- NOTCH במיוחד, למרות שהוציא טרבל מעולה, הרג את כל הבסים בדרך וסתם את המיד.
אז עצה לכל מי שלא מבין הרבה באלקטרוניקה ורוצה לשנות את הרמקולים אלקטרונית- תנו למישהו שמבין בזה לעשות את זה, או יותר טוב, המנעו.