היא גם יהודיה כשרהerezsolan כתב:ואללה, רק עכשיו שמתי לב שמלין אקרמן (שמשחקת את לורי), זאת הבלונדינית מ Heartbreak Kid.
איזה קטע. מה ששיער בצבע שונה עושה......
השומרים-שאלה לגבי הסוף(ספויילר!!!!!!) :ספויילר:
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
Need more cowbell
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
מעניין שהשחקנית משמשת בקטעי סקס גם בשני הסרטים, סקסית מאוד. לא ידעתי שהיא יהודייה !
זה לא הסרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי (אני עם מועדון קרב) זה ממש חוויה להיכנס לסרט מבוסס קומיקס שהוא ממש לא קונבנציונאלי. יש מצב שהוא ייכנס לקטגוריית קאלט.
בנוגע לבלו ריי - אני יודע שהוא יצא לא מזמן, אבל אני צריך אותו ללא איזור או באיזור 2 (עבור PAL)... אני מת לראות איך הוא ייראה על המסך שלי (A650).
מי שכתב שהסוף פתוח - אם זה בהקשר שרורשאך הצליח להעביר את היומן למרות שהרגו אותו אז כן...
זה לא הסרט הכי טוב שראיתי בחיים שלי (אני עם מועדון קרב) זה ממש חוויה להיכנס לסרט מבוסס קומיקס שהוא ממש לא קונבנציונאלי. יש מצב שהוא ייכנס לקטגוריית קאלט.
בנוגע לבלו ריי - אני יודע שהוא יצא לא מזמן, אבל אני צריך אותו ללא איזור או באיזור 2 (עבור PAL)... אני מת לראות איך הוא ייראה על המסך שלי (A650).
מי שכתב שהסוף פתוח - אם זה בהקשר שרורשאך הצליח להעביר את היומן למרות שהרגו אותו אז כן...
Vocare Ad Regnum
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73430
- שם מלא: ערן
למרות שהפעם הייתי מצביע לטובת הבלונד. ד"א - היא "מככבת" גם בהרולד וקומר וגם שם הבחורה לא ממש ביישנית:erezsolan כתב:ואללה, רק עכשיו שמתי לב שמלין אקרמן (שמשחקת את לורי), זאת הבלונדינית מ Heartbreak Kid.
http://images.celebritymoviearchive.com ... Castle.jpg
- Huber
-
- חבר במועדון HT

אין מה להשוות. פורטמן נופלת לקטגוריה של "השכנה ממול" בעוד שמלין יותר דומה לשיקסע הממוצעת.Pavelz כתב:היא גם יהודיה כשרהerezsolan כתב:ואללה, רק עכשיו שמתי לב שמלין אקרמן (שמשחקת את לורי), זאת הבלונדינית מ Heartbreak Kid.
איזה קטע. מה ששיער בצבע שונה עושה......ואני כבר לא יודע במי לבחור. בה, בשרה סילברמן או בנטלי פורטמן
...
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

היא ממש לא ביישנית, אבל נראה שהיא נהנית מלהשתגע מול המצלמות. נקווה עבורה שהיא לא תיפול לקטגוריה של: "זו שמופיעה בעירום והיא נראית סבבה, היא אפילו יודעת קצת לשחק".
Vocare Ad Regnum
- Huber
-
- חבר במועדון HT

TANDBERG - כמה שחקניות שוות בהוליווד אתה מכיר מהעשור האחרון שלא עשו סצנות סקס/עירום? אני בטוח שאפשר לספור אותן על אצבעות כף יד אחת
היום בלי להתפשט הן לא מגיעות לשום מקום, פעם היה מספיק לעבור במיטה של הבמאי, היום כנראה הרף עלה
ד"א - רק אני חושב שיש לה חזה מעט קטן מידיי, במיוחד בהיצע על המסך כיום?
היום בלי להתפשט הן לא מגיעות לשום מקום, פעם היה מספיק לעבור במיטה של הבמאי, היום כנראה הרף עלה
ד"א - רק אני חושב שיש לה חזה מעט קטן מידיי, במיוחד בהיצע על המסך כיום?
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
כל הסרט, בפעם הראשונה והשניה זה שבר לי את השיניים....erezsolan כתב:ואללה, רק עכשיו שמתי לב שמלין אקרמן (שמשחקת את לורי), זאת הבלונדינית מ Heartbreak Kid.
פשוט לא הצלחתי להזכר מי זאת! וגם היא לא מוכרת כל כך.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

שארליז ת'רון עשתה אחת בDevils' Advocate אבל אחר כך למיטב זכרוני היא פשוט טסה קדימה בתפקידים, בלי עירום.
Vocare Ad Regnum
- Huber
-
- חבר במועדון HT

שארליז ת'רון? אתה מתבדח, נכון? רב הסרטים שלה יש סצנת סקס או סצנת עירום, השם שלה בקרדיטים זה הבטחה לגוף חטוב ללא בגדים אפשהו במהלך הסרט 
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
מתחת לחזות של סרט פעולה המבוסס על קומיקס מסתתר סרט מאוד מורכב שקשה לבלוע אותו. הגיבורים לא ממש גיבורים והם נלחמים בפשע בעיקר בגלל שההתרגשות והפעולה ותשומת הלב עושים להם טוב. החריג היחיד הוא רורשך שביטל את עצמו לחלוטין למען הדמות שהוא מגלם ושכולם, כולל הגיבורים, מתיחסים אליו כאל חריג.
מה שמיחד את הסרט הוא שהשילוב של המוזיקה, האיזכורים ההיסטוריים בעיתונים ובטלויזיה כולם חוברים ליצור עולם שבו דווקא מאוד הגיוני שיתקיימו בו אנטי גיבורים כמו השמורים.
מה שמיחד את הסרט הוא שהשילוב של המוזיקה, האיזכורים ההיסטוריים בעיתונים ובטלויזיה כולם חוברים ליצור עולם שבו דווקא מאוד הגיוני שיתקיימו בו אנטי גיבורים כמו השמורים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

מה שאמרת נכון בהחלט, רק שים לב שגם לרורשך יש מניע "אפל", הוא עוצב לדמותו ע"י האלימות אותה הוא חווה בילדותו. הטראומות שבעברו הדחיקו ממנו את הצד ה"אנושי" שבו ויצרו את רורשך. קצת מזכיר לי את באטמן שגם הוא דמות אפלה ולא קומיקסית טיפוסית.Catskinner כתב:החריג היחיד הוא רורשך שביטל את עצמו לחלוטין למען הדמות שהוא מגלם ושכולם, כולל הגיבורים, מתיחסים אליו כאל חריג....
- danielobreja
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
לגבי הסוף הפתוח
לפי מה שאני זוכר הוא נתן את היומן שלו אחרי שהוא הבין שהוא אולי לא יחזור (וזה קרה עוד הוא הלך לחפש את הגאון הזריז הזה {שחכתי את שמו} )
לכן הוא לא הספיק לרשום ביומן שלא דר.מנהטן פיצץ את העיר
לא ככה ?
לפי מה שאני זוכר הוא נתן את היומן שלו אחרי שהוא הבין שהוא אולי לא יחזור (וזה קרה עוד הוא הלך לחפש את הגאון הזריז הזה {שחכתי את שמו} )
לכן הוא לא הספיק לרשום ביומן שלא דר.מנהטן פיצץ את העיר
לא ככה ?
how you doin ?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

נכון. את זה הם גילו רק כשהם הגיעו לשם והתעמתו איתו, ככה שהתיאוריה על "סוף פתוח" לא רלוונטית.
- danielobreja
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
אז כמו שאמרת אין פה סוף פתוח
רק יכולים לרשום מה שקרה עד הנקודה שהוא הפסיק לרשום ביומן
רק יכולים לרשום מה שקרה עד הנקודה שהוא הפסיק לרשום ביומן
how you doin ?
- flsh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1149
ממה שאני זוכר (ועבר כבר זמן ואני לא מתכוון לשבת לראות את הסרט שוב), רורשאך רשם בסוף היומן שלו שהוא חושד באוזימנדיאס (הבחור העשיר מהקוטב הדרומי) שעשה את כל מה שהיה רשום ביומן עד אותו עמוד.Huber כתב:נכון. את זה הם גילו רק כשהם הגיעו לשם והתעמתו איתו, ככה שהתיאוריה על "סוף פתוח" לא רלוונטית....
הסוף נשאר פתוח מהבחינה שאם יחליטו לחקור את מה שרשום שם, יגלו מי כן פוצץ את כל הערים. הבנתי שבקומיקס הסוף פתוח בצורה יותר נחמדה (מפלצת מוזרה שנוחתת בניו יורק, מתפוצצת וכל מי שלא מת ברדיוס גדול סובל מסיוטים במשך שבועות עד שהוא מת).