עזרה במיקום הרמקולים שלי
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
יש לך שתי אפשרויות.
האחת היא להזיז את הרמקולים בהתאם לנקודת ההאזנה הרצויה (המיטה, למשל).
האפשרות השנייה היא למקם את הרמקולים במיקום מסוים ועל ידי תזוזה שלך (על כיסא, בשל גובה האוזניים), לאתר את נקודת ההאזנה המיטבית.
האחת היא להזיז את הרמקולים בהתאם לנקודת ההאזנה הרצויה (המיטה, למשל).
האפשרות השנייה היא למקם את הרמקולים במיקום מסוים ועל ידי תזוזה שלך (על כיסא, בשל גובה האוזניים), לאתר את נקודת ההאזנה המיטבית.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
לאיזה אפשרות אתה ממליץ ליי ?? חקרו את זה מדעיתת שאם אני יעביר את הרמקולים למקום שבו יש הכי הרבה סאב ככה זה ישמעע? תודהה
- gro111
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1519
אם אתה הולך על פי עצתו של מרטין,(שאני מסכים איתה לחלוטין), הכוונה היא שנקודת האזנה צריכה להיות במקום המיטה,(על פי התרשמותך), במידה ואתה משאיר את הרמקולים במיקום הנוכחי.
במידה ולמקם את נקודת האזנה במקום המיטה,לא אפשרי, תנסה לשחק עם מיקום הרמקולים, (לצורך העניין- תרחיק או תקרב את הרמקולים מהקיר האחורי).
משחק וטעייה
חלק בלתי נפרד מהפאן בתחביבינו
המלצה חמה, תעזר בחבר שיזיז את הרמקולים, תתעיף פחות ותתרכז יותר

במידה ולמקם את נקודת האזנה במקום המיטה,לא אפשרי, תנסה לשחק עם מיקום הרמקולים, (לצורך העניין- תרחיק או תקרב את הרמקולים מהקיר האחורי).
משחק וטעייה
המלצה חמה, תעזר בחבר שיזיז את הרמקולים, תתעיף פחות ותתרכז יותר
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

תודהה gro111 .את האמת שכבר שיחקתי איתםםם ואת האמת שהם קרובות לקיר יש יותר אקוסטיקהה. אבל זה עדיין לא מה שאני חושב שהם יכולות להישמע ,לכן חשבתי להעביר את הרמקולים עצמם במקום המיטה שבא יש באס עוצמתי לאומת נקודת ההאזנה שלי וכךך הם ישמעו טוב יותרר. אני רוצה לדעת אם שווה לי להיתאמץ ולעשות זאת ?? תודה
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אתם מבלבלים בין עצתו של מרטין למיקום סאב-וופר לבין עצתי למיקום 2 הרמקולים המרכזיים.
מאידך, אין תחליף לניסוי וטעייה.
מה שעובד עבורכם הוא טוב עבורכם.
מאידך, אין תחליף לניסוי וטעייה.
מה שעובד עבורכם הוא טוב עבורכם.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- gro111
-
- עוסק בתחום

זה כבר שאלה של סדר עדיפויות....
אני הייתי ישן במרפסת, כדיי לשמוע טוב יותר בסלון

אני הייתי ישן במרפסת, כדיי לשמוע טוב יותר בסלון
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

Joshua שאלה פשוטה ואחרונה אתה ממליץ לי להעביר את הרמקולים למקום בו היה את הסאב החזק או לא. בהיתיחסות לזה שמה שאני הכי אוהב זה את הצליל הנמוךך( סאב) ??
- המוח
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
לאיזה מגבר הסרווין מחוברים?
תנסה לנתק אחד מהרמקולים להסתובב בחדר ולראות אם שיש רמקול אחד הבס יחסית שווה בכל
נקודות האזנה.
נקודות האזנה.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מחובר לrxv 2500 .אני יודע מהיא נקודת ההאזנה הטובה כשהמערכת במקום שהיא בלי להזיז. אבל אין באפשרותי להיתמקם שם כי זאת המיטה אבל חשבתי להעביר לשם את כול המערכת כלומר לשנות מיקום ואז יהיה את אותו סאב שהיה במיטה רק בנקודת ההאזנה שלי כי אני ישב שם. אז מה שאני שואל אם זה אפקטיבי וזה כדי??
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אם נקודת ההאזנה שלך אינה ניתנת להזזה, הפתרון היחיד לשם קבלת בסים מיטביים הוא לאתר את המיקום המתאים לרמקולים.zion1234 כתב:Joshua שאלה פשוטה ואחרונה אתה ממליץ לי להעביר את הרמקולים למקום בו היה את הסאב החזק או לא. בהיתיחסות לזה שמה שאני הכי אוהב זה את הצליל הנמוךך( סאב) ??...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אין מצב שהבס יישמע בעוצמה יחסית שווה בכל החדר.המוח כתב:לאיזה מגבר הסרווין מחוברים?
נקודות האזנה....
תמיד יש נקודה אחת, ולפעמים שתי נקודות, בהן הוא במיטבו.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

איך אני יודע מה המיקום המתאיםם להם איפה שיש הכי הרבה באס בחדרר??
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הבנתי שאתה מעוניין בבס מרבי בנקודה מסוימת, המיטה.zion1234 כתב:איך אני יודע מה המיקום המתאיםם להם איפה שיש הכי הרבה באס בחדרר??...
שב במיטה, הקשב עם אוזניך וכל פעם הזז את הרמקולים לנקודות אחרות, עד שבמיטה הבס יישמע במיטבו.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

איך שהרמקוליםם עכשיו שומעיםם במיטהה באס חזק לאומת נקודת ההאזנהה שהיא מול המחשב. מה שאני שואל כברר כול השירשור זה אם אני יעביר את המערכת וישים את הרמקולים בימקום המיטה זה יעזור ויהיה יותר באסס ??
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

מר ציון,
היכן אתה רוצה לשמוע בס הכי טוב?
אגב, עם כל מה שכתבת, לא ברור לי מה הבעיה שלך? במה אתה מעוניין? מה חסר לך? מה אתה מבקש להשיג?
היכן אתה רוצה לשמוע בס הכי טוב?
אגב, עם כל מה שכתבת, לא ברור לי מה הבעיה שלך? במה אתה מעוניין? מה חסר לך? מה אתה מבקש להשיג?
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- gro111
-
- עוסק בתחום

אני חושב שענו לך על כל השאלות
ננסה אחרת...
תקן אותי אם לא הבנתי אותך נכון, הרמקולים שלך ליד המחשב, ובמצב זה הבאס נשמע "חזק" או "טוב" יותר, כשאתה יושב על המיטה, אם זה המצב, אין הגיון בלהזיז את הרמקולים לאזור המיטה
אם כבר, תחליף את המיטה עם הספא או הכסא של נקודת האזנה.
בהצלחה
ננסה אחרת...
תקן אותי אם לא הבנתי אותך נכון, הרמקולים שלך ליד המחשב, ובמצב זה הבאס נשמע "חזק" או "טוב" יותר, כשאתה יושב על המיטה, אם זה המצב, אין הגיון בלהזיז את הרמקולים לאזור המיטה
בהצלחה
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

Joshua לאחר שקראתי את המאמר של מרטין על מיקום נכון של הסאב אז חשבתי שזה גם יהיה טוב לסרווין שלי שיש להם באס אדיר.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... cle&sid=65
תיקרא אותו לתבין מה אני רוצהה. את נקודת ההאזנה שלי אני לא יכול להזיז אלה רק את כול המערכת להעביר אותה למקום בו יש באס בחדר כמו שכתוב במאמר
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... cle&sid=65
תיקרא אותו לתבין מה אני רוצהה. את נקודת ההאזנה שלי אני לא יכול להזיז אלה רק את כול המערכת להעביר אותה למקום בו יש באס בחדר כמו שכתוב במאמר
- המוח
-
- חבר ותיק

ZION1234
ראיתי שיש לך עוד שרשור על בעיה ברסיבר שלך ורשמת שמה שהסאב שלך בפאזה הפוכה.
זה מה עושה לך את ההבדלים בבאסים לפי דעתי תנסה להחזיר אותו לפאזה רגילה ותראה אם עדיין יש לך את בעיית הבסים בחדר
ראיתי שיש לך עוד שרשור על בעיה ברסיבר שלך ורשמת שמה שהסאב שלך בפאזה הפוכה.
זה מה עושה לך את ההבדלים בבאסים לפי דעתי תנסה להחזיר אותו לפאזה רגילה ותראה אם עדיין יש לך את בעיית הבסים בחדר
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה מדבר על הבעיה שהבאס בנקודת ההזנה שלי לא כמו שצריך ?או שכאשר אני מגדיר ברסיבר על swer הסאב לא עובד??
- המוח
-
- חבר ותיק

אני מדבר על הבאס בנקודת האזנה.