טמפרטורת הדיסק הקשיח - נפתרה הבעיה
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
אין שמץ, הרצתי עכשיו בגוגל את המחרוזת "AHCI smart reading" לא רק לך יש את הבעיה הזאת
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

עכשיו בדיוק ראיתי את הגרסה הירוקה... המחיר הכי נמוך לטרה אני חושבeagle75 כתב: אגב, אתה יודע אם הדיסק הזה הוא מהסדרה הירוקה של סמסונג?...
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5409
-
eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
מחיר מדהים ל 1T !
אגב, תודה על על המחרוזת בגוגל, לא חשבתי שזו בעיה מוכרת. בדרך כלל אני מחפש טוב יותר...
אגב, תודה על על המחרוזת בגוגל, לא חשבתי שזו בעיה מוכרת. בדרך כלל אני מחפש טוב יותר...
-
eagle75
-
- חבר במועדון HT

טמפרטורת הדיסק הקשיח - נפתרה הבעיה
סוף סוף, פתרתי את הבעיה.
מתברר שמדובר בבעיה ידועה (כפי ש iakovl רשם בצדק) כאשר משתמשים ב AHCI. בחלק גדול מהבקרים (כולל ה 780G שלי) יש בעיה בהעברה של המידע של ה SMART.
הפתרון הוא מאוד פשוט, להסיר את הדרייבר של AHCI של AMD במותקן במערכת ההפעלה. (למי שלא עוזר שינסה למחוק את הקבצים בצורה ידנית מהמחשב). המטרה היא להשתמש בדרייברים הרגילים של ויסטה, ולא זה שמגיע דרך AMD.
הדרייבר, שהוא ברירת מחדל של ווינדוס נקרא "Standard AHCI 1.0 Serial ATA Controller".
כעת כל התוכנות שהתקנתי (ויש הרבה
) מזהות את הדיסק, את הטמפרטורה ואת שאר הפרמטרים בלי בעיה.
הללוליה.
תודה לכל העוזרים ול iakovl במיוחד.
מתברר שמדובר בבעיה ידועה (כפי ש iakovl רשם בצדק) כאשר משתמשים ב AHCI. בחלק גדול מהבקרים (כולל ה 780G שלי) יש בעיה בהעברה של המידע של ה SMART.
הפתרון הוא מאוד פשוט, להסיר את הדרייבר של AHCI של AMD במותקן במערכת ההפעלה. (למי שלא עוזר שינסה למחוק את הקבצים בצורה ידנית מהמחשב). המטרה היא להשתמש בדרייברים הרגילים של ויסטה, ולא זה שמגיע דרך AMD.
הדרייבר, שהוא ברירת מחדל של ווינדוס נקרא "Standard AHCI 1.0 Serial ATA Controller".
כעת כל התוכנות שהתקנתי (ויש הרבה
הללוליה.
תודה לכל העוזרים ול iakovl במיוחד.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- Trip
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
39 מעלות לדיסק קשיח זה בסדר??
שלי נמצאים עכשיו בקיץ על 34 וזה מדאיג אותי מאוד...בחורף הם היו על 28-30 מעלות. ויש מאוורר 120 מ"מ שמכניס אוויר ישירות עליהם.
שלי נמצאים עכשיו בקיץ על 34 וזה מדאיג אותי מאוד...בחורף הם היו על 28-30 מעלות. ויש מאוורר 120 מ"מ שמכניס אוויר ישירות עליהם.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

זה בסדר גמור
כשהם יגיעו ל50C אז תדאג אבל עד אז... הכל טוב
כשהם יגיעו ל50C אז תדאג אבל עד אז... הכל טוב
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
מכל השירשור לא הבנתי מה אמורה להיות טמפרטורה שח דיסק שאינו ירוק
סיגייט או WD
סיגייט או WD
העם דורש..... כל מיני דברים
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

אין אמור...
הטמפ' הבטוחה היא מתחת ל50C
הטמפ' הבטוחה היא מתחת ל50C
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
אני חושב שיש לי בעיה דומה, איך מסירים את הדרייברים של AMD?eagle75 כתב:סוף סוף, פתרתי את הבעיה.
כעת כל התוכנות שהתקנתי (ויש הרבה) מזהות את הדיסק, את הטמפרטורה ואת שאר הפרמטרים בלי בעיה.
הללוליה.
תודה לכל העוזרים ול iakovl במיוחד....
הסרתי והם חזרו אוטומטית, איזה קבצים בדיוק למחוק?
הם חוזרים אם מעדכנים catalyst מעודכן?
-
eagle75
-
- חבר במועדון HT

כן, עדכון catalyst אמור לעדכן את הדרייברים מחדש.
ניסית פשוט ללכת למערכת, ולבצע uninstalled?
הוא אמור לבקש לבצע reboot ואחרי כן זה מסתדר.
ניסית פשוט ללכת למערכת, ולבצע uninstalled?
הוא אמור לבקש לבצע reboot ואחרי כן זה מסתדר.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

עשיתי את זה ואז אחרי ה-restart הוא עדכן שוב לאותם דרייברים 
-
eagle75
-
- חבר במועדון HT

מוזר... תנסה לחפש בכונן C קבצים שמכילים AMD ו AHCI . אתה אמור לראות ספריה בשם drivercache או משהו כזה שמכילה את הספריה של הדרייברים של AMD. תשנה את השם שלה או אפילו עדיף שתעביר אותה למקום אחר (אל תמחוק! למקרה שאתה טועה). תגבה תגבה תגבה. ותחזור על הפעולה.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

תודה רבה, אני אנסה את זה.