אז שלא יעבדו עליכם!- התרמית הגדולה של הlg plasma PQ300R

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
israeli1948 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517

שליחה

אם כבר מהקישורים שנתתי ניראה שלך יש איזשהוא קשר עסקי איתם, כמעט בכל שירשור אתה נותן את המלצתך לפלזמת הדור הבא, ומה עם הביקורת שלך על המסך,..אהבתי את הצינוים דרך אגב חח.

אני אף פעם לא יבין את הפורם הזה, ניפתחים פה קישורים לפעמים כאלה שטותים שמדליקים פה את כולם כמו לקוח שלא פנו עליו, או עוד ריב מטומטם של פלזמה נגד lcd..
אבל הנתון הזה, שהדליק נורות וכעס בכמה אתרי אינטרנט וצרכני אלקטרוניקה בעולם, הוא פרט שמבחינתכם אפילו לא חשוב לציון.
,אנשים הוטעו וחשוב לי שידעו על ההטעיה הזאת ולרבים בעולם .

אבל פה הבנוניות מנצחת כמובן..

[/b]

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

הבינוניות היא בטענה המגוכחת הזו...

באמת משעמם לך כנראה שאתה מחפש קונספירציות.

israeli1948 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517

מה קשור לקונספירציות ייצור.

שליחה

מנסה לעזור פה בסה''כ, כמו תמיד.
ומקווה שעזרתי לפחות למישהו אחד. :D

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 766

Re: מה קשור לקונספירציות ייצור.

שליחה

israeli1948 כתב:מנסה לעזור פה בסה''כ, כמו תמיד.
ומקווה שעזרתי לפחות למישהו אחד. :D
...
אני מאמין כי בכדי באמת לעזור לחבר פורום כזה או אחר צריך להביע דעה שתראה על פניו אוביקטיבית ולא חד צדדית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

יש המון מקרים כאלה - יחס ניגודיות מנופח, או זמן תגובה לא ראליסטי, הייתי קורא לזה טכניקות שיווק אגרסיביות אך לא רמאות.

הכותרת של השרשור הזה בהחלט לא תואמת את מה שקורה בפועל.

מדובר במספר ליגיטימי שמעניין אולי טכנית אנשים אך אני לא חושב שאנשים יטעו לחשוב שזה אותו 100HZ.

מה גם שיש לא מעט ווריאציות על אותו 100HZ, פנסוניק ופיוניר גם יכולים לטעון שיש להם 100HZ כבר כמה דורות אחורה (אך רק בדור האחרון יש לפנסוניק INTERMEDIATE FRAMES).

בעצם השימוש ב-100HZ כמונח רלוונטי הוא ההטעיה. אין משמעות למספר הזה.

kuden
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263

שליחה

http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/P ... yout=print
ופנסוניק מפרידה בין הנתונים בכל מקרה, בהנחה שאנשים בודקים יותר מדגם אחד לפני שהם קונים, אז הם גם יבינו לבד.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

Re: new wave אתה טועה אני סוכן של הקגב.

שליחה

israeli1948 כתב: ,אנשים הוטעו וחשוב לי שידעו על ההטעיה הזאת ולרבים בעולם .
...
מכל המידע הלא נכון או לא מדויק בעולם הפרסום, למשל כל מוצר מזון שמפורסם כ"בריא", אתה מתרעם דווקא על נתון שהוא נכון??
משה

iceflame
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148

שליחה

וואו לא נמאס לאנשים כבר מכל הנתונים האלה !
כשאתה הולך לחפש מסך אני מאוד מקווה שאתה מסתכל על דבר אחד והוא איכות התמונה! וביקורות שנותנים לו זהו.
מבחינתי רציתי לקנות אותה כי היא באמת זולה מאוד לגודל שלה ולכן
עשיתי השוואה בינה לבין הסקארלט וpy800 שעמדו כולן במקרה באותה החנות ..שחבר שלי עובד שם שיחקנו עם הרבה אפשרויות ראינו תכני fhd ומשחקים (ps3) וכמובן ערוצי ה ו hd וsd היא טלויזיה לא רעה בכלל הדבר היחיד שאותי שיגע זה בהחלט עודף של השתקפויות אבל שוב מי קונה פלזמה לחדר עם הרבה אור .
ולגבי תנועה מהירה זה אף פעם לא היה צד חלש בפלזמות והעובדה שהחליקו את הנושא באמצעות ה600hz שיפר, למרות שבתנועה מהירה במיוחד בהחלט ה100hz יותר טוב מצד שני הוא יוצר אפקט מוזר שחלק מהאנשים לא אוהבים אני אישית חושב שזה מגניב כמו משחק מחשב כזה .
FHD ראו יותר טוב בסקארלט ובpy800 אבל זה הגיוני מצד שני 42 סקארלט עולה כמו 50 אינץ של pq מה שיותר חשוב לכם .
עוד דבר שהפחיד אותי הוא צריבות אבל לא היה זכר אני בטוח שבפנסוניק בכל מקרה יש פחות בעיה עם הנושא הזה אבל נראה לי שכבר כל הפלאזמות החדשות מטפלות לא רע בנושא הזה.
עוד נקודה למחשבה גם בחול היא נמכרת במחיר זול מאוד ונקודה שכמובן אין לי דרך לבדוק היא איכות הבניה במחירים שכאלה הרי חיבות להיות פשרות בכדי להגיע לרמת מחיר סבירה מצד שני אני יודע שרוב המסכים שלא נדפקים בשנה הראשונה כבר יחזיקו לא מעט שנים .
לסיכום :שיגיעו כבר מקרני לד וטלויזיות לד טובים במחיר שפוי!! או לחילופין שהמחירים בארץ ירדו לרמות המחיר של ארצות הברית אין דילמה כש50 אינץ עולה 800 דולר וטלוזיות ממש טובות עולות 1500 מקסימום:(.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

הדגם הזה של LG הוא לא HD READY?
איך הוא עם תוכן HD?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

iceflame
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148

אז ככה

שליחה

לתוכן של HDR הוא לא רע לא ראיתי כאלה הבדלים בינו לpv80
בFHD ברור שיהיה הבדל אבל שוב הכל תלוי במרחק... ובאדם היושב יש כאלה שמבחינים יותר בפרטים ויש כאלה שלא לי אישית יש בעיה שרואים יותר מידי טוב את כל הפגמים באדם .
זו ביקורת של cnet uk על ה pq6000 שדומה לה מאוד באיכות התמונה או אולי אפילו זהה תסתכל באתר של lgעל ההבדלים.
המון אנשים כתבו כאן באתר לך לחנות תראה את שני המסכים תשחק עם ההגדרות תבדוק שהכל מחובר באותם חיבורים מאחורה ולפי דעתך האישית תתן החלטה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”