מאיפה ניתן להזמין התקנה של ממיר DTT ל-2 לאוגוסט ?
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
כנראה לא הבנת אותי, ועד בית מחוייב להתקין תורן וזה גם כולל לחדש ולתקן תורן ישן ולהחליף רכיבים המתאימים לשידורים הדיגיטליים.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
כול ועד בית והגישה שלו לדיירים . בדרך כלל יש בבלוק דייר אחד או שניים שמחוברים לאנטנה . אז כמו שכתבתי למעלה יראו דרך האנטנה הישנה גם אים היא לא תקינה לגמרי . ברכוש משותף צריך לטפל כמו זפת בגג וכו' ברוב הבלוקים האנטנות הרוסות לגמרי . אני לא צופה שיהייה מכה של תיקוני אנטנה ביגלל הדגיטלי . פו ושם יתחבר איזה לקוח . ושמעתי שהוט הולך לצאת באיזה מיבצע מניעה לעוזבי הוט
רק הטכנאי קרמר
- nimrodg
-
- חבר ותיק

בוא נודה שאף אחד לא מגדת עתידות ואי אפשר לצפות את העתיד, הכול תלוי בפירסום של המדינה על ה"חבילה החופשית". אם הוא יהיה כמו מה שעשו באמריקה ממש תוכנית קצרה על ה"חבילה החופשית" אז סביר להניח שיהיה תנועה של אנשים לכיוון ה"חבילה החופשית, אך כמו במדינת ישראל מה שקורה באמריקה לאוו דווקא קורה בישראל. לכן איני מאמין שיצאו בפירסומים גדולים אז פרסומות בשתיים בלילה וכמה שלטים בכבישים לא הכי עמוסים.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

לא שייך לפירסום במדינה . בארצות הברית/אנגליה /גרמניה/איטליה יש לפחות 30 ערוצים חינם . במדינות ערב יש לפחות 300 ערוצים חינם . ובישראל מה?????????? ערוץ 2+10 לא רעים . ועוד איזה 3 ערוצים שלא כולם מיתלהבים . הרי לפחות 3 שנים אחרונים ניתן ליקלוט את החבילה הזו עים ממיר לווינים . בהפרש של אולי עוד 200 ש"ח . והביקוש שואף לאפס .
אז מה יקרה הפעם נס . שתהייה היסתערות על הממירים .
אתה כותב דברים לא לעניין ניראה לי
אז מה יקרה הפעם נס . שתהייה היסתערות על הממירים .
אתה כותב דברים לא לעניין ניראה לי
רק הטכנאי קרמר
- nimrodg
-
- חבר ותיק

אתה מתלונן שאין הרבה ביקוש לחבילת הלוין החופשית אבל לא רואה שום קשר לפירסום, תן לי סיבה יותר טובה למה אין לה ביקוש, נתחיל מהסיבה שנתת בהודעתך. הסיבה: אין הרבה ערוצים ואני מחזיר לך בתשובה כי הריגולוציה בארץ מאוד גרועה בשביל לפתוח ערוץ חופשי [כמו ערוץ 10 וערוץ שתיים] מזורגג מצריך להילחם בחברות שידורי פרימיום [הוט ויס] זה פשוט מגוחך להביא סיבה כזאת. אז תן לי סיבה אחרת.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אז מה אתה רוצה להגיד בזה
? שכולם ישארו עים הוט/יס . איך אומרת אישתי כשבא לי עוד פעם . .,
"זה מה יש" . זה מה יש ערוץ 10 +2 . גם עים יצתרף ערוץ 9 ו 24 זה לא יהייה רציני . אנחנו עם בקושי של 5 מליון . מיזה כ2 מיליון רוסים. רומנים, פרסים , פולנים. וכול אחד מחפש את הערוץ שלו . אז מה אתה רוצה שיהייה 10 ערוצים חופשיים . מי יממן את זה ? האגרה . ורוב הציבור מוצא ביס/הוט את מבוקשו . כולל הפנסיונרים .
אתה כותב סתם דברים לא לעניין
"זה מה יש" . זה מה יש ערוץ 10 +2 . גם עים יצתרף ערוץ 9 ו 24 זה לא יהייה רציני . אנחנו עם בקושי של 5 מליון . מיזה כ2 מיליון רוסים. רומנים, פרסים , פולנים. וכול אחד מחפש את הערוץ שלו . אז מה אתה רוצה שיהייה 10 ערוצים חופשיים . מי יממן את זה ? האגרה . ורוב הציבור מוצא ביס/הוט את מבוקשו . כולל הפנסיונרים .
אתה כותב סתם דברים לא לעניין
רק הטכנאי קרמר
- nimrodg
-
- חבר ותיק

וואלה הערת את עיני, אתה צודק.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אבל אני רואה את המישחק ברזיל =ארה"ב בHD דרך איטליה ספורט . לא צריך את החבילה ולא צריך את יס-הוט
ובנתיים 2=0 לארה"ב
בי לכולם
ובנתיים 2=0 לארה"ב
בי לכולם
רק הטכנאי קרמר
-
Jeff
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
איך אתה רואה את HD ITALY SPORT? דרך שיתוף ?
הטכנאיקרמר כתב:אבל אני רואה את המישחק ברזיל =ארה"ב בHD דרך איטליה ספורט . לא צריך את החבילה ולא צריך את יס-הוט
ובנתיים 2=0 לארה"ב
בי לכולם...
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

נכון . יש לי 3 ערוצי ספורט או 4 מ3 מדינות בHD . ערוצי סרטים . וערוצי טבע והכול בHD יש לי גם ערוצים רגילים בSD . לא צופה בהם
רק הטכנאי קרמר
-
Jeff
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
וכמה עולה לך לחודש ?
הטכנאיקרמר כתב:נכון . יש לי 3 ערוצי ספורט או 4 מ3 מדינות בHD . ערוצי סרטים . וערוצי טבע והכול בHD יש לי גם ערוצים רגילים בSD . לא צופה בהם...
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

השקע ראשונית יקרה צריך הרבה צלחות . על מנת להקיף את כול כמות הערוצים הבSD ובHD . ומעט לא יציב העניין
כ70 ש,ח לחודש . ללא ציוד . זה עניין למשוגעים . לא לסתם עמך . השקע בסביבות ה5 אלף ש"ח או פחות תלוי במס' הצלחות שאתה רוצה . צליל AC3 וצריך לדעת אנגלית
כ70 ש,ח לחודש . ללא ציוד . זה עניין למשוגעים . לא לסתם עמך . השקע בסביבות ה5 אלף ש"ח או פחות תלוי במס' הצלחות שאתה רוצה . צליל AC3 וצריך לדעת אנגלית
רק הטכנאי קרמר
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
חברים,
זה שרשור על DTT.
הודעות נוספות על לויין, שיתוף וכו', יועלמו מכאן.
תודה.
זה שרשור על DTT.
הודעות נוספות על לויין, שיתוף וכו', יועלמו מכאן.
תודה.