דבר אחד אני יכול להבטיח לך. כל הציוד שכרגע נמצא בערוץ הראשון וכמעט כל הציוד שנמצא בכל האולפנים האחרים הינו ציוד SD למהדרין. ישנם ניצנים של ציוד HD בארץ, אך הוא נועד בעיקר להעביר שידורי HD חו"ל.הטכנאיקרמר כתב:באנגליה אתה יודע מה שנעשה . איך אתה יודע מה נעשה בישרא? מעניין . אני משאר אולי אתה צודק אולי אני צודק .
לי זה ניראה כך זה הכול . מעבר לזה אין שום קשר מבוסס . בסך הכול השערה . והרבה השערות אצלי התגשמו . אז אולי גם כאן אני צודק אולי הציוד הוא כבר בחלקו HD אבל משדר רגיל . כמו נגן בלו רי שיכול גם לשדר תקליטור רגיל...
שידורי HD בקרוב בערוצי ישראל
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
טוב נו שויין שיהייה במזל . אני שמעתי אחרת למקורבים לצלחת ולנושא ימים יגידו איל יראה העתיד בHD
אגב כ95 אחוז מהציבור לא יודע מה זה HD בשיחות עים אנשים ששואלים מה זה HD . ויש להם טלויזיה שטוחה
אגב כ95 אחוז מהציבור לא יודע מה זה HD בשיחות עים אנשים ששואלים מה זה HD . ויש להם טלויזיה שטוחה
רק הטכנאי קרמר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
הטכנאיקרמר,
השאלה נורא פשוט, האם מצלמים תוכן בישראל ב-HD או לא.
עד כה רק דבר אחד צולם בישראל ב-HD וזה "תמרות עשן" ב-HOT.
להפיק ב-HD יודעים כיום ויש אולפנים שמסוגלים לכך. תגבור הציוד ל-HD הוא סיפור יקר ובמצב הכלכלי של הערוצים זה לא יקרה בשנים הקרובות.
זה שיש יבואנים בארץ שמאוד ששים לשווק ממירים עם הכנה ל-HD צריך להדאיג מאוד צרכנים שלא מבינים והולכים לשלם פי 4 על ממיר שאין לו שום יתרון.
השאלה נורא פשוט, האם מצלמים תוכן בישראל ב-HD או לא.
עד כה רק דבר אחד צולם בישראל ב-HD וזה "תמרות עשן" ב-HOT.
להפיק ב-HD יודעים כיום ויש אולפנים שמסוגלים לכך. תגבור הציוד ל-HD הוא סיפור יקר ובמצב הכלכלי של הערוצים זה לא יקרה בשנים הקרובות.
זה שיש יבואנים בארץ שמאוד ששים לשווק ממירים עם הכנה ל-HD צריך להדאיג מאוד צרכנים שלא מבינים והולכים לשלם פי 4 על ממיר שאין לו שום יתרון.
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

גם בחו"ל . כאשר מעבירים את מרוץ המכוניות בHD של הגרנד פרי . המרוץ הוא בHD האולפן הוא בSD .
גם בישראל יתחיל הכול בהדרגה . אולפן רגיל עים סרטים בHD לאט לאט נגיע רחוק . גם בפולין ערוץ הטבע הוא בHD הפירסומות בSD . וזה מעט מצחיק .
המנהל כותבים מאוד פשוט ולא נוראה פשוט
גם בישראל יתחיל הכול בהדרגה . אולפן רגיל עים סרטים בHD לאט לאט נגיע רחוק . גם בפולין ערוץ הטבע הוא בHD הפירסומות בSD . וזה מעט מצחיק .
המנהל כותבים מאוד פשוט ולא נוראה פשוט
רק הטכנאי קרמר
בתור מי שעוקב אחרי מרוצי F1 (מה שאתה קורא 'גרנד פרי') באופן אדוק, וגם אחרי כל מה שקשור לשידורי טלוויזה של המרוצים האלה, אני יכול לומר לך באחריות מלאה שF1 *לא* מצולם (ובטח לא משודר...) ב HD. חד משמעית.הטכנאיקרמר כתב:גם בחו"ל . כאשר מעבירים את מרוץ המכוניות בHD של הגרנד פרי . המרוץ הוא בHD האולפן הוא בSD ....
יש את פרמייר בגרמניה שהם היחידים שנשארו עם שידור ה F1 שבו אפשר לבחור את זווית הצילום, אבל הם לא משדרים ב HD, וגם לא אף אחד אחר.
אני מדגיש - F1 בכלל לא *מצולם* ב HD.
לפני שאתה מעיר לעופר על שגיאות ניסוח, אולי תבדוק את עצמך...הטכנאיקרמר כתב:גם בחו"ל . כאשר מעבירים את מרוץ המכוניות בHD של הגרנד פרי . המרוץ הוא בHD האולפן הוא בSD .
המנהל כותבים מאוד פשוט ולא נוראה פשוט...
Batnun
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
הטכנאיקרמר,
לא הייתי מעיר לאחרים לגבי שגיאות העברית שלהם...
בערוץ 5HD כך באמת עושים וזה נראה לא פחות ממזעזע.
תמשיך לקוות, כולנו באמת מקווים שזה יקרה, אבל לא הייתי מצפה לזה אלא אם יקרה משהו דרמטי. המצב הכלכלי של הערוצים הוא בכי רע (ערוץ 10 במיוחד) ואם השינויים בשוק אי אפשר לדעת מה יהיה. המדינה לא השקיעה בתשתית סבירה בשביל HDTV, לערוצים אין יכולת להעביר שידורי HDTV וגם אין להם את הכסף לשדרג לא את הציוד (עריכה, שידור, קליטה, צילום) גם בשביל המינימום להגיע למה שאתה מדבר עליו.
בקיצור, אם זה יקרה זה סביר להתרחש בעוד 3-4 שנים ובהנחה שהערוצים או יקבלו סבסוד לשם כך (אין סיכוי) או שמישהו יחליט להזרים להם כסף מתוך פילנטרופיות או מתוך רחמים.
לא הייתי מעיר לאחרים לגבי שגיאות העברית שלהם...
בערוץ 5HD כך באמת עושים וזה נראה לא פחות ממזעזע.
תמשיך לקוות, כולנו באמת מקווים שזה יקרה, אבל לא הייתי מצפה לזה אלא אם יקרה משהו דרמטי. המצב הכלכלי של הערוצים הוא בכי רע (ערוץ 10 במיוחד) ואם השינויים בשוק אי אפשר לדעת מה יהיה. המדינה לא השקיעה בתשתית סבירה בשביל HDTV, לערוצים אין יכולת להעביר שידורי HDTV וגם אין להם את הכסף לשדרג לא את הציוד (עריכה, שידור, קליטה, צילום) גם בשביל המינימום להגיע למה שאתה מדבר עליו.
בקיצור, אם זה יקרה זה סביר להתרחש בעוד 3-4 שנים ובהנחה שהערוצים או יקבלו סבסוד לשם כך (אין סיכוי) או שמישהו יחליט להזרים להם כסף מתוך פילנטרופיות או מתוך רחמים.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
שמעתי את נתניהו מתבטא על חשיבות ה HD באיזורינו.
זה כנראה אותותו יכנס.
עם הקפאת ההתנחלויות יש לשער.
זה כנראה אותותו יכנס.
עם הקפאת ההתנחלויות יש לשער.
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

מרוץ מכוניות
אני לא יודע אפו ראיתה את המרוץ . אני צפיתי בו בערוץ סקאי איטליה בHD ואני מבדיל בHD וגם הייה מסומן HD
ליפני כחודשיים העבירו מרוץ מדובאי של מכוניות וליפני כשבועיים או יותר העבירו מרוץ מארופה אולי פרמולה 1 גם בHD זה מרוץ שהמכוניות היו צריכים לעשות כ42 סיבובים . והוא מוקלט אצלי בHD לנכד שיראה מכוניות מתלהב
נקווה שבסוף יהייה לנו HD כחול לבן תוך שנה שנתיים . ואים לא ניסתפק בקליטה מחו"ל
בקשר לשגיעות כתיב הספלר של הפורום לא מוצא שגעות בכלל
ושיהייה לכולנו כול טוב בי
ליפני כחודשיים העבירו מרוץ מדובאי של מכוניות וליפני כשבועיים או יותר העבירו מרוץ מארופה אולי פרמולה 1 גם בHD זה מרוץ שהמכוניות היו צריכים לעשות כ42 סיבובים . והוא מוקלט אצלי בHD לנכד שיראה מכוניות מתלהב
נקווה שבסוף יהייה לנו HD כחול לבן תוך שנה שנתיים . ואים לא ניסתפק בקליטה מחו"ל
בקשר לשגיעות כתיב הספלר של הפורום לא מוצא שגעות בכלל
ושיהייה לכולנו כול טוב בי
רק הטכנאי קרמר
1.אני לא מבין איך יקלטו אותם
2. "אז אולי גם כאן אני צודק אולי הציוד הוא כבר בחלקו HD אבל משדר רגיל" אם זה היה ככה הם היו מפרסמים את זה 1000000000000פעמים
כמו שבכבלים/לווין הם מרגישים את עצמם הראשונים בעולם בתחום X ו Y
2. "אז אולי גם כאן אני צודק אולי הציוד הוא כבר בחלקו HD אבל משדר רגיל" אם זה היה ככה הם היו מפרסמים את זה 1000000000000פעמים
כמו שבכבלים/לווין הם מרגישים את עצמם הראשונים בעולם בתחום X ו Y
גם אני לוחץ ctrl+w
Re: מה הקשר
הטכנאיקרמר כתב:היתחלתה להבין יפה . היום מצלמים חומר בHD ומשדרים את זה בנתיים ב16:9 לי יש ממיר HD לוויני אני רואה בו שידורים HD מאיטליה ספורט . לשכן אני מעביר כבל והוא רואה את אותו שידור דרך חוט AV רק ב16:9 את אותו מישחק . בSD . השירשור התחיל בזה שחלק מהפירסומות והכתבות בערוץ 2-10 מצולמים עים הכנה לHD בפורמט 16:9 שזה מראה שמיתכוננים לשידורי HD בערוצי ישראל תוך שנה . וגם מדברים על זה בין הטכנאים המתקינים את הרשת של השידור הקרקעי...
קרמר , אפשר להיות שכן שלך ?
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

כן למה לא . וגם תאזין לאיכות של צליל בחדרי הפרטי . אגב ניפתח משדר קרקעי דגיטלי בקרית שמונה והסביבה
בתדר CH29
בתדר CH29
רק הטכנאי קרמר