oferlaor כתב:תבקש שיארגנו לך שליח, למה צריך טכנאי בשביל לאסוף ממירים?
...
הם אמרו בפירוש שהם לא שולחים שליחים, ושצריך טכנאי, כי שליח לא מבין בממירים והוא לא יידע אם הם פגומים או לא. ואם אני רוצה, אין שום בעיה אני יכול לגשת לנקודת האיסוף שלהם בנשר (חיפה) ושם להפקיד את הממירים.
הבעיה היא שנשר מרוחקת כ-100 ק"מ מהבית שלי.
שאלתי אם אני מקבל החזרי נסיעות ותשלום על הפסד שעות עבודה (מן הסתם סגור שם בשעות הערב).
התגובה הייתה זהה לעניין השכירות על הממירים.
אבל לא נורא, למדתי את הלקח שלי (שוב פעם)
עכשיו אני כבר מתייחס לזה בהלצה.
...
גם אני קיבלתי יחס זהה מיס בנוגע לאיסוף הממירים
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
yanivol כתב:
theAman כתב:
oferlaor כתב:תבקש שיארגנו לך שליח, למה צריך טכנאי בשביל לאסוף ממירים?
...
הם אמרו בפירוש שהם לא שולחים שליחים, ושצריך טכנאי, כי שליח לא מבין בממירים והוא לא יידע אם הם פגומים או לא. ואם אני רוצה, אין שום בעיה אני יכול לגשת לנקודת האיסוף שלהם בנשר (חיפה) ושם להפקיד את הממירים.
הבעיה היא שנשר מרוחקת כ-100 ק"מ מהבית שלי.
שאלתי אם אני מקבל החזרי נסיעות ותשלום על הפסד שעות עבודה (מן הסתם סגור שם בשעות הערב).
התגובה הייתה זהה לעניין השכירות על הממירים.
אבל לא נורא, למדתי את הלקח שלי (שוב פעם)
עכשיו אני כבר מתייחס לזה בהלצה.
...
גם אני קיבלתי יחס זהה מיס בנוגע לאיסוף הממירים
...
לא חשבתי שהיחס אלי היה "מועדף".
אבל לצערי זו התרבות בארץ וזה לא חדש לנו:
"אתה כבר לא לקוח שלנו, אין לך איך לאיים עלינו (הרי כבר עזבת אותנו), אז עכשיו תחפש מי ינענע אותך"...
זה הדבר היחיד שלא הגיוני לך? המדינה העניקה להם זיכיון לעשות בדיוק את זה. יש עוד חברות שיש להם זכיונות זהים, כגון הוט ובזק שיכולים להתקין לך ציוד *שלהם* בבנין שלך והוא נשאר שלהם.
לצורך העניין, זה קונסיגנציה. חנויות רבות מציגות מוצרים שבפועל הם לא רכשו מהיבואן. הוא משאיר להם את זה בקונסיגנציה וכששני הצדדים רואים לנכון הציוד מוחזר ליבואן.
פגיעה בציוד (גם אם הוא לא בשימוש) הוא פגיעה בציוד של מישהו אחר.
כמובן שאפשר לדרוש מהם להסיר את זה, אבל הרשיון שלהם מול המדינה מאפשר להם לקחת מהצרכן כסף על כך (וגם על התקנה חוזרת במידה ובעתיד הצלחת צריכה שוב התקנה).
Itay_Pollak כתב:theAman - ללא ידע - תתקשה לעשות את זה. בעיקרון עדיף עם מכשיר כלשהו שמודד את עוצמת האות. יש דרכים - במיוחד אם יש GPS - וזה הכל עד כמה שאני מבין בעניין
כמו שכתבו זה לווין של המזרח התיכון, עם הרבה תחנות בערבית אבל גם לא מעט ערוצים באנגלית עם סרטים וסדרות שמשודרות אצלנו ביס והוט. יש גם את כל ערוצי החדשות וכמה ערוצי ספורט. לדעתי אם אתה לא יודע לבד שווה לתת סכום קטן לטכנאי\מתקין.
arotman
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
שליחה
שלום חברים,
עופר,
חוקית אתה צודק, התחברות לציוד יס בבניין משותף היא עברה על חוק הבזק.
אבל, ציוד שהושאר בבית פרטי הוא בבחינת ציוד בזק שננטש,אני לא מכיר אך אחד שנתבע על ידי יס שהתחבר לציוד יס בבית פרטי או משותף לצורך העניין ,יס מודעים לכך ובבית משתף הם מתקינים על הצלחת חוסם 22KHו DC POWER BLOCK מה שלא מאפשר למקלט שאינו שלהם להפריע לקליטה של אנשים אחרים, מה שלא הופך את ההתחברות לציוד יס לחוקי בבית משותף.
במקרה של הכבלים צר לי לאכזב את כל האנשים שהשאירו אותם מחוברים להוט בטעות, אך הוט היום כבר לא מחברים אנשים לשירות האנלוגי ומתעקשים לתת לך 2 ממירים דיגיטליים באותו מחיר מינימלי של 179 ש"ח (עם התחייבות כמובן) אותו מחיר של השירות האנלוגי,המהלך פה ברור הוט מעוניינת להרוג את השירות האנלוגי.
אני זוכר שלפני כחודשיים הם הפסיקו לחלוטין את שידורי הרדיו האנלוגיים ברמת השרון ,אנשים רבים שהתרגלו לקלוט רדיו נאלצו פתאום לשנות קונפיגורציה ולהוסיף אנטנת FM ,לנו זה פשוט אבל לאוכלוסייה מבוגרת יותר זה מתסכל והייתי נוכח להרבה שיחות טלפון ושאלות אצל טכנאי תיקונים באזור שאנשים גם הביאו אליהם ציוד רדיו שהפסיק פתאום לקלוט רדיו.
י-א
חבר ותיק
תגובות: 2133
שליחה
אין צורך להיות יותר צדיק מהאפיפיור בפירוש הזיכיון של יס. אם הם משאירים ציוד שלהם על הרכוש שלך אין שום דבר שהם יכולים לעשות לך אם תשתמש בו. אם הם יום אחד יחליטו שחסרות להם צלחות וירצו לפרק אז זו זכותם, ותו לא!
במידה ותחליט להשתמש בצלחת שלהם לקליטה בממיר פרטי, אין להם שום דרך לדעת זאת. מבחינתי, גם אם תסיט את הצלחת לקליטה של לווין אחר עדיין אין להם שום דרך לאיים בתביעה כלשהי.
בקיצור - השאירו? עשו בה כרצונכם!
כיוון ל 7W - חברו ממיר, כוונו לתדר 11938 V, הזיזו את הצלחת לאט ומעט שמאלה (כאשר מסתכלים על הצלחת מלפנים) והורידו מעט את זוית ההרמה. עשו זאת לאט עד לקבלת קליטה מירבית. בהצלחה.
(הדברים האמורים הם דעתי האישית ואינם המלצה לעבור עבירה כלשהי)
זורו44
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
שליחה
מקסימום כשישאלו באבוכאביר על מה נעצרתם
תגידו שחיפשתם לווין ריגול ערבי ,בשביל הפוזה
תיזהרו מדודו שלא תיקחו לו את הרייטינג