מה עדיף בהגדרות וידאו בסטרימר- 50 או 60 הרץ?
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
לפני רגע כתבו פה למעלה שמצב AUTO לא רצוי, אז עכשיו אני כבר לא מבין מה עדיף.
- Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
יש פה בלבול - זה 2 דברים שונים.
בהגדרת הרזולוציה, עדיף לא לשים AUTO אלא או על פי הרזולוציה של החומר המשודר או ברזולוציה המקסימלית שהטלביזיה שלך יכולה לקלוט (שאז היא תעשה UPSCALE לתכנים שברזולוציה הנמוכה יותר).
AUTO FRAME RATE זה דבר אחר לגמרי. על מנת שהוא יעבוד, כמוסבר בWIKI לעיל, אתה צריך להגדיר כפי שכתוב שם. בפופקורן וב HDX זה כרוך גם בהגדרת הרזולוציה וגם בהגדרת הFRAME RATE
בקיצור, אם אתה רוצה AUTO FRAME RATE אין לך ברירה אלא להגדיר רזולוציה על 720P 60HZ או 1080P 60HZ, לפי מה שהטלביזיה שלך יכולה לקלוט...
בהגדרת הרזולוציה, עדיף לא לשים AUTO אלא או על פי הרזולוציה של החומר המשודר או ברזולוציה המקסימלית שהטלביזיה שלך יכולה לקלוט (שאז היא תעשה UPSCALE לתכנים שברזולוציה הנמוכה יותר).
AUTO FRAME RATE זה דבר אחר לגמרי. על מנת שהוא יעבוד, כמוסבר בWIKI לעיל, אתה צריך להגדיר כפי שכתוב שם. בפופקורן וב HDX זה כרוך גם בהגדרת הרזולוציה וגם בהגדרת הFRAME RATE
בקיצור, אם אתה רוצה AUTO FRAME RATE אין לך ברירה אלא להגדיר רזולוציה על 720P 60HZ או 1080P 60HZ, לפי מה שהטלביזיה שלך יכולה לקלוט...
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
הבנתי. אני אנסה לשחק עם ההגדרות האלה ולראות כמה זה משפיע
- dpklain
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
תודה,הבנתי.Newboy כתב:יש פה בלבול - זה 2 דברים שונים.
בקיצור, אם אתה רוצה AUTO FRAME RATE אין לך ברירה אלא להגדיר רזולוציה על 720P 60HZ או 1080P 60HZ, לפי מה שהטלביזיה שלך יכולה לקלוט......
אני הגדיר מחדש לפי ההסבר שלך.
- yehudabb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
יש למישהו מושג לגבי השאלה שלי האם ה פלזמה שלי PS42Q91H תומכת ב 24FPS ?