החלטה טובה (ומפליא לטובה כשזה בא מלבנת) אך זה די חסר משמעות, כי באופן מעשי כבר הרבה זמן שלא ממש מצנזרים.
תמיד מפליא אותי (גם פה בשרשור) ובוודאי אצל האמריקאים, שאנשים מודאגים מזה שילדים יראו אברי מין או יחסי מין, אך לא ממש מוטרדים מהאלימות הקשה שהם רואים בקלות.
מסתבר שמה שמפריע להרבה הורים זה בכלל לא ההשפעה השלילית שיכולה להיות לסרט על הילד, אלא בעיקר המבוכה של עצמם.
תבוטל הצנזורה על סרטים
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
משה
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
אין לך מושג כמה שאתה טועה, תערוך חיפוש קצר בגוגל ל"צנזורה ישראלית" ונמשיך את השיחהmoco כתב:החלטה טובה (ומפליא לטובה כשזה בא מלבנת) אך זה די חסר משמעות, כי באופן מעשי כבר הרבה זמן שלא ממש מצנזרים....
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
שים לב למילה "ממש".
לפני 30 שנה הנושא הזה היה הרבה פעמים בכותרות ובשיח הציבורי. ב20 שנה האחרונות ממש לא.
לדעתי, אם הם בכל זאת צינזרו משהו זה היה כדי "להצדיק" את תפקידם, הרי אם היו יושבים אנשים ולא פוסלים שום דבר זו הייתה הודאה בכך שאינם נחוצים.
אני אגיד לך עוד משהו, לימור לבנת לא הייתה עושה בחיים צעד כזה, אם הוא היה שנוי במחלוקת ונמצא בדיון ציבורי (כמו שהיה בעבר הרחוק).
לפני 30 שנה הנושא הזה היה הרבה פעמים בכותרות ובשיח הציבורי. ב20 שנה האחרונות ממש לא.
לדעתי, אם הם בכל זאת צינזרו משהו זה היה כדי "להצדיק" את תפקידם, הרי אם היו יושבים אנשים ולא פוסלים שום דבר זו הייתה הודאה בכך שאינם נחוצים.
אני אגיד לך עוד משהו, לימור לבנת לא הייתה עושה בחיים צעד כזה, אם הוא היה שנוי במחלוקת ונמצא בדיון ציבורי (כמו שהיה בעבר הרחוק).
משה
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
לחלוטין מסכים איתךmoco כתב:תמיד מפליא אותי (גם פה בשרשור) ובוודאי אצל האמריקאים, שאנשים מודאגים מזה שילדים יראו אברי מין או יחסי מין, אך לא ממש מוטרדים מהאלימות הקשה שהם רואים בקלות.
מסתבר שמה שמפריע להרבה הורים זה בכלל לא ההשפעה השלילית שיכולה להיות לסרט על הילד, אלא בעיקר המבוכה של עצמם....
Need more cowbell