תבוטל הצנזורה על סרטים

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

החלטה טובה (ומפליא לטובה כשזה בא מלבנת) אך זה די חסר משמעות, כי באופן מעשי כבר הרבה זמן שלא ממש מצנזרים.

תמיד מפליא אותי (גם פה בשרשור) ובוודאי אצל האמריקאים, שאנשים מודאגים מזה שילדים יראו אברי מין או יחסי מין, אך לא ממש מוטרדים מהאלימות הקשה שהם רואים בקלות.
מסתבר שמה שמפריע להרבה הורים זה בכלל לא ההשפעה השלילית שיכולה להיות לסרט על הילד, אלא בעיקר המבוכה של עצמם.
משה

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73412
שם מלא: ערן

שליחה

moco כתב:החלטה טובה (ומפליא לטובה כשזה בא מלבנת) אך זה די חסר משמעות, כי באופן מעשי כבר הרבה זמן שלא ממש מצנזרים.
...
אין לך מושג כמה שאתה טועה, תערוך חיפוש קצר בגוגל ל"צנזורה ישראלית" ונמשיך את השיחה :wink:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

שים לב למילה "ממש".
לפני 30 שנה הנושא הזה היה הרבה פעמים בכותרות ובשיח הציבורי. ב20 שנה האחרונות ממש לא.
לדעתי, אם הם בכל זאת צינזרו משהו זה היה כדי "להצדיק" את תפקידם, הרי אם היו יושבים אנשים ולא פוסלים שום דבר זו הייתה הודאה בכך שאינם נחוצים.
אני אגיד לך עוד משהו, לימור לבנת לא הייתה עושה בחיים צעד כזה, אם הוא היה שנוי במחלוקת ונמצא בדיון ציבורי (כמו שהיה בעבר הרחוק).
משה

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

moco כתב:תמיד מפליא אותי (גם פה בשרשור) ובוודאי אצל האמריקאים, שאנשים מודאגים מזה שילדים יראו אברי מין או יחסי מין, אך לא ממש מוטרדים מהאלימות הקשה שהם רואים בקלות.
מסתבר שמה שמפריע להרבה הורים זה בכלל לא ההשפעה השלילית שיכולה להיות לסרט על הילד, אלא בעיקר המבוכה של עצמם.
...
לחלוטין מסכים איתך (Y)
Need more cowbell

חזור אל “סרטים וטלויזיה”