TANNOY OXFORD
- רפי_א
-
- גורו

- תגובות: 830
איך אמר jac23 אלו הרמקולים שהיו ברשות השידור......תיסלאם על הבקיאות.....הם לא היו.זה עדיין המוניטור שלי שם עד היום.
הרמקול הזה עד היום הוא המוניטור שחי ונושם באולפנים......ופגעי הזמן לא הזיזו לו.
הוא החליף את האלטקים והג'י בי אלים.
( אגב מרטין....הבחור שהכנסנו לתערוכה האחרונה בכפר המכביה הוא היה זה שבחר ברמקול הזה כמוניטור. גם אם היו טובים יותר הייתה מיגבלת תקציב והוא היה כביכול למוצלח ביותר. אגב לטענתו.....הוא לוקה קצת במיד )
בקיצור ויק............זה רמקול טוב.
אתה רוצה לשמוע אותו??????. שלח לי מסר בפרטי ואנסה לעזור לך.
לילה טוב
רפי
הרמקול הזה עד היום הוא המוניטור שחי ונושם באולפנים......ופגעי הזמן לא הזיזו לו.
הוא החליף את האלטקים והג'י בי אלים.
( אגב מרטין....הבחור שהכנסנו לתערוכה האחרונה בכפר המכביה הוא היה זה שבחר ברמקול הזה כמוניטור. גם אם היו טובים יותר הייתה מיגבלת תקציב והוא היה כביכול למוצלח ביותר. אגב לטענתו.....הוא לוקה קצת במיד )
בקיצור ויק............זה רמקול טוב.
אתה רוצה לשמוע אותו??????. שלח לי מסר בפרטי ואנסה לעזור לך.
לילה טוב
רפי
-
Vick
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1323
ה-OXFORD כבר אצלי מנגנים...
מזמן לא התרגשתי מרמקול כמו שהתרגשתי מה-OXFORD הזה. בגללו לא התקרבתי למחשב אתמול. נסיתי לשמוע כמה שניתן מהאוספים שיש לי ופשוט זה נשמע אחרת לגמרי, אין מילים שיכולות לתאר מה בוקע מהתיבה הצנועה הזאת. ממש תענוג לאוזניים.
עופרצפריר, מצטער ידידי אבל אני החלטתי להשאיר אותם אצלי
ברצוני להודות לכל החברים שנתנו כאן את דעתן לגבי הרמקול הזה, כי כל מלה שנאמרה כאן הייתה 100% נכון. נראה לי שאני אתחיל לחפש עוד זוג כזה:)
הנה כמה תמונות חפוזות:
עופרצפריר, מצטער ידידי אבל אני החלטתי להשאיר אותם אצלי
ברצוני להודות לכל החברים שנתנו כאן את דעתן לגבי הרמקול הזה, כי כל מלה שנאמרה כאן הייתה 100% נכון. נראה לי שאני אתחיל לחפש עוד זוג כזה:)
הנה כמה תמונות חפוזות:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
כמה " הוופר שלו?
-
Vick
-
- חבר ותיק

10"Croc כתב:כמה " הוופר שלו?...
- ledirf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
תתחדש
איזה כיף !
איזה כיף !
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
אז בגודל כן קובע?Vick כתב:10"Croc כתב:כמה " הוופר שלו?......
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
Vick,תתחדש, מכל הלב.
לא היה לי ספק, אפילו לרגע- שתיקח את הרמקול.{איך אפשר שלא}
למרות שאתמול תהיתי לעצמי,מה הסיבה שאתה לא מגיב/מחובר? אבל עכשיו
התבהרה כל התמונה.
דרך אגב,הרמקול ניראה שמור מאוד, ומטופל להפליא
איך הוא נישמע? אני נוטה להאמין שמקסים - למה? TANNOY כבר אמרנו..
עופר.
============================
לא היה לי ספק, אפילו לרגע- שתיקח את הרמקול.{איך אפשר שלא}
למרות שאתמול תהיתי לעצמי,מה הסיבה שאתה לא מגיב/מחובר? אבל עכשיו
התבהרה כל התמונה.
דרך אגב,הרמקול ניראה שמור מאוד, ומטופל להפליא
איך הוא נישמע? אני נוטה להאמין שמקסים - למה? TANNOY כבר אמרנו..
עופר.
============================
-
Vick
-
- חבר ותיק

אכן שמורים מאוד מאוד, לא יאומן כמה הם שמורים, אפילו המדבקות של ה-S/N ישנם מאחור. הדרייברים חדשים לגמרי עדיין מבריקים כמו חדשים. לא יאומן!
לגבי איך זה נישמע, מה אני אגיד, קשה לתאר במילים. זה נישמע מאוד מאוד איכותי, בכלל שונה מרמקול רגיל איכותי. כאילו שיש בתוכו קריין עם קול ערב ואיכותי שיושב בתוך אולפן מקצועי מטופל אקוסטית ואני לא מגזים, זאת התחושה שהוא נותן.
נאמר כאן שהרמקול הזה יכול לתת בראש להרבה רמקולים חדשים שנמצאים היום בשוק, ובצדק.
שוב תודה לכולם!
לגבי איך זה נישמע, מה אני אגיד, קשה לתאר במילים. זה נישמע מאוד מאוד איכותי, בכלל שונה מרמקול רגיל איכותי. כאילו שיש בתוכו קריין עם קול ערב ואיכותי שיושב בתוך אולפן מקצועי מטופל אקוסטית ואני לא מגזים, זאת התחושה שהוא נותן.
נאמר כאן שהרמקול הזה יכול לתת בראש להרבה רמקולים חדשים שנמצאים היום בשוק, ובצדק.
שוב תודה לכולם!
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- י.לוי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 214
כתבת:Vick כתב:אכן שמורים מאוד מאוד, לא יאומן כמה הם שמורים, אפילו המדבקות של ה-S/N ישנם מאחור. הדרייברים חדשים לגמרי עדיין מבריקים כמו חדשים. לא יאומן!
שוב תודה לכולם!...
"כאילו שיש בתוכו קריין עם קול ערב ואיכותי שיושב בתוך אולפן מקצועי מטופל אקוסטית"
זו הגדולה של טאנוי. מייד מדהים באיכותו. היו לי מספר רמקולים שלהם וגם היום אני בעליהם הגאה של זוג D700+סנטר D750 , מסדרת הדפיניישן וכולם ללא יוצא מן הכלל משתבחים במייד חבל"ז. גם באס לא חסר להם אבל החלק החזק הוא המייד.
לצפות בסרט ולשמוע את הדיבור, רעש המסוקים וכו.. מגיע מהסנטר הזה זו פשוט חוויה אודיופילית.
יואב
- itzo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1347
אכן מיד מדהים לטאנוי, והבאס הוא בהחלט לא ביישן לעומת רמקולים אודיופילים אחרים.
לזכר ה- D500
לזכר ה- D500