איכות ירודה ביחס למחיר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
yababa
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אתייחס רק למה שציינת בהודעת הפתיחה, ולא לסידור הגרוע באופן כללי עליו קיבלת כבר מספיק הערות :)
כשאני שומע שירים, יש הרגשה של חוסר בצלילים הגבוהים, גם עם הגברת הטרבל עד הסוף, עדין זה לא מספיק
ביחס לATP3 שבמחשב.
...
בהנחה שזו לא הגזמה ספרותית, כלומר: הטרבל מוגבר עד הסוף ועדיין שומעים פחות טרבל מאשר ב-ATP3 (בהנחה ששם הטרבל לא מוגבר עד הסוף), אני מציע את הבדיקות הבאות:

1. האם הרמקולים מחוברים למוצא main output במגבר או למוצא אחר כלשהו?
2. רמקולים מסידרה Q הם bi-wireable, בכל רמקול יש 4 מחברים. שמת לב לזה שיש 4 מחברים ורק לשניים מהם חיברת כבל?
האם זוגות המחברים שלך מקוצרים היטב ע"י פלטות מתכת (סדרת Qx5 / Qx5.2 או כבל קצר נוסף (סדרת iQ)?

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #22 

kobishamir כתב: המקור הוא DVD של גרץ ב-200 שקל (עלוב עלוב עלוב, נכון :( ).
...
לא רק שזה מאד נכון, על זה ייאמר: Garbage in garbage out....

לגבי ה-ATP3, תרשה לי לנחש שהם מונחים על שולחן העבודה שלך ואתה יושב במרחק של חצי מטר לכל היותר, בסיטואציה כזו, הנקראת Near Field, החדר כמעט לא משפיע על ההאזנה. לעומת זאת בסלון, אתה די רחוק מהרמקולים ואתה שומע יותר החזרים מהחדר מאשר את הצלילים המקוריים של הרמקולים.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #23 

לדעתי הפיתרון הרבה יותר פשוט:

במערכת אתה שומע על מצב "פלאט" או בוסט קטן מאוד של באס וטרבל ובמחשב בטח יש לך אקולייזר שנותן בוסט של 15DB ל8K ומעלה.

אני צודק?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”