קרה לכם כבר שפשוט איבדתם עניין בסדרה?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

Heroes ו Prison break בבירור. במיוחד Heroes ששם כולם נראים כאילו דופקים כרטיס. סדרה שהתחילה כמו X-Men ללא מדים מטופשים נגמרת כמו בברלי הילס 90210.כאשר השאלה היחידה המעניינת שנותרה בסדרה היא האם קלייר טכנית יכולה לאבד בתולים
Need more cowbell

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

Pavelz כתב:השאלה היחידה המעניינת שנותרה בסדרה היא האם קלייר טכנית יכולה לאבד בתולים
...
:lol: :lol:
וואו, זה שווה דיון נפרד :lol:

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

לעומת זאת יש סדרות שממש מביאים את החשק לעוד. סדרות עם שחקנים מצויינים, עלילה חכמה מרתקת ומצחיקה ובימוי ותסריט שלא מתפוצצים מרוב חשיבות עצמית והתנפחות. משהו כמו.....המפענחת.

קיירה סדג'וויק פשוט מבריקה. האינטרקציה בין הדמויות לא מפסיקה לשעשע ויש פרקים ששמורים לנצח אצלי ביס מקס (כמו הפרק שבו בלווית השוטר מתגלגלות שתי גופות מתוך הארון - האחת של בחורה ערומה - ואחד השוטרים לוחש לחברו שבסופו של דבר כן אפשר לקחת את זה איתך לעולם הבא).

ומה ההבדל בין סידרה זו לבין יתר הסדרות שהתחילו נפלא ונזנחו אחרי שהבנו שהיוצרים מושכים אותנו מפרק לפרק בהבטחות שאוטוטו מתגלה הפתרון לתעלומה שנחשפה בעונה הקודמת? ההבדל הוא בכך שבמקרה של המפענחת כל פרק יכול לעמוד בפני עצמו ולכן הוא חייב לרתק את הצופה באותה מידה כמו הפרקים האחרים ולא להסתמך מריחת הצופים לאורך כל העונה בהבטחות שממש עכשיו, או בפרק הבא, תגלו את כל הסודות שהוסתרו מכם ב 3270 הפרקים הקודמים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

guyezra כתב:
Pavelz כתב:השאלה היחידה המעניינת שנותרה בסדרה היא האם קלייר טכנית יכולה לאבד בתולים
...
...
:lol:
מאיפה זה בא לך?....
הרגת אותי :lol:

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

sam22 כתב:
guyezra כתב:
...
...
:lol:
מאיפה זה בא לך?....
הרגת אותי :lol:
...
מכאן:
http://heroeswiki.com/Theory:Claire_Bennet
8)
Need more cowbell

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005

שליחה

גיבורים הפסקתי לראות בפרק השלישי של העונה השלישית נדמה לי. פשוט היה משעמם. וואלה לא חסר לי :)
גם יריחו פשוט הפסקתי לראות בתחילת העונה השנייה למרות שאת הסדרה הזאת אף פעם לא ממש הערצתי.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”