קרה לכם כבר שפשוט איבדתם עניין בסדרה?
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
Heroes ו Prison break בבירור. במיוחד Heroes ששם כולם נראים כאילו דופקים כרטיס. סדרה שהתחילה כמו X-Men ללא מדים מטופשים נגמרת כמו בברלי הילס 90210.כאשר השאלה היחידה המעניינת שנותרה בסדרה היא האם קלייר טכנית יכולה לאבד בתולים
Need more cowbell
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
Pavelz כתב:השאלה היחידה המעניינת שנותרה בסדרה היא האם קלייר טכנית יכולה לאבד בתולים...
וואו, זה שווה דיון נפרד
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
לעומת זאת יש סדרות שממש מביאים את החשק לעוד. סדרות עם שחקנים מצויינים, עלילה חכמה מרתקת ומצחיקה ובימוי ותסריט שלא מתפוצצים מרוב חשיבות עצמית והתנפחות. משהו כמו.....המפענחת.
קיירה סדג'וויק פשוט מבריקה. האינטרקציה בין הדמויות לא מפסיקה לשעשע ויש פרקים ששמורים לנצח אצלי ביס מקס (כמו הפרק שבו בלווית השוטר מתגלגלות שתי גופות מתוך הארון - האחת של בחורה ערומה - ואחד השוטרים לוחש לחברו שבסופו של דבר כן אפשר לקחת את זה איתך לעולם הבא).
ומה ההבדל בין סידרה זו לבין יתר הסדרות שהתחילו נפלא ונזנחו אחרי שהבנו שהיוצרים מושכים אותנו מפרק לפרק בהבטחות שאוטוטו מתגלה הפתרון לתעלומה שנחשפה בעונה הקודמת? ההבדל הוא בכך שבמקרה של המפענחת כל פרק יכול לעמוד בפני עצמו ולכן הוא חייב לרתק את הצופה באותה מידה כמו הפרקים האחרים ולא להסתמך מריחת הצופים לאורך כל העונה בהבטחות שממש עכשיו, או בפרק הבא, תגלו את כל הסודות שהוסתרו מכם ב 3270 הפרקים הקודמים.
קיירה סדג'וויק פשוט מבריקה. האינטרקציה בין הדמויות לא מפסיקה לשעשע ויש פרקים ששמורים לנצח אצלי ביס מקס (כמו הפרק שבו בלווית השוטר מתגלגלות שתי גופות מתוך הארון - האחת של בחורה ערומה - ואחד השוטרים לוחש לחברו שבסופו של דבר כן אפשר לקחת את זה איתך לעולם הבא).
ומה ההבדל בין סידרה זו לבין יתר הסדרות שהתחילו נפלא ונזנחו אחרי שהבנו שהיוצרים מושכים אותנו מפרק לפרק בהבטחות שאוטוטו מתגלה הפתרון לתעלומה שנחשפה בעונה הקודמת? ההבדל הוא בכך שבמקרה של המפענחת כל פרק יכול לעמוד בפני עצמו ולכן הוא חייב לרתק את הצופה באותה מידה כמו הפרקים האחרים ולא להסתמך מריחת הצופים לאורך כל העונה בהבטחות שממש עכשיו, או בפרק הבא, תגלו את כל הסודות שהוסתרו מכם ב 3270 הפרקים הקודמים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
guyezra כתב:Pavelz כתב:השאלה היחידה המעניינת שנותרה בסדרה היא האם קלייר טכנית יכולה לאבד בתולים...![]()
![]()
וואו, זה שווה דיון נפרד...
מאיפה זה בא לך?....
הרגת אותי
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
מכאן:sam22 כתב:guyezra כתב:Pavelz כתב:השאלה היחידה המעניינת שנותרה בסדרה היא האם קלייר טכנית יכולה לאבד בתולים...![]()
![]()
וואו, זה שווה דיון נפרד...![]()
מאיפה זה בא לך?....
הרגת אותי...
http://heroeswiki.com/Theory:Claire_Bennet
Need more cowbell
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1005
גיבורים הפסקתי לראות בפרק השלישי של העונה השלישית נדמה לי. פשוט היה משעמם. וואלה לא חסר לי 
גם יריחו פשוט הפסקתי לראות בתחילת העונה השנייה למרות שאת הסדרה הזאת אף פעם לא ממש הערצתי.
גם יריחו פשוט הפסקתי לראות בתחילת העונה השנייה למרות שאת הסדרה הזאת אף פעם לא ממש הערצתי.