השדרוג הבא: מחפש DAC לשדך לSB3 - אשמח להצעות...

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778

שליחה

ההייפ של הזאולו ברשת נובע מכמות השדרוגים הפוטנציאלית המטורפת שלו, לראיה מוד הזאפ פילטר וה OMZ בנוסף לשדרוגים של קבלים ו- OPAMP שעם ידע מינימלי באלקטרוניקה אפשר לבצע.
זה DAC עם קבלות. גרסת הסטנדרט שלו, כמו שמתן אמר, לא מלהיבה במיוחד. אבל יש הרבה גרסאות ויש גם בלוחות בhead-fi דברים מעניינים, מציע לך לבדוק על בסיס יומי.

amit145 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793

שליחה

מתן,

דיברת על DAC שמוצע למכירה בתקציב שלי - על מה דיברת?
לזה התכוונתי כשביקשתי פרטים

amit145 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

נתקלתי בלוחות ב DAC של Orelle דגםם DA188
מישהו שמע/מכיר?

yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756

שליחה

יש DAC NOS של Valab באיביי בסביבות ה 200$.
התגובות ברשת פשוט מעולות (וזה מ users ולא מ reviews "משוחדים").
אנשים כתבו שהם החליפו את ה bel canto dac 3 בממיר הזה.
יצא לי להתכתב עם הבחור מספר פעמים והוא משתמש ברכיבים מאוד איכותיים.
מאחר שגם אני מחפש ממיר ל SB3...
שאלתי אותו שאלה על אחד האספקטים החשובים לי במיוחד והוא הטיפול בג'יטר - למשל reclocking בממיר.
התשובה שקיבלתי היא שיש גרסה עתידית שתתן שיפור סאונד משמעותי למעגל שקיים למשל ב Gigalab (שזה המעגל שלו דרך אגב).

למישהו במקרה יצא לשמוע את הממיר הזה?

amit145 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

גם התגובות על ה Beresford TC-7510 ברשת אדירות..
מישהו אמר שהוא נשמע במערכת שלו יותר טוב מהבנצ'מרק DAC1
יוצא 125 ליש"ט כולל משלוח לארץ
דיי מפתה אני חייב לומר

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290

שליחה

בשביל 125GBP למה אתה מתלבט כל כך?
הרי אתה משתמש מגבר AV - לא תיבנה כאן מערכת רפרנס.
אני קניתי את הזאולו D3 בתור פתרון ביניים - והוא נשמע יפה מאד (גם הגירסא הבסיסית).
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387

שליחה

לקחת את הפורומים בערבון מוגבל. תמיד!
למשל, ה- BENCHMARK הזה הוא לא BENCHMARK לשום דבר. אין בממיר הזה שום דבר מיוחד. ה- APOGEE MINI DAC נשמע טוב כמוהו אם לא יותר, ועלותו זהה.

עמית , אם אתה לא בענין של לכתת רגלייך ולשמוע ממירים שיש לחבר'ה פה בארץ, אתה יכול לקנות אחד מהממירים האלה ומקסימום למכור אותו אח"כ. הסחר במוצרים האלה הוא יחסית קל ואפשר להעיף דברים מהר (בחו"ל כמובן. פה יפשיטו לך את המכנסיים לפני שישקלו להסתכל על המוצר שלך).
על כל DAC שני יגידו שהוא נפלא ומדהים ותמורה נהדרת למחירו. בין השאר משום שזול לייצר את הדברים האלה בימינו. אבל ליפול על מוצר שעושה לך את זה, זאת משימה קשה בהרבה ורק אתה תוכל לעשות את זה.

אני חוזר על המלצת קודמיי להעלות את התקציב קצת ולכוון לממיר בכיוון ה- $600, $700 ולחפשו ביד שניה.

ניסיתי לשלוח לך מסר פרטי וזה לא עובד משום מה. מוזמן לכתוב לי לאימייל ונמשיך משם: matanoosh @ gmail.com

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

לקחת את הפורומים בערבון מוגבל. תמיד!
...
כולל HomeTheater.co.il? :wink:

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

דווקא פחות, מיכאל :). כאן לדעתי יש הרבה פחות אינטרסים מסחריים שמניעים את הגלגלים. לפחות היתרון שבלהיות מדינת עולם שלישי מבחינת היצע האודיו הוא שיש פחות כוחות נסתרים.
אותי הורג כל פעם מחדש שאני מקבל הפניה של יצרן אל חוות דעת בפורום עאלק, שנשלחה כפוסט בפורום שממומן על ידי אותו יצרן. זה מגוחך.

yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

matanoosh כתב:דווקא פחות, מיכאל :). כאן לדעתי יש הרבה פחות אינטרסים מסחריים שמניעים את הגלגלים. לפחות היתרון שבלהיות מדינת עולם שלישי מבחינת היצע האודיו הוא שיש פחות כוחות נסתרים.
אותי הורג כל פעם מחדש שאני מקבל הפניה של יצרן אל חוות דעת בפורום עאלק, שנשלחה כפוסט בפורום שממומן על ידי אותו יצרן. זה מגוחך.
...
מתן,
באיזה ממיר אתה משתמש כרגע?

gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427

שליחה

עמית שלום.
יש לי את הממיר של BERESFORD
אני עדיין מתלבט אם הוא משפר לי את הצליל במערכות שלי.
הוא מאד ידידותי למשתמש כיוון שיש לו 4 כניסות, 2 יציאות אחת מהן משתנה עם כתפור ווליום לכן הוא יכול לשמש כפרה אמפליפייר וכן יציאות אוזניות עם ווליום משתנה.
אגב באחד ה REVIEWS שעשו לו הוושה ל BENCHMARK והשתווה לו.

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יובל, אני משתמש בממיר של Isabellina RED WINE AUDIO עם מקדם פלצנות ופורומים גבוה :). עם זאת, הוא ממיר טוב לדעתי. לא שהיו לי הרבה מקורות להשוואה אבל הוא בהחלט מוצר מענין ונותן אצלי תוצאה מוזיקלית מאד.

amit145 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

gab,

למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאתה עדיין מתלבט אם הוא משפר לך את הצליל?
תוכל לתת יותר פרטים על הסטאפ שלך?

yuvalb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

matanoosh כתב:יובל, אני משתמש בממיר של Isabellina RED WINE AUDIO עם מקדם פלצנות ופורומים גבוה :). עם זאת, הוא ממיר טוב לדעתי. לא שהיו לי הרבה מקורות להשוואה אבל הוא בהחלט מוצר מענין ונותן אצלי תוצאה מוזיקלית מאד.
...
(Y)
אמור להיות ממיר מעולה...
ל Red Wine יש מוצרים טובים שמסקרנים אותי מזה זמן רב, בעיקר עקב השימוש שלהם בסוללות והעובדה שהם בעצם מבודדים מרשת החשמל.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

matanoosh כתב:יובל, אני משתמש בממיר של Isabellina RED WINE AUDIO עם מקדם פלצנות ופורומים גבוה :). עם זאת, הוא ממיר טוב לדעתי. לא שהיו לי הרבה מקורות להשוואה אבל הוא בהחלט מוצר מענין ונותן אצלי תוצאה מוזיקלית מאד.
...
16/44.1?
אין לך high-res?

gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427

שליחה

אצלי ה BERESFORD מחובר ל-AUDIOLAB 8000 ול- ZENSONIC 500 שהוא סטרימר עם DVD שעושה לסרטים HD UPSCALING והDAC שלו לא רע בכלל. בסוף הדרך יש רמקולים רצפתיים של MORELUSA שמחווטים עם כבלים של מונסטר. שם אני לא מרגיש שינוי משמעותי אבל שם גם יש בעיות אקוסטיות משמעותיות שעדיין לא פתרתי .. בסטאפ אחר בחדר השינה שם יש סנסוי 317 ומקור של אונקיו עם רמקולים רצפתליים של CELESTION כן שומעים שיפור די ניכר בצליל - הבאס טוב יותר והדוק יותר, יש במה קצת יותר טובה והמצילות לגודמא נשמעות יותר אמיתיות ויתכן כי הCD של אונקיו לא משהו בהשוואה לצליל של הסטרימר.
בנוסף האינטרקונקטים שהוספתי כעת לא משהו ולמיטב ניסיוני יכול להיות שגם הם אשמים חלקית.
מעניין לציין שקיבלתי את הברספורד עם כבל חשמל איכותי ויקר והחלפת הכבל הסטנדרטי של האודיולאב בכבל השני עשה שינוי משמעותי לעומק והדינמיות של הצליל.

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

1. יובל, אתה מוזמן לשמוע. לדעתי ענין הבטריות הוא יותר גימיק שיווקי מכל דבר אחר, אבל יש לזה גם יתרונות נוחות - לא צריך להתלבט איזה כבל חשמל לקנות. ובמקרה שלי, לצערי, זה חוסך הרבה כסף :).
2. מיכאל, אכן אין לו HI RES. קיבלתי אתמול הרצאה טלפונית מאלפת מפי הצדיק והמקובל יאיר פורמן שהסביר לי למה לדעתו high-res הוא חסר משמעות בממירים אלא אם כן עושים שם הנדסה היסטרית ועלותם היא אלפי דולרים רבים. היה מענין לשמוע.
3. עמית, לך לשמוע! אתה יכול לשאול כאן אנשים עד מחר מה הסט-אפים שלהם. עד שלא תכתת את רגלייך אליהם לא יהיה לך מושג קלוש. זה כמו לנסות להחליט איזה אוכל אתה אוהב באמצעות סקר.

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290

שליחה

matanoosh כתב:1. יובל, אתה מוזמן לשמוע. לדעתי ענין הבטריות הוא יותר גימיק שיווקי מכל דבר אחר, אבל יש לזה גם יתרונות נוחות - לא צריך להתלבט איזה כבל חשמל לקנות. ובמקרה שלי, לצערי, זה חוסך הרבה כסף :).
2. מיכאל, אכן אין לו HI RES. קיבלתי אתמול הרצאה טלפונית מאלפת מפי הצדיק והמקובל יאיר פורמן שהסביר לי למה לדעתו high-res הוא חסר משמעות בממירים אלא אם כן עושים שם הנדסה היסטרית ועלותם היא אלפי דולרים רבים. היה מענין לשמוע.
3. עמית, לך לשמוע! אתה יכול לשאול כאן אנשים עד מחר מה הסט-אפים שלהם. עד שלא תכתת את רגלייך אליהם לא יהיה לך מושג קלוש. זה כמו לנסות להחליט איזה אוכל אתה אוהב באמצעות סקר.
...
מה זה "הנדסה היסטרית"?
רוב המשתמשים ב HI RES דווקא טוענים לשיפור ניכר וחווית שמיעה יותר חלקה ו"אנלוגית" שמזכירה תקליטי ווניל (רק ללא הפיצפוצים ברקע)...
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

זה לא בגלל הממיר, זה בגלל המידע. גם אצלי HI RES נשמע טוב יותר מ 16 BIT.

הנדסה היסטרית זו הנדסה שמסוגלת להתמודד עם קצב המידע האדיר שזורם ב- 24BIT/96 (שלא לדבר על 192KHZ). הג'יטר בקצבים כאלה מוכפל ומשולש בגלל הקצבים הגבוהים. אתה רוצה הסבר יותר ברור ומושכל? בשביל זה יש פורמן.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

liorms כתב:[1.]

מה זה "הנדסה היסטרית"?
רוב המשתמשים ב HI RES דווקא טוענים לשיפור ניכר וחווית שמיעה יותר חלקה ו"אנלוגית" שמזכירה תקליטי ווניל (רק ללא הפיצפוצים ברקע)...
...
וואו , לפחות אתה וכול המשתמשים האלו מודים שהוויניל יותר טוב ?!!!! :lol: :lol:

לפותח השירשור
אני גם לא חושב שיש הרבה טעם ללכת על ממיר של 200 דולר ולא משנה אם זה DIY או לא , פשוט כול הטכנולוגיה הדרושה לקבל אות טוב היא דושת צ'יפים שעולים כסף וחיווט ו.....
לא ממש נראה לי שתוכל לקבל מוצר טוב במחירים האלו לדעתי עדיף שתחסוך קצת ותגדיל את התקציב , ותקנה משהו טוב משומש

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”