שירות א.ל.מ /מיניליין/סמליין סמסונג A650

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
oferab
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 756

שליחה

הנה דוגמא למי שממליץ כל הזמן על היבואנים הרשמים, שבנוסף לכל גובים מחירים שערוריתיים
מדוגמא אחרת בפורום, דווקא היבואן המקביל יצא הרבה יותר בסדר

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14370

שליחה

9000es כתב:טלHD שלום לך .

גש לכל חנות שיש לא.ל.מ או לחנויות שהם משווקות מורשות של מיני ליין .
ותראה עם הבעיה הזאת קיימת בכל המסכים .
לי זה נראה סיפור מארץ הסיפורים .
המסך הזה מגיע עם גימור מעולה שלא יספרו לך כל מיני סיפורים .

דרוש החלפה מיידית בלי שום פשרות . תנסה להיתקשר למיני ליין לבקש את חן הראל מנהל מחלקת אלקטרוניקה .
ותראה מה תהיה תשובתו מנסיון השהיה לי איתו הוא יודע לטפל הייטב בבעיות שנוצרו ללקוחות .

בהצלחה (Y)
...

9000es, מיניליין אומרים שה"בעיה " קיימת בכל הסידרה, אז אין להם טעם להחליף לי מסך...

ו... דיברתי עם שירות מיניליין והתשובה שלהם על השאלה "האם הבעייה באמת זה קיימת בכל המסכים בסידרה?" היתה "תרשה לנו לשמור על זכות השתיקה" !!!
ואם זו תשובה לא הזויה אז מה כן הזוי?!

oferab, לא הבנתי את תגובתך. איפה הדוגמא?

ו...הגעתי גם לשוחח עם חן הראל הנחמד שאמר שאין לו מושג על ה"בעיה" אבל שאפנה לשירות ואמלא דו"ח ונראה מה נעשה עם זה....בקיצור תשובה יפה ל"לך חפש את החברים שלך"....

מה עושים? באמת שהצליחו לייאש אותי.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

טל, תכתוב מכתב ותשמור את השתלשלות העניינים, אם אחרי כל זה תקבל תשובה לא נאותה, תעלה לכאן את כל ההשתלשלות.
קשר עם חנות או לא - קשר עם הקונים מתמצה כאן ובעוד פורומים, אם הם יצטיירו לא טוב וככאלו שמתעלמים ומזלזלים אנשים יחשבו פעמיים לפני רכישת מסך שלהם, או לפחות יורידו להם נקודה בנושא השירות.זה כבר כואב.
Vocare Ad Regnum

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510

שליחה

טלHD

לכאורה התשובה של מיני-ליין (שומרים על זכות השתיקה) די לטובתך. אם הם לא מודים שהבעיה קיימת בכל המסכים אז מבחינתך (ומבחינת א.ל.מ.) הבעיה בדגמים החדשים לא קיימת ולכן חובתם להחליף לך את המסך.
אני יודע שזה יותר קל לתת עצות מאשר לבצע אותם אבל חשוב שתדע שחובת ההוכחה חלה עליהם ולא להפך. כמו ש TANDBERG כתב, תנסה לשלוח מכתב רשום שמפרט את הבעיה ותבקש תשובה בכתב, גם מ א.ל.מ. וגם ממיני-ליין. לפעמים אין ברירה וחייבים ללכת למשפט. בדרך כלל העניין נסגר לפני שזה בכלל מגיע לשופט.

אני מניח שאין לך את הרצון והסבלנות לזה, אבל לפחות בפורום הזה השגת משהו. עכשיו א.ל.מ. ומיני-ליין נרשמו בתודעה כחנות/יבואן שלא רצוי להתקרב אליו (לפחות מבחינתי).
מוטי

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

motico, תודה על ההמלצה למה שהצעתי לעשות. אבל אל תמהר לשפוט ידידי, ייתכן מאוד וסמליין יפתיעו. לגורמים גדולים לוקח יותר זמן לקבל ולבצע החלטותף עוד לא שמענו את המלה האחרונה מהם.
אני מאמין בלב שלם שהתכתבות תוציא מהם תגובה שתרצה את טל, ואם לא - היא תהיה בכתב ואז נוכל לדון אותם (סמליין) לחובה.
כבר שפטנו (אני מודה שהצטרפתי לעדר) יבואן מקביל ועוד כמה לכף חובה, הם הפתיעו מאוד בתגובה המקצועית ובמוכנות שלהם לרצות את אותו חבר עם או בלי מודעות למה שנכתב כאן בפורום. גם סמליין ביצעה שירות טוב עבור לקוח (תבדוק שרשור "כתם מוזר על המסך"). במבט לאחור, ציפינו לתגובה מעכשיו לעכשיו, אולם התגובה המעוכבת באה לא באיחור כה גדול ממה שחשבנו והלקוח יצא מרוצה.
טל - קצת סבלנות - אנחנו איתך. (Y)
Vocare Ad Regnum

motico
כתב
כתב
תגובות: 1510

שליחה

TANDBERG

אני אתך.
הלוואי ויפתיעו בתגובה חיובית. רובנו צרכני ציוד ובהחלט נשמח לשמוע שהכל בא על מקומו בשלום.

מה שמאד מכעיס זאת התשובה שלהם. זאת כבר סוג של תשובה/התחמקות ולא סתם גישוש.
אם זכור לך, בשרשור שפתחתי בנושא השרות של ניו-פאן, גם שם מה שבעיקר קומם אותי היתה התשובה של נציגת החברה. בערך באותה תקופה שפתחתי את השרשור מישהו אחר באתר היה די מרוצה משרות ניו-פאן לגבי בעיה שהייתה לו במסך. עד כמה שאני יודע הסיפור שלו עדיין לא הסתיים אבל לפחות הוא זכה להבטחה חיובית.
גם לי היתה סוג של הבטחה חיובית מחברת ניו-פאן אבל היא החזיקה מעמד רק חודש.

המסקנה שלי ממקרים אלו ודומיהם, שאין ממש מדיניות של חברה, ואם יש היא לא מוטמעת נכון. הפתרון תלוי במי איש הקשר שנמצא בצד השני של קו הטלפון. במקרה שלי, האדם הראשון שדיברתי אתו היה מאד חיובי והבטיח שיבואו לקראתי בתלונה שלי. עם האדם השני שדיברתי היה ברור כבר מהמשפט השני שלא יעזור לי כלום אפילו אם זאת בעיה בסיסית במוצר.

כאן לדעתי צדקת בדבריך שאם רוצים שמשהו יזוז צריך ליצור קשר עם מישהו מעל שרות הלקוחות.
באותה חברה, אחד בונה והשני הורס, והזיכרון שנשאר ברוב המקרים הוא של האחרון שאתו נוצר הקשר.
מוטי

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

טלHD כתב:
כהערת מסגרת, אין לי מושג מה הקשר המדוייק בין א.ל.מ לסמליין/מיניליין אבל אני בטוח שיש ..........אני עדיין ממתין קצת בהלם מהסיפור המוזר הזה והשירות המזעזע של כל הנוגעים בדבר למרות שאין לי מושג עד היום מי נותן את המילה האחרונה (א.ל.מ, סמליין, מיניליין, רטפון...).
?
...

אז בוא נעשה סדר
מיני ליין(SAMSUNG)בעלים של א.ל.מ
טרקלין רכש את ישפאר
אלקטרה (PHILIPS) בעלים של שקם/סנסור

בקיצור אתה נמצאה במקום הנכון (Y) ,חנות הבית של היבואן,עזוב את כל הקישקוש של חנויות מתמחות,זה אולי נכון בזמן בחירת המוצר,שאז יש נטיע לדחוף את מוצריי בית ברשתות האלו,אבל דווקא בזמן הצרה אתה דווקא במקום הנכון,תעדכן אותנו מה נסגר,גם אני בעלים של 550.

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

ocsi כתב:
טלHD כתב:
כהערת מסגרת, אין לי מושג מה הקשר המדוייק בין א.ל.מ לסמליין/מיניליין אבל אני בטוח שיש ..........אני עדיין ממתין קצת בהלם מהסיפור המוזר הזה והשירות המזעזע של כל הנוגעים בדבר למרות שאין לי מושג עד היום מי נותן את המילה האחרונה (א.ל.מ, סמליין, מיניליין, רטפון...).
?
...

אז בוא נעשה סדר
מיני ליין(SAMSUNG)בעלים של א.ל.מ
טרקלין רכש את ישפאר
אלקטרה (PHILIPS) בעלים של שקם/סנסור

בקיצור אתה נמצאה במקום הנכון (Y) ,חנות הבית של היבואן,עזוב את כל הקישקוש של חנויות מתמחות,זה אולי נכון בזמן בחירת המוצר,שאז יש נטיע לדחוף את מוצריי בית ברשתות האלו,אבל דווקא בזמן הצרה אתה דווקא במקום הנכון,תעדכן אותנו מה נסגר,גם אני בעלים של 550.
...
ocsi
תודה על התמיכה והעידוד...אבל אחרי שקראתי את מה שכתבת אני חרד עוד יותר...
והסיבה פשוטה: אם א.ל.מ. בבעלות סמליין אז היא מקבלת "הוראות" ונהלי עבודה מסמליין ולכן אין להם שום יכולת או אינטרס לייצג אותי למול היבואן .
שנית, אם שתייהן באותה בעלות אז הם יכולות לתאם עמדות ולהתייצב מולי כגוף אחד גדול וחזק יותר בעמדתו ולא להחליף את המסך וכד'.

לצערי אין לי מה לעדכן כרגע. הם לא רואים סיבה או עניין להחליף לי את המסך (אולי גם אין כבר יבוא חדש של מסכים מהסידרה הזו מכוון שהיא מתחלפת בקרוב) וגם הפיצוי הכספי עדיין לא נראה באופק...

eyalsha
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
שם מלא: eyalsha

שליחה

דווקא אני בעד רכישה מחנויות גדולות כי יש להן כח קניה גדול יותר מול היבואנים, כלומר אפשר ללחוץ אותם יותר מטה במחירים והיבואנים יהיו יותר קשובים להם, מאשר חנות מתמחה שהיא בדרך כלל לא רשת של הרבה סניפים ולא מוכרת באותן כמויות.

דרך אגב א.ל.מ. תמיד היו יקרים משמעותית מכולם בכל המוצרים (לא רק מסכים) , השגת שם את המסך במחיר טוב לפחות?

הגישה שלי היא שכאשר מתחילים ברגל שמאל עם מוצר - צריך להחזיר אותו ולקבל את הכסף חזרה.
SONY 65" KD-65XE9005

למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426

שליחה

תשקיע 400 ש"ח במיכתב מעו"ד ידוע ותיראה אך תוך 48 שעות הטלויזיה תוחלף..... או כספך יוחזר במלואו

כדי שבמיכתב יציין עורך הדין את השורה הכואבת:

"אן מרשי מוכן להיות שחקן ראשי בסגת הזיגזוגים של החלטת חברתכם להחליף את המכשיר"

"אן זה יתכן כי חברה המציגה את עצמה כחורטת על דיגלה את נושא השירות ושבעות רצון לקוחותיה תינהג כאחרון הסוחרים בשוק"

רק מיכתב מעו"ד יפתור לך את הבעיה ואים צריך גם תשלום אגרה על תביעה קטנה... וכמובן הזכות לפנות לתקשורת ואתרים כמו:

http://www.tluna.co.il/

http://www.consumers.org.il/category/ComplaintForm

מדור צרכנות ידיעות אחרות אי מייל אדום.

כלבוטק

גידעון רייכר

גבי גזית

אל תהיה פרייאר

נ.ב. העורך דין יכול לידרוש מהם את עלת המיכתב גם כן !

בכל אופן לאור המיקרה אדיר את רגלי מ אלמ ומוצרי מיניליין..
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

עידכון....הסיפור שאינו נגמר - שירות א.ל.מ /מיניליין/סמליין

שליחה

אתמול....לאחר שתיקה רועמת במשך שבועות ארוכים של א.ל.מ וסמליין/מיניליין,
קיבלתי צ'ק ע"ס 1,000 ש"ח מ א.ל.מ.

בלי הסברים, בלי התנצלויות...
אם היה במעטפה גם פתק שהיה כתוב בו "קח ושתוק" לא הייתי מתפלא...

מבחינתי הסיפור לא נגמר.
עכשיו, ויותר מאי פעם... נראה לי שאלו דמי שתיקה לביזיון וה"קומבינה" שעשו עלי ואולי על עוד לקוחות שקיבלו מסך שרוט/פגום ש"טופל" בארץ במחשבה תחילה לפני האספקה ללקוח.

אני רותח יותר על השקרים והסיפורים שמנסים למכור לי יותר מאשר הנסיון "לדחוף" לי מסך פגום בשיטת מצליח....

בחיי שאולי יש גם מקום לתחקיר כלבוטק ...על מנת לגלות מי פה הוא עושה הקומבינה. אני ממש רוצה לדעת למי יש יד בעניין. א.ל.מ ? סמליין/מיניליין?

יחד עם זאת, מוזר לי שלא ראיתי בפורום אפילו תגובה אחת נוספת מלקוח שניסו או הצליחו...לספק לו מסך פגום/שרוט, או שגם לקוחות אלו הושתקו ע"י פיצוי כספי או שהם לא יודעים עד היום שסיפקו להם מסך פגום?

לסיכום בייניים, יש בכוונתי לכתוב ליבואן בארץ ובמידה ולא אקבל תשובות מספקות, לפנות בכתב ליצרן בחו"ל.

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

עדכון...הביזיון ממשיך

שליחה

טוב חברים...
אני יכול לומר שהביזיון ממשיך וסמליין לא "מאכזבים" בהמשך מתן שירות קטסטרופלי .
כתבתי מכתב חריף לסמליין ולא קיבלתי אפילו תגובה או תשובה עד היום...

וודאתי שהמכתב הגיע אליהם לפני יותר משבועיים ו....התעלמות מוחלטת !!!

עכשיו אני מתכוון להמשיך הלאה למועצה לצרכנות וכד' ובמקביל לכתוב ליצרן בחו"ל.

לפני שאני מתחיל לחפש כתובת למשלוח, מישהו יודע מה כתובת היצרן ואיפה לחפש אותה?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

טל, זה קישור לשליחת מייל לשירות לקוחות של סמסונג קנדה, תתחיל משם, אם אתה צריך עזרה בשליחת מכתב מנוסח באופן שיזיז מישהו, שלח לי הודעה בפרטי, אני יותר מאשמח לעזור.
http://www.samsung.com/ca/info/contactus.html#
Vocare Ad Regnum

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

טלHD

אני מקווה מאוד שלא הפקדת את הצ'ק בחשבונך .

הייתי מציע לך להיתמקד יותר ביבואן ובאלמ בארץ מאשר בניהול שיחות עם סמסונג העולמי .

בארץ אתה תצליח יותר במילחמות מאשר בחו"ל

דרך צלחה מה שאתה עושה יהיה דוגמה שלקוחות אחרים לא יעברו את מה שאתה עובר .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

היבואן וא.ל.מ מאוד קשורים זה לזה. אני לא חושב שהיבואן יעשה מעבר למה שלא עשה. אני חושב שהמועצה לצרכנות חייבת לתת כאן מלה.
Vocare Ad Regnum

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שירות א.ל.מ /מיניליין/סמליין סמסונג A650

שליחה

נשלחה תלונה למועצה לצרכנות, נראה איך תטופל, מקווה לטוב.
במקביל נשלחה תלונה לסמסונג בחו"ל.

סמליין....אוי ואבוי, לא תארתי לי שיש חברה שיכולה כל כך לזלזל בלקוחות שלה,
ועוד כאלו שרוכשים מוצרי פרימיום כגון מסך בכ-14,000 ש"ח....

אפשר להתקשר כמה שרוצים....הם לוקחים הודעות ולעולם לא חוזרים אליך.
האיש שאתה מחפש אף פעם לא נמצא...."תתקשר מחר" הם אומרים ...לא משנה מתי אתה מתקשר.

מכתבים? הם מתעלמים לחלוטין ! באמת שזה הזוי ! כאילו קנית ברחוב ! אין אמא ואין אבא.

קשה לי להבין איך הם לא מבינים שההתנהלות הזו פוגעת בהם , היא יוצרת אנטגוניזם מצד הלקוח שכועס עוד יותר.
בחיי שרק בגלל היחס, הזילזול, השקרים ועוד...בא לי לצאת במסע צלב נגדם.
מתי יבינו שכדאי לסיים את זה וכמה שיותר מהר?
טיפשות ממדרגה ראשונה. ..

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שירות א.ל.מ /מיניליין/סמליין סמסונג A650 - עדכון

שליחה

אתמול ביקר בביתי מנהל השירות הארצי של מיניליין/סמליין,
לא יאומן, אבל הוא חזר על הטיעון של הבעיה ביציקה במפעל...."בתהליך הזרקת הצבע האדום למסגרת".

הזוי לא פחות, שאמר לי ש"מרחוק וללא תאורה מסביב, לא רואים את השריטות, אז מדוע זה מפריע לי?"...

אם זו צורת החשיבה של מנהל שירות ארצי של סמסונג אז ברור למה השירות שלהם נראה ככה.

לסיכום, נאמר ש"יבקש אישור" ממנהל המותג (חן הראל כנראה) להחליף את המסך.

סוף סוף !!!!! הלוואי ויצאו טוב מהסיפור הזה ואני אוכל לפרגן להם על סיום הטיפול לשביעות רצוני. הלוואי !!!!

אל תפשלו, סמליין, תנו שירות טוב והוגן ! יש לכם הזדמנות פז ודווקא כאן אתם נמדדים במתן שירות.
בוא נקווה ונראה, ימים יגידו, אני יעדכן כמובן.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

מאחל לך שיחליפו את המסך לשביעות רצונך המלאה.

מגיע לך יותר מזה אפילו לאור סדרת העינויים שעברת.

(אני זוכר שפעם הכרחתי להחליף לי מזגן יחידה פנימית וחיצונית על כל ההובלה וההתקנה הקשה הכרוכה בזה - אז מה זה להחליף טלוויזיה).

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

ממש מוזר מה שקורה פה,

אני החלפתי שלשה מסכים מאותו סוג ובסוף שלא הייתי מרוצה ביטלו את העסקה ללא כל וויכוח , ואפילו נושא הביטול בא מצידם,

אמרו לי בשירות "כל המסכים כאילו" (זליגות אור) ופשוט לקחו את המסך.....

לא יאמן כמה אפשר לענות בנאדם...

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

Rino, אם אני זוכר נכון אתה רכשת מהעולם הדיגיטלי. טלHD רכש מאלמ, ההבדל הוא שהראשונה היא חנות מתמחה שמבינה ללבך, והשניה היא סופרמרקט של מוצרי חשמל. לא סמליין החליפה לך, העולם הדיגיטלי החליף לך.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”