מה אתם אומרים על PRISON BREAK בגרסאת UPSCALE ב-YES HD?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904

שליחה

אוקיי, הבנתי עכשיו (Y)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

KNIGHT RIDER החדש - על הפנים - למרות שהורדתי לא מעט פרקים - בסוף, ויתרתי על זה. פשוט גרוע, המשחק, העלילה... נשארו יותר מידיי נאמנים לסידרה ישנה.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

לא הבנתי

עפר,
אתה יכול להרחיב על החיפוש?
אם זה לא עניין לא חוקי..

תודה
העם דורש..... כל מיני דברים

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

sam22 כתב:לא הבנתי

עפר,
אתה יכול להרחיב על החיפוש?
אם זה לא עניין לא חוקי..

תודה
...
גם אני אשמח להרחבה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78973
שם מלא: עפר לאור

שליחה

sam22,

יש לא מעט גורמים שמבלבלים בכוונה את השמות או שאפילו מכניסים חומר שאין לו שם.

יש לא מעט שיטות. שיטה אחת היא למשל של קבוצה שנותנת להכל שם מקוצר (ראשי תיבות של התוכן):

c-l = lost

יש שיטה נוספת שהיא כבר מוכרת למכורים הכבדים "RAPIDOOR" שלאחרונה השתכללה טיפה והם מרכזים כמה NZB לכדי RAR אחד גדול שטיפה יותר קשה לתפוס אותו.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

לא מבין את ההגיון
האם הרעיון שלהם הוא שיתןף?
אם כן, למה להקשות?

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

sam22,

מדובר בקבוצות שיש להן לרוב פורומים והם משתפות לחברים שלהם בעיקר.

הסיבה היא להקשות ל-MPAA את החיים.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

יצא לי להשוות עכשיו
כמובן במקס נראה הכי פחות טוב
ב HD של יש נראה טוב
ה MKV נראה הרבה יותר טוב מיס, משמעותית

nadavya
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 849

שליחה

עופר עדיין לא שמענו את דעתך.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73436
שם מלא: ערן

שליחה

אני לא מבין - הם רושמים HD גם על תכני UPSCALE? זו לא הטעייה בוטה? האם הלקוח צריך להתחיל לנחש מתי זה HD ומתי זה גירסת SD שעברה UPSCALE? רק לי זה נראה לא תקין? :oops:

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Huber,

הם עושים בדיוק מה שכל הערוצים בעולם עושים (לצערי) שזה לשדר את מה שיש להם ב-UPSCALED עד שהם יגיעו ל-100% COVERAGE. הסיבה שזה מרגיז רבים זה לא רק בגלל שכולם עושים את זה אלא שזה דבר יחסית חדש ושזה לא מפורסם באופן פומבי אלא שאנחנו מבינים את זה מתוך ההכירות שלנו עם הנושא (כאילו שמנסים להצניע את הנושא).

לדעתי הם צריכים לסמן תכנים מהסוג הזה בבירור. יותר מזה, חשוב גם לדעת על הנושא כי אם אני רוצה להקליט סדרה כמו נמלטים, עדיף שאקליט אותה ב-SD ולא ב-UPSCALED שתופס לי הרבה יותר מקום בדיסק...

nadavya,

ראינו בינתיים רק שני פרקים של נמלטים כאלה. אני רוצה להמתין עד לפרק הבא ל-FINAL DECISION שלי אם אני אוהב את זה או לא.

בגדול, אני חושב שהשיפור בין זה לבין גירסאת ה-SD היא דרמטית ביותר. אני מעביר את זה דרך מעבד וההבדל בין זה לבין MKV קיימת אבל לא מונומנטלית (זה בדיוק אותו יחס בין זה לבין 720P כמו ההבדל בין 1080P ל-720P !)

אני כמובן מעדיף 720P. אבל אני חייב לומר שזה קפיצה מהותית קדימה באיכות. אם כל התכנים היו נראים ככה, HD היה הרבה פחות מלהיב מכפי שהוא היה עבורי במקור.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

oferlaor כתב: לדעתי הם צריכים לסמן תכנים מהסוג הזה בבירור. יותר מזה, חשוב גם לדעת על הנושא כי אם אני רוצה להקליט סדרה כמו נמלטים, עדיף שאקליט אותה ב-SD ולא ב-UPSCALED שתופס לי הרבה יותר מקום בדיסק...
...
בדיוק. כל דבר אחר הוא הטעייה מכוונת ולא משנה מי עושה את זה ואפא. לשדר תוכן שאינו HD בערוץ HD - אני לא רואה בזה שום דבר מעבר להטעייה נטו. אני בטוח שיש להם דרך לציין מתי זה UPSCALE, פשוט "נוח" להם יותר לא לציין ככה קשה יותר ללקוח ה"הדיוט" להבחין כמה מהתכנים שהוא מקבל הם HD וכמה לא, אני רואה בחוסר השקיפות הזו פשוט הטעייה מכוונת (אולי אני טועה - אבל זו התחושה שלי ועצם העובדה שלא מטפלים בזה כשזה אפשרי פשוט מחזקת את התחושה).

אני בטוח שכולם ישמחו אם מישהו מהצוות יעביר להם את תגובות שלנו בנושא :wink:

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Huber,

1. גם בארה"ב ואנגליה זה לא סומן בבירור. כיום כמעט ואין תוכן UPSCALED בשתי המדינות הללו, אבל כשהתחילו עשו בדיוק כמו יס לצערי הרב.

2. הם כרגע לא מסמנים כראוי גם תוכניות שהקולטו ב-HD ב-MAX HD.

ביקשתי שיוסיפו סימנים כאלה להכל. הבעיה היא כמובן שלא בטוח שאפילו שיסמנו אם אנשים יבינו.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

oferlaor כתב:Huber,

1. גם בארה"ב ואנגליה זה לא סומן בבירור. כיום כמעט ואין תוכן UPSCALED בשתי המדינות הללו, אבל כשהתחילו עשו בדיוק כמו יס לצערי הרב.

זה לא נותן לאף אחד אור ירוק להתנהג כדומה. זה שמקום אחר נעשה נוהל חריג לא אומר שזה נותן להם אור ירוק להתנהג אותו הדבר. בנוסף - ניחוש שלי, אם זה נעשה שם זה היה לזמן קצר בלבד ולכן לא הצדיק "השקעה" בסימון/אבחנה. אם זה יקרה גם פה - מה טוב, אני בספק אם זה יהיה ככה (נדבר על זה בעתיד ונראה). מדהים שדברים כ"כ קריטיים כמו אבחנה ברורה במתן סוג השידור וסאונד 5.1 ולא סטריאו בסרטים עדין נחשבים "תקינים" ואף אחד לא עושה כלום בנידון.

2. הם כרגע לא מסמנים כראוי גם תוכניות שהקולטו ב-HD ב-MAX HD.

כן - אני זוכר שדיברנו על זה במפגש, אני מקווה שמשיהו שם רשם את זה לעצמו - גם לי זה נראה צורם.

ביקשתי שיוסיפו סימנים כאלה להכל. הבעיה היא כמובן שלא בטוח שאפילו שיסמנו אם אנשים יבינו.

וזה בדיוק מה שאני אומר - אנשים לא מבינים ולכן אם זה לא מסומן רב "עמך ישראל" יחשוב שהוא מקבל 100 אחוז HD וזו בדיוק ההטעייה עליה אני מדבר :wink:
...
בו אנקווה שמישהו "שם למעלה" קורא את התגובות פה ויסיק את המסקנות המתבקשות (Y)

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא

שליחה

מבלי להתייחס לשאלות האתיות ולהטעיות.
YES משדרים SD בהבחנה של 640*576i , כאשר אני משוכנע שהם מקבלים את החומר בהבחנה של 720*576i . Upscaling של 720 ייראה ללא כל ספק טוב יותר מאשר 640 .

איך אפשר ללחוץ על יס לשפר את האיכויות הטכניות, בכל הערוצים?
בברכה,
יהושע גומא

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”