מה אתם אומרים על PRISON BREAK בגרסאת UPSCALE ב-YES HD?
- Boaz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
אוקיי, הבנתי עכשיו 
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
KNIGHT RIDER החדש - על הפנים - למרות שהורדתי לא מעט פרקים - בסוף, ויתרתי על זה. פשוט גרוע, המשחק, העלילה... נשארו יותר מידיי נאמנים לסידרה ישנה.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
לא הבנתי
עפר,
אתה יכול להרחיב על החיפוש?
אם זה לא עניין לא חוקי..
תודה
עפר,
אם זה לא עניין לא חוקי..
תודה
העם דורש..... כל מיני דברים
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
גם אני אשמח להרחבה.sam22 כתב:לא הבנתי
עפר,
אם זה לא עניין לא חוקי..
תודה...
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
sam22,
יש לא מעט גורמים שמבלבלים בכוונה את השמות או שאפילו מכניסים חומר שאין לו שם.
יש לא מעט שיטות. שיטה אחת היא למשל של קבוצה שנותנת להכל שם מקוצר (ראשי תיבות של התוכן):
c-l = lost
יש שיטה נוספת שהיא כבר מוכרת למכורים הכבדים "RAPIDOOR" שלאחרונה השתכללה טיפה והם מרכזים כמה NZB לכדי RAR אחד גדול שטיפה יותר קשה לתפוס אותו.
יש לא מעט גורמים שמבלבלים בכוונה את השמות או שאפילו מכניסים חומר שאין לו שם.
יש לא מעט שיטות. שיטה אחת היא למשל של קבוצה שנותנת להכל שם מקוצר (ראשי תיבות של התוכן):
c-l = lost
יש שיטה נוספת שהיא כבר מוכרת למכורים הכבדים "RAPIDOOR" שלאחרונה השתכללה טיפה והם מרכזים כמה NZB לכדי RAR אחד גדול שטיפה יותר קשה לתפוס אותו.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

לא מבין את ההגיון
האם הרעיון שלהם הוא שיתןף?
אם כן, למה להקשות?
האם הרעיון שלהם הוא שיתןף?
אם כן, למה להקשות?
-
oferlaor
-
- מנהל

sam22,
מדובר בקבוצות שיש להן לרוב פורומים והם משתפות לחברים שלהם בעיקר.
הסיבה היא להקשות ל-MPAA את החיים.
מדובר בקבוצות שיש להן לרוב פורומים והם משתפות לחברים שלהם בעיקר.
הסיבה היא להקשות ל-MPAA את החיים.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

יצא לי להשוות עכשיו
כמובן במקס נראה הכי פחות טוב
ב HD של יש נראה טוב
ה MKV נראה הרבה יותר טוב מיס, משמעותית
כמובן במקס נראה הכי פחות טוב
ב HD של יש נראה טוב
ה MKV נראה הרבה יותר טוב מיס, משמעותית
- nadavya
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
עופר עדיין לא שמענו את דעתך.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73436
- שם מלא: ערן
אני לא מבין - הם רושמים HD גם על תכני UPSCALE? זו לא הטעייה בוטה? האם הלקוח צריך להתחיל לנחש מתי זה HD ומתי זה גירסת SD שעברה UPSCALE? רק לי זה נראה לא תקין? 
-
oferlaor
-
- מנהל

Huber,
הם עושים בדיוק מה שכל הערוצים בעולם עושים (לצערי) שזה לשדר את מה שיש להם ב-UPSCALED עד שהם יגיעו ל-100% COVERAGE. הסיבה שזה מרגיז רבים זה לא רק בגלל שכולם עושים את זה אלא שזה דבר יחסית חדש ושזה לא מפורסם באופן פומבי אלא שאנחנו מבינים את זה מתוך ההכירות שלנו עם הנושא (כאילו שמנסים להצניע את הנושא).
לדעתי הם צריכים לסמן תכנים מהסוג הזה בבירור. יותר מזה, חשוב גם לדעת על הנושא כי אם אני רוצה להקליט סדרה כמו נמלטים, עדיף שאקליט אותה ב-SD ולא ב-UPSCALED שתופס לי הרבה יותר מקום בדיסק...
nadavya,
ראינו בינתיים רק שני פרקים של נמלטים כאלה. אני רוצה להמתין עד לפרק הבא ל-FINAL DECISION שלי אם אני אוהב את זה או לא.
בגדול, אני חושב שהשיפור בין זה לבין גירסאת ה-SD היא דרמטית ביותר. אני מעביר את זה דרך מעבד וההבדל בין זה לבין MKV קיימת אבל לא מונומנטלית (זה בדיוק אותו יחס בין זה לבין 720P כמו ההבדל בין 1080P ל-720P !)
אני כמובן מעדיף 720P. אבל אני חייב לומר שזה קפיצה מהותית קדימה באיכות. אם כל התכנים היו נראים ככה, HD היה הרבה פחות מלהיב מכפי שהוא היה עבורי במקור.
הם עושים בדיוק מה שכל הערוצים בעולם עושים (לצערי) שזה לשדר את מה שיש להם ב-UPSCALED עד שהם יגיעו ל-100% COVERAGE. הסיבה שזה מרגיז רבים זה לא רק בגלל שכולם עושים את זה אלא שזה דבר יחסית חדש ושזה לא מפורסם באופן פומבי אלא שאנחנו מבינים את זה מתוך ההכירות שלנו עם הנושא (כאילו שמנסים להצניע את הנושא).
לדעתי הם צריכים לסמן תכנים מהסוג הזה בבירור. יותר מזה, חשוב גם לדעת על הנושא כי אם אני רוצה להקליט סדרה כמו נמלטים, עדיף שאקליט אותה ב-SD ולא ב-UPSCALED שתופס לי הרבה יותר מקום בדיסק...
nadavya,
ראינו בינתיים רק שני פרקים של נמלטים כאלה. אני רוצה להמתין עד לפרק הבא ל-FINAL DECISION שלי אם אני אוהב את זה או לא.
בגדול, אני חושב שהשיפור בין זה לבין גירסאת ה-SD היא דרמטית ביותר. אני מעביר את זה דרך מעבד וההבדל בין זה לבין MKV קיימת אבל לא מונומנטלית (זה בדיוק אותו יחס בין זה לבין 720P כמו ההבדל בין 1080P ל-720P !)
אני כמובן מעדיף 720P. אבל אני חייב לומר שזה קפיצה מהותית קדימה באיכות. אם כל התכנים היו נראים ככה, HD היה הרבה פחות מלהיב מכפי שהוא היה עבורי במקור.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

בדיוק. כל דבר אחר הוא הטעייה מכוונת ולא משנה מי עושה את זה ואפא. לשדר תוכן שאינו HD בערוץ HD - אני לא רואה בזה שום דבר מעבר להטעייה נטו. אני בטוח שיש להם דרך לציין מתי זה UPSCALE, פשוט "נוח" להם יותר לא לציין ככה קשה יותר ללקוח ה"הדיוט" להבחין כמה מהתכנים שהוא מקבל הם HD וכמה לא, אני רואה בחוסר השקיפות הזו פשוט הטעייה מכוונת (אולי אני טועה - אבל זו התחושה שלי ועצם העובדה שלא מטפלים בזה כשזה אפשרי פשוט מחזקת את התחושה).oferlaor כתב: לדעתי הם צריכים לסמן תכנים מהסוג הזה בבירור. יותר מזה, חשוב גם לדעת על הנושא כי אם אני רוצה להקליט סדרה כמו נמלטים, עדיף שאקליט אותה ב-SD ולא ב-UPSCALED שתופס לי הרבה יותר מקום בדיסק......
אני בטוח שכולם ישמחו אם מישהו מהצוות יעביר להם את תגובות שלנו בנושא
-
oferlaor
-
- מנהל

Huber,
1. גם בארה"ב ואנגליה זה לא סומן בבירור. כיום כמעט ואין תוכן UPSCALED בשתי המדינות הללו, אבל כשהתחילו עשו בדיוק כמו יס לצערי הרב.
2. הם כרגע לא מסמנים כראוי גם תוכניות שהקולטו ב-HD ב-MAX HD.
ביקשתי שיוסיפו סימנים כאלה להכל. הבעיה היא כמובן שלא בטוח שאפילו שיסמנו אם אנשים יבינו.
1. גם בארה"ב ואנגליה זה לא סומן בבירור. כיום כמעט ואין תוכן UPSCALED בשתי המדינות הללו, אבל כשהתחילו עשו בדיוק כמו יס לצערי הרב.
ביקשתי שיוסיפו סימנים כאלה להכל. הבעיה היא כמובן שלא בטוח שאפילו שיסמנו אם אנשים יבינו.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

בו אנקווה שמישהו "שם למעלה" קורא את התגובות פה ויסיק את המסקנות המתבקשותoferlaor כתב:Huber,
זה לא נותן לאף אחד אור ירוק להתנהג כדומה. זה שמקום אחר נעשה נוהל חריג לא אומר שזה נותן להם אור ירוק להתנהג אותו הדבר. בנוסף - ניחוש שלי, אם זה נעשה שם זה היה לזמן קצר בלבד ולכן לא הצדיק "השקעה" בסימון/אבחנה. אם זה יקרה גם פה - מה טוב, אני בספק אם זה יהיה ככה (נדבר על זה בעתיד ונראה). מדהים שדברים כ"כ קריטיים כמו אבחנה ברורה במתן סוג השידור וסאונד 5.1 ולא סטריאו בסרטים עדין נחשבים "תקינים" ואף אחד לא עושה כלום בנידון.
כן - אני זוכר שדיברנו על זה במפגש, אני מקווה שמשיהו שם רשם את זה לעצמו - גם לי זה נראה צורם.
וזה בדיוק מה שאני אומר - אנשים לא מבינים ולכן אם זה לא מסומן רב "עמך ישראל" יחשוב שהוא מקבל 100 אחוז HD וזו בדיוק ההטעייה עליה אני מדבר
...
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
מבלי להתייחס לשאלות האתיות ולהטעיות.
YES משדרים SD בהבחנה של 640*576i , כאשר אני משוכנע שהם מקבלים את החומר בהבחנה של 720*576i . Upscaling של 720 ייראה ללא כל ספק טוב יותר מאשר 640 .
איך אפשר ללחוץ על יס לשפר את האיכויות הטכניות, בכל הערוצים?
YES משדרים SD בהבחנה של 640*576i , כאשר אני משוכנע שהם מקבלים את החומר בהבחנה של 720*576i . Upscaling של 720 ייראה ללא כל ספק טוב יותר מאשר 640 .
איך אפשר ללחוץ על יס לשפר את האיכויות הטכניות, בכל הערוצים?
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא