הנורית הכחולה בממיר הוט HD בצפייה בתכני HD VOD - לא דולקת!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272

שליחה

levikon כתב:בבקשה, קישור למדריך בלינק התחתון בעמוד...

http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=2968&lang=he
...

יש מינויים של הוט שאין להם אינטרנט ! (אין להם תקציב לנושא זה !!! ).
בהזמנה דרך שרות לקוחות שלהם, כאשר רציתי לקבל חוברת כזו (27 עמודים ), יש להמתין מעל לשבועיים לקבלת החוברת ! כך נאמר לי טלפונית בשרות לקוחות של הוט .
ובשורה תחתונה כפי שאתה גם בודאי יודע , הצטרכתי לצלצל 7 פעמים עד שזה היגיעה לבתי כעבור חודשיים ! (n) :evil:
למה :?: :?: תסביר לי למה .............. (f)

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

oferlaor כתב:puca,

עכשיו בוודאי תמצא נושא חדש להתלונן עליו.

אתה די עקבי בנושא הזה.
...
עופר, עם כל הכבוד ולמרות שאתה אחד ממנהלי הפורום זה, אני חושב שאתה פוגע באינטליגנציה שלי כאן , וזה לא מכובד !
אני גם מאמין שאין גם בדברך אלה סתימת פיות כל שהיא !
(f)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

puca,

אני לא פוגע בשום דבר, אתה פשוט ממוקד מטרה - כל שרשוריך והודעותיך הן כנגד גוף שיש לך אג'נדה מולו, וזה כמובן לא מקובל עלינו.

אנחנו לא פלטפורמה למטרת התנגחות עם חברות כלשהן.

הבהרת את נקודותיך. עכשיו אפשר לעבור לנושאים אחרים {מעניינים יותר}.

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1887

שליחה

די,
תעזוב את HOT אם לא מתאים לך.
יש אלטרנטיבה עם חוברת הסבר.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

oferlaor כתב:puca,

אני לא פוגע בשום דבר, אתה פשוט ממוקד מטרה - כל שרשוריך והודעותיך הן כנגד גוף שיש לך אג'נדה מולו, וזה כמובן לא מקובל עלינו.

אנחנו לא פלטפורמה למטרת התנגחות עם חברות כלשהן.

הבהרת את נקודותיך. עכשיו אפשר לעבור לנושאים אחרים {מעניינים יותר}.
...
לצערי, זאת המציאות בערומה בהקשר לחברה זו ,
ואולי בדרך זו ,לפעמים עם כתיבת כמה שורות, ( מאחר וישנם גם גולשים בפורום "בעלי עיניין " , לא אפרט ! ), אולי כך ישתנה משהוא לטובה בחברה זו בנושאים בהם נדרשים שינויים מידיים . לדעתי אין בזה כל פסול במה שאתה מכנה - " אגינדה מסוג זה מולם " ! אני גם לא הכותב היחידי בפורום זה כלא מרוצה ..................... לא כדאי שאפרט שמות ......

אני גם מבין שמדובר כאן " בניגוד האינטרסים " של בעלי הפורום כאשר נאמר " אנחנו לא פלטפורמה למטרת התנגחות עם חברות כלשהן ".
לדעתי זה בסדר , אין בזה כל פסול, ומובן שיש לזה סיבות מובנות כשלעצמן ! וגם כאן אין טעם שאפרט !
על כל פנים , אשתדל להתמקד יותר בהתאם להערותך , - "הבהרת את נקודותיך. עכשיו אפשר לעבור לנושאים אחרים {מעניינים יותר}. "
(f)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

הוא צודק. הוט עושים מאיתנו צחוק כבר שנים. דמי מנוי יקרים להחריד, אפילו אין שידור במסך רחב. הכל מעוות. חבילת ספורט אולי היקרה בעולם, 100 ש"ח. על מה? איכות שידור ירודה, כל הזמן מורידים תכניות או מעבירים לערוצים חדשים בתשלום. עכשיו לדוגמא הורידו את "סמקדאון", תכנית היאבקות. אחת התכניות הכי נצפות שלהם. למה? פשוט זלזול.

מורידים ערוצים ללא העלאת חלופיים כמו סטאר וורלד. וזה לא שיש אלטרנטיבה. הכבלים שולטים במדינה, יש להם לובי. בגלל זה ב-DVB-T נקבל 3 ערוצים, לא עשרות ערוצים כמו באירופה. וזה גם לא יעבוד באף טלוויזיה, צריך לקנות ממירים גם אם יש טיונר דיגיטלי. והכל נמשך שנים. בגלל שהם מפעילים לחץ ומחוקקים חוקים לטובתם. והצרכן סובל.

אז נכון שלא הכל גרוע וגם לי יש תכניות שאני אוהב בכבלים ואני לא אוהב כל הזמן להתלונן, אבל עושים מאיתנו צחוק ואנחנו פראיירים.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759

שליחה

אסף, יש הבדל בין ביקורת לבין אובססיה...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

puca, אתה יודע מה? אם המנהלים ואחראי הקטגוריות דואגים לאכוף סוג כלשהו של מדיניות לדיונים זה לא בהכרח אומר שזה בגלל ניגוד אינטרסים ואם אתה מעלה טענה כזו אז כדאי מאוד שתנמק אותה עם עובדות ואל תסתפק ברמיזות בסגנון של "אין טעם שאפרט" או "המבין יבין" כי זה כבר גובל בהשמצה.

ועכשיו לענייני הנורה הכחולה בשידוריHD VOD. האם היא דולקת בשידורי HD רגילים אצלך בבית?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Catskinner כתב:puca, אתה יודע מה? אם המנהלים ואחראי הקטגוריות דואגים לאכוף סוג כלשהו של מדיניות לדיונים זה לא בהכרח אומר שזה בגלל ניגוד אינטרסים ואם אתה מעלה טענה כזו אז כדאי מאוד שתנמק אותה עם עובדות ואל תסתפק ברמיזות בסגנון של "אין טעם שאפרט" או "המבין יבין" כי זה כבר גובל בהשמצה.

ועכשיו לענייני הנורה הכחולה בשידוריHD VOD. האם היא דולקת בשידורי HD רגילים אצלך בבית?
...
Catskinner,
עם כבר רציתה לדעת (ממש מבלי להתייחס לציניות שבדברך ............. ), ומבלי לפרט בהרחבה רבה , ברור שלא מקימים חברות ( ואפילו לא באינטרנט !! ) למטרות שמיים !
גם בעמותות הצדקה ופילנטרופיה למינהם , צריכים לשמור על תדמית ראוייה להבטחת ההכנסות מבלי לפגועה בתדמית של " התורמים " למנהם . זה אומר גם, הבטחת משכורות שמנות " למנהלים " של העמותות ( לפעמים גם לבני המשפחה .......... ) , הטסים גם במחלקות ראשונות ...... :D .. (אפילו לא ב אל על !).
אני רוצה להדגיש כאן שיהיה ברור, הדבר לא בכל העמותות כמובן , שלא יהיה ספק בכך !
לכן, אין מה לעשות גם בחברות למנהם אותה "הרוטינה " , שומרים על התדמית ! שומרים על איזון ומונעים ניגוד אינטרסים בעסקים......
זה מקובל ואין בזה כל פסול !

ועכשיו לענייני הנורה הכחולה בשידורי HD VOD, בממירי THOMSON HD כי חשוב לך מאד לדעת .
היא לא דולקת אצל אף אחד ממינויי הוט בארץ בזמן השידורים מסוג זה :(
למה ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

מה שתמיד מפתיע אותי מחדש אצלך זה כושר הסינון הפנומנלי שלך כשאתה קורא הודעות של משתמשים אחרים. אילו היית מקדיש בקריאה אמיתית רק חלק קטן מהמשאבים שאתה משקיע בתיאוריות הקונספירציה שלך, היית נוכח לדעת שלא שאלתי אם רק אצלך הנורית לא דולקת בשידורי HOT VOD HD, אלא האם הנורית דולקת אצלך בשידורי ה HD הרגילים.

ודרך אגב, אין פה שום ציניות וגם לא בהודעה הקודמת. אני רק אומר לך שאתה מהלך על חבל מאוד דק ושהמרחק שבין ההודעות האחרונות שלך להשמצה נטו הולך ומתקצר ולי אישית יהיה מאוד חבל אם מנהלי האתר ינקטו סנקציות נגדך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Catskinner כתב:מה שתמיד מפתיע אותי מחדש אצלך זה כושר הסינון הפנומנלי שלך כשאתה קורא הודעות של משתמשים אחרים. אילו היית מקדיש בקריאה אמיתית רק חלק קטן מהמשאבים שאתה משקיע בתיאוריות הקונספירציה שלך, היית נוכח לדעת שלא שאלתי אם רק אצלך הנורית לא דולקת בשידורי HOT VOD HD, אלא האם הנורית דולקת אצלך בשידורי ה HD הרגילים.

ודרך אגב, אין פה שום ציניות וגם לא בהודעה הקודמת. אני רק אומר לך שאתה מהלך על חבל מאוד דק ושהמרחק שבין ההודעות האחרונות שלך להשמצה נטו הולך ומתקצר ולי אישית יהיה מאוד חבל אם מנהלי האתר ינקטו סנקציות נגדך.
...
Catskinner,
אני חושב שיש לך טעות ,הפנתה אותי כפי שאתה גם רואה לנושא שאנו דנים כאן בשרשור ספציפי זה - HOT VOD HD. ועניתי לך אך ורק בנושא הזה !
אני לא מחיויב לענות לך בהקשר ל " נורית הדולקת " בשאר הערוצי HD של הוט ! :D

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Puca,

תחילה אבהיר כי האתר ובעליו, וגם אני, מעולם לא קיבל דבר מהוט, לא כסף ולא דבר ערך אחר. אני לא מנוי של הוט בטלויזיה או hd. אני מנוי לשירותי הרשת שלהם כמשתמש פרטי ובמחיר מלא.

הוט לא פרסמו מעולם באתר.

אין לנו אינטרסים זרים ובכל מקרה תגובה כשלך אינה ראויה לתגובה כלל. לא מתפקידי להוכיח כי אין לי דבשת אלא אתה הוא זה שצריך להוכיח כי אני גמל.

לגבי חוקי האתר. הסעיף המורה על כך שאין זו פלטפורמה לניגוח באדם או חברה כלשהי או לקידום אג'נדה קיים מאז קום האתר.

אם אינך חי בנוח עם זה, או אם יש לך אינטרס אחר (יתכן שאתה מתחרה בהם, וזה בסדר גמור...) אתה מוזמן לקדם אג'נדה זו במקומות אחרים. אינני מוכן. שביתי זה יהווה במה לניגוח באף אחד או בשום חברה. טענות ליגיטימיות, סבבה. אג'נדה מגמתית? לא כאן.  

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396

שליחה

אני לא מבין את puca
יש דבר מאוד פשוט בחיים
לא טוב לך ?! , ת ע ז ו ב !!!
אף אחד לא חייב אותך להתחבר אליהם או להשאר מנוי שלהם.
אתה בהתחייבות ?! תשלם את הקנס ותתנתק או "שתסבול" עד סוף ההתחייבות.

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

oferlaor כתב:Puca,

תחילה אבהיר כי האתר ובעליו, וגם אני, מעולם לא קיבל דבר מהוט, לא כסף ולא דבר ערך אחר. אני לא מנוי של הוט בטלויזיה או hd. אני מנוי לשירותי הרשת שלהם כמשתמש פרטי ובמחיר מלא.

הוט לא פרסמו מעולם באתר.

אין לנו אינטרסים זרים ובכל מקרה תגובה כשלך אינה ראויה לתגובה כלל. לא מתפקידי להוכיח כי אין לי דבשת אלא אתה הוא זה שצריך להוכיח כי אני גמל.

לגבי חוקי האתר. הסעיף המורה על כך שאין זו פלטפורמה לניגוח באדם או חברה כלשהי או לקידום אג'נדה קיים מאז קום האתר.

אם אינך חי בנוח עם זה, או אם יש לך אינטרס אחר (יתכן שאתה מתחרה בהם, וזה בסדר גמור...) אתה מוזמן לקדם אג'נדה זו במקומות אחרים. באף אחד או בשום חברה. טענות ליגיטימיות, סבבה. אג'נדה מגמתית? לא כאן.  
...
עופר,
ראשית אני חייב לציין כאן כי מעולם לא טענתי כי פלוני או אלמוני מאצלכם או מכל מקום אחר, קיבל דבר מהוט ! הכיצד יכולתי מבחינה משפטית לומר דבר שכזה ? חשוב קצת !
שנית , ברור לי בהקשר לנאמר - " אינני מוכן. שביתי זה יהווה במה לניגוח ......... "
אני לעולם לא אסכים בנושא מוכח המתייחס לדרך עבודתה של חברה ככל שתיהייה..............
על כל פנים אני מתנצל בפנך ובפני כולם על כך שהבינו אותי לא כראוי (f) (f) (f)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

(Y)

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”