איך שקם אלקטריק מצפים למכור ככה?
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
עופר, סיקרנת אותי....איזה מיקרו ?
שי
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
אני קניתי מיקרו "סאוטר" במחיר פי 10 ממחיר ממוצע של מיקרו שכיח,
מדוע ?
מפני שבמיקרו תמיד מפחידה אותי הקרינה !!!
אני נדהם כיצד מוכרים מיקרו עם שם מדבקה במחיר ממוצע של 500 ש"ח ?
לא התעצלתי ופניתי למכון התקנים , שם מסרו לי שמאחר ואני רגיש לנושא , עלי למצא מיקרו בעל תקן אירופאי CE בלבד !!!
האפשרויות היו "סאוטר" צרפתי או "מילה " גרמניה .
אשתי בחרה סאוטר ואני שילמתי ...
מדוע ?
מפני שבמיקרו תמיד מפחידה אותי הקרינה !!!
אני נדהם כיצד מוכרים מיקרו עם שם מדבקה במחיר ממוצע של 500 ש"ח ?
לא התעצלתי ופניתי למכון התקנים , שם מסרו לי שמאחר ואני רגיש לנושא , עלי למצא מיקרו בעל תקן אירופאי CE בלבד !!!
האפשרויות היו "סאוטר" צרפתי או "מילה " גרמניה .
אשתי בחרה סאוטר ואני שילמתי ...
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
עופר, אני תמיד עושה ביקורים חוזרים, כולל מסעדות (ראה דוגמא). גם בשקם עשיתי ביקור חוזר... כנראה שאין לי מראה של אחד שמעניין מישהו בימים החופשיים, אם הייתי בא אחרי העבודה זה היה סיפור שונה לגמרי...
.
בכל אופן - ב.א.ל.מ כבר קניתי כמה פעמים, הם הפתיעו אותי לטובה, היו להם כמה פעמים של קטעים "מסריחים" של חוסר יחס או של "אין לי כוח" אבל בד"כ בסדר גמור.
אני משער שהפקטור האנושי הוא משהו שאי אפשר להתעלם ממנו, גם בטויס אר אס ליד זה היה קטע מטורף במוצאי שבת שהיה די זהה, גם בצומת ספרים. זה נובע מזה שאין מנהל משמרת מוגדר.
בחו" לא נתקלתי בזה, אולי אנחנו פשוט מקרינים לגמרי שונה בישראל, עייפות חומר,אני משתדל והשתדלתי תמיד לקחת איתי לכל תפקיד (כיום יותר תומך מכירות מאשר מכירות) את המקסימום. בימים שלא הייתי במיטבי - דאגתי להיות באיזור שלא ייצור נזק, לא מגיע ללקוחות שלי כזה יחס, גם אם הם לא קונים.
בכל אופן - ב.א.ל.מ כבר קניתי כמה פעמים, הם הפתיעו אותי לטובה, היו להם כמה פעמים של קטעים "מסריחים" של חוסר יחס או של "אין לי כוח" אבל בד"כ בסדר גמור.
אני משער שהפקטור האנושי הוא משהו שאי אפשר להתעלם ממנו, גם בטויס אר אס ליד זה היה קטע מטורף במוצאי שבת שהיה די זהה, גם בצומת ספרים. זה נובע מזה שאין מנהל משמרת מוגדר.
בחו" לא נתקלתי בזה, אולי אנחנו פשוט מקרינים לגמרי שונה בישראל, עייפות חומר,אני משתדל והשתדלתי תמיד לקחת איתי לכל תפקיד (כיום יותר תומך מכירות מאשר מכירות) את המקסימום. בימים שלא הייתי במיטבי - דאגתי להיות באיזור שלא ייצור נזק, לא מגיע ללקוחות שלי כזה יחס, גם אם הם לא קונים.
Vocare Ad Regnum
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78970
- שם מלא: עפר לאור
רונן,
אם היית יודע כמה לא רציני מערכת הביקורת של CE, לא היית טורח. תאמין לי...
TANDBERG,
מצד שני, מוכרים בחנויות כאן הם אנושיים ולא רובוטים. בזמנו הייתי ברשת אמריקאית גדולה וחיפשתי מוצר מאוד ספציפי. העזרה שקיבלתי היתה בלקרוא את החלק האחורי של האריזה (מה לעשות, את זה אני יודע לעשות יותר טוב מהמוכרים) לאחר שבכלל הצלחתי לאתר מוכר כזה (כל מחלקת האודיו ששטחה היתה כמו 3X הגודל של א.ל.מ היתה מוחזקת על ידי מוכרן אחד...). אתה חושב שהיתה להם גמישות לגבי המחיר? הייתי יכול להראות להם עד מחרתיים שבאינטרנט זה יותר זול. זה פשוט לא היה יכול לעניין אותם פחות, בעוד שבישראל לפחות הסבירו לי מדוע אצלם יותר יקר (ובסוף נתנו לי את אותו המחיר...).
יש דברים טובים בישראל ויש רעים. מי שחושב שבאמריקה הכל טוב, שימשיך לחלום - לכל מקום יש את היתרונות והחסרונות שלו. מי שבוחר להפוך את ישראל למשכנו, שיקח את הטוב ביחד עם הרע וילמד לחיות כאן...
אם היית יודע כמה לא רציני מערכת הביקורת של CE, לא היית טורח. תאמין לי...
TANDBERG,
מצד שני, מוכרים בחנויות כאן הם אנושיים ולא רובוטים. בזמנו הייתי ברשת אמריקאית גדולה וחיפשתי מוצר מאוד ספציפי. העזרה שקיבלתי היתה בלקרוא את החלק האחורי של האריזה (מה לעשות, את זה אני יודע לעשות יותר טוב מהמוכרים) לאחר שבכלל הצלחתי לאתר מוכר כזה (כל מחלקת האודיו ששטחה היתה כמו 3X הגודל של א.ל.מ היתה מוחזקת על ידי מוכרן אחד...). אתה חושב שהיתה להם גמישות לגבי המחיר? הייתי יכול להראות להם עד מחרתיים שבאינטרנט זה יותר זול. זה פשוט לא היה יכול לעניין אותם פחות, בעוד שבישראל לפחות הסבירו לי מדוע אצלם יותר יקר (ובסוף נתנו לי את אותו המחיר...).
יש דברים טובים בישראל ויש רעים. מי שחושב שבאמריקה הכל טוב, שימשיך לחלום - לכל מקום יש את היתרונות והחסרונות שלו. מי שבוחר להפוך את ישראל למשכנו, שיקח את הטוב ביחד עם הרע וילמד לחיות כאן...
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
שאני רואה שמוכרים לא מתייחסים באלי בחנות, יש לי טריק נחמד שמיד מקפיץ אותם לכיוון שלי עם שאלות כמו "אפשר לעזור".
פשוט תתחילו לגעת במכשירים ולשחק עם הכפתורים, תוך שניות יקום אליכם מישהו וישאל אם אפשר לעזור.
זה בדוק עד רמת ההתערבויות עם חברים
פשוט תתחילו לגעת במכשירים ולשחק עם הכפתורים, תוך שניות יקום אליכם מישהו וישאל אם אפשר לעזור.
זה בדוק עד רמת ההתערבויות עם חברים
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- רונן
-
- חבר מכור קשה

עופר ,
אני עושה את המקסימום עבור משפחתי ומצפוני ,
מיקרו לא קונים כל יום , אני מעדיף להשקיע במוצרים איכותיים ( ויקרים ) מאשר זולים ומתחלפים ...
אני עושה את המקסימום עבור משפחתי ומצפוני ,
מיקרו לא קונים כל יום , אני מעדיף להשקיע במוצרים איכותיים ( ויקרים ) מאשר זולים ומתחלפים ...
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
אמרתי שהם אנושיים. חד משמעית. מתמקחים בישראל כי זה חלק מההוויה. יש לזה יתרון.
בחו"ל יש הרבה חסרונות, נתקלתי גם בהם. לא התעלמו ממני בכל אופן. התשובות היו קצת מפגרות, אבל זה בכל מקום. גם אני קיבלתי את אותה עזרה שאתה קיבלת (בנורבגיה): לקרוא את התווית... מזל שלמדתי קרוא וכתוב, אחרת הייתי אבוד...
אתה יודע שהדשא של השכן יותר ירוק.
אני מקווה שמישהו משקם אלקטריק קורא את זה, שיעשו קצת בדיקות סמויות - זה מעיר את החנויות יופי.
בחו"ל יש הרבה חסרונות, נתקלתי גם בהם. לא התעלמו ממני בכל אופן. התשובות היו קצת מפגרות, אבל זה בכל מקום. גם אני קיבלתי את אותה עזרה שאתה קיבלת (בנורבגיה): לקרוא את התווית... מזל שלמדתי קרוא וכתוב, אחרת הייתי אבוד...
אתה יודע שהדשא של השכן יותר ירוק.
אני מקווה שמישהו משקם אלקטריק קורא את זה, שיעשו קצת בדיקות סמויות - זה מעיר את החנויות יופי.
Vocare Ad Regnum
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
Re: sam 22 רק שתידע שאתה טועה.
לגבי מסכים זה אולי נכוןisraeli1948 כתב:הייתי בהרצאה לא מזמן בנושא הזה....
ומסתבר שהאינטרנט תופס רק 10 אחוז משוק המסכים והאלקטרוניקה הבידורית, ואם במסכים עסקינן שקם אלקטריק ושופר סל נמצאים מקום ראשון במכירת מסכים מבחינת רווח וכמויות (לפי ידיעות אחרונות)
רוב עם ישראל בסופו של דבר לא קונה מהאינטרנט.
ולנושא...
גם אני שונא שלא מתייחסים אליי בחנות זה הכי מעצבן שיש ורק בגלל זה לא הייתי קונה כמובן שזה לא תקין , בטח חשבו שאתה ילד קטן או משהו כזה......
לגבי "מוצרי חשמל לבנים" זה מש המצב
רטאים בחנויות האלו
ומזמינים אצל מי שהכי זול ואמין בזאפ
- OhadR
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 246
אין לך מה להתעצבןsagyle כתב:ברצוני לשתף אותכם בחוויה שהיתה לי היום .
אני מחפש טלוויזיה 32-37 לחדר שינה , לא אמור להיות משוכלל מדי ואני אסתפק גם בHD ready .
במקום ישר להזמין מהאינטרנט החלטתי לכתת רגלי לחנויות .
הייתי בחנות שקם אלקטריק בקניון רחובות , שעה 20:15 בערב , הסתכלתי , בחנתי ... ושישה מוכרים ישבו וראו טלוויזיה ואף אחד אפילו לא אמר שלום ב10 דקות שהייתי שם . אמרתי נתחכם, ונכנסתי להם בשדה ראייה של הטלוויזיה , ועדיין שום יחס .
ואני אומר , מילא היחס , אבל כל הטלוויזיות מחוברות לכבלים אנלוגיים וזה נראה מפוקסל ונורא . איך אדם שפוי קונה ככה טלוויזיה?...
גם לי היה אותו אירוע באותה חנות מדוברת, אמנם לא באותה שעה "מתה" אבל היחס היה אותו דבר
ישר עשיתי אחורה פנה , התאמצתי והלכתי לחנות סטריאו דרום , לפחות שם מקבלים יחס נורמלי למרות שיקר שם קצת יותר
- חכם_חנוכה
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
האינטרנט כבר מזמן לא הזירה הכי זולה למרות שיש לו את הפוטנציאל להיות כזה (פחות הוצאות על תצוגות מלאי וכו').
גם אני קניתי באלמ בישפרו את הפלזמה שלי וקיבלתי יחס מצוין.
אני כלקוח אף פעם לא נודניק, אם לא קיבלתי יחס הולם אני פשוט מוותר על החוויה לקנות באותו מקום אפילו אם זה זול משמעותית. הדוגמא הכי טובה זה החנויות של רמי לוי שתמיד יותר זולות בסיכום הכללי מכולם אבל אתה יכול לעמוד שעה בקופה וידרכו עליך וידחפו אותך בכל הזדמנות. אותי לא תתפסו שם אפילו בימים קשים של מיתון.
גם אני קניתי באלמ בישפרו את הפלזמה שלי וקיבלתי יחס מצוין.
אני כלקוח אף פעם לא נודניק, אם לא קיבלתי יחס הולם אני פשוט מוותר על החוויה לקנות באותו מקום אפילו אם זה זול משמעותית. הדוגמא הכי טובה זה החנויות של רמי לוי שתמיד יותר זולות בסיכום הכללי מכולם אבל אתה יכול לעמוד שעה בקופה וידרכו עליך וידחפו אותך בכל הזדמנות. אותי לא תתפסו שם אפילו בימים קשים של מיתון.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
''החיים הם לא רק שחור ולבן'' אה עופר..
ניראי לי שכל הביקורות שאתה עושה על הפלזמות שיבשו לך את אוצר מילים גם בחיים האמיתים אתה חושב במושגים של ניגודיות דינמית 
- רונן
-
- חבר מכור קשה

Re: ''החיים הם לא רק שחור ולבן'' אה עופר..
כצרכן מוצרי אודיו ווידאו , אני נמצא בין לקוח ממוצע לבין נודניק ( לא מתבייש לומר )israeli1948 כתב:ניראי לי שכל הביקורות שאתה עושה על הפלזמות שיבשו לך את אוצר מילים גם בחיים האמיתים אתה חושב במושגים של ניגודיות דינמית :
lol:...
יש לי סיבה טובה לקבוע זאת ,
הוצאתי המון כסף על מוצרי A/V קניתי הכל אצל סוחר אחד בלבד !!!
מאחר וכך ,ידעתי שאני משלם יותר אצל הסוחר ( לגבי מוצרים בלעדיים שמכר ) , ולכן הרשיתי לעצמי לנדנד .
אך לאחרונה , הסוחר חשב שאני בכיסו , והציע לי מחיר גבוה ממתחריו על מוצר מסויים .,
לא האמנתי
טעיתי , אבל לא הייתה לי בעיה לעבור לסוחר אחר ולהיות קבוע אצלו,
כן , אצלי או שחור או לבן , ככה אני,
והסוחר הראשון - האמינו לי , הפסיד !!!
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
היו לי ימים בעבר שהפרוטה לא היתה מצויה בכיסי והייתי הולך עם השכנה לשוק בשעה חמש
אחרי שהרוכלים הפכו את הדוכנים והיינו אוספים את העגבניות השלמות,מלפפונים ושאר ירקות
למה אני והשכנה??בגלל שאשתי ובעלה של השכנה התביישו
אחרי שהרוכלים הפכו את הדוכנים והיינו אוספים את העגבניות השלמות,מלפפונים ושאר ירקות
למה אני והשכנה??בגלל שאשתי ובעלה של השכנה התביישו
אמן מייסר
- GTV
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 134
"למה אני והשכנה??בגלל שאשתי ובעלה של השכנה התביישו "
ראיתי סרט כזה ...בסרט היתה סיבה אחרת למה הם לא הצטרפו לבני זוגם
בטח לא בושה ...עד כמה שאני מבין בסרטים כאלו....
ראיתי סרט כזה ...בסרט היתה סיבה אחרת למה הם לא הצטרפו לבני זוגם
בטח לא בושה ...עד כמה שאני מבין בסרטים כאלו....
מכור לסאונד של אלפא -רומיאו
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
לפני כחודשיים חיפשתי 2 מסכי LCD לבית
מקריאה בפורום החלטתי ללכת לחנות ארמגדון
2 דקות בחנות הספיקו לי כדי להבין שאני לא ארכוש אף פעם מהם
הם התייחסו כאילו שהם עושים לי טובה שהם מוכרים לי
כנראה שהפופולריות שלהם בעקבות הפורום עלתה להם לראש
לגבי שקם אלקטריק , זה מאוד תלוי בסניף
רכשתי מסך 7403 משקם אלקטריק , ולאחר שעברתי במספר סניפים שלהם ראיתי שהיחס
של המוכרים משתנה מאוד בהתאם לסניף , כנראה שזה תלוי במנהל שלהם.
אני באופן אישי , אם הייתי מנהל חנות , והיה נכנס לקוח , מסתובב בסניף ויוצא מבלי שאף אחד מהמוכרים פנה אליו
עוד באותו היום הייתי שולח את המוכרים הביתה
מקריאה בפורום החלטתי ללכת לחנות ארמגדון
2 דקות בחנות הספיקו לי כדי להבין שאני לא ארכוש אף פעם מהם
הם התייחסו כאילו שהם עושים לי טובה שהם מוכרים לי
כנראה שהפופולריות שלהם בעקבות הפורום עלתה להם לראש
לגבי שקם אלקטריק , זה מאוד תלוי בסניף
רכשתי מסך 7403 משקם אלקטריק , ולאחר שעברתי במספר סניפים שלהם ראיתי שהיחס
של המוכרים משתנה מאוד בהתאם לסניף , כנראה שזה תלוי במנהל שלהם.
אני באופן אישי , אם הייתי מנהל חנות , והיה נכנס לקוח , מסתובב בסניף ויוצא מבלי שאף אחד מהמוכרים פנה אליו
עוד באותו היום הייתי שולח את המוכרים הביתה
- noamre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 359
מעניין, איזה מהסניפים של אמרגדון?
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
בסניף שקם אלקטריק בצפת כל המוכרים טבריינים
אמן מייסר
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
רמת החיילnoamre כתב:מעניין, איזה מהסניפים של אמרגדון?...
- noamre
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 359
דווקא שם הייתי בחיפושים, והם היו נחמדים אלי עזרו ונתנו המלצות ואפילו ירדו יפה במחירים (למרות שבסופו של דבר לא קניתי שם אלא ב ZMAX בגלל רושם מקצועי שהשאירו עלי ויחס מצויין).sufgi123 כתב:רמת החיילnoamre כתב:מעניין, איזה מהסניפים של אמרגדון?......
- gman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
My 50cent...
בשבועיים האחרונים אני ואישתי מסתובבים קצת ברשתות החשמל בשביל רכישה גדולה לדירה החדשה (שני מסכים,תנור,כיריים,מדיח,מכונת כביסה,מייבש). בנתיים היינו בא.ל.מ. ובאבי סופר, השירות והיחס בא.ל.מ. היה טוב מאוד.
קשה לי לשים את האצבע מה עדיף שם.
בשני המקומות קיבלנו יחס מחייך, מקצועי, לא מחנך והמחירים בשניהם דומים (אבי סופר זול יותר בקצת). עדיין, היה משהו שקשה להסביר במילים שאם נרכוש באחד משתי הרשתות האלו זה יהיה בא.ל.מ. אפשר אולי להגדיר את זה כ"חווית קניה", הרגשה שאתה קונה במקום טוב יותר שיעמוד לצידך אם יתגלו בעיות בהמשך.
אני עדיין מבלבט האם לרכוש את המסכים כחלק מהרכישה הגדולה באחת הרשתות או שלרכוש אותם באחת החנויות המתמחות בקולנוע בייתי. המחיר סה"כ דומה.
בשבועיים האחרונים אני ואישתי מסתובבים קצת ברשתות החשמל בשביל רכישה גדולה לדירה החדשה (שני מסכים,תנור,כיריים,מדיח,מכונת כביסה,מייבש). בנתיים היינו בא.ל.מ. ובאבי סופר, השירות והיחס בא.ל.מ. היה טוב מאוד.
קשה לי לשים את האצבע מה עדיף שם.
בשני המקומות קיבלנו יחס מחייך, מקצועי, לא מחנך והמחירים בשניהם דומים (אבי סופר זול יותר בקצת). עדיין, היה משהו שקשה להסביר במילים שאם נרכוש באחד משתי הרשתות האלו זה יהיה בא.ל.מ. אפשר אולי להגדיר את זה כ"חווית קניה", הרגשה שאתה קונה במקום טוב יותר שיעמוד לצידך אם יתגלו בעיות בהמשך.
אני עדיין מבלבט האם לרכוש את המסכים כחלק מהרכישה הגדולה באחת הרשתות או שלרכוש אותם באחת החנויות המתמחות בקולנוע בייתי. המחיר סה"כ דומה.