9000es כתב:זה לא רק dodi88 ואנוכי חושבים שהפלזמה של סמסונג a-450 יותר טוב ההפנסוניק pv-80 .
יש עוד רבים כמונו ותאמין לי כל אלה שרכשו את ה-450 הם מבנים טוב מאוד מהי אייכות של מסך ברמה .
יש גורמים בפורום הזה שמנסים להכפיש את סמסונג .אפילו לכתוב שהאתר של סמסונג העולמי לא יודע מה הוא כותב או שכל האתר שלהם הוא טעות .
מדובר על ה 100 הרץ עם תמונת ביניים .
שיהיה לכולם חג שמח .

...
הוא הסביר לך ש IF צריך להיות עם יותר מתמונת ביניים אחת ולכן זה לא אותו הדבר.
בכל אופן, אני יכול לספור על כף יד אחת אנשים בפורום הזה שחושבים שה 450 עדיפה על ה PV80, רובו המוחלט של הפורום חושב אחרת, אני מוכן להתערב על מה שאתה רוצה שלא תמצא אפילו 5 חנויות מתמחות שיגידו לך שהסמסונג עדיפה, גם אין שום סיכוי שתמצא ביקורת מקצועית ברשת שבה אומרים שה 450 עדיפה על הפנסוניק, פשוט אין חיה כזו, ב CNET ה PV80 נבחרה לפלזמה הכי שווה, כך גם באתר הבא שמשקלל את כל הביקורות ואומר שהפנסוניק PV80 זה הפלזמה 42 אינץ הכי טובה (בהתחשב ביחס עלות תועלת גם כן):
http://www.consumersearch.com/search/reviews/px80
הכי הזוי זה להגיד שלסמסונג שחורים טובים יותר, אפילו ל 550 יש שחורים פחות טובים (עפ"י הסיקורים המקצועיים ברשת), זה ידוע לכל אחד שפיוניר השולטת בשחורים, פנסוניק טיפה אחריה, וכל השאר מאחור.
פיוניר ופנסוניק השולטות בתחום, וזה משהו שידוע מאז ומעולם, גם בנושא השחורים, גם בנושא הטיפול בהשתקפות, גם בנושא הטיפול בצריבה (הן היחידות שאפילו לא ממליצות על הרצה), אז זה ש 3 אנשים באים לפה וזורקים סיסמאות שלסמסונג יש שחור יותר טוב, והתמונה יותר טובה, והצבעים יותר ריאלסטיים, זה פשוט לא הוגן כלפי אותם אנשים שעדיין לא רכשו מסך, אני אאתגר אותך קצת, נסה למצוא משפט ברשת, באתר (לא ע"י משתמש באיזה פורום) שאומר שאיזשהו מסך פלזמה של סמסונג בעל שחורים טובים יותר ממסך של פנסוניק, אין סיכוי כזה, אומר הכל.