אכזבה מפלזמה A450

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #61 

yuria כתב:מצ"ב תמונה שמראה שאפילו בפנסוניק המעוללת יש השתקפויות
כדאי שהפרומוטור התורן של פנסוניק (שטוען שלו יש מסך LCD של טושיבה)
קצת ירגיע מלשבח רק את פנסוניק .
אם בעיית השתקפויות מפריעה לך בצורה קיצונית אז תבחר בפיוניר
או ב-LCD עם תאורת LED
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
...
[behave]
פנייה לגופו של אדם - מרטין
[/behave]
, הבחור ציין במפורש שיש השתקפות אבל היא כמעט ונעלמת כאשר מדליקים את המסך (בתמונה המסך כבוי), כמו כן בכל מסך זכוכית בוודאי שישנה השתקפות, השאלה כמה, בכל חנות מתמחה ובכל פורום מקצועי יגידו לך שבפנסוניק ובפיוניר יש הרבה פחות השתקפות מבשאר הפלזמות, אנשים שמבינים קצת יותר ממני וממך, אז במקום להשמיץ תתייחס לעובדות, ותקבל אותן כפי שהן, חבל שאנשים כמוך יורדים לפסים אישיים, תתבייש לך.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #62 

[behave]
[/behave]
, למה את התמונה הזו ממקבץ התמונות לא הבאת(השתקפות הרבה יותר גדולה בפיוניר מבפנסוניק בתמונה,במצב כבוי גם כן):
כמו שאמרתי, בכל מסך זכוכית יש השתקפות, רק שבפנסוניק ובפיוניר ההשתקפות הרבה פחות מורגשת, כמו שאמרו פה אנשים נכבדים חוץ ממני, וכמו שאומרים בפורומים מקצועיים ובחנויות מתמחות.

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #63 

[behave]
[/behave]

,צירפתי את הלינק המלא ולא רק את התמונה......
כנראה שלא שמתה לב שלא הסגרתי את השם שלך במפורש-אז למה הכעס שיש לך כנגדי
מבחינתי "אתה צודק-אין כמו פנסוניק "-אז למה יש לך עדיין מסך של טושיבה :?:
אין לי כוח להגיב ללינק הזה יותר
חג שמח לכל החברים.......
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #64 

yuria כתב:מצ"ב תמונה שמראה שאפילו בפנסוניק המעוללת יש השתקפויות
כדאי שהפרומוטור התורן של פנסוניק (שטוען שלו יש מסך LCD של טושיבה)
קצת ירגיע מלשבח רק את פנסוניק .
אם בעיית השתקפויות מפריעה לך בצורה קיצונית אז תבחר בפיוניר
או ב-LCD עם תאורת LED
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
...
בתמונה המצורפת הפלזמה שמאחורה כבויה, למה שלא יהיו השתקפויות?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #65 

חברה',
נא להתחיל להירגע ומהר.
מי שייפנה לגופו של אדם ייחסם. אין לי כוונה להתעסק בגננות.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #66 

yuria כתב:[behave]
[/behave]

,צירפתי את הלינק המלא ולא רק את התמונה......
כנראה שלא שמתה לב שלא הסגרתי את השם שלך במפורש-אז למה הכעס שיש לך כנגדי
מבחינתי "אתה צודק-אין כמו פנסוניק "-אז למה יש לך עדיין מסך של טושיבה :?:
אין לי כוח להגיב ללינק הזה יותר
חג שמח לכל החברים.......
...
כי לא כל יום מחליפים מסך, כשיהיה העיתוי הנכון אני ארכוש, טושיבה C3500PG ממסכי ה LCD הוא דווקא מהמוצלחים, כמובן שזה לא פלזמה פנסוניק, אבל עדיין, בזמנים כאלה קצת יותר קשה ללכת ולהוציא כסף על מסך שכבר יש לך אחד, אבל גם זה יבוא.
וזה לא משנה אם הבאת לינק או תמונה, כתבת שזו הוכחה שבפנסוניק יש השתקפות ובפיוניר אין, אז חבל שבדיוק כמה הודעות לפני בשירשור הזה הבחור ציין והראה במפורש שכאשר המסך כבוי יש השתקפות בפנסוניק וכאשר הוא דולק אז היא כמעט ונעלמת, אז לבוא ולהראות תמונה שיש השתקפות בפנסוניק כשהמסך כבוי זה לא הוגן כלפי פותח השירשור ואנשים נוספים, מה גם שבאותו שירשור שממנו הבאת את התמונה מראים בבירור שבפיוניר יש יותר השתקפות מבפנסוניק (שוב,מצב כבוי), כך שבמקום לפקפק באמינות שלי ולהגיד שאני פרומוטור של פנסוניק , ולפקפק באמינות שלי ולרמוז שלא באמת יש לי מסך טושיבה, היא די פרדוקס בהתחשב במה שאתה עשית, אני מאוד מקווה שלהבא אנשים לא ינסו להטעות אנשים תמימים במשפטי סרק אלא יצמדו לעובדות, הפורום הזה נועד בשביל לעזור לאנשים לרכוש את המסך הטוב ביותר שהם יכולים ממיטב כספם, ולא לחזק את האגו האישי והביטחון של כל אחד במסך שהוא רכש.

מלאך פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #67 

שמתי וילון,שיניתי קצת את התאורה בסלון, כיוונתי קצת את הפלזמה
הנה תוצאות 8O

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #68 

טוב מאוד ...............עשית מה שצריך וזה עדיף מאשר לחפש תחליפים. תהייה רגוע מהבחירה שלך והכי חשוב תהנה :D :D :D

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #69 

נראה פשוט מעולה.
יש לך מסך פצצה, שעולה בכמה מידות על ה-PV של פנסוניק.
בין אם זה בשחורים, באיכות ה-SD, בריאליסטיות של הצבעים, ואיך לא - בעיצוב החיצוני.
תעשה חיים !!! :)

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #70 

dodi88 כתב:נראה פשוט מעולה.
יש לך מסך פצצה, שעולה בכמה מידות על ה-PV של פנסוניק.
בין אם זה בשחורים, באיכות ה-SD, בריאליסטיות של הצבעים, ואיך לא - בעיצוב החיצוני.
תעשה חיים !!! :)
...
חבל שרק אתה ו es9000 חושבים ככה ובכל הביקורות המקצועיות, פורומים מקצועיים, רוב חברי הפורום וכל החנויות המתמחות אומרות אחרת,להשוות את השחורים של הפנסוניק לסמסונג זו פשוט בדיחה עצובה, אבל שיהיה, העיקר שאתה מרוצה (Y)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #71 

זה לא רק dodi88 ואנוכי חושבים שהפלזמה של סמסונג a-450 יותר טוב ההפנסוניק pv-80 .
יש עוד רבים כמונו ותאמין לי כל אלה שרכשו את ה-450 הם מבנים טוב מאוד מהי אייכות של מסך ברמה .
יש גורמים בפורום הזה שמנסים להכפיש את סמסונג .אפילו לכתוב שהאתר של סמסונג העולמי לא יודע מה הוא כותב או שכל האתר שלהם הוא טעות .
מדובר על ה 100 הרץ עם תמונת ביניים .

שיהיה לכולם חג שמח . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #72 

תפסיק אתה עם הפורומים מקצועיים וביקורות מקצועיות. די די אתה יודע כמה אתרים יש שנותנים ביקורות לטלוויזיה? לך תדע מה האינטרסים של האתרים "המקצועיים" בשקל וחצי שלך שמהם אתה מביא את הביסוס לטענות שלך שהפנסוניק יותר חזקה מהסמסונג.

אצלי מה שקובע זה לא שום מומחה או אתר לביקורות. אצלי העין קובעת !
ומה שהעין שלי רואה בפלאזמה של A450 זה פשוט פנטסטי, ללא ספק הפלאזמה "42 הכי טובה בטווח המחיר שלה.

הפנסוניק מעולה גם היא. אך הסמסונג אצלי לוקחת ובגדול.

ולא משנה כמה אנשי מקצוע וכמה אתרים מתמחים תביא לי, או כל מיני פורומים הזויים....
חג שמח

וד"א פשוט מצחיק אותי שאתה כותב "הפלאזמות של פנסוניק ופיוניר הן ___" רק פנסוניק ופיוניר מסוגלות ___" ועוד כל מיני פנינים
אתה אשכרה מאמין לעצמך שהם נמצאות באותה הליגה.
פיוניר הרבה הרבה מעלה חביבי...את זה יכולים להגיד לך באתרים המקצועיים שלך.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #73 

9000es כתב:זה לא רק dodi88 ואנוכי חושבים שהפלזמה של סמסונג a-450 יותר טוב ההפנסוניק pv-80 .
יש עוד רבים כמונו ותאמין לי כל אלה שרכשו את ה-450 הם מבנים טוב מאוד מהי אייכות של מסך ברמה .
יש גורמים בפורום הזה שמנסים להכפיש את סמסונג .אפילו לכתוב שהאתר של סמסונג העולמי לא יודע מה הוא כותב או שכל האתר שלהם הוא טעות .
מדובר על ה 100 הרץ עם תמונת ביניים .

שיהיה לכולם חג שמח . (Y)
...
הוא הסביר לך ש IF צריך להיות עם יותר מתמונת ביניים אחת ולכן זה לא אותו הדבר.
בכל אופן, אני יכול לספור על כף יד אחת אנשים בפורום הזה שחושבים שה 450 עדיפה על ה PV80, רובו המוחלט של הפורום חושב אחרת, אני מוכן להתערב על מה שאתה רוצה שלא תמצא אפילו 5 חנויות מתמחות שיגידו לך שהסמסונג עדיפה, גם אין שום סיכוי שתמצא ביקורת מקצועית ברשת שבה אומרים שה 450 עדיפה על הפנסוניק, פשוט אין חיה כזו, ב CNET ה PV80 נבחרה לפלזמה הכי שווה, כך גם באתר הבא שמשקלל את כל הביקורות ואומר שהפנסוניק PV80 זה הפלזמה 42 אינץ הכי טובה (בהתחשב ביחס עלות תועלת גם כן):
http://www.consumersearch.com/search/reviews/px80

הכי הזוי זה להגיד שלסמסונג שחורים טובים יותר, אפילו ל 550 יש שחורים פחות טובים (עפ"י הסיקורים המקצועיים ברשת), זה ידוע לכל אחד שפיוניר השולטת בשחורים, פנסוניק טיפה אחריה, וכל השאר מאחור.
פיוניר ופנסוניק השולטות בתחום, וזה משהו שידוע מאז ומעולם, גם בנושא השחורים, גם בנושא הטיפול בהשתקפות, גם בנושא הטיפול בצריבה (הן היחידות שאפילו לא ממליצות על הרצה), אז זה ש 3 אנשים באים לפה וזורקים סיסמאות שלסמסונג יש שחור יותר טוב, והתמונה יותר טובה, והצבעים יותר ריאלסטיים, זה פשוט לא הוגן כלפי אותם אנשים שעדיין לא רכשו מסך, אני אאתגר אותך קצת, נסה למצוא משפט ברשת, באתר (לא ע"י משתמש באיזה פורום) שאומר שאיזשהו מסך פלזמה של סמסונג בעל שחורים טובים יותר ממסך של פנסוניק, אין סיכוי כזה, אומר הכל.

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #74 

תקרא את התגובה שלי...

המנגינה של "כל האתרים-הסיקורים המקצועיים..". \ "בכל החנויות..." כבר מאוסה.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #75 

dodi88 כתב:תקרא את התגובה שלי...

המנגינה של "כל האתרים-הסיקורים המקצועיים..". \ "בכל החנויות..." כבר מאוסה.
...
אבל מה לעשות שזו האמת?
אם בכל האתרים המקצועיים+כל החנויות המקצועיות+רוב חברי הפורום (מלבד שלושתכם) אומרים שה PV80, ו -3 אנשים, נגיד אפילו 5 (נלך לקראתכם) חושבים שה 450 עדיפה, וכמובן זורקים סיסמאות ללא בסיס אמיתי, אז מי אתה חושב שעדיפה? אולי בעצם עזוב לרגע מה אתה חושב, מבחינת הרציונל, אין ספק מי המנצחת הברורה, אם אתה חושב אחרת זו זכותך, אבל כשאני ואחרים בפורום אומרים שה PV80 עדיפה אז יש לנו על מה להשען, יש לנו בסיס, ביקורות מקצועיות, חנויות מקצועיות, אנשים מהתחום, כששלושתכם זורקים סיסמאות כאלה אתם סתם פוגעים באחרים, אין לי בעיה שתגיד שלדעתך הסמסונג טובה יותר, בכיף שיהיה לך, אבל לזרוק סיסמאות חסרות בסיס כמו בנושא השחורים לדוגמא, זה פשוט גובל בהונאה, וזה פשוט לא פייר כלפי המתלבטים, זה מה שמכעיס אותי בעניין הזה, אין לי בעיה ששלושתכם תגידו שהסמסונג המסך הכי טוב בעולם לדעתכם, רק אל תטעו בסיסמאות שווא, כי אם יש אמת מוחלטת ב"עימות" הזה זה שבפנסוניק השחורים יותר טובים , יש בה פחות השתקפות, היא יותר עמידה בצריבות והצבעים שלה יותר אמיתיים, ואת הדברים הללו בדקו, סקרו, והוכיחו אנשים שמבינים בתחום קצת יותר ממני וממך, חג שמח.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #76 

כל צד בדיון הזה אמר את דברו יותר מ5 פעמים.
אני חושב שזה מוצה.
עברו הלאה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #77 

אני אתייחס רק לשני צדדים בולטים שבגללם בחרתי ב PV80. כשבדקתי פה בפורום ראיתי מיד שיש ויכוח בין שתי הפלזמות האלו של פנסוניק וסמסונג. נכנסתי למחסני חשמל וראיתי את שתיהן אחת ליד השניה. ניתן לראות מיד את ההבדל בהשתקפויות. בפנסוניק יש פילטר על המסך שגורם להשתקפות לא לבלוט ולהתפזר - משהו בדומה למסכי LCD. בסמסונג ההשתקפות רגילה לחלוטין כמו במסכי טלוויזיה - רואים בברור מה משתקף במסך ואני מספר מה שראיתי ולא קישקושי פורום אם מישהו מפחד מזה.
דבר שני וחשוב מאוד מבחינתי הוא מצב JUST שמתאים את התמונה עם מתיחה מינימאלית בדומה למה שהיה לי בסוני הישנה - SMART. אני לא יכול בלי זה.
שני הגורמים האלו בצרוף המלצות בפורום גרמו לי ללכת על הפנסוניק.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #78 

efi1965 כתב:אני אתייחס רק לשני צדדים בולטים שבגללם בחרתי ב PV80. כשבדקתי פה בפורום ראיתי מיד שיש ויכוח בין שתי הפלזמות האלו של פנסוניק וסמסונג. נכנסתי למחסני חשמל וראיתי את שתיהן אחת ליד השניה. ניתן לראות מיד את ההבדל בהשתקפויות. בפנסוניק יש פילטר על המסך שגורם להשתקפות לא לבלוט ולהתפזר - משהו בדומה למסכי LCD. בסמסונג ההשתקפות רגילה לחלוטין כמו במסכי טלוויזיה - רואים בברור מה משתקף במסך ואני מספר מה שראיתי ולא קישקושי פורום אם מישהו מפחד מזה.
דבר שני וחשוב מאוד מבחינתי הוא מצב JUST שמתאים את התמונה עם מתיחה מינימאלית בדומה למה שהיה לי בסוני הישנה - SMART. אני לא יכול בלי זה.
שני הגורמים האלו בצרוף המלצות בפורום גרמו לי ללכת על הפנסוניק.
...
נכון , שכחתי לציין גם את נושא המתיחה, שבסמסונג הוא בכלל לא לינארי.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #79 

dodi88 כתב:תפסיק אתה עם הפורומים מקצועיים וביקורות מקצועיות. די די אתה יודע כמה אתרים יש שנותנים ביקורות לטלוויזיה? לך תדע מה האינטרסים של האתרים "המקצועיים" בשקל וחצי שלך שמהם אתה מביא את הביסוס לטענות שלך שהפנסוניק יותר חזקה מהסמסונג.

אצלי מה שקובע זה לא שום מומחה או אתר לביקורות. אצלי העין קובעת !
ומה שהעין שלי רואה בפלאזמה של A450 זה פשוט פנטסטי, ללא ספק הפלאזמה "42 הכי טובה בטווח המחיר שלה.

הפנסוניק מעולה גם היא. אך הסמסונג אצלי לוקחת ובגדול.

ולא משנה כמה אנשי מקצוע וכמה אתרים מתמחים תביא לי, או כל מיני פורומים הזויים....
חג שמח

וד"א פשוט מצחיק אותי שאתה כותב "הפלאזמות של פנסוניק ופיוניר הן ___" רק פנסוניק ופיוניר מסוגלות ___" ועוד כל מיני פנינים
אתה אשכרה מאמין לעצמך שהם נמצאות באותה הליגה.
פיוניר הרבה הרבה מעלה חביבי...את זה יכולים להגיד לך באתרים המקצועיים שלך.
...
אז פתאום האתרים המקצועיים כן נכונים? בוא נאמר שבאותם אתרים ובאותם ביקורות ההבדל בין פיוניר לפנסוניק הוא הרבה יותר קטן מההבדל בין פנסוניק לסמסונג.
תמיד אומרים את פיוניר ופנסוניק בנשימה אחת,כשליטות הבלתי מעורערות בנושא הפלזמות, הפערים ביניהן כל הזמן הולכים ומצטמצמים בנושא השחורים, ובדברים כמו ההתמודדות עם השתקפות וצריבות הן כבר באותה הרמה, ויש אפילו פרמטרים כמו טיפול ב SD שבו המעבדים של פנסוניק אפילו יותר טובים.

אני מאמין ברציונל, אם בכל הפורומים המקצועיים, בכל הביקורות המקצועיות, בכל החנויות המקצועיות, ורוב מוחלט בפורום הנפלא הזה (חוץ משלושתכם) חושב שהפנסוניק טובה יותר אז אצלי ברציונל (כמו רוב האנשים השכלתניים) אני יודע שהפנסוניק טובה יותר, ליתר ביטחון אני גם בודק עם העיניים שלי וגם הן אמרו לי מעל כל ספק שהפנסוניק טובה יותר.
אגב, כמו שאמרתי, נושאים כמו השחורים והדיוק בצבעים נבדקו ע"י מדידות מדוייקות, אז גם נגד המדע אתה הולך? זה פשוט פתטי סלח לי, זה בערך שקול לזה שיעשו בדיקת מהירות מירבית לסובארו ומרצדס ויגידו לך שהמרצדס בוודאות יכולה להגיע למהירות גבוהה יותר לאחר המדידות, אבל אתה עדיין תיזרוק סיסמאות שהסובארו היא המכונית הכי מהירה בשוק, זה בערך מה שאתה עושה עם הסמסונג, זה כבר הפך להיות די מגוחך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78828
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #80 

תודה על השתתפותכם בדיון. כפי שמרטין ציין, הדיון מוצה.

נעול

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”