לצפייה בחינם יש מחיר:על מה מוותרים כשלא מוכנים לשלם דמי מנוי

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
djeuro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #21 

יס\הוט מניחים מראש שהמנויים הקיימים , כמו המנויים הותיקים הם אנשים שאוהבים לזרוק כסף סתם , הנחה שהתבררה כנכונה לטווח ארוך , מאז שהחברות קיימת .
אבל לא ממש באשמתינו , המצב הכלכלי בעולם ואיתו גם בארץ השתנה מאוד , מאד . אני אישית כאחד שעובד בחברת היי טק מצליחה מאוד רואה עשרות מחבריי שעבדו לצידי שנים רבות , מפוטרים והולכים הביתה בביאוס טוטאלי .
חברות מונופול , כמו בזק , יס , הוט , חושבות שאם הצרכן היה מספיק פראייר ( או "נאנן " כפי שהחברות האלה אוהבות לכנות אותנו , הצרכנים ) לשלם סכומים ללא שום פרופורציה במשך שנים , מצב כלכלי גרוע לא ישנה את הרגלי הצריכה ויותר חשוב , הרגלי התשלום או הפראייריות שלו .
זו הסיבה שכל החברות האלה ורבות אחרות , יעשו הכל בימים אלה לתפוס לקוחות לטווח ארוך במבצעים עם התחייבות או התחייבות בלי מבצעים כלל , במקום לחשוב מה עובר בראש הצרכנים במצבים כאלה ולנסות לבוא לקראתם .
בשביל החברות האלה , ההתחיבות שלנו מתורגמת ישר לכסף .
יס \ הוט יכולות לקבל תנאים מיוחדים מהבנק בקבלת הלואה לדוגמה אם מציגית X לקוחות אבל התנאים האלה ירדו בהרבה אם יציגו X\2 לקוחות . זו הסיבה שכרגע כל החברות שרק תרצו ותראו ינסו לחייב לקוחות על טווחים ארוכים ככל האפשר .
אם האסטרטגיה השיווקית האגרסיבית זו מצליחה ? לדעתי לא כי זה פשוט מושך תשומת לב הלקוחות ובגלל זה אנחנו רואים יותר ויותר לקוחות שקמים ושואלים את עצמם , במקרה שנדון כאן , את השאלה שכל צרכן צריך לשאול : האם אני מקבל את מלוא התמורה עבור ההתחייבות הרבת שנים ועבור הסכום החודשי הגבוה שאני משלם ?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”