מגבר סטריאו עם כניסות ייעודיות

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

שמעתי בעצתך, אז אתמול הקשבתי למיני מוניטור של פרדיים, באמצעות ה-663 של ימאהה בסטריאו, והם נשמעו לי ממש טוב, הרבה יותר טוב מה-9.1 של וורפידל.
...
זה לגמרי עיניין של טעם אישי, ולכן אם זה נשמע לך טוב יותר, זה לגיטימי ועם ישראל מאחוריך.
להישאר עם סנטר cs של וורפידל
...
פה אני חלוק עם המוכר. אני חושב שהסנטר חייב שיהיה בעל גוון צליל דומה ככל שניתן לקידמיים. את זה הכי קל להשיג אם רוכשים את הסנטר התואם.
אם לא, אני אישית הייתי מעדיף לא לקנות ולחסוך.
אציין שלא היה לרמקולים שהוצעו לי מה שנקרא input terminals 2, אלא זוג אחד - האם זה משמעותי?
...
לא רלוונטי בכלל. זה לא שיקול לכלום.

לגבי עיבוד התמונה, הבנתי שאתה רוצה לרכוש את הסקיילר של גפן. קח בחשבון שבכל מקרה מישהו יעשה את הסקיילינג (המסך יכול בכל מקרה, רסיבר אם יש לו את היכולת והנגן בד"כ גם), השאלה היא מי עושה את זה הכי טוב. לא בהכרח סקיילר חיצוני, ולבטח ברמות הכניסה הללו, יהיה יותר טוב מהסקיילינג המובנה במסך או ברסיבר או בנגן עצמו...אל תקנה על עיוור אלא רק לאחר שבחנת שזה באמת נותן שיפור והוא שווה לך אל מול הכסף.

לגבי הרסיברים, האם ביצעת ROOM CORRECTION בכולם עם אותם הרמקולים?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

AAdam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52

שליחה

תודה מרטין

או קי, אני אבדוק באתר של פרדיים איזה סנטר ניתן לשדך למיני מוניטור...

אני מניח שהפלזמה של סמסונג 50a550 תעשה סקיילינג טוב יותר מזה של ה-663 ודומיו - האם בד"כ ניתן לבטל את הסקיילינג ברסיבר ?

לשאלתך, לא ביצעתי דבר, פשוט ישבתי באולם והנציג החליף מידי פעם לבקשתי בין הרסיברים... בכנות, היתי מופתע מכך שה-663 של ימאהה נשמע עוצמתי וחי יותר מזה של הדנון 2309 שהוא חדש, מתקדם ויקר יותר... לא ברור... אני ממש מתלבט בענין הרסיבר... כאמור חשוב לי הסאונד בסטריאו ובסראונד...
אתה מציע שאבקר שם פעם נוספת ואבקש לבצע RC ברסיברים השונים ורק אז להשוות ביניהם?

AAdam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

היי מרטין העצות שלך הועילו מאוד ועזרו לי להתמקד. התרשמתי, הקשבתי והבטתי היטב... עכשיו נשאר רק לקנות...

פלזמה פנסוניק th50pv80... בהשוואה לסמסונג (450/550) התמונה נראתה לי טובה יותר, צבעים פחות עזים, ובגוונים הכהים היה ניתן לזהות יותר פרטים... היתה לצידה גם היטאצ'י שהיא מפורסמת כ-FHD אבל לא באמת כזו, עם פאנל בשם אליס או דומה, שגם התמונה שלה לא היתה רעה בכלל בעיני...
רסיבר ימאהה rx-v663, שאת הסאונד שהוא הוציא אהבתי יותר מה-863 מהדנון 2309 ומה-hk255, גם בסטריאו וגם בסראונד...
לגבי הרמקולים אז קדמיים מיני מוניטור מדור 6, סנטר cc 190, סראונד של וורפידל מסדרה 9 sr וסאב sw150...
לקינוח אני מקווה להתארגן בעתיד הקרוב על הסקיילר... רק שאין לי דרך לבחון אם הרכישה שלו מוצדקת, כלומר לבחון אם הוא נותן עבודה עם הפנסוניק על שידורי הsd בארץ...

עכשיו נותר לקבל הצעות מחיר ולוודא שהן הוגנות... המלצות על מחירים סבירים ???

AAdam פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

זהו זה... בשעה טובה, התחדשתי...
פלזמה th42pv80
רסיבר rx-v663
קדמיים מיני מוניטור v.6
סנטר cc-190
sr של וורפידל
סאב sw150
בקרוב נכנס לדירה, ואז גם יגיעו הפריטים ואעלה תמונות...
מרטין - תודה על הסבלנות והעצות הטובות
אדם

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”