האם הוט מתדלקת רכביה במים ??

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #21 

puca,
נדמה לי שאני מבין לאן אתה חותר... הבעיה היא שאתה יכול באותה מידה לפנות גם על מקצועיות של עובדי בזק, 013 ועוד...
יש לי חבר שעובד ב"הוט". הוא דווקא אחד מהתותחים, דיברנו על נושא המקצועיות של הטכנאים שם. הוא אמר שיש כמה דרגות של טכנאים, אבל גם הוא - שיודע לא מעט, לא מכיר את כל הפונקציות של הממירים. כי הם שונים מאיזור לאיזור, כי הוא לא מהנדס, כי יש טכנאים שעושים טיפול בתקלות פשוטות ויש כאלו ששולחים אותם לתקלות רציניות יותר. כן.
בכל אופן - יש גם סיפורים כמו שלך. אתה צריך להיות שמח ששולחים אליך בנאדם לנסות לפתור את הבעיה. זו זווית חיובית. זה שהם לא מבינים את הקטע של הנורה... מה אני אעשה ? אם שאר הדברים עובדים ורואים טוב - אז אין בעיה.
גילוי נאות: גם אני מנוי של "הוט", הייתי ב"יס" ועברתי כי עיצבנו אותי על חיוב שעד היום לא נפתר. אני כמעט ולא משקיע זמן בצפייה בטלוויזיה כי אין מה לראות...
Vocare Ad Regnum

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #22 

אני לא מבין למה אתה לא מתנתק מהם.
הנורית הזאת זה רק אחד מעשרות הדברים שלא עובדים כשורה בהוט.
אני בממוצע הייתי צריך להוציא ולהכניס את הממיר מהחשמל שלוש פעמים בשבוע בגלל שהוא נתקע.
הוט= *** טוטאלי :rocket:
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #23 

המוח כתב:אני לא מבין למה אתה לא מתנתק מהם.
הנורית הזאת זה רק אחד מעשרות הדברים שלא עובדים כשורה בהוט.
אני בממוצע הייתי צריך להוציא ולהכניס את הממיר מהחשמל שלוש פעמים בשבוע בגלל שהוא נתקע.
הוט= *** טוטאלי :rocket:
...
יכול להיות שהם לא משהו. אני הייתי שלוש שנים עם יס, למעלה מעשר פעמים רבתי איתם על חיובים גבוהים יותר, זיכו באחת חייבו בחדשה. בסופו של דבר (שלא נדבר על בעיות קליטה) נשארו חייבים לי 220 שקלים, ויתרתי על זה, פשוט נמאס לי. גם בהוט מחייבים, אבל לפחות איתם זה הסתדר. גם בהוט יש שינויי חבילות מעצבנים, אבל מבחינתי (שים לב - מבחינתי) זה הרע במיעוטו. זה די דומה לבנקים בישראל... :lol:

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

TANDBERG כתב:puca,
נדמה לי שאני מבין לאן אתה חותר... הבעיה היא שאתה יכול באותה מידה לפנות גם על מקצועיות של עובדי בזק, 013 ועוד...
יש לי חבר שעובד ב"הוט". הוא דווקא אחד מהתותחים, דיברנו על נושא המקצועיות של הטכנאים שם. הוא אמר שיש כמה דרגות של טכנאים, אבל גם הוא - שיודע לא מעט, לא מכיר את כל הפונקציות של הממירים. כי הם שונים מאיזור לאיזור, כי הוא לא מהנדס, כי יש טכנאים שעושים טיפול בתקלות פשוטות ויש כאלו ששולחים אותם לתקלות רציניות יותר. כן.
בכל אופן - יש גם סיפורים כמו שלך. אתה צריך להיות שמח ששולחים אליך בנאדם לנסות לפתור את הבעיה. זו זווית חיובית. זה שהם לא מבינים את הקטע של הנורה... מה אני אעשה ? אם שאר הדברים עובדים ורואים טוב - אז אין בעיה.
גילוי נאות: גם אני מנוי של "הוט", הייתי ב"יס" ועברתי כי עיצבנו אותי על חיוב שעד היום לא נפתר. אני כמעט ולא משקיע זמן בצפייה בטלוויזיה כי אין מה לראות...
...
(Y)

אבל למה כאן כל הזמן פוגעים בי ( סטיגמות ,פרנואיד ......רמזים של איקונים על פריצה לדירות .....) , מה זה קשור לצד המקצועי של הוט שהוא לא טוב , ודרוש שיפור ! .......( ומהכתבות כאן ניראה שגם ב יס ) בין הייתר למה לא לכתוב מה הולך בשתי החברות ?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

אין לך מה לכתוב מה הולך בשתי החברות.
טכנאי מרוויח משכורת מסויימת, מקבל הכשרה ברמה מסויימת, זהו. אם הוא מרוצונו האישי מחליט להשתפר - סבבה הרוב רואים את החור של הגרוש והחור אומר שהם לא יקבלו יותר על זה שהם יודעים, אלא אם כן זה במסגרת של קורס או הכשרה שכן תיתן להם כסף ולכן אין להם אינטרס לפתח ידע.
טוענים שאתה "חופר" כי יש מן האלמנט. אם באמת מעניין אותך למה אתה לא חוקר לבד ? יש מלא מידע באינטרנט. לפחות תשביע את הרצון שלך לדעת.
Vocare Ad Regnum

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

TANDBERG כתב:אין לך מה לכתוב מה הולך בשתי החברות.
טכנאי מרוויח משכורת מסויימת, מקבל הכשרה ברמה מסויימת, זהו. אם הוא מרוצונו האישי מחליט להשתפר - סבבה הרוב רואים את החור של הגרוש והחור אומר שהם לא יקבלו יותר על זה שהם יודעים, אלא אם כן זה במסגרת של קורס או הכשרה שכן תיתן להם כסף ולכן אין להם אינטרס לפתח ידע.
טוענים שאתה "חופר" כי יש מן האלמנט. אם באמת מעניין אותך למה אתה לא חוקר לבד ? יש מלא מידע באינטרנט. לפחות תשביע את הרצון שלך לדעת.
...
(n)

אני לא מסכים אתך בשום פנים ואופן .
תאר לעצמך מה שאתה אומר בעתונות , מס מדייה וכו.
אין מה להסתיר ! זה לא חסוי, בטחוני וכו...

ואם זה כפי שאתה כותב : כל אלה שכותבים כאן שהם לא מרוצים מס פעמים ועומדים על דעתם ! ( בכל פעם בעיה חדשה )הם למעשה - , "חופרים " ולכן למעשה לא צריך לכתוב בכל פעם מחדש ? !.האם אני מבין נכון?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #27 

Puca, יש לי שאלה לגבי הנורית - מאז שהיא נדלקה, אתה מרגיש שאתה רואה FTVHD באיכות גבוהה יותר?

אם כן - שיבושם לך - העיקר שאתה מרוצה

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

uriler כתב:Puca, יש לי שאלה לגבי הנורית - מאז שהיא נדלקה, אתה מרגיש שאתה רואה FTVHD באיכות גבוהה יותר?

אם כן - שיבושם לך - העיקר שאתה מרוצה
...
אין כל קשר לנורית- ראה אך מתנהלת חברה!

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #29 

לגבי התנהלות החברה, יש מספיק שמתדיינים איתך.
אני ניסיתי להבין את החפירה האינסופית בנושא הנורית הזו...
אם היא כלל לא הייתה בממיר - היית מרגיש יותר טוב?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #30 

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

uriler כתב:לגבי התנהלות החברה, יש מספיק שמתדיינים איתך.
אני ניסיתי להבין את החפירה האינסופית בנושא הנורית הזו...
אם היא כלל לא הייתה בממיר - היית מרגיש יותר טוב?
...
נו באמת אתה פוגע באינטליגנציה שלי ........ :roll:
יש לך בפורום זה אין ספור סיפורים מסוג דומה ........ ולא רק מהוט ....
ויש גם שרשור כאן בהודעה עוקבת, בהקשר לסאונד שלהם ,אולו כידי שנבטל גם את הסאוד?

איזה חפירה ?
:lol: :lol: :lol:

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #32 

Catskinner כתב:זו שאלה מאוד כבדה מבחינה רוחנית אם עץ נופל ביער כשאין איש שישמע, האם הוא משמיע רעש?
...
אכן שאלה קשה... אני אישית מעדיף את החתול של שרודינגר :-D

(אגב, למי שרואה The Big Bang Theory- אחד הציטוטים הטובים, מהפרק האחרון של עונה 1 - "Alright, the cat's alive, lets go get dinner"") :-D

ortori
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #33 

תכתוב על זה ספר וזהו, בסך הכל נורה קטנה עוד מעט תתבע אותם

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #34 

puca, עכשיו ברצינות, תן את הדגם המדוייק של המכשיר ונבדוק במקביל לגבי זה. אל תעשה מזה טרגדיה, כשאני מחפש תשובה אצל מחלקת IT ואומרים לי שלא יודעים או שייקח זמן אני בודק לבד, חלק מהפעמים אני מוצא לפניהם. זה אומר שצריך לפטר אותם ? לא.
שלח לי בפרטי את סוג הממיר ונבדוק.
Vocare Ad Regnum

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #35 

אני חושב שאיפה שהתיסכול שלו נובע מכך שנמאס מהשירות של חברות הכבלים ומהמחירים המופקעים שלהם, יש מקום להכניס חברה מתחרה נוספת ואולי אז אנחנו הצרכנים נרוויח.
בנוסף לכך אם לא שמתם לב התווספו עוד ערוצים בתשלום. הליגה הישראלית שלנו כל כך מפורסמת וטובה שאנחנו צריכים לשלם עליה אקסטרה. זו אחת הדוגמאות לטיפשות של הצרכן הישראלי (מדבר בכלליות ויסלחו לי כל אלה שיעלבו אבל זו המציאות).

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #36 

zeev78 כתב:אני חושב שאיפה שהתיסכול שלו נובע מכך שנמאס מהשירות של חברות הכבלים ומהמחירים המופקעים שלהם, יש מקום להכניס חברה מתחרה נוספת ואולי אז אנחנו הצרכנים נרוויח.
בנוסף לכך אם לא שמתם לב התווספו עוד ערוצים בתשלום. הליגה הישראלית שלנו כל כך מפורסמת וטובה שאנחנו צריכים לשלם עליה אקסטרה. זו אחת הדוגמאות לטיפשות של הצרכן הישראלי (מדבר בכלליות ויסלחו לי כל אלה שיעלבו אבל זו המציאות).
...
הכל התחיל לפני כמה שנים - כשנתנו לערוץ 5 פלוס לעלות, רוקנו מתוכן את ערוץ חמש. מאז נהיה חמש פלוס לייב, גולד, סילבר, ברונזה ומה לא...
אגב, כסטונדט לתקשורת - אחד הדברים שדנו בהם הוא העובדה שדבר כזה הוא דבר טוב: ערוצים בתשלום (בתיאוריה כמובן) צפויים לתת תכנים טובים יותר, הבעייה היא שזה לא קורה, אין לנו מודל אחיד עדיין בישראל. בחו"ל זה עובד קצת שונה ואז באמת אפשר לקבל מה שרוצים.
בנוגע לכדורגל ישראלי... שיהיה כזה נדבר עליו... אני אפילו לא מנסה לראות.
יש הרבה מקום להכניס חברה נוספת, הבעיה היא אופי העסקים בישראל שאוטומטית ייצור תחרות מנוונת ואז לא יהיו הבדלים גדולים במחירים, אם בכלל. ראה ערך בנקים, טלפונים קווים וניידים ועוד.

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #37 

כן? יש מקום? אז איפה הוא?
פלטפורמה של ארבע מתחרות (yes, HOT, DVBT ופרטנר) זה די והותר. והעובדות מדברות בעד עצמן, סלקום פרשה השבוע ממיזם הVOD שלה עם בלוקבאסטר. השוק בארץ (1.8 מיליון בתי אב) לא מסוגל להכיל יותר חברות מהכמות הנוכחית מבלי להוביל לקריסת כל המתחרים.

אני אפנה אתכם לדיון שכבר עשינו בנושא:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
עובד בחברת יס

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #38 

שלום , חזרתי עכשו מ קופת חולים ...............
המליצו לי כאן בפורום מכובד זה " בכירים מומחים " (ברפואה כמובן ! ) וגם לא כל כך מומחים.............. , להבדק דחוף !!!
אתם בטח סקרנים לדעת ......... :כן:
:D :D :D

puca פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #39 

zeev78 כתב:אני חושב שאיפה שהתיסכול שלו נובע מכך שנמאס מהשירות של חברות הכבלים ומהמחירים המופקעים שלהם, יש מקום להכניס חברה מתחרה נוספת ואולי אז אנחנו הצרכנים נרוויח.
...
זהירות ! :!: :!: :!: .......יכניסו אותך לרשימה .......:silly: .....הכיצד אתה כותב דברים אלה.......

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #40 

השרשור מיצה את עצמו, לא? :roll:
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”