המלצה:מי שחייב כתוביות בעברית- לא להתקרב לנגן של WD!!!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפי מה שאתה מציג אני חושב שהפתרון הטוב ביותר זה להפרד מהחברה כבר עכשיו ולמכור את המכשיר למישהו שלא זקוק לכתוביות או מסתדר עם כתוביות באנגלית. 
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
הגזמת Catskinner , ומי יראה איתי סרטים? אתה חושב שזה כל כך פשוט למצוא מישהי כמוה, שאוהבת בדיוק את אותם הז'אנרים כמוני?
אם להיות רגע שוב רציניים, יש עוד בעיה בנגן הזה של WD, שלא הזכרתי קודם- תצוגת הקבצים.
למשל, יש ברשותי עונה שלמה של סדרה מסוימת (22 פרקים) שאותה הכנסתי לתיקייה אחת. משום מה בתצוגה, הנגן לא מראה את התיקייה, אלא כל פרק בנפרד.
עכשיו , תארו לכם שמדובר בדיסק חיצוני של 1 טרה בית, שאותו אני ממלא בסרטים. התצוגה הזו יוצרת "סלט" שלם, שקשה מאוד לנווט בו ולמצוא במהירות את התכנים שרוצים לנגן...
אם להיות רגע שוב רציניים, יש עוד בעיה בנגן הזה של WD, שלא הזכרתי קודם- תצוגת הקבצים.
למשל, יש ברשותי עונה שלמה של סדרה מסוימת (22 פרקים) שאותה הכנסתי לתיקייה אחת. משום מה בתצוגה, הנגן לא מראה את התיקייה, אלא כל פרק בנפרד.
עכשיו , תארו לכם שמדובר בדיסק חיצוני של 1 טרה בית, שאותו אני ממלא בסרטים. התצוגה הזו יוצרת "סלט" שלם, שקשה מאוד לנווט בו ולמצוא במהירות את התכנים שרוצים לנגן...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ההתמדה והסיבולת שלך עם המכשיר הזה מעוררת הערצה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

עוד כמה תגובות "מעוררות רחמים" כאלה, ואני הולך להזמין את מזרימדיה DUNE BD PRIME של HDi , שעופר כתב עליו ביקורת לא מזמן
אגב, אין לי כמעט ספק בכך, שאם הייתי רואה כרגע צורך להוסיף לעצמי סטרימר בבית , זאת גם הייתה הבחירה שלי...
אגב, אין לי כמעט ספק בכך, שאם הייתי רואה כרגע צורך להוסיף לעצמי סטרימר בבית , זאת גם הייתה הבחירה שלי...
יש לי את המכשיר פחות משבוע וכבר למדתי שאפשר להציג את הקבצים בדרכים שונות , אם זה לפי תיקיות או את כל הקבצים בבת אחת. תשחק עם האפשרויות שם , זה לא שיש יותר מדיbariko כתב:הגזמת Catskinner , ומי יראה איתי סרטים? אתה חושב שזה כל כך פשוט למצוא מישהי כמוה, שאוהבת בדיוק את אותם הז'אנרים כמוני?![]()
עכשיו , תארו לכם שמדובר בדיסק חיצוני של 1 טרה בית, שאותו אני ממלא בסרטים. התצוגה הזו יוצרת "סלט" שלם, שקשה מאוד לנווט בו ולמצוא במהירות את התכנים שרוצים לנגן......
אגב, אם רק הייתי מוצא פתרון לבעיית הסאונד (אין שמע ב DTS) , נראית לי הרבה יותר גדולה לאנשים בלי רסיבר מאשר תרגום!.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, אז אם קודם עוד דיברתי באיפוק, כעת זה כבר ממש בלתי נסבל.
דבר ראשון, DTS מקרטע, למי שעוד היה ספק בכך.
אבל הכי גרוע, הרצתי את הסרט "עידן הקרח 2" שאצלי במדיה סנטר נראה סוף הדרך (הדוגמא הטובה ביותר להציג למישהו מה זה בעצם HD). התמונה שאמורה להיות חלקה לגמרי מתמלאת בריבועים מדי פעם, וכאשר דמות מסויימת מתוך הסרט עושה פעולה, התמונה נמרחת , וכאילו משאירה "שובל" אחריה.
אחר כך הרצתי סרט נוסף ,BDRIP פורמט MKV. חצי שעה של הסרט היה סביר, פתאום כל המסך הפך להיות ירוק צהוב, ואי אפשר היה לראות כלום.
פשוט קטסטרופה!!!
אני עם הנגן הזה סיימתי. אנסה להחזיר אותו, ובמידה ולא אצליח, נראה מה עושים.
אני שוקל כנראה לרכוש את ה- 6500, אבל מסתבר שגם זה לא עסק כל כך פשוט. התקשרתי כמה פעמים ל"עולם הדיגיטלי" וממש אין עם מי לדבר שם.
אני גם לא רואה שיש דרך להזמין דרך האתר שלהם...
דבר ראשון, DTS מקרטע, למי שעוד היה ספק בכך.
אבל הכי גרוע, הרצתי את הסרט "עידן הקרח 2" שאצלי במדיה סנטר נראה סוף הדרך (הדוגמא הטובה ביותר להציג למישהו מה זה בעצם HD). התמונה שאמורה להיות חלקה לגמרי מתמלאת בריבועים מדי פעם, וכאשר דמות מסויימת מתוך הסרט עושה פעולה, התמונה נמרחת , וכאילו משאירה "שובל" אחריה.
אחר כך הרצתי סרט נוסף ,BDRIP פורמט MKV. חצי שעה של הסרט היה סביר, פתאום כל המסך הפך להיות ירוק צהוב, ואי אפשר היה לראות כלום.
פשוט קטסטרופה!!!
אני עם הנגן הזה סיימתי. אנסה להחזיר אותו, ובמידה ולא אצליח, נראה מה עושים.
אני שוקל כנראה לרכוש את ה- 6500, אבל מסתבר שגם זה לא עסק כל כך פשוט. התקשרתי כמה פעמים ל"עולם הדיגיטלי" וממש אין עם מי לדבר שם.
אני גם לא רואה שיש דרך להזמין דרך האתר שלהם...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

את האופציה השנייה, אפשר לבטל מיד. כתבתי במפורש, שאצלי במדיה סנטר "עידן הקרח" נראה נהדר.
אני לא פוסל את האפשרות שנפלתי על מכשיר בלתי תקין. אם יתאפשר להחזיר את המוצר לחנות ולקבל חזרה כסף (או זיכוי), אעשה זאת ללא היסוס.
אם יגידו לי שהאופציה היחידה היא להחליף, אז אחליף, כי ממילא כבר לא יהיה מה להפסיד.
בכל אופן, החלטתי באופן סופי לרכוש סטרימר יותר מקצועי, כי הנגן הזה של WD, לא רק שנראה כמו צעצוע, מסתבר שזה באמת צעצוע...
אני לא פוסל את האפשרות שנפלתי על מכשיר בלתי תקין. אם יתאפשר להחזיר את המוצר לחנות ולקבל חזרה כסף (או זיכוי), אעשה זאת ללא היסוס.
אם יגידו לי שהאופציה היחידה היא להחליף, אז אחליף, כי ממילא כבר לא יהיה מה להפסיד.
בכל אופן, החלטתי באופן סופי לרכוש סטרימר יותר מקצועי, כי הנגן הזה של WD, לא רק שנראה כמו צעצוע, מסתבר שזה באמת צעצוע...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

עדכון בנושא:
היום הייתי בחנות של "באג", והם הציעו להחליף לי את המכשיר.
אני מתכוון לעשות זאת מחר, אבל בינתיים במשך הערב ניסיתי עוד להשתמש בו.
הסרט שצפינו בו, נוגן כהלכה, חוץ כמובן מהשורות של הכתוביות שכל הזמן נעלמות.
ואז כ-5 דקות לפני סיום הסרט, שורה אחת מהכתוביות נתקעה, "והתעקשה" ללוות את הסרט, עד לסיומו.
ניסיתי לעצור את הסרט, להשהותו, לנגנו אחורה או קדימה, לכבותו- שום דבר לא פעל. הוצאתי את התקע מהחשמל, ופשוט בא לי לנפץ את המכשיר הזה לכל הרוחות!!!
אני שוב מבקש לשאול, האם אף אחד מבין אלו שרכשו את המכשיר, לא נתקל בתופעות כאלה???
כמובן שלקחתי בחשבון שנפלתי על מוצר תקול (קרה לי פעם דבר כזה עם טלוויזיה סוני, שסירבה לפעול כבר מהיום הראשון שקיבלתי אותה), ולכן הסכמתי לנסות להחליף למכשיר חדש.
במידה ואראה שהבעיות ממשיכות גם עם המכשיר החדש, אדרוש את כספי חזרה, אם כי, אני לא בטוח מה אומר החוק להגנת הצרכן במקרה כזה (לא מדובר בקניה מרחוק, ולכן זה סיפור מסובך יותר)
היום הייתי בחנות של "באג", והם הציעו להחליף לי את המכשיר.
אני מתכוון לעשות זאת מחר, אבל בינתיים במשך הערב ניסיתי עוד להשתמש בו.
הסרט שצפינו בו, נוגן כהלכה, חוץ כמובן מהשורות של הכתוביות שכל הזמן נעלמות.
ואז כ-5 דקות לפני סיום הסרט, שורה אחת מהכתוביות נתקעה, "והתעקשה" ללוות את הסרט, עד לסיומו.
ניסיתי לעצור את הסרט, להשהותו, לנגנו אחורה או קדימה, לכבותו- שום דבר לא פעל. הוצאתי את התקע מהחשמל, ופשוט בא לי לנפץ את המכשיר הזה לכל הרוחות!!!
אני שוב מבקש לשאול, האם אף אחד מבין אלו שרכשו את המכשיר, לא נתקל בתופעות כאלה???
כמובן שלקחתי בחשבון שנפלתי על מוצר תקול (קרה לי פעם דבר כזה עם טלוויזיה סוני, שסירבה לפעול כבר מהיום הראשון שקיבלתי אותה), ולכן הסכמתי לנסות להחליף למכשיר חדש.
במידה ואראה שהבעיות ממשיכות גם עם המכשיר החדש, אדרוש את כספי חזרה, אם כי, אני לא בטוח מה אומר החוק להגנת הצרכן במקרה כזה (לא מדובר בקניה מרחוק, ולכן זה סיפור מסובך יותר)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

למה דווקא את ה 6500 היקר ולא את ה Popcorn הזול ממנו בהרבה?bariko כתב:אני שוקל כנראה לרכוש את ה- 6500, אבל מסתבר שגם זה לא עסק כל כך פשוט. התקשרתי כמה פעמים ל"עולם הדיגיטלי" וממש אין עם מי לדבר שם.
אני גם לא רואה שיש דרך להזמין דרך האתר שלהם......
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

קודם כל עכשיו זה כבר מאוחר, כי כבר הזמנתי.Catskinner כתב:למה דווקא את ה 6500 היקר ולא את ה Popcorn הזול ממנו בהרבה?bariko כתב:אני שוקל כנראה לרכוש את ה- 6500, אבל מסתבר שגם זה לא עסק כל כך פשוט. התקשרתי כמה פעמים ל"עולם הדיגיטלי" וממש אין עם מי לדבר שם.
אני גם לא רואה שיש דרך להזמין דרך האתר שלהם.........
בכל אופן, המועמד האחר שלי היה דווקא HDX 1000 ולא הפופקורן. אבל מה שהכריע את הכף לטובת ה- 6500, זה עניין ניגון סרטי בלו-ריי כולל התפריטים.
יכול להיות שאני טועה, אך הבנתי שזה הסטרימר היחיד שעושה זאת...