Transporter ועברית

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #21 

איתי_הגיתי כתב:לפי רוב האנשים, אין הבדל כשהוא משמש כטרנספורט בלבד.
...
זה נכון בגדול רק על הקבצים 44.1/16

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #22 

כל קיבצי הסטודיו מסטר 24/48 נתמכים ע"י ה SB3:
http://www.gimell.com/recording-josquin ... erata.aspx
אם התחנה הבאה היא טרנספורטר ב 2000$, אז ב 700 שקל זו אופציית מיד-ריינג' מצוינת.

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #23 

כל המוזיקה שאנגן מגיעה כרגע מ-CD, ולא ממקורות באיכות גבוהה יותר, כך שאין לי כרגע מה לדאוג.

אוקיי, תודה לכולם. בקרוב אזמין דיסק נייד בנפח מתאים ו-Squeezebox 3 שיראה טוב בסלון ליד ה-Wii.

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

MartinHSabag כתב:את ה-SB3 כן, את ה-TRANSPORTER לא.
אפשר לקנות את זה בבזק סטור או בחנויות שמחזיקות בעיקר את הדואט, כמו העולם-הדיגיטלי.
...
טוב, אז ככה. בבזק סטור של רעננה לא עונים לטלפון, כנראה הם לא אוהבים טלפון. בסניף של תל-אביב כן ענו לי ואמרו לי שהם לא מוכרים שום דבר כזה כבר הרבה זמן. בעולם הדיגיטלי לא יודעים מה זה Squeezebox 3, ומוכרים רק את ה"squeezebox 2", שזה בעצם ה-Squeezebox Duet.

חוץ מזה שהוא עושה רושם יותר נוח (כי לא צריך להסתכל על מכשיר רחוק כדי לבחור שירים, אלא הכל מוצג על השלט שלו) - יש הבדל מהותי בינו לבין ה-SB3?

גם Zap וגם גוגל כלל לא מועילים במציאת מי שמוכר את זה בארץ. מישהו יודע על עוד חנויות?

תודה.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #25 

את שלי הזמנתי מארה"ב ישירות מ SLIMDEVICE, הגיע כעבור 3 ימים במשלוח של UPS עד דלת ביתי.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים

שליחה #26 

אבל בטח יש בסניפים
אני פשוט הייתי מתיצב אישית שם
תנאים של בזק מעולים - כ-700 שקל ב-18 תשלומים ללא ריבית/הצמדה.. ועוד עם דולר החזק של היום

shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 43 פעמים

שליחה #27 

yairf כתב:שניהם תומכים מצויין בעברית
...
יש לך מושג לגבי הדואט? זכור לי שהיתה בעיה עם הקונטרולר שהציג עברית הפוכה. זה נפתר?

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

יש Squeezebox

שליחה #28 

עשיתי כמומלץ, התייצבתי בבזק-סטור ברעננה, וקניתי ב-700 שקל את ה- Squeezebox 3 האחרון שהיה להם. הגדרתי אותו, התקנתי הכל על המחשב, חיברתי אותו למערכת ואכן הוא לא הצליח להתחבר לרשת האלחוטית (לפטופים כן מתחברים משם בלי בעיה). שיחה לתמיכה של בזק והם אמרו לי משהו שהייתי צריך לדעת בעצמי - לשנות תדר ברשת. שיניתי, ועכשיו הוא מתחבר ומשמיע תחנות רדיו מהאינטרנט בלי בעיה. אבל לא קניתי אותו כדי לשמוע גל"צ, את זה יש לי במגבר ממילא...

השתמשתי ב-iTunes כדי לקרוא כמה דיסקים (אני משתמש ב-Apple Loseless Codec) ואז נתקלתי בבעיה מעצבנת - למרות שה-Squeezebox קולט את הרשת, הוא לא מצליח לקבל את המידע במהירות מספיקה כדי לנגן שיר כך. אני יכול כמובן להשתמש בדחיסה שמאבדת מידע, אבל אז לא עשיתי שום דבר.

אני אנסה עוד כמה תדרים, אבל אני אל חושב שאצליח - המרחק בין הראוטר ל-Squeezebox לא מבוטל וכולל קירות, ואני לא יכול להזיז אף אחד מהם יותר מכמה עשרות סנטימטרים. אני אשאל גם בפורומי רשת שונים, אבל למישהו פה יש נסיון טוב עם מגדיל טווח של רשת אלחוטית? לי היה אחד של DLink שעבד מצויין כל עוד הראוטר שלי היה של DLink, אבל פשוט לא תפקד עם הראוטר האלחוטי של בזק (שהשגתי אחרי שזה של DLink מת).

מעבר לכך, אין לו שום בעיה עם עברית, אבל עוד לא ניסיתי לחפש אמן לפי שם בעברית (כשיש רק שני אמנים, החיפוש די מטופש).

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #29 

ראשית, תתחדש
שנית,
אין ספק שמרחק רב הוא בעייתי
כללית, אני חיברתי אותו בסוף חוטי (העברתי כבל)

אתה כבר הבנאדם השלישי באומר לי (לנו) שהוא קנה את האחרון ברעננה :)
העם דורש..... כל מיני דברים

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

תודה.

כבל יצטרך לעבור את כל המטבח, את הדלת למטבח השני (שכרנו בית ממרוקאים ותיקים, במרוקו זה היה נהוג שיש מטבח אחד לנוי ואחד שעובדים בו), את המדגרות ושלוש דלתות עד לראוטר. יותר פשוט לי להתקין נקודת טלפון אחרת, לחבר בה את הראוטר ולהחליף את המדפסת למדפסת רשת עם חיבור אלחוטי במקום קווי.

ועוד יותר פשוט לי להגדיל את עוצמת השידור על-ידי קופסה שתהיה תקועה איפשהו בבית בלי שרואים אותה.

gover
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #31 

אני לא יודע אם זאת הבעיה אבל יכול להיות, yairf יוכל לענות יותר בפירוט, שהבעיה היא עם תקן העברת הנתונים של הראוטר. בשביל להעביר קצבי דגימה גבוהים באמת (לא יודע מאיזה טווח זה נחשב גבוה) צריך ראוטר בתקן N. לא יודע מה זה אומר לגביך אבל אולי זה עדיין עדיף מלהעביר כבל בחצי בית.
כל יום לומדים משהו חדש

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #32 

gover כתב:אני לא יודע אם זאת הבעיה אבל יכול להיות, yairf יוכל לענות יותר בפירוט, שהבעיה היא עם תקן העברת הנתונים של הראוטר. בשביל להעביר קצבי דגימה גבוהים באמת (לא יודע מאיזה טווח זה נחשב גבוה) צריך ראוטר בתקן N. לא יודע מה זה אומר לגביך אבל אולי זה עדיין עדיף מלהעביר כבל בחצי בית.
...
ה-Squeezebox לא תומך בתקן N, אז ראוטר כזה לא ממש יועיל לי.

לגבי קצבי השידור, ב-CD המידע דגום ב-44.1KHz ו-16 ביט בשני ערוצים, כלומר 1.4Mbps. אני דוחס את המידע בערך חצי מהגודל שלו, כלומר אני זקוק לרוחב פס של כ-700Kbps. גם עם repeater (שמקטין את רוחב הפס פי שניים) וגם בהכרה בכך שרשת של 54Mbps תיתן יותר קרוב ל-20Mbps, אנחנו עדיין מדברים על פחות מ-10% מרוחב הפס האפקטיבי. לא צריכה להיות בעיה של רוחב פס עם האות מגיע בעוצמה מספקת.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #33 

הSB3 עובד מצוין עם העברת קבצים כבדים יחסית
אצלי הוא העביר אלחוטית FLAC ללא בעיה

הסיבה שחיברתי אותו לקווי היתה הפרעות מטלפון אלחוטי 2.4

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #34 

sam22 כתב:הSB3 עובד מצוין עם העברת קבצים כבדים יחסית
אצלי הוא העביר אלחוטית FLAC ללא בעיה

הסיבה שחיברתי אותו לקווי היתה הפרעות מטלפון אלחוטי 2.4
...
כן, הבעיה אצלי ברשת הביתית. מחיפושים בשלל אתרים הסתבר שהכי פשוט לקנות עוד ראוטר אלחוטי כמו זה שיש לי (סימנס שהגיע מבזק), להגדיר אותו כ-repeater ולשים אותו באמצע הדרך בין הראוטר ל-Squeezebox. יש לי בדיוק נקודה כזו. בתחילת השבוע בטח אקנה כזה ואתקין.

עד אז ה-Squeezebox שלי די מושבת.

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #35 

מזה מטבח לנוי? מה יש שם?

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #36 

איתי_הגיתי כתב:מזה מטבח לנוי? מה יש שם?
...
לחלק נכבד מעולי מרוקו בשנות ה-50 וה-60 היו בבית שני מטבחים, אחד מהודר ונאה שהאורחים רואים אבל שלא משתמשים בו אף פעם, ואחד מוצנע שמבשלים בו, ואם הוא מטונף או מלא בסירים אף אחד לא רואה. לפעמים המטבח האמיתי היה בצריף מחוץ לבית.

אז ככה גם בבית שלנו, שאמנם נבנה בסוף שנות ה-70, אבל בעליו המקוריים באו ממרוקו קודם. בגלל שאנחנו שוכרים, לא שינינו להם. אנחנו משתמשים במטבח הנאה והמרווח, ואם לאורחים יש בעיה עם הסירים, שילכו למישהו אחר.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #37 

אני שמתי שני ראוטרים אלחוטיים זהים, אחד משמש כראוטר, והשני כ-Extender, כך שכל הכתובות IP בבית על אותו מרחב. שני הראוטרים הם MIMO ומתקשרים ביניהם בתקן N, מה שמאפשר לי להעביר קבצי מוזיקה כבדים (FLAC 96KHz) על פני שתי קומות ולתוך ממ"ד. חבל רק שה-SB לא תומך ב-96KHz...

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #38 

gershon17 כתב:
איתי_הגיתי כתב:מזה מטבח לנוי? מה יש שם?
...
לחלק נכבד מעולי מרוקו בשנות ה-50 וה-60 היו בבית שני מטבחים, אחד מהודר ונאה שהאורחים רואים אבל שלא משתמשים בו אף פעם, ואחד מוצנע שמבשלים בו, ואם הוא מטונף או מלא בסירים אף אחד לא רואה. לפעמים המטבח האמיתי היה בצריף מחוץ לבית.

אז ככה גם בבית שלנו, שאמנם נבנה בסוף שנות ה-70, אבל בעליו המקוריים באו ממרוקו קודם. בגלל שאנחנו שוכרים, לא שינינו להם. אנחנו משתמשים במטבח הנאה והמרווח, ואם לאורחים יש בעיה עם הסירים, שילכו למישהו אחר.
...
הבנתי. טוב, זה רעיון טוב גם לימינו (וגם לאשכנזים אגב)...
:-)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #39 

יש לי חברים שעשו מטבח בבולטהאופ
רמת החרדה בכל פעם שמישהו טורק שם דלת

דומה לבעלים של פיוניר 60 אינץ
וילד עם רוגטקה בסלון

כמו שאומר בן הזוג שלה
מאז שיש לנו את המטבח הזה
אנחנו אוכלים יותר בחוץ
מקסימום מזמינים

gershon17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #40 

איתי_הגיתי כתב: הבנתי. טוב, זה רעיון טוב גם לימינו (וגם לאשכנזים אגב)...
:-)
...
זה רעיון די מיותר לכולם. מצד שני, המשפחה של אשתי דתיה, וכך אנחנו יכולים לדאוג שהמטבח השני יהיה כשר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”