זה נכון בגדול רק על הקבצים 44.1/16איתי_הגיתי כתב:לפי רוב האנשים, אין הבדל כשהוא משמש כטרנספורט בלבד....
Transporter ועברית
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כל קיבצי הסטודיו מסטר 24/48 נתמכים ע"י ה SB3:
http://www.gimell.com/recording-josquin ... erata.aspx
אם התחנה הבאה היא טרנספורטר ב 2000$, אז ב 700 שקל זו אופציית מיד-ריינג' מצוינת.
http://www.gimell.com/recording-josquin ... erata.aspx
אם התחנה הבאה היא טרנספורטר ב 2000$, אז ב 700 שקל זו אופציית מיד-ריינג' מצוינת.
טוב, אז ככה. בבזק סטור של רעננה לא עונים לטלפון, כנראה הם לא אוהבים טלפון. בסניף של תל-אביב כן ענו לי ואמרו לי שהם לא מוכרים שום דבר כזה כבר הרבה זמן. בעולם הדיגיטלי לא יודעים מה זה Squeezebox 3, ומוכרים רק את ה"squeezebox 2", שזה בעצם ה-Squeezebox Duet.MartinHSabag כתב:את ה-SB3 כן, את ה-TRANSPORTER לא.
אפשר לקנות את זה בבזק סטור או בחנויות שמחזיקות בעיקר את הדואט, כמו העולם-הדיגיטלי....
חוץ מזה שהוא עושה רושם יותר נוח (כי לא צריך להסתכל על מכשיר רחוק כדי לבחור שירים, אלא הכל מוצג על השלט שלו) - יש הבדל מהותי בינו לבין ה-SB3?
גם Zap וגם גוגל כלל לא מועילים במציאת מי שמוכר את זה בארץ. מישהו יודע על עוד חנויות?
תודה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

את שלי הזמנתי מארה"ב ישירות מ SLIMDEVICE, הגיע כעבור 3 ימים במשלוח של UPS עד דלת ביתי.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אבל בטח יש בסניפים
אני פשוט הייתי מתיצב אישית שם
תנאים של בזק מעולים - כ-700 שקל ב-18 תשלומים ללא ריבית/הצמדה.. ועוד עם דולר החזק של היום
אני פשוט הייתי מתיצב אישית שם
תנאים של בזק מעולים - כ-700 שקל ב-18 תשלומים ללא ריבית/הצמדה.. ועוד עם דולר החזק של היום
יש Squeezebox
עשיתי כמומלץ, התייצבתי בבזק-סטור ברעננה, וקניתי ב-700 שקל את ה- Squeezebox 3 האחרון שהיה להם. הגדרתי אותו, התקנתי הכל על המחשב, חיברתי אותו למערכת ואכן הוא לא הצליח להתחבר לרשת האלחוטית (לפטופים כן מתחברים משם בלי בעיה). שיחה לתמיכה של בזק והם אמרו לי משהו שהייתי צריך לדעת בעצמי - לשנות תדר ברשת. שיניתי, ועכשיו הוא מתחבר ומשמיע תחנות רדיו מהאינטרנט בלי בעיה. אבל לא קניתי אותו כדי לשמוע גל"צ, את זה יש לי במגבר ממילא...
השתמשתי ב-iTunes כדי לקרוא כמה דיסקים (אני משתמש ב-Apple Loseless Codec) ואז נתקלתי בבעיה מעצבנת - למרות שה-Squeezebox קולט את הרשת, הוא לא מצליח לקבל את המידע במהירות מספיקה כדי לנגן שיר כך. אני יכול כמובן להשתמש בדחיסה שמאבדת מידע, אבל אז לא עשיתי שום דבר.
אני אנסה עוד כמה תדרים, אבל אני אל חושב שאצליח - המרחק בין הראוטר ל-Squeezebox לא מבוטל וכולל קירות, ואני לא יכול להזיז אף אחד מהם יותר מכמה עשרות סנטימטרים. אני אשאל גם בפורומי רשת שונים, אבל למישהו פה יש נסיון טוב עם מגדיל טווח של רשת אלחוטית? לי היה אחד של DLink שעבד מצויין כל עוד הראוטר שלי היה של DLink, אבל פשוט לא תפקד עם הראוטר האלחוטי של בזק (שהשגתי אחרי שזה של DLink מת).
מעבר לכך, אין לו שום בעיה עם עברית, אבל עוד לא ניסיתי לחפש אמן לפי שם בעברית (כשיש רק שני אמנים, החיפוש די מטופש).
השתמשתי ב-iTunes כדי לקרוא כמה דיסקים (אני משתמש ב-Apple Loseless Codec) ואז נתקלתי בבעיה מעצבנת - למרות שה-Squeezebox קולט את הרשת, הוא לא מצליח לקבל את המידע במהירות מספיקה כדי לנגן שיר כך. אני יכול כמובן להשתמש בדחיסה שמאבדת מידע, אבל אז לא עשיתי שום דבר.
אני אנסה עוד כמה תדרים, אבל אני אל חושב שאצליח - המרחק בין הראוטר ל-Squeezebox לא מבוטל וכולל קירות, ואני לא יכול להזיז אף אחד מהם יותר מכמה עשרות סנטימטרים. אני אשאל גם בפורומי רשת שונים, אבל למישהו פה יש נסיון טוב עם מגדיל טווח של רשת אלחוטית? לי היה אחד של DLink שעבד מצויין כל עוד הראוטר שלי היה של DLink, אבל פשוט לא תפקד עם הראוטר האלחוטי של בזק (שהשגתי אחרי שזה של DLink מת).
מעבר לכך, אין לו שום בעיה עם עברית, אבל עוד לא ניסיתי לחפש אמן לפי שם בעברית (כשיש רק שני אמנים, החיפוש די מטופש).
תודה.
כבל יצטרך לעבור את כל המטבח, את הדלת למטבח השני (שכרנו בית ממרוקאים ותיקים, במרוקו זה היה נהוג שיש מטבח אחד לנוי ואחד שעובדים בו), את המדגרות ושלוש דלתות עד לראוטר. יותר פשוט לי להתקין נקודת טלפון אחרת, לחבר בה את הראוטר ולהחליף את המדפסת למדפסת רשת עם חיבור אלחוטי במקום קווי.
ועוד יותר פשוט לי להגדיל את עוצמת השידור על-ידי קופסה שתהיה תקועה איפשהו בבית בלי שרואים אותה.
כבל יצטרך לעבור את כל המטבח, את הדלת למטבח השני (שכרנו בית ממרוקאים ותיקים, במרוקו זה היה נהוג שיש מטבח אחד לנוי ואחד שעובדים בו), את המדגרות ושלוש דלתות עד לראוטר. יותר פשוט לי להתקין נקודת טלפון אחרת, לחבר בה את הראוטר ולהחליף את המדפסת למדפסת רשת עם חיבור אלחוטי במקום קווי.
ועוד יותר פשוט לי להגדיל את עוצמת השידור על-ידי קופסה שתהיה תקועה איפשהו בבית בלי שרואים אותה.
אני לא יודע אם זאת הבעיה אבל יכול להיות, yairf יוכל לענות יותר בפירוט, שהבעיה היא עם תקן העברת הנתונים של הראוטר. בשביל להעביר קצבי דגימה גבוהים באמת (לא יודע מאיזה טווח זה נחשב גבוה) צריך ראוטר בתקן N. לא יודע מה זה אומר לגביך אבל אולי זה עדיין עדיף מלהעביר כבל בחצי בית.
כל יום לומדים משהו חדש
ה-Squeezebox לא תומך בתקן N, אז ראוטר כזה לא ממש יועיל לי.gover כתב:אני לא יודע אם זאת הבעיה אבל יכול להיות, yairf יוכל לענות יותר בפירוט, שהבעיה היא עם תקן העברת הנתונים של הראוטר. בשביל להעביר קצבי דגימה גבוהים באמת (לא יודע מאיזה טווח זה נחשב גבוה) צריך ראוטר בתקן N. לא יודע מה זה אומר לגביך אבל אולי זה עדיין עדיף מלהעביר כבל בחצי בית....
לגבי קצבי השידור, ב-CD המידע דגום ב-44.1KHz ו-16 ביט בשני ערוצים, כלומר 1.4Mbps. אני דוחס את המידע בערך חצי מהגודל שלו, כלומר אני זקוק לרוחב פס של כ-700Kbps. גם עם repeater (שמקטין את רוחב הפס פי שניים) וגם בהכרה בכך שרשת של 54Mbps תיתן יותר קרוב ל-20Mbps, אנחנו עדיין מדברים על פחות מ-10% מרוחב הפס האפקטיבי. לא צריכה להיות בעיה של רוחב פס עם האות מגיע בעוצמה מספקת.
כן, הבעיה אצלי ברשת הביתית. מחיפושים בשלל אתרים הסתבר שהכי פשוט לקנות עוד ראוטר אלחוטי כמו זה שיש לי (סימנס שהגיע מבזק), להגדיר אותו כ-repeater ולשים אותו באמצע הדרך בין הראוטר ל-Squeezebox. יש לי בדיוק נקודה כזו. בתחילת השבוע בטח אקנה כזה ואתקין.sam22 כתב:הSB3 עובד מצוין עם העברת קבצים כבדים יחסית
אצלי הוא העביר אלחוטית FLAC ללא בעיה
הסיבה שחיברתי אותו לקווי היתה הפרעות מטלפון אלחוטי 2.4...
עד אז ה-Squeezebox שלי די מושבת.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

מזה מטבח לנוי? מה יש שם?
לחלק נכבד מעולי מרוקו בשנות ה-50 וה-60 היו בבית שני מטבחים, אחד מהודר ונאה שהאורחים רואים אבל שלא משתמשים בו אף פעם, ואחד מוצנע שמבשלים בו, ואם הוא מטונף או מלא בסירים אף אחד לא רואה. לפעמים המטבח האמיתי היה בצריף מחוץ לבית.איתי_הגיתי כתב:מזה מטבח לנוי? מה יש שם?...
אז ככה גם בבית שלנו, שאמנם נבנה בסוף שנות ה-70, אבל בעליו המקוריים באו ממרוקו קודם. בגלל שאנחנו שוכרים, לא שינינו להם. אנחנו משתמשים במטבח הנאה והמרווח, ואם לאורחים יש בעיה עם הסירים, שילכו למישהו אחר.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אני שמתי שני ראוטרים אלחוטיים זהים, אחד משמש כראוטר, והשני כ-Extender, כך שכל הכתובות IP בבית על אותו מרחב. שני הראוטרים הם MIMO ומתקשרים ביניהם בתקן N, מה שמאפשר לי להעביר קבצי מוזיקה כבדים (FLAC 96KHz) על פני שתי קומות ולתוך ממ"ד. חבל רק שה-SB לא תומך ב-96KHz...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

הבנתי. טוב, זה רעיון טוב גם לימינו (וגם לאשכנזים אגב)...gershon17 כתב:לחלק נכבד מעולי מרוקו בשנות ה-50 וה-60 היו בבית שני מטבחים, אחד מהודר ונאה שהאורחים רואים אבל שלא משתמשים בו אף פעם, ואחד מוצנע שמבשלים בו, ואם הוא מטונף או מלא בסירים אף אחד לא רואה. לפעמים המטבח האמיתי היה בצריף מחוץ לבית.איתי_הגיתי כתב:מזה מטבח לנוי? מה יש שם?...
אז ככה גם בבית שלנו, שאמנם נבנה בסוף שנות ה-70, אבל בעליו המקוריים באו ממרוקו קודם. בגלל שאנחנו שוכרים, לא שינינו להם. אנחנו משתמשים במטבח הנאה והמרווח, ואם לאורחים יש בעיה עם הסירים, שילכו למישהו אחר....
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יש לי חברים שעשו מטבח בבולטהאופ
רמת החרדה בכל פעם שמישהו טורק שם דלת
דומה לבעלים של פיוניר 60 אינץ
וילד עם רוגטקה בסלון
כמו שאומר בן הזוג שלה
מאז שיש לנו את המטבח הזה
אנחנו אוכלים יותר בחוץ