תגובות לביקורת: משטחי הבידוד של SRA
booboo האם ספקנות אינה דיעה לגיטימית ?
האם ספקנות היא זלזול בדעתו של אחר ?
אני מציע שכל אחד יכתוב את דעתו \ נסיונו ואני מציע שאפילו יפרטו ע"מ שהדיון יהיה ענייני .
המאמר מכיל את כל האינפורמציה הנידרשת , סט , רכיבים מוסיקה , ודיעה .
הספקנים מסתפקים בלהגיד יש לי ניסיון ולא שומע הבדלים , אך שוכחים לפרט מה בדקו , איזה ציוד היה חלק מהבדיקה ובכך דעתם לפחות מבחינתי שווה כקליפת השום .
האם ספקנות היא זלזול בדעתו של אחר ?
אני מציע שכל אחד יכתוב את דעתו \ נסיונו ואני מציע שאפילו יפרטו ע"מ שהדיון יהיה ענייני .
המאמר מכיל את כל האינפורמציה הנידרשת , סט , רכיבים מוסיקה , ודיעה .
הספקנים מסתפקים בלהגיד יש לי ניסיון ולא שומע הבדלים , אך שוכחים לפרט מה בדקו , איזה ציוד היה חלק מהבדיקה ובכך דעתם לפחות מבחינתי שווה כקליפת השום .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פרטים
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
השיפורים\שינויים האלה ליכאורה בעיקבות הכנסת פלטות כאלה הינם זניחים וחסרי חשיבות לעומת הסכום האסטרונומי המשולם בעבורם.
ברור שהכנסת אלמנט עושה טוב ,הרבה טוב ,רוגע,כיף,ויזואלית נראה פנטסטי,...משהו חדש...לחדש....ברור שיהיה שיפור פסיכולוגי.
ברור שהכנסת אלמנט עושה טוב ,הרבה טוב ,רוגע,כיף,ויזואלית נראה פנטסטי,...משהו חדש...לחדש....ברור שיהיה שיפור פסיכולוגי.
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Eyal_W: אין לי לפני את הדגמים שבדקתי (זה היה מזמן, ואם פירוט הדגם הוא מה שיגרום לך שדעתי תהיה שווה מעט יותר מקליפת השום אז וודאי אנסה למצוא את המפרט המדויק), אבל ניסיתי כבלי חשמל יקרים (אפילו בקנה מידה שלי), כבלי XLR יקרים, וספייקים שמתלבשים מתחת לנגן ה-CD. העלות לא עניינה אותי - ועבור שיפור קל שבקלים הייתי מוכן לשלם. ועבור שיפורים זניחים באיכות התמונה בוידאו - שיפורים שאותם יכולתי לראות - הוצאתי כספים בעבר ללא היסוס.
מה אני אגיד לך - לא שמעתי שום הבדל. פשוט כלום.
אול בגלל שהמוח ה"מדעי" שלי מסוגל להבין למה מעבד וידאו מוצלח יתן לי תוצאות דטרמיניסטיות ועקביות ומדידות, ודברים שנראים לי כמו וודו כמו להחזיק כבלי חשמל / רמקולים באוויר, בולמי זעזועים וכו' לפי הניתוח הרציונאלי שלי לא עושים הרבה, זה לא עבד עלי.
אני מאמין לכותב המאמר שהוא שמע שיפור ניכר. נהנתי לקרוא על זה. אצלי, ואללה, זה לא עבד. ולי זה עדיין נשמע כמו וודו כי השיפורים / השפעה של הרכיבים האלה במערכת מספיק מודרנית ומאוזנת לתפיסתי לא יכולים להיות שמיעים.
בלי להיכנס לתיאלוגיה, אומרים שאלוהים מת כשמתו המאמינים?
אולי אם הייתי מאמין הייתי שומע. נכון לרגע זה ניסיתי, במערכת שאני מכיר היטב - ולא מצאתי כל הבדל.
למען הסר ספק - כמו שכתבתי קודם - מי ששומע וטוב לו - יופי לו ואני שמח בשימחתו. אבל הספק שלי בעינו עומד.
מה אני אגיד לך - לא שמעתי שום הבדל. פשוט כלום.
אול בגלל שהמוח ה"מדעי" שלי מסוגל להבין למה מעבד וידאו מוצלח יתן לי תוצאות דטרמיניסטיות ועקביות ומדידות, ודברים שנראים לי כמו וודו כמו להחזיק כבלי חשמל / רמקולים באוויר, בולמי זעזועים וכו' לפי הניתוח הרציונאלי שלי לא עושים הרבה, זה לא עבד עלי.
אני מאמין לכותב המאמר שהוא שמע שיפור ניכר. נהנתי לקרוא על זה. אצלי, ואללה, זה לא עבד. ולי זה עדיין נשמע כמו וודו כי השיפורים / השפעה של הרכיבים האלה במערכת מספיק מודרנית ומאוזנת לתפיסתי לא יכולים להיות שמיעים.
בלי להיכנס לתיאלוגיה, אומרים שאלוהים מת כשמתו המאמינים?
אולי אם הייתי מאמין הייתי שומע. נכון לרגע זה ניסיתי, במערכת שאני מכיר היטב - ולא מצאתי כל הבדל.
למען הסר ספק - כמו שכתבתי קודם - מי ששומע וטוב לו - יופי לו ואני שמח בשימחתו. אבל הספק שלי בעינו עומד.
Highendman
הכנסת צמיג ספורט לפייאט 127 לא תורמת כלום ולא מעידה דבר וחצי דבר על הצמיג.
ולכן חשובה הקונוטציה , ללא הקונטקטס לא ניתן להבין במה מדובר .
לגבי שיפור וכסף , שכל אחד יעשה את החשבון האם שווה לו או לא , אני מעדיף 1000 דיסקים ע"פ החלפת כבל שתשפר את המערכת באחוזים ניכרים .
יהיו כאלו בפורום שיגידו שתמורת 10000000 ש"ח ושיפור של 0.5 בסט , שווה להם .
אני מקווה שהבנת את הרעיון והכוונה .
הכנסת צמיג ספורט לפייאט 127 לא תורמת כלום ולא מעידה דבר וחצי דבר על הצמיג.
ולכן חשובה הקונוטציה , ללא הקונטקטס לא ניתן להבין במה מדובר .
לגבי שיפור וכסף , שכל אחד יעשה את החשבון האם שווה לו או לא , אני מעדיף 1000 דיסקים ע"פ החלפת כבל שתשפר את המערכת באחוזים ניכרים .
יהיו כאלו בפורום שיגידו שתמורת 10000000 ש"ח ושיפור של 0.5 בסט , שווה להם .
אני מקווה שהבנת את הרעיון והכוונה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
פרטים
פרטים
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לגמרי, ואני מסכים איתך לחלוטין.
חבל, איפה מלחמת הטרולים הרגילה?
חבל, איפה מלחמת הטרולים הרגילה?
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
מדהים שיש אנשים "מאמינים" שזורקים כ"כ הרבה כסף על כל החפצים הנילווים שמבטיחים כל מיני הבטחות שאולי פסיכולוגית זה כן עובד, ולא מתייחסים לדברים שוליים כגון מה יקרה אם יזיזו מעט את איזור הישיבה או את תנוחת ההאזנה, או אפילו אם יש עוד משהו בחדר\באיזור השמיעה שהריי יותר מסה=פחות מקום=פחות החזרים,יותר בליעה,ומה עם החלון או הדלת,באיזה מצב ישמעו הכי טוב,חלון פתוח\חצי\רבע\, ומה עם הדלת? ואם מסתובב לו כלב בחדר אז בזמנים מסויימים בזוויות מסויימות הוא גורם לשבירה בהחזרים,אז באיזו תנוחה הכלב צריך להימצא ?נשמע הזוי משהו....אבל בתכלס זה ככה...וזה אמור גם להביא שינו בסאונד.
אין לזה סוף.
אין לזה סוף.
מעניין מה קורה אם נותנים לאורן זריף להחזיק את הכבלים?moshem74 כתב:מדהים שיש אנשים "מאמינים" שזורקים כ"כ הרבה כסף על כל החפצים הנילווים שמבטיחים כל מיני הבטחות שאולי פסיכולוגית זה כן עובד, ולא מתייחסים לדברים שוליים כגון מה יקרה אם יזיזו מעט את איזור הישיבה או את תנוחת ההאזנה, או אפילו אם יש עוד משהו בחדר\באיזור השמיעה שהריי יותר מסה=פחות מקום=פחות החזרים,יותר בליעה,ומה עם החלון או הדלת,באיזה מצב ישמעו הכי טוב,חלון פתוח\חצי\רבע\, ומה עם הדלת? ואם מסתובב לו כלב בחדר אז בזמנים מסויימים בזוויות מסויימות הוא גורם לשבירה בהחזרים,אז באיזו תנוחה הכלב צריך להימצא ?נשמע הזוי משהו....אבל בתכלס זה ככה...וזה אמור גם להביא שינו בסאונד.
אין לזה סוף....
יכניס רעש לכבלים בגלל השראות מגנטיות?shooli כתב:מעניין מה קורה אם נותנים לאורן זריף להחזיק את הכבלים?moshem74 כתב:מדהים שיש אנשים "מאמינים" שזורקים כ"כ הרבה כסף על כל החפצים הנילווים שמבטיחים כל מיני הבטחות שאולי פסיכולוגית זה כן עובד, ולא מתייחסים לדברים שוליים כגון מה יקרה אם יזיזו מעט את איזור הישיבה או את תנוחת ההאזנה, או אפילו אם יש עוד משהו בחדר\באיזור השמיעה שהריי יותר מסה=פחות מקום=פחות החזרים,יותר בליעה,ומה עם החלון או הדלת,באיזה מצב ישמעו הכי טוב,חלון פתוח\חצי\רבע\, ומה עם הדלת? ואם מסתובב לו כלב בחדר אז בזמנים מסויימים בזוויות מסויימות הוא גורם לשבירה בהחזרים,אז באיזו תנוחה הכלב צריך להימצא ?נשמע הזוי משהו....אבל בתכלס זה ככה...וזה אמור גם להביא שינו בסאונד.
אין לזה סוף.......