מה הוא נגן המדיה האיכותי ביותר??

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
טלוש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1679
שם מלא: טלוש
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #21 

quiksilver כתב:איפה אני רואה את זה במדייה פלייר?
...
זה הכל עקרונות פיתוח של התוכנות ולא בטוח שיש גישה ישירה לזה. אם באמת מעניין אותך - GOOGLEIT.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #22 

טלוש כתב:מה שאתה מתאר זה מצב של DTS ואחרים אשר צריך לפענח אותם.
לא אמור להיות הבדל באיכות, אבל בפועל הוא קיים.

עשיתי קצת מחקר וזה תלוי בקצב הדגימה של הנגן וה-BUFFER שבו הוא שומר את הנתונים לפני המסירה...
...
במצב PASSTHROUGH לרסיבר (דרך SPDIF) של פורמט מקודד (כגון DTS, DD) לא יהיה הבדל בפענוח ובניגון של הרסיבר (שליחת bitstream).
במידה ואתה כן מרגיש הבדל בשימוש 2 נגנים שונים ההבדל נובע בגלל שמישהו בדרך כנראה מפענח ומתערב בערוץ האודיו

טלוש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

osherov כתב:

עשיתי קצת מחקר וזה תלוי בקצב הדגימה של הנגן וה-BUFFER שבו הוא שומר את הנתונים לפני המסירה...
...
במצב PASSTHROUGH לרסיבר (דרך SPDIF) של פורמט מקודד (כגון DTS, DD) לא יהיה הבדל בפענוח ובניגון של הרסיבר (שליחת bitstream).
במידה ואתה כן מרגיש הבדל בשימוש 2 נגנים שונים ההבדל נובע בגלל שמישהו בדרך כנראה מפענח ומתערב בערוץ האודיו
...
מי לדעתך מתערב בתהליך בשימוש MPC? אשר מוגדר לעשות רק פענוח בחומרה..

dedy88
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

תוכנה מדהימה !!

שליחה #24 

madror כתב:גם אני משתמש ב MEDIA MONKEY .

מאז שהתקנתי אותה (כחצי שנה לערך) לא מחליף אותה באף תוכנה אחרת (לעומת סרטים ...שאני עדיין מחפש !).

האפשריות הן עצומות שם ומהוות בהחלט פשטות שימוש (לאישה לדוגמא) ואפשריות משחק אין סופיות (לגבר לדוגמא).

בהחלט שווה בדיקה , דרור.
...
אני פשוט מכור לתוכנה הזאץ כבר די הרבה זמן..
כל פעם יושב, מוסיף מוזיקה, מעדכן רשימות..
מיונים כמעט על פי כל פרמטר אפשרי..
בקיצור..תוכנת מיון קיטלוג והשמעת מוזיקה שאין שני לה !!!

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #25 

טלוש כתב:
osherov כתב:

...
...
...
לדעתי זה או ה MPC עצמו או כרטיס הקול שלך
כמה שאלות:
1. איך בדיוק אתה מגדיר ב MPC לשלוח את האודיו בלי פענוח ?
2. האם הרסיבר מסמן לך שאתה מקבל ערוץ מקודד (DD או DTS) או ערוץ מפוענח (PCM) ?
3. האם בניגון דרך נגן אחר בשליחת bitstream אתה מקבל איכות קול שונה מזאת שאתה מקבל ב MPC ?
4. נסה לבטל את השימוש בפילטר הפנימי של ה MPC לטיפול באודיו מסוג AC3 ו DTS וכך תיתן לפילטר חיצוני לבצע את הטיפול באודיו (כגון ה FFDSHOW Audio או ה AC3Filter) האם יש הבדל באיכויות ?

טלוש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

osherov כתב:
טלוש כתב:
osherov כתב:

...
...
...
לדעתי זה או ה MPC עצמו או כרטיס הקול שלך
כמה שאלות:
1. איך בדיוק אתה מגדיר ב MPC לשלוח את האודיו בלי פענוח ?
2. האם הרסיבר מסמן לך שאתה מקבל ערוץ מקודד (DD או DTS) או ערוץ מפוענח (PCM) ?
3. האם בניגון דרך נגן אחר בשליחת bitstream אתה מקבל איכות קול שונה מזאת שאתה מקבל ב MPC ?
4. נסה לבטל את השימוש בפילטר הפנימי של ה MPC לטיפול באודיו מסוג AC3 ו DTS וכך תיתן לפילטר חיצוני לבצע את הטיפול באודיו (כגון ה FFDSHOW Audio או ה AC3Filter) האם יש הבדל באיכויות ?
...
1. לא עשיתי הגדרות מיוחדות בתוך ה-MPC. רציתי לנסות להגדיר אותו שיעבוד עם ה-FFDSHOW אך לא הגעתי לזה עדיין.
2. הרסיבר לקבל ערוץ מקודד לפי הסוג של המקור עצמו.
3. אינני יודע איך ניתן להגדיר שליחת BITSTREAM ישירה, חוץ מב-FOOBAR עם WASAPI, אבל אני משאר שאתה מדבר על הגדרת PASSTHROUGH ב-FFDSHOW, אז כן.
4. איפה נמצא הביטול עליו אתה מדבר ואיך אני אומר לו להשתמש ב-FFDSHOW על מנת לבצע את ההעברה?
נ.ב: מה עדיף שליחה ישירות דרך ה-FFDSHOW או דרך AC3FILTER?

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #27 

טלוש כתב: 1. לא עשיתי הגדרות מיוחדות בתוך ה-MPC. רציתי לנסות להגדיר אותו שיעבוד עם ה-FFDSHOW אך לא הגעתי לזה עדיין.
2. הרסיבר לקבל ערוץ מקודד לפי הסוג של המקור עצמו.
3. אינני יודע איך ניתן להגדיר שליחת BITSTREAM ישירה, חוץ מב-FOOBAR עם WASAPI, אבל אני משאר שאתה מדבר על הגדרת PASSTHROUGH ב-FFDSHOW, אז כן.
4. איפה נמצא הביטול עליו אתה מדבר ואיך אני אומר לו להשתמש ב-FFDSHOW על מנת לבצע את ההעברה?
נ.ב: מה עדיף שליחה ישירות דרך ה-FFDSHOW או דרך AC3FILTER?
...
3. אכן אני מדבר כל ההגדרות ב FFDSHOW או ב AC3Filter אבל הדבר החשוב זה לגרום לפילטרים האלה להיבחר בזמן הניגון
4. ראה תמונה

לצורך PASSTHROUGH הייתי משתמש ב FFDSHOW או ב AC3Filter אך במידה וה MPC גם יודע לבצע PASSTHROUGH אז אין שום בעייה להשתמש בו (פשוט לא ניסיתי אף פעם להשתמש בו כמפענח האודיו)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”