רוצה המלצה לפלאזמה/42FHD LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #21 

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #22 

לאינטרנט יש אפקט של תמונה סטטית, זה יכול לצרוב תמונה בפלזמה. לLCD, בגלל הטכנולוגיה השונה גם לא תיתכן צריבה והיא גם יותר מאורת, היא יותר מדגישה את הפרטים הקטנים, כמו במסמכי אקסל לדוגמא.
אם אתה רוצה הדגמה בלייב - תביא לפטופ ותחבר לכל אחד מהמסכים שמעניינים אותך - איפה שיראו הכי טוב, על זה תלך. שוב - זה בהנחה שהשימוש העיקרי הוא בצפיית תכנים מהמחשב ומשחקי קונסולות.
Vocare Ad Regnum

bar333
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #23 

אז מה שבעצם אומרים פה...זה שאם אני רוצה לחבר מחשב ולגלוש באינטרנט..אני צריך לשכוח מהתמונה המעולה שמציגה פלזמה כי אני צריך LCD...
אבל אז שאני באמת רוצה תמונה מעולה בסרטים - אני צריך פלזמה...אבל כמו שאמרתי בן אדם היום משתמש במחשב שמחובר למסך -HTPC - גם לגלישה באינטרנט אבל גם לסרטים...אז מה הפיתרון לזה?

נניח שאותו בן אדם - רואה 2 סרטים ביום + נגיד 3 סדרות ביום שאותם הוריד מהאינטרנט - איכות התמונה הכי טובה תהיה בפלזמה...
אבל אז הוא סיים לראות את הסרטים והסדרות...והוא רוצה לגלוש פה בפורום ולקרוא חדשות בYNET במשך נגיד 3 שעות...

אז בהתחלה הוא נהנה מאד מאיכות התמונה של הפלזמה בסרטים ובסדרות שראה...ועכשיו שהוא סיים והוא רוצה לגלוש אז הוא מת מפחד מצריבה של תמונה סטטית אז הוא יחליף לLCD רק כדי לגלוש??

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

קונים LCD טובה.
רוב פורום משמיצים פה LCD אבל אם תקח דגם טוב [ויקר...] היא משתווה ואפילו עולה על איכותה של פלזמה [ובSD לא תצטרך לסבול]

effy74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 195
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #25 

דרך אגב פלזמה בגודל 42 FHD יש רק פנסוניק ה PY800 פי 2 מהתקציב שלך

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

אבל עדיין יש את עניין הצריבה...
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #27 

לפנסוניק יש משהו שנקרא שטיפה לבנה, אתה יכול לבדוק עם יורוקום האם ניתן להפעיל באופן אוטומטי אותה ואז לא מעניין אותך איך נמנעת הצריבה, היא פשוט תימנע. בדגם הprofessional יש את זה.
Vocare Ad Regnum

effy74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 195
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #28 

יש מנגנון שנקרא WOBLLING אינך רואה אותו והוא מונע צריבה בכך שהוא מזיז את התמונה כל הזמן וכך נמנע מפיקסל להישאר באותו מצב. יש גם שטיפה לבנה אבל בדגמים האלו מתפריט טכנאים ולא ממולץ להיכנס לשם הWOBLLING מספיק

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”