שידורי HD ו-SD דרך אנטנה פרטית - כמה שאלות
- י-א
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2133
עידן - לא כל מוצר מתאים לכל אדם. במקרה שלך ברור שזה לא מתאים לך. זה לא נורא, אז יס/הוט ימשיכו להינות ממך.
הנושא של לווין פרטי מחולק לשניים. הציוד החד פעמי וחבילות פתיחת ערוצים.
הציוד - כל אחד והדרישה שלו. מי שרוצה רק ערוצי ישראל החופשיים יכול למצוא התקנה כולל ציוד וממיר בסביבות 1500 שקל. חיפוש באינטרנט). מי שרוצה לראות תכנים בשפות שונות צריך להתחיל ללמוד איפה משדרים את השפות והתכנים שהוא רוצה ויבנה לעצמו רשימת לווינים אותם הוא רוצה לקלוט. ואז באים לשאלה לכמה ממירים בבית, כאן יש הבדל מהותי בין יס לבין לווין פרטי. ההבדל נובע מהעובדה שיס משדרים בלווין בתחום וקוטביות אחת ואילו רוב ספקי התוכן בעולם עושים שימוש בשני תחומי השידור ושני זוגי הקוטביות שמספקים הלווינים. שימוש כמו של יס מאפשר לשרשר לעינית (LNB) אחת כמה ממירים שרוצים (רק נדרשת הגברה). כאשר משתמשים ביותר מתחום שידור או קוטביות אחת אז חייבים לכל ממיר כבל מיציאה נפרדת בעינית. זה אומר שעבור ממיר אחד משתמשים בעינית עם יציאה אחת ואם רוצים 4 ממירים אז צריכים עיניות עם 4 יציאות. קיימים עיניות עם עד 8 יציאות. אבל מה, זה מייקר מאד את ההתקנה. כמובן גם הממירים באים בכל מיני תצורות ומחירים. יש ממירים פשוטים שעולים כ 300 שקל שמראים רק ערוצים פתוחים, יש יותר מתוכמים עם אפשרות CI שמאפשר הכנסת CAM וכרטיס חכם של חברת תוכן ויש ממירי אינטרנט שמאפשרים התחברות לשיתופים והם בעלי מערכת הפעלה לינוקס ויכולות מופלאות. יש כמובן גם ממירי HDTV וממירי PVR וגם כאלה שמשלבים את כל האמור עד כה. יש כאלה עם מספר טיונרים שמאפשרים צפייה בערוץ אחד והקלטה של אחרים. יש צלחות קבועות קטנות ויש גדולות וממונעות. השמיים הם הגבול בתחום הציוד. אפשר להתחיל בקטן ולהמשיך עם התיאבון.
חבילות - אמר עידן יפה, אני מתקשר ליס והם אומרים לי מה אני יכול לראות. נכון, יש ספקי תוכן כמו יס בכל מדינה מאנגליה ועד דובאי. ניתן ליצור קשר (באינטרנט) עם כל אחד מספקי התוכן ולקבל רשימה מדויקת של כל הערוצים שלהם. כדי לראות חבילות תוכן כאלו יש שתי דרכים: לרכוש מנוי חוקי או להצטרף לשרת שיתופי. מנוי חוקי ניתן למצוא (אני יכול לעזור למי שרוצה) כמעט לכל חבילה שמשודרת. כמובן שהמחירים של חבילות אלו הוא גבוה במקרים רבים הרבה יותר מיס. לדוגמא: חבילת סקאי איטליה כולל HD עולה באיטליה כ 900 אירו שהם כמעט 5000 שקל לשנה. חבילת סקאי אנגליה כולל HD עולה עם ממיר עוד יותר. חבילה של קאנאלסאט הצרפתית כולל HD עולה כ 1200 אירו לשנה. כפי שאתם רואים יס זולה לעומתם. אבל יש אנשים שאינם מסכימים עם התפיסה המסחרית של חברות אלו ומאמינים בחופש האויר והזכות הבסיסית שלהם לראות מה שמשדרים להם על הראש והם אנשים חכמים שמצאו דרך לשתף מנוי חוקי. כלומר מישהו קונה מנוי חוקי (או יותר מאחד) ודרך האינטרנט משתף אותו לכל דורש. תחשבו שאם מנוי שעולה 5000 שקל היו נקנים במשותף על ידי 100 איש הרי זה עולה 50 שקל לכל אחד שזה בהחלט שווה, לא? ויש אספקט נוסף לעניין זה והוא החוקיות. כמו יס שנותנת לכל בעל מנוי מספר ממירים לצרכיו ואוסרת עליו בדרך חוקית של הסכם לחלק את ממיריו לאנשים אחרים גם חברות תוכן אחרות פועלות במסגרת דומה. אבל מה, נניח שאני רוצה מאד לראות את סקאי איטליה ואני גר בישראל או בכל מדינה אחרת שאינה איטליה, אני מתקשר לחברת סקאי איטליה ואומר שאני מבקש לרכוש מנוי עבורי, התשובה המיידית שלהם היא שאם אינך תודה איטליה הם אינם יכולים למכור לי. הסיבה היא פשוטה, אין להם זכויות הפצה במדינה אחרת מלבד איטליה. וכך הדבר לרוב חברות התוכן (למעט חבילות סקס). אז אם התלחתי בקומבינה לרכוש חבילה של איטליה ואני בישראל צופה בה, אם הדבר יתגלה להם הם אומנם לא יכולים לפעול נגדי בישראל אבל הן כן יכולים לסגור לי את המנוי וכן יכולים לפעול כנגד מי שמכר לי. השיתופים האלה כבר רצים כשלוש שנים בהצלחה טכנולוגית יפה וזה הפך לעסק להרבה מאד סוחרי תוכן בעולם. כמובן שחברות התוכן לא אוהבות את זה כי חלקן נפגעות יותר וחלקן פחות. חלקן פחות כדוגמת יס שככל שידוע לי אינה משותפת בכלל, ולאחרות רוב השיתופים הם לאנשים ממדינות אחרות שגם ללא השיתוף לא היו יכולים לרכוש מנוי חוקי.
לסיכום, הבעיה העיקרית בארץ ללווין הפרטי היא לא התוכן, היא השפה. רוב הישראלים לא יכולים בלי תרגום לעברית ולזה אין עדיין פתרון מושלם. למי שהאנגלית או צרפתית או רוסית או ערבית הם שפות שגורות יש תוכן מעל ומעבר למה שיס והוט מספקות.
מקווה שיש לכם כוח לקרוא את כל מה שכתבתי.. אוף כואבת לי כף היד מהמקלדת הזו..
הנושא של לווין פרטי מחולק לשניים. הציוד החד פעמי וחבילות פתיחת ערוצים.
הציוד - כל אחד והדרישה שלו. מי שרוצה רק ערוצי ישראל החופשיים יכול למצוא התקנה כולל ציוד וממיר בסביבות 1500 שקל. חיפוש באינטרנט). מי שרוצה לראות תכנים בשפות שונות צריך להתחיל ללמוד איפה משדרים את השפות והתכנים שהוא רוצה ויבנה לעצמו רשימת לווינים אותם הוא רוצה לקלוט. ואז באים לשאלה לכמה ממירים בבית, כאן יש הבדל מהותי בין יס לבין לווין פרטי. ההבדל נובע מהעובדה שיס משדרים בלווין בתחום וקוטביות אחת ואילו רוב ספקי התוכן בעולם עושים שימוש בשני תחומי השידור ושני זוגי הקוטביות שמספקים הלווינים. שימוש כמו של יס מאפשר לשרשר לעינית (LNB) אחת כמה ממירים שרוצים (רק נדרשת הגברה). כאשר משתמשים ביותר מתחום שידור או קוטביות אחת אז חייבים לכל ממיר כבל מיציאה נפרדת בעינית. זה אומר שעבור ממיר אחד משתמשים בעינית עם יציאה אחת ואם רוצים 4 ממירים אז צריכים עיניות עם 4 יציאות. קיימים עיניות עם עד 8 יציאות. אבל מה, זה מייקר מאד את ההתקנה. כמובן גם הממירים באים בכל מיני תצורות ומחירים. יש ממירים פשוטים שעולים כ 300 שקל שמראים רק ערוצים פתוחים, יש יותר מתוכמים עם אפשרות CI שמאפשר הכנסת CAM וכרטיס חכם של חברת תוכן ויש ממירי אינטרנט שמאפשרים התחברות לשיתופים והם בעלי מערכת הפעלה לינוקס ויכולות מופלאות. יש כמובן גם ממירי HDTV וממירי PVR וגם כאלה שמשלבים את כל האמור עד כה. יש כאלה עם מספר טיונרים שמאפשרים צפייה בערוץ אחד והקלטה של אחרים. יש צלחות קבועות קטנות ויש גדולות וממונעות. השמיים הם הגבול בתחום הציוד. אפשר להתחיל בקטן ולהמשיך עם התיאבון.
חבילות - אמר עידן יפה, אני מתקשר ליס והם אומרים לי מה אני יכול לראות. נכון, יש ספקי תוכן כמו יס בכל מדינה מאנגליה ועד דובאי. ניתן ליצור קשר (באינטרנט) עם כל אחד מספקי התוכן ולקבל רשימה מדויקת של כל הערוצים שלהם. כדי לראות חבילות תוכן כאלו יש שתי דרכים: לרכוש מנוי חוקי או להצטרף לשרת שיתופי. מנוי חוקי ניתן למצוא (אני יכול לעזור למי שרוצה) כמעט לכל חבילה שמשודרת. כמובן שהמחירים של חבילות אלו הוא גבוה במקרים רבים הרבה יותר מיס. לדוגמא: חבילת סקאי איטליה כולל HD עולה באיטליה כ 900 אירו שהם כמעט 5000 שקל לשנה. חבילת סקאי אנגליה כולל HD עולה עם ממיר עוד יותר. חבילה של קאנאלסאט הצרפתית כולל HD עולה כ 1200 אירו לשנה. כפי שאתם רואים יס זולה לעומתם. אבל יש אנשים שאינם מסכימים עם התפיסה המסחרית של חברות אלו ומאמינים בחופש האויר והזכות הבסיסית שלהם לראות מה שמשדרים להם על הראש והם אנשים חכמים שמצאו דרך לשתף מנוי חוקי. כלומר מישהו קונה מנוי חוקי (או יותר מאחד) ודרך האינטרנט משתף אותו לכל דורש. תחשבו שאם מנוי שעולה 5000 שקל היו נקנים במשותף על ידי 100 איש הרי זה עולה 50 שקל לכל אחד שזה בהחלט שווה, לא? ויש אספקט נוסף לעניין זה והוא החוקיות. כמו יס שנותנת לכל בעל מנוי מספר ממירים לצרכיו ואוסרת עליו בדרך חוקית של הסכם לחלק את ממיריו לאנשים אחרים גם חברות תוכן אחרות פועלות במסגרת דומה. אבל מה, נניח שאני רוצה מאד לראות את סקאי איטליה ואני גר בישראל או בכל מדינה אחרת שאינה איטליה, אני מתקשר לחברת סקאי איטליה ואומר שאני מבקש לרכוש מנוי עבורי, התשובה המיידית שלהם היא שאם אינך תודה איטליה הם אינם יכולים למכור לי. הסיבה היא פשוטה, אין להם זכויות הפצה במדינה אחרת מלבד איטליה. וכך הדבר לרוב חברות התוכן (למעט חבילות סקס). אז אם התלחתי בקומבינה לרכוש חבילה של איטליה ואני בישראל צופה בה, אם הדבר יתגלה להם הם אומנם לא יכולים לפעול נגדי בישראל אבל הן כן יכולים לסגור לי את המנוי וכן יכולים לפעול כנגד מי שמכר לי. השיתופים האלה כבר רצים כשלוש שנים בהצלחה טכנולוגית יפה וזה הפך לעסק להרבה מאד סוחרי תוכן בעולם. כמובן שחברות התוכן לא אוהבות את זה כי חלקן נפגעות יותר וחלקן פחות. חלקן פחות כדוגמת יס שככל שידוע לי אינה משותפת בכלל, ולאחרות רוב השיתופים הם לאנשים ממדינות אחרות שגם ללא השיתוף לא היו יכולים לרכוש מנוי חוקי.
לסיכום, הבעיה העיקרית בארץ ללווין הפרטי היא לא התוכן, היא השפה. רוב הישראלים לא יכולים בלי תרגום לעברית ולזה אין עדיין פתרון מושלם. למי שהאנגלית או צרפתית או רוסית או ערבית הם שפות שגורות יש תוכן מעל ומעבר למה שיס והוט מספקות.
מקווה שיש לכם כוח לקרוא את כל מה שכתבתי.. אוף כואבת לי כף היד מהמקלדת הזו..
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
י-א
המון תודה על ההסבר הממצא.
אם אני מסכם, בשביל לראות כדורגל ב-HD יש לי 3 אפשרויות:
1. ממיר חוקי ב-5,000 לשנה כאשר אם יגלו באיטליה שאני צופה בישראל יסגרו לי אותו = הלך הכסף. בכל מקרה יותר מ-400 ש"ח לחודש (רק לתוכן) = יקר מידי.
2. שיתוף - רכישת ציוד בכ-5,000 ש"ח + חבילת תוכן לשנה בכ-1,000 ש"ח.
אם יש תקלה אין למי לפנות, אין אחריות = תשלום סכום משמעותי בלי התחייבות לתמורה לאורך זמן (מינימום שנתיים שרק לאחר סיומם אני מחזיר את ההשקעה בהשוואה ל-YES).
3. YES / HOT - כמות שידורים מופחתת, תשלום חודשי גבוה (כ-330 ש"ח).
אם יש תקלה יש למי לפנות = לא מתאים, אפשר להתנתק ללא נזק משמעותי.
באופציה 3 יש סיכוי לשיפור התכנים בטווח הארוך, אני לא מוותר על ליגת העל, ויש לי שידורים נוספים מתורגמים לעברית.
בנתונים האלה האופציה הפחות גרועה לדעתי היא YES/HOT.
1. ממיר חוקי ב-5,000 לשנה כאשר אם יגלו באיטליה שאני צופה בישראל יסגרו לי אותו = הלך הכסף. בכל מקרה יותר מ-400 ש"ח לחודש (רק לתוכן) = יקר מידי.
אם יש תקלה אין למי לפנות, אין אחריות = תשלום סכום משמעותי בלי התחייבות לתמורה לאורך זמן (מינימום שנתיים שרק לאחר סיומם אני מחזיר את ההשקעה בהשוואה ל-YES).
באופציה 3 יש סיכוי לשיפור התכנים בטווח הארוך, אני לא מוותר על ליגת העל, ויש לי שידורים נוספים מתורגמים לעברית.
בנתונים האלה האופציה הפחות גרועה לדעתי היא YES/HOT.
-
djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
idan309 ,
במילים אחרות , אם אתה רוצה לצפות בקצת כדורגל , הכי טוב זה לשלם 4000 שח ליס\הוט לשנה , בכל שנה , שזה 40000 שח ב-10 שנים ולדרך מקווה שאולי התכנים ישתפרו מתישהו , אבל אתה ממשיך לשלם כאילו היה מה לראות .
חביבי , אתה צריך לאהוב כדורגל מאוד אם אתה מסכים לשלם סכומים גבוהים כל כך .
במילים אחרות , אם אתה רוצה לצפות בקצת כדורגל , הכי טוב זה לשלם 4000 שח ליס\הוט לשנה , בכל שנה , שזה 40000 שח ב-10 שנים ולדרך מקווה שאולי התכנים ישתפרו מתישהו , אבל אתה ממשיך לשלם כאילו היה מה לראות .
חביבי , אתה צריך לאהוב כדורגל מאוד אם אתה מסכים לשלם סכומים גבוהים כל כך .
idan309 כתב:י-א
בנתונים האלה האופציה הפחות גרועה לדעתי היא YES/HOT....
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
1. ממיר חוקי עולה 5000, אבל כדי להביא אותו לארץ צריך לשלם יותר מזה, דרך סוכן שלוקח עמלות על השירות. היום אתה לא נוסע לאיטליה וקונה ממיר של SKY כל עוד אין לך דירה באיטליהidan309 כתב:י-א
בנתונים האלה האופציה הפחות גרועה לדעתי היא YES/HOT....
2. יש למי לפנות, אחרי יותר מ3 שנים רצופות בהם אני מחובר לא היה פעם אחת תקלה שלא סודרה בהקדם האפשרי . הכל תלוי במי שמפעיל את ציוד השיתוף.
ישנן חבילות רבות, ואחת לא תמיד קשורה בשניה. אם אחת החבילות עושה בעיות אז לא חסר אלטרנטיבות, במיוחד בשידורי ספורט שם המשחק משודר בעשרות תחנות.
3. כמו שהסברתי לפני כן, אם אין היום חברה מסודרת שמוכנה להתחייב למתן שירות, צריך להסתפק במה שיש. למי שזה לא מתאים, יש את חברות הכבלים.
היום אדם פרטי שאחראי על קבוצת שיתוף לא יתן לך אחריות כי אנשים לא מתפרנסים מזה, זהו תחביב בשבילם. מה גם שהנושא הזה לא מחוסה מבחינה משפטית בשל היותן של החבילות מחו"ל.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
djeuro,
לצערי אתה צודק מאוד.
אני פשוט חולה כדורגל. אין ספק שללא מחלה זו הייתי מתנתק מיידית מ-YES ומתחבר לצלחת פרטית ב-1,500 ש"ח ומסתפק בערוץ 2 ו-10 (זה בגדול מה שאני רואה חוץ מספורט).
sheva23,
בו נעשה רגע השוואה מדויקת בין אופציות השיתוף ל-YES
ב-YES אני משלם 330 ש"ח בחודש עבור: ממיר HD, ממיר MAX וכל ערוצי הספורט (על הדרך אני מקבל גם ערוצי סרטים וסרות שלא מעניינים אותי - רואה הכל דרך סטרימר).
אני מקבל תכני ספורט ב-SD הרבה מעבר לרצוי, הבעיה היא בתכני HD.
בשיתוף (פרט לבעיית ההתחייבות של הספק שציינת קודם) בשביל להחזיק ממיר HD אחד וממיר מקליט SD נוסף (מקביל למקס) + תשתית אני צריך להשקיע מעל 5,000 ש"ח כאשר אני מוותר על ספורט מקומי.
גם אם אופצית השיתוף עדיפה (ואני לא בטוח שאני מעדיף יותר תכני ספורט ב-HD על ספורט מקומי ב-SD) החזר ההשקעה הוא כשנה וחצי.
כלומר ללא התחייבות לשנה וחצי לפחות לקבלת תכנים כראוי זה לא משתלם
לצערי אתה צודק מאוד.
אני פשוט חולה כדורגל. אין ספק שללא מחלה זו הייתי מתנתק מיידית מ-YES ומתחבר לצלחת פרטית ב-1,500 ש"ח ומסתפק בערוץ 2 ו-10 (זה בגדול מה שאני רואה חוץ מספורט).
sheva23,
בו נעשה רגע השוואה מדויקת בין אופציות השיתוף ל-YES
ב-YES אני משלם 330 ש"ח בחודש עבור: ממיר HD, ממיר MAX וכל ערוצי הספורט (על הדרך אני מקבל גם ערוצי סרטים וסרות שלא מעניינים אותי - רואה הכל דרך סטרימר).
אני מקבל תכני ספורט ב-SD הרבה מעבר לרצוי, הבעיה היא בתכני HD.
בשיתוף (פרט לבעיית ההתחייבות של הספק שציינת קודם) בשביל להחזיק ממיר HD אחד וממיר מקליט SD נוסף (מקביל למקס) + תשתית אני צריך להשקיע מעל 5,000 ש"ח כאשר אני מוותר על ספורט מקומי.
גם אם אופצית השיתוף עדיפה (ואני לא בטוח שאני מעדיף יותר תכני ספורט ב-HD על ספורט מקומי ב-SD) החזר ההשקעה הוא כשנה וחצי.
כלומר ללא התחייבות לשנה וחצי לפחות לקבלת תכנים כראוי זה לא משתלם
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
אתה לא חייב לוותר על כדורזבל ישראלי יש את ערוץ TIN
הערוץ הישראלי שלרוב פתוח אבל רואים בו גרוע (גם בחו"ל)
בתור אחד שרואה לרוב ערוץ 10 ו 2 לי יש 2 צלחות כבר למעלה משנתיים , חסכתי
כבר 3 פעמים ויותר את מחיר ההתקנה והציוד
מתי שהיה לי תקלה כזאת או אחרת קיבלתי שירות במהירות רבה, לפעמים אפילו
מהר יותר מזאת של יס והוט.
תמיכה נוספת מצויינת תמיד אני מקבל באתר של י.א. ממנו וממתקינים בכירים
שזה הכייף שלהם לעזור יותר מהפרנסה
הצעד הבא שלי זה רכישת ממיר HD ושיתוף חבל רק שהממירים יקרים
ולא רק בארץ.
הערוץ הישראלי שלרוב פתוח אבל רואים בו גרוע (גם בחו"ל)
בתור אחד שרואה לרוב ערוץ 10 ו 2 לי יש 2 צלחות כבר למעלה משנתיים , חסכתי
כבר 3 פעמים ויותר את מחיר ההתקנה והציוד
מתי שהיה לי תקלה כזאת או אחרת קיבלתי שירות במהירות רבה, לפעמים אפילו
מהר יותר מזאת של יס והוט.
תמיכה נוספת מצויינת תמיד אני מקבל באתר של י.א. ממנו וממתקינים בכירים
שזה הכייף שלהם לעזור יותר מהפרנסה
הצעד הבא שלי זה רכישת ממיר HD ושיתוף חבל רק שהממירים יקרים
ולא רק בארץ.
אור שפע ואהבה
- י-א
-
- חבר ותיק

כמו שאמרתי מהתחלה, לעידן שיתוף לא מתאים כי הוא לא אוהב להסתכן ומעדיף לשלם. בינתיים אנחנו צוחקים ונהנים..
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- docsat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
לסיכום ........
כול עניין השיתוף זה סיכון גדול . המהנדסים בחו"ל יושבים מה עושים שגונבים אותם . אנשים רואים ערוצים מעולם ללא תשלום . אחד קונה כרטיס ומשתך אלפי אנשים בתשלום זעיר . זה גנבה גדולה . וכול מפעיל שיתוף חי בפחד שאלוי ידפקו אצלו בדלת . ויתפסו את המחשב שמפעיל את השיתוף . לכן זה כול כך סודי . ורק מי שקרוב לצלחת מקבל מידע .
המהנדסים מחפשיס הצפנה לתחנות שלא יהייה אפשר לשתף את הכרטיס. ואז כול ההשקע ירדה לתימיון של קונה הציוד .
זה לא משהוא חוקי מסודר שמותר לעשות . אף גולש חדש שישאל בפורום כול שהוא על שיתוף לא יקבל תשובה . כי מפחדים מחדשים .
בקיצור מי שכבר בפנים נהנה , המצתרפים מסכנים את הכסף .
זה על קצה המזלג עניין השיתוף
המהנדסים מחפשיס הצפנה לתחנות שלא יהייה אפשר לשתף את הכרטיס. ואז כול ההשקע ירדה לתימיון של קונה הציוד .
זה לא משהוא חוקי מסודר שמותר לעשות . אף גולש חדש שישאל בפורום כול שהוא על שיתוף לא יקבל תשובה . כי מפחדים מחדשים .
זה על קצה המזלג עניין השיתוף
רק הטכנאי קרמר
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
יותר מסוכן לסלול כבלים באוויר ולקפץ מגג אל גג ולשדר בפחד שחוליות של בזק יתפסו אותך.
מקסימום כשהחברה בכלא יערכו לך ראיון קבלה, ותצטרך להסביר להם מה זה ש***ף

מקסימום כשהחברה בכלא יערכו לך ראיון קבלה, ותצטרך להסביר להם מה זה ש***ף
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

הסיכון הוא של הלקוח . ולא של המתקין, הוא עושה קופה טובה פטורה מימס .
כמוני , בימים ההם עשיתי קופה מעולה שלא תחזור לעולם . וחבל שלא נימשך עוד 10 שנים
,
אז גם הנכדים שלי היו יושבים טוב לא רק הילדים שלי
כמוני , בימים ההם עשיתי קופה מעולה שלא תחזור לעולם . וחבל שלא נימשך עוד 10 שנים
,
אז גם הנכדים שלי היו יושבים טוב לא רק הילדים שלי
רק הטכנאי קרמר
- docsat
-
- חבר שרק התחיל

Re: לסיכום ........
בגדול אתה צודק וזה דבר אותו צריך לשקול בקפידה, כמו גם הקרטל של ספקיות התיקשורת אשר אינו בדיוק חוקיות אלא תחת עלה התאנה של הרשויות ה(לא) אמונות על כך!הטכנאיקרמר כתב:כול עניין השיתוף זה סיכון גדול . המהנדסים בחו"ל יושבים מה עושים שגונבים אותם . אנשים רואים ערוצים מעולם ללא תשלום . אחד קונה כרטיס ומשתך אלפי אנשים בתשלום זעיר . זה גנבה גדולה . וכול מפעיל שיתוף חי בפחד שאלוי ידפקו אצלו בדלת . ויתפסו את המחשב שמפעיל את השיתוף . לכן זה כול כך סודי . ורק מי שקרוב לצלחת מקבל מידע .
זה על קצה המזלג עניין השיתוף...
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

אני קורא שיש תקלות רבות ללקוחות יס וזאת בגלל מזג האוויר
עוד אני קורא שבשירות לקוחות לא עונים, אז מה ההבדל??
אם לי יש תקלה עכשיו,אני מרים פון למתקין שלי ואם לא היום מחר הוא כאן.
אם לי יש תקלה עכשיו,אני מרים פון למתקין שלי ואם לא היום מחר הוא כאן.
אור שפע ואהבה
- docsat
-
- חבר שרק התחיל

גם אני קראתי על כך ובאמת היום הייתה הפסקת חשמל כאשר ישנתיtiptip כתב:אני קורא שיש תקלות רבות ללקוחות יס וזאת בגלל מזג האוויר
אם לי יש תקלה עכשיו,אני מרים פון למתקין שלי ואם לא היום מחר הוא כאן....
- י-א
-
- חבר ותיק

מעניין איך הטכנאי קרמר, שמבין בשיתוף כמו שהוא מבין במדעי הגרעין, נותן לנו מאמר סיכום...
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

מר י.א. אני לא מבין בשיתוף (איך עושים את זה בפועל עים המחשב בבית) כמו שמנהל קופת חולים לא מביו ברפואה , אבל הוא מנהל קופת חולים . אבל אני יודעה מה טוב בזה ומה רע בזה . וזה החשוב והעלתי את זה בכתב . וכול גולש יעשה את החשבון שלו אים כדאי זה הכול .
מי שעבר עים השיתוף כבר שנתיים . הרויח את ההשקע . יש בזה סיכון שיפסיד את ההשקע . אבל כול החיים הם סיכון . לי יש 3 לקוחות שהישקיעו בקניית ממיר שיתוף . עברו מעל שנתיים . מאוד מרוצים מהתוכניות . כך שאים זה יסגר היום ההפסד יהייה זעיר
כול טוב לכולם , שבוע טוב
מי שעבר עים השיתוף כבר שנתיים . הרויח את ההשקע . יש בזה סיכון שיפסיד את ההשקע . אבל כול החיים הם סיכון . לי יש 3 לקוחות שהישקיעו בקניית ממיר שיתוף . עברו מעל שנתיים . מאוד מרוצים מהתוכניות . כך שאים זה יסגר היום ההפסד יהייה זעיר
כול טוב לכולם , שבוע טוב
רק הטכנאי קרמר
- י-א
-
- חבר ותיק

לא הייתי מגדיר את ספקי השיתופים כקופת חולים... חחח רחצן ליצלן
אני אישית מכיר כבר ספקי שיתוף שעברו לשיטת הליסינג, כלומר אתה משלם סכום חודשי סביר ותמורת זה אתה מקבל את מערכת הקליטה עם שיתוף וכל זה עם חודש התחייבות בלבד..
עידן - תקרא טוב מה כתבתי!! ימי המשיח היגיעו!!
אני אישית מכיר כבר ספקי שיתוף שעברו לשיטת הליסינג, כלומר אתה משלם סכום חודשי סביר ותמורת זה אתה מקבל את מערכת הקליטה עם שיתוף וכל זה עם חודש התחייבות בלבד..
עידן - תקרא טוב מה כתבתי!! ימי המשיח היגיעו!!
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אחי תן כמה כתובות של ספקים . אני עובר שדרוג בחדרי לHD . מעניין אותי HD אני מוכר שיתוף ללא HD
בתודה ל י.א
בתודה ל י.א
רק הטכנאי קרמר
- י-א
-
- חבר ותיק

אני לא עושה פרסום לאחרים. אם תרצה אז תפנה לחברך מוישה